user_one Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 12€, συμπεριλαμβανομένου του φόρου συνδρομητή κινητής (Στην wifi greece, αντικατέστησε την κάρτα των 20GB) 2 2 Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου (edited) 1 ώρα πριν, hercoulis said: Τα απεριόριστα πέρυσι θυμάστε τι κόστος είχαν ; 12€ μηνιαία αν θυμάμαι σωστά. Edited 27 Μαΐου by motoboots 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου (edited) 8 ώρες πριν, hercoulis said: Τα απεριόριστα πέρυσι θυμάστε τι κόστος είχαν ; 8 ώρες πριν, hercoulis said: 10,90€ Και το 2021 είχε 9,90€. Κάθε πέρσι και καλύτερα... Edited 28 Μαΐου by gpapas640 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Σε συνέχεια του post στο free2go, επίσης δεν είμαι cosmote από χτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 10 minutes ago, sou_d said: Σε συνέχεια του post στο free2go, επίσης δεν είμαι cosmote από χτες... Όλα στη βόνταφον τα πήγες; Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 3 minutes ago, VIPdriver said: Όλα στη βόνταφον τα πήγες; Οι δικοί μου αριθμοί ναι. Πλην ενός που έχω στην κιου, με μηδενικό υπόλοιπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Όταν μου γράφει το υπόλοιπο λήγει 16/6 έχω περιθώριο να βάλω κάρτα μέχρι και 16; Δεν χρειάζεται να βάλω στις 15. Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 21 minutes ago, Driver_3 said: Όταν μου γράφει το υπόλοιπο λήγει 16/6 έχω περιθώριο να βάλω κάρτα μέχρι και 16; Δεν χρειάζεται να βάλω στις 15. Σωστά; Ναι αλλά εγώ για σιγουριά βάζω 1 μέρα πριν. Μεχρι και αύριο η προσφορά των 70gb. Λογικά μετά θα έρθει το απεριόριστο. 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Ο αδελφός μου βρίσκεται Ιταλία από χθες. Έχει ενεργοποιήσει 6GB data πακέτο περιαγωγής. Αλλά δεν έχει INTERNET. Τι να φταίει; Τηλεφωνικές κλήσεις λειτουργούν κανονικά. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου (edited) 57 minutes ago, ael1964 said: Ο αδελφός μου βρίσκεται Ιταλία από χθες. Έχει ενεργοποιήσει 6GB data πακέτο περιαγωγής. Αλλά δεν έχει INTERNET. Τι να φταίει; Τηλεφωνικές κλήσεις λειτουργούν κανονικά. Η περιαγωγή σε ΕΕ είναι αυτόματη. Τι θα πει πακέτο περιαγωγής? Έχει ανοίξει το ροαμινγκ στην συσκευή του? Κλήσεις δέχεται? Edited 28 Μαΐου by dimitroula10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου (edited) 58 minutes ago, ael1964 said: Ο αδελφός μου βρίσκεται Ιταλία από χθες. Έχει ενεργοποιήσει 6GB data πακέτο περιαγωγής. Αλλά δεν έχει INTERNET. Τι να φταίει; Τηλεφωνικές κλήσεις λειτουργούν κανονικά. Αρχικά στην ΕΕ πρακτικά δεν υπάρχει περιαγωγή πρακτικά. Επισης δεν ξέρω σε ποιο πακέτο αναφερεσαι. Σε κάθε περίπτωση με το που συνδέθηκε στο ξένο δίκτυο σίγουρα θα του έχει έρθει ενημερωτικό μήνυμα από την cosmote. Αν δεν κάνω λάθος στο συγκεκριμένο μήνυμα αναφέρεται και ένα τηλέφωνο εξυπηρέτησης από το οποίο μπορεί να καλέσει κάποιος από το εξωτερικό εάν έχει κάποιο πρόβλημα για να το λύσει. Edited 28 Μαΐου by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 1 hour ago, ael1964 said: Ο αδελφός μου βρίσκεται Ιταλία από χθες. Έχει ενεργοποιήσει 6GB data πακέτο περιαγωγής. Αλλά δεν έχει INTERNET. Τι να φταίει; Τηλεφωνικές κλήσεις λειτουργούν κανονικά. Ρυθμισεις-δικτυα-περιαγωγη δεδομενων (πρεπει να ειναι επιλεγμενη στο ενεργό) Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 12 ώρες πριν, gpapas640 said: 10,90€ Και το 2021 είχε 9,90€. Κάθε πέρσι και καλύτερα... Ευχαριστώ. 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Μεχρι και αύριο η προσφορά των 70gb. Λογικά μετά θα έρθει το απεριόριστο. Ακριβούτσικο. Αν το πάρουν πολλοί, θα συνεχίσουν κ με τα απεριόριστα σε αυτές τις τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Όλα ενεργοποιημένα είναι. Με Q, πριν μήνες δεν είχε κανένα πρόβλημα. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 26 minutes ago, ael1964 said: Όλα ενεργοποιημένα είναι. Με Q, πριν μήνες δεν είχε κανένα πρόβλημα. Μήπως αγόρασε κάποιο πακετο του οποίου τα data δεν είναι διαθέσιμα στην περιαγωγή; Ρώτα τον πως λέγεται το πακετο, τί δίνει και ποιά τιμή έχει. 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου International Roaming λέει... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 6 minutes ago, ael1964 said: International Roaming λέει... Δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο. Έχει φρόγκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Εγώ πού πάω Γερμανία σε 15 μέρες δεν χρειάζεται καμία ενέργεια; Απλά ανοίγω roaming? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 6 ώρες πριν, dimitroula10 said: Δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο. Έχει φρόγκ? Ναι Frog. Και πακέτο να μην είχε ενεργοποιηθεί έχει 35 ευρώ ο λογαριασμός και θα έπρεπε να λειτουργούν τα δεδομένα. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 12 minutes ago, ael1964 said: Ναι Frog. Και πακέτο να μην είχε ενεργοποιηθεί έχει 35 ευρώ ο λογαριασμός και θα έπρεπε να λειτουργούν τα δεδομένα. Αν το νούμερο ήταν συμβόλαιο παλιότερα πιθανό να χρειάζεται να ενεργοποιηθεί η περιαγωγή από την cosmote. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 1 hour ago, ael1964 said: Ναι Frog. Και πακέτο να μην είχε ενεργοποιηθεί έχει 35 ευρώ ο λογαριασμός και θα έπρεπε να λειτουργούν τα δεδομένα. Η κοσμοτέ πλέον απενεργοποιεί τα δεδομένα αν δεν έχεις πακέτο από προεπιλογή και πρέπει να στείλεις σμς για να πάρουν μπροστά. Αν για κάποιο λόγο δεν υπάρχει πακέτο, δεν υπάρχουν δεδομένα. Η εφαρμογή τι δείχνει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 6 ώρες πριν, ael1964 said: Ναι Frog. Και πακέτο να μην είχε ενεργοποιηθεί έχει 35 ευρώ ο λογαριασμός και θα έπρεπε να λειτουργούν τα δεδομένα. Συγγνώμη, δύο μέρες τώρα δεν πήρε κάνεις στην εξυπηρέτηση να λύσει το πρόβλημα και προσπαθούμε εδώ με εικασίες να το λύσουμε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 2 ώρες πριν, Teiresias_ said: Συγγνώμη, δύο μέρες τώρα δεν πήρε κάνεις στην εξυπηρέτηση να λύσει το πρόβλημα και προσπαθούμε εδώ με εικασίες να το λύσουμε;; Ναι τεχνικό φόρουμ είμαστε. Δεν λέγονται εικασίες. Λέγονται υποθέσεις εργασίας. Εμείς πρέπει να βρούμε την λύση για την απόκτηση τεχνογνωσίας. Αν σκάσει το λάστιχο φωνάζεις οδική βοήθεια. Όλοι το ξέρουν αυτό. Αν όμως βάλεις την ρεζέρβα μόνος σου, γίνεται η δουλειά πιο γρήγορα. Και καλό θα είναι να μάθουμε κι εμείς την κατάληξη της υπόθεσης.😁😁 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 18 minutes ago, dimitroula10 said: Αν όμως βάλεις την ρεζέρβα μόνος σου, γίνεται η δουλειά πιο γρήγορα. 2 μέρες περιμένει ίντερνετ ο άλλος στην Ιταλία. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 14 minutes ago, Teiresias_ said: 2 μέρες περιμένει ίντερνετ ο άλλος στην Ιταλία. Συνεισφέρει στην συλλογική γνώση. Έτσι θα μάθουμε κι εμείς τι να κάνουμε να μην βρεθούμε στην θέση του. Η απόκτηση γνώσης περνά από αυτά το στάδιο. Δεν είναι και θέμα ζωής ή θανάτου. Όταν γυρίσει θα μας πει τι μ@.....@ έκανε. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts