Hackerpcs Δημ. October 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2021 (edited) Οι παροχές της wifigreece.gr πάνω μαζεύονται αν ανανεώσεις πριν λήξουν; Edited October 2, 2021 by Hackerpcs Παράθεση Nokia 3220 - SE W810 - SE W850 - SE W902 - SE W995 - LG G3 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi Redmi Note 8 - Xiaomi POCO X3 Pro - Xiaomi 13T 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. October 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2021 1 ώρα πριν, Hackerpcs said: Οι παροχές της wifigreece.gr πάνω μαζεύονται αν ανανεώσεις πριν λήξουν; Όχι, το έχω δοκιμάσει να βάλω κάρτα πριν λήξουν τα λεπτά αλλά τίποτα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 Ξέρει κανείς αν ανανεώσουμε τώρα με voucher από wifigreece αν θα πάρουμε απεριόριστα η 10GB? Το αγόρασα όσο η προσφορά ήταν για απεριόριστα Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 10 gb θα πάρειςΣτάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 Τέλεια 🙄 ευχαριστώ Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 Γνωρίζετε αν έχουμε διπλασιασμό σήμερα ή από βδομάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gus33 Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 1 hour ago, nikiforos_ said: Γνωρίζετε αν έχουμε διπλασιασμό σήμερα ή από βδομάδα? Έχουμε κανονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanniskar Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 Μου έχουν λήξει τα δεδομένα και ξέχασα ανοιχτά τα data στο κινητό. Μου ήρθε ένα μήνυμα ότι με χρεώνει €0.2/ΜΒ. Ποια υπηρεσία είναι αυτή; Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλείσει αλλά να μην έχω ούτε την άλλη υπηρεσία που τρώει €1/μέρα όπως είχα στο what's up σε περίπτωση που ξεχάσω ανοιχτά τα δεδομένα; Θα πρέπει να έχω αναγκαστικά κάποια υπηρεσία ενεργή και να με χρεώνει όποτε ξεχνάω ανοιχτά τα data και δεν έχω πακέτο MB; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 Στείλε ΜΙ στο 1333 να ενεργοποιηθεί το myinternet και σταματάει αυτή η χρέωση 1 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 1 ώρα πριν, bbbb said: Στείλε ΜΙ στο 1333 να ενεργοποιηθεί το myinternet και σταματάει αυτή η χρέωση Δηλαδή με αυτό το μύνημα, όταν δεν έχεις ενεργό πακέτο δεδομένων δεν σε βάζει στο ίντερνετ και δεν χρεώνεσαι τίποτα; 3 minutes ago, andre74 said: Δηλαδή με αυτό το μύνημα, όταν δεν έχεις ενεργό πακέτο δεδομένων δεν σε βάζει στο ίντερνετ και δεν χρεώνεσαι τίποτα; Σωστό, το βρήκα κι εδώ, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowcoveredman Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 Kαλησπέρα στο forum... ξέρει κάποιος εάν έχουμε διπλασιασμό στο frog, αυτή τη βδομάδα, για το πακέτο με τα 60 λεπτά προς όλους; (δυστυχώς, δεν έρχεται sms...) Παράθεση iphone 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapore Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 Κάλεσε στο 1330: ΝΑΙ έχει 2πλασιασμό. Ως και τη βδομάδα 13-19/12 , βδομάδα παρά βδομάδα , θα έχει. Μετά γιορτές, άρα παίζει τροποποίηση του ρυθμού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowcoveredman Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 4 minutes ago, sapore said: Κάλεσε στο 1330: ΝΑΙ έχει 2πλασιασμό. Ως και τη βδομάδα 13-19/12 , βδομάδα παρά βδομάδα , θα έχει. Μετά γιορτές, άρα παίζει τροποποίηση του ρυθμού... Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου Παράθεση iphone 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 Σήμερα το πρωί παρέλαβα τον καινούριο μου frog αριθμό. Η παραγγελία εγινε απο την φόρμα του frogmobile.gr και παραδόθηκε από τα ΕΛΤΑ κουριερ. Ο αριθμός εχει φραγή κλήσεων. Δεν θα έπρεπε να ειναι ενεργοποιημένος; Παλιότερα με μια κλήση έμπαινε σε λειτουργία. To site τους αναφέρει... "Αν έχεις επιλέξει να πάρεις νέο αριθμό, θα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις αμέσως." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 Θα πρέπει να πάνε τα χαρτιά με την υπογραφή σου στην εταιρεία πρώτα. Μετά θα ενεργοποιηθεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosmotakis Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα! Έχω καρτοκινητή what's up και επιθυμώ να αλλάξω σε frog. Πήγα σ' ένα κατάστημα Cosmote να ενημερωθώ σχετικά με το Frog. Ο υπάλληλος απ' το πλατύσκαλο του καταστήματος μου είπε μόνο μερικές σκόρπιες πληροφορίες, χωρίς να μου κάνει μια πλήρη ενημέρωση, δημιουργώντας μου περισσότερες απορίες. Γι' αυτό θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) Τι χρειάζεται να κάνω για να πάω από what's up σε frog κρατώντας τον ίδιο αριθμό; Μου είπε κάτι για ΑΛΠΑΚ στο 1314, εμένα όμως μου λέει μόνο για αλλαγές μεταξύ what's up και Cosmokarta. 2) Είναι η πρώτη φορά που αλλάζω πακέτο. Θα γίνει δωρεάν ή θα χρεωθώ 3 ευρώ; 3) Θα έχω αυτόματα 60' προς όλους κάθε μήνα για ένα έτος (δώρο καλωσορίσματος) ή ισχύει μόνο για νέους αριθμούς Frog; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Στέλνοντας ΑΛΠΑΚ στο 1314 θα σου έρθει σμσ που θα λέει ποιες είναι οι χρεώσεις και τι σμσ να στειλεις για να αλλάξεις πακετο. Για τα 60' δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι δεν τα παιρνεις. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 Καλημέρα συμφορουμίτες.. αν δεν βαριέται κάποιος ας κάνει μία περιγραφή του τι δίνει η frog κάθε μήνα και πόσα χρήματα απαιτούνται. Ενδιαφέρομαι να έρθω στη frog αλλά το site δεν είναι και πολύ κατατοπιστικό. Προφανώς δεν αναφέρομαι σε όλες τις περιπτώσεις αλλά σε κάτι οικονομικό με 10€/μήνα. Επίσης τι ακριβώς γίνεται με τον διπλασιασμό; Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 Διπλασιασμός δλδ κάθε 2η βδομάδα περίπου δίνει +60' επιπλέον με την αγορά των 60 3.02€' ανά δευτερόλεπτο, τώρα από data έχεις το 1.5 δώρο στην ανανέωση + 4,44€ για 25 μέρες ή 5€ για 30 2gb, για το 2ο μνμ μόνο 1717 στο 1330 . Η άλλη λύση είναι αγορά κάρτας 10€ από το wifigreece που δίνει απευθείας 200' + 10gb, λεπτομέρειες στο σχετικό sait.Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 5 ώρες πριν, cfotis13 said: Η άλλη λύση είναι αγορά κάρτας 10€ από το wifigreece που δίνει απευθείας 200' + 10gb, λεπτομέρειες στο σχετικό sait. Έχω ήδη frog. Μπορώ δηλαδή να αγοράσω κάρτα ανανέωσης των 10€ απο εκεί και να πιστωθεί στο νούμερό μου, ή αφορά μόνο νέες συνδέσεις frog? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 11 ώρες πριν, nikiforos_ said: Έχω ήδη frog. Μπορώ δηλαδή να αγοράσω κάρτα ανανέωσης των 10€ απο εκεί και να πιστωθεί στο νούμερό μου, ή αφορά μόνο νέες συνδέσεις frog? Άφορά όλους που έχουν Βάτραχο Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 18 ώρες πριν, cfotis13 said: Διπλασιασμός δλδ κάθε 2η βδομάδα περίπου δίνει +60' επιπλέον με την αγορά των 60 3.02€' ανά δευτερόλεπτο, τώρα από data έχεις το 1.5 δώρο στην ανανέωση + 4,44€ για 25 μέρες ή 5€ για 30 2gb, για το 2ο μνμ μόνο 1717 στο 1330 . Η άλλη λύση είναι αγορά κάρτας 10€ από το wifigreece που δίνει απευθείας 200' + 10gb, λεπτομέρειες στο σχετικό sait. Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 Καλημέρα παιδιά. Έχω Vodafone cu.Πως μπορώ να πάω σε frog με τον ίδιο αριθμό?Ευχαριστώ. My S20 FE 5G is Awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 Καλημέρα παιδιά. Έχω Vodafone cu.Πως μπορώ να πάω σε frog με τον ίδιο αριθμό?Ευχαριστώ. My S20 FE 5G is AwesomeΚαλημέρα, λογικά με φορητότητα. Το δύσκολο κομμάτι είναι ότι δεν γίνεται απ' ευθείας φρογκ που πολλοί φίλοι ήταν στα τηλέφωνα ή τσατ για τον λόγο ότι αν γίνει cosmokarta - waths up θα χρειαστεί 10€ καθαρά δλδ 12 κάρτα για μετατροπή σε φρογκ. 2 μνν και 2' δουλειά είναι αλλά για το γμτ για την έξτρα χρέωσηΣτάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 Καλημέρα, λογικά με φορητότητα. Το δύσκολο κομμάτι είναι ότι δεν γίνεται απ' ευθείας φρογκ που πολλοί φίλοι ήταν στα τηλέφωνα ή τσατ για τον λόγο ότι αν γίνει cosmokarta - waths up θα χρειαστεί 10€ καθαρά δλδ 12 κάρτα για μετατροπή σε φρογκ. 2 μνν και 2' δουλειά είναι αλλά για το γμτ για την έξτρα χρέωσηΣτάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk2 μνματα με χρέωση 10 ευρώ για να γίνει από κοσμοκαρτα σε frog?My S20 FE 5G is Awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts