Jump to content

cosmotakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cosmotakis

  1. Δηλαδή, από 5 Φεβρουαρίου 2023 όσοι έχουμε FROG παραμένουμε στην ελάχιστη ανανέωση κάρτας των 12 ευρώ απ' τον περιπτερά και όσοι έχουν What's Up ή Cosmokarta ανεβαίνουν απ' τα 12 στα 15 ευρώ;;;
  2. Πράγματι, και στην δική μου περίπτωση, όπου άλλαξα από Q σε FROG, αν και με είχαν διαβεβαιώσει τηλεφωνικά απ' το 13888 ότι η κάρτα sim που θα παραλάβω θα είναι κατευθείαν ρυθμισμένη σε Frog, και δεν θα χρειαστεί από μέρους μου καμία περαιτέρω διαδικασία, ωστόσο όταν την έβαλα και ενεργοποιήθηκε ήταν απλή Cosmokarta. Έτσι, χρειάστηκε να κάνω την γνωστή απλή αλλαγή πακέτου μέσω του ΑΛΠΑΚ. Άρα, σωστά τονίζει ο Vasileios, προσοχή να ρυθμιστεί πρώτα σε Frog κι έπειτα να γίνουν οι ενεργοποιήσεις τυχόν πακέτων κτλ.
  3. Πριν λίγες ημέρες μετέφερα καρτοκινητό από Q σε FROG και μόλις προχθές μου ήρθε το εξής sms: Ανανεώνοντας τον χρόνο ομιλίας σου με κάρτα 12 ευρώ και πάνω, παίρνεις ΔΩΡΟ 22 GB (!!!), 200' προς όλους και 1000' προς FROG. Έχει έρθει σε κάποιον τέτοιο μήνυμα που μετακόμισε πρόσφατα στον βάτραχο;;; Μιλάμε για απίστευτη προσφορά....!!!
  4. Δεν ενεργοποιείται αμέσως. Θα πρέπει να περιμένεις 2-3 εργάσιμες μέρες μέχρι να πάψει να εκπέμπει σήμα ως wind και τότε να βάλεις την νέα κάρτα sim.
  5. Επειδή κι εγώ περιμένω αλλαγή από Q σε FROG κρατώντας τον ίδιο μου αριθμό, με πληροφόρησαν στο 13888 ότι όταν χαθεί το σήμα της παλιάς εταιρείας και βάλω την καινούργια sim για να εκπέμψει το νέο σήμα θα είναι κατευθείαν ρυθμισμένη σε FROG και δεν θα χρειαστεί καμία άλλη διαδικασία. Ίδωμεν.....
  6. Είμαι νέος συνδρομητής στο FROG και λαμβάνω κάθε μήνα το δώρο καλωσορίσματος των 60' προς όλους. Ως γνωστόν, μέσω του Frog App μπορείς να πάρεις επιπλέον, άλλα ακόμη 60' προς όλους. Είναι γνωστό για πόσο χρονικό διάστημα παραμένει ενεργή η δυνατότητα της ενεργοποίησης των επιπλέον 60' μέσα απ' το Frog App;;; Πήγα να το ενεργοποιήσω μετά από 20 ημέρες και το δώρο είχε κάνει φτερά!
  7. Ας γράψω εδώ μια απορία σχετικά με την τηλεκάρτα των 4 ευρώ, καθώς δεν βρήκα πιο κατάλληλο topic. Ως γνωστό οι τηλεκάρτες του ΟΤΕ έχουν διάρκεια ζωής 2 χρόνια απ' την ημέρα παραγωγής τους. Χαρακτηριστικά γράφει πάνω: π.χ.: 3/20 - 2/22 Τα περίπτερα πουλούν τηλεκάρτες που έχουν μείνει σε αποθήκες και ράφια για περισσότερο από 1,5 χρόνο και στην πουλούν με υπολειπόμενη διάρκεια ζωής 6 μήνες και δεν φέρνουν νέες, αν δεν τις πουλήσουν όλες μέχρι τέλους. Για κάποιον που αγοράζει την τηλεκάρτα όχι για χρήση, αλλά για να την έχει μαζί του σε ώρα ανάγκης που δεν θα πιάνει το σήμα του κινητού, που μπορεί να βρει (εκτός απ' τα καταστήματα Cosmote) "φρέσκιες" τηλεκάρτες, που να έχουν μπροστά τους αρκετή διάρκεια ζωής;
  8. Πιστεύω, πως θα ήταν καλό η FROG να δημιουργήσει την δυνατότητα διαχείρισης του λογαριασμού σου (ενημέρωση υπολοίπου, αγορά πακέτων, ανανεώσεις) και μέσα απ' τον υπολογιστή (όπως π.χ. το myQ της Q και άλλων εταιρειών) και όχι να είναι αποκλειστικά μόνο μέσω εφαρμογής κινητού (Frog App).
  9. Ευχαριστώ φίλε Mobileras για την απάντησή σου. Ήρθα τελικά από το What's Up στο Frog εντελώς δωρεάν μέσω του ΑΛΠΑΚ και πήρα και για ένα χρόνο το δώρο καλωσορίσματος που προσφέρει κάθε μήνα! Τώρα, μια "χαζή" ερώτηση σχετικά με τις κάρτες ανανέωσης Frog που προσφέρει το Wifigreece. Οι κάρτες ανανέωσης που πουλάει είναι οι εξής: 1) 10 ευρώ που δίνει 10 GB, 400' προς FROG, 200' προς όλους 2) 6 ευρώ που δίνει 6 GB Είναι κανονική κάρτα ανανέωσης υπολοίπου ή απλά αγοράζω τα προνόμια που δίνει; Δηλαδή, μου μένει ατόφιο το χρηματικό υπόλοιπο και παίρνω έξτρα τα προνόμια; Θεωρείται κανονική κάρτα ανανέωσης, όπως αυτή που παίρνω απ' τον περιπτερά ή θα πρέπει να έχω κάνει πρώτα ανανέωση απ' το περίπτερο και μετά να βάλω τέτοια κάρτα μέσω του wifigreece;
  10. Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα! Έχω καρτοκινητή what's up και επιθυμώ να αλλάξω σε frog. Πήγα σ' ένα κατάστημα Cosmote να ενημερωθώ σχετικά με το Frog. Ο υπάλληλος απ' το πλατύσκαλο του καταστήματος μου είπε μόνο μερικές σκόρπιες πληροφορίες, χωρίς να μου κάνει μια πλήρη ενημέρωση, δημιουργώντας μου περισσότερες απορίες. Γι' αυτό θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) Τι χρειάζεται να κάνω για να πάω από what's up σε frog κρατώντας τον ίδιο αριθμό; Μου είπε κάτι για ΑΛΠΑΚ στο 1314, εμένα όμως μου λέει μόνο για αλλαγές μεταξύ what's up και Cosmokarta. 2) Είναι η πρώτη φορά που αλλάζω πακέτο. Θα γίνει δωρεάν ή θα χρεωθώ 3 ευρώ; 3) Θα έχω αυτόματα 60' προς όλους κάθε μήνα για ένα έτος (δώρο καλωσορίσματος) ή ισχύει μόνο για νέους αριθμούς Frog; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...