Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985

Recommended Posts

Δημ.

Τους πρώτους 6 μήνες θα παίρνεις 1GB (στην πρώτη ανανέωση του μήνα ) + 500 MB .

Μετά τους 6 μήνες θα παίρνεις 500 ΜΒ.

Δημ.
Τους πρώτους 6 μήνες θα παίρνεις 1GB (στην πρώτη ανανέωση του μήνα ) + 500 MB .

Μετά τους 6 μήνες θα παίρνεις 500 ΜΒ.

600 για 15 μέρες είναι μετά

Δημ.

Καλησπέρα, ισχύει ακόμα ο διπλασιασμος; έβαλε κάποιος σήμερα τα 60' προς όλους;

Αν ναι τα βάλατε μέσω της εφαρμογής my cosmote;

Δημ.

Έχω ένα νούμερο frog το οποίο το έχω δεύτερο & λήγει σε λίγες ημέρες. Υπάρχει δυνατότητα να του βάλω κάρτα για να μην το χάσω & μετά να μεταφέρω το ποσό σε what's up νούμερο?

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.
Δημ. (edited)

Αν απλά συντηρείς το νούμερο και το έχεις για εισερχόμενες μόνο, κάντο κοσμοκάρτα ή what'up. Ύστερα θα μπορείς να μεταφέρεις το υπόλοιπο σου.

Αν χρησιμοποιείς ενεργά το νούμερο (πχ για internet σε δεύτερη sim), τότε:

• κάνε ΑΛΠΑΚ σε κοσμοκάρτα ή what'up
  • μετέφερε το υπόλοιπο σου
  • ξανά ΑΛΠΑΚ (δωρεάν μετά από 1 μήνα) σε what'up ή κοσμοκάρτα αντίστοιχα
  • και ξανά ΑΛΠΑΚ σε frog.

Θα σου κοστίσει 2 ή 3 ΑΛΠΑΚ, αναλόγως αν έχεις την πολυτέλεια να μείνεις 1 μήνα χωρίς frog, οπότε συνολικό κόστος, 6 ή 9€

Όσο μεγαλύτερο ποσό μεταφέρεις, τόσο αυξάνεται η απόδοση.

Οπότε καλό είναι να κάνεις τη διαδικασία όταν μαζεύεται αρκετό ποσό (πχ μία φορά το χρόνο.)

Edited by user_one

link υπογραφής:  https://myphone.gr/forum/settings/signature/

Παροχές frog bundle cards:

13

15

20

Δημ.
Έβαλα τελικά τα 60' κ χωρίς να το λέει μου τα διπλασιασε!

Μόλις έλαβα το sms για 60+60 μέχρι 20/1

Δημ.
Μόλις έλαβα το sms για 60+60 μέχρι 20/1

Ευχαριστώ, μου έστειλαν κ μένα την ίδια ώρα με σένα αλλά το είχα ηδη ενεργοποιησει το πακέτο το βράδυ κ τα διπλασιασε κανονικά.

Δημ.

Προϋπόθεση για μεταφορά υπολοίπου είναι τουλάχιστον 20 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) ανανέωση τον μήνα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημ.

ευχαριστώ πολύ,καλώ το 13897 για τα περαιτέρω

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ευχαριστώ πολύ,καλώ το 13897 για τα περαιτέρω

μου απάντησαν ότι δεν γίνεται τηλεφωνικώς αλλά μόνο από κατάστημα Cosmote-Γερμανός.

Δημ.
Αν απλά συντηρείς το νούμερο και το έχεις για εισερχόμενες μόνο, κάντο κοσμοκάρτα ή what'up. Ύστερα θα μπορείς να μεταφέρεις το υπόλοιπο σου.

Αν χρησιμοποιείς ενεργά το νούμερο (πχ για internet σε δεύτερη sim), τότε:

• κάνε ΑΛΠΑΚ σε κοσμοκάρτα ή what'up
  • μετέφερε το υπόλοιπο σου
  • ξανά ΑΛΠΑΚ (δωρεάν μετά από 1 μήνα) σε what'up ή κοσμοκάρτα αντίστοιχα
  • και ξανά ΑΛΠΑΚ σε frog.

Θα σου κοστίσει 2 ή 3 ΑΛΠΑΚ, αναλόγως αν έχεις την πολυτέλεια να μείνεις 1 μήνα χωρίς frog, οπότε συνολικό κόστος, 6 ή 9€

Όσο μεγαλύτερο ποσό μεταφέρεις, τόσο αυξάνεται η απόδοση.

Οπότε καλό είναι να κάνεις τη διαδικασία όταν μαζεύεται αρκετό ποσό (πχ μία φορά το χρόνο.)

Φίλε θα ήθελα να ρωτήσω, αν το έχεις κάνει, η 6μηνη προσφορά όταν γύρισες σε Frog επαναενεργοποιηθηκε; Γιατί δεν νομιζω να έχει απαντηθεί αυτό το παλιό ερώτημα!

Δημ. (edited)

Έχω 2 ερωτησουλες...

1. Κερδίζω κάποιο bonus αν η ανανέωση των 10€ γίνει μέσω site cosmote ή εφαρμογής σε σχέση με την κάρτα του περιπτέρου; Αν ναι τι;

Δεν είμαι καινούριος συνδρομητής.

2. Αν πάρω τηλέφωνο ή στείλω μήνυμα εντός Ε.Ε. σε αριθμό ολλανδικό, οι χρεώσεις θα ειναι αυτές που ισχύουν κι εδώ (Ελλάδα);

Edited by thant
Δημ.

1. Ναι κερδίζεις 600 ΜΒ για 15 ημέρες. Από κατάστημα ή περίπτερο πρέπει να βάλεις 12 ευρώ.

2. Αν είσαι σε Roaming οι τιμές είναι ίδιες όπως στην Ελλάδα για τα πακέτα προς όλους , και ισχiύουν για όλη την Ε.Ε.

Αν είσαι στην Ελλάδα οι τιμές είναι αυτές που δημοσιεύονται στο site http://www.frogmobile.gr.

Δημ.
Καλημέρα, εννοείτε περνώντας τον κωδικό μέσω της εφαρμογής; Τπτ δεν μου δίνει. Το καλό είναι ότι 12 χρόνια που έχω frog μου διπλασιάζει το ποσό της ανανέωσης στην πρώτη κάρτα του μήνα.
Δημ.
Φίλε θα ήθελα να ρωτήσω, αν το έχεις κάνει, η 6μηνη προσφορά όταν γύρισες σε Frog επαναενεργοποιηθηκε; Γιατί δεν νομιζω να έχει απαντηθεί αυτό το παλιό ερώτημα!

Αυτό δεν το γνωρίζω ακόμα

Καλημέρα, εννοείτε περνώντας τον κωδικό μέσω της εφαρμογής; Τπτ δεν μου δίνει. Το καλό είναι ότι 12 χρόνια που έχω frog μου διπλασιάζει το ποσό της ανανέωσης στην πρώτη κάρτα του μήνα.

Καλά που μου το θύμησες.

Ότι έγραψα για τη μεταφορά του υπολοίπου, ισχύει για όσους ΔΕΝ έχουν διπλασιασμό.

Αν έχεις διπλασιασμό και κάνεις ΑΛΠΑΚ, πάει, πέταξε..

link υπογραφής:  https://myphone.gr/forum/settings/signature/

Παροχές frog bundle cards:

13

15

20

Δημ.
Αυτό δεν το γνωρίζω ακόμα

Καλά που μου το θύμησες.

Ότι έγραψα για τη μεταφορά του υπολοίπου, ισχύει για όσους ΔΕΝ έχουν διπλασιασμό.

Αν έχεις διπλασιασμό και κάνεις ΑΛΠΑΚ, πάει, πέταξε..

Α πα πα δεν το κουνάω από την frog, έχω βολευτεί τόσα χρόνια με τον διπλασιασμο. Βάζω κάρτα κάθε δίμηνο για να μην χάσω το υπόλοιπο κ έχω μαζέψει 70€. Δεν ξοδευονται με τπτ. Ελάχιστα χρησιμοποιώ κινητό κ σταθερό καθόλου.

Δημ.

καλησπερα εχω ενα frog χωρις διπλασιασμο και νομιζω οτι με συμφερει καλυτερα να το γυρισω σε whats up.(παρε να χεις ,2 φορες 500 mb και μεταφορα χρονου ομιλιας)

πως γινεται η μεταφορα? τελικα με συμφερει?ευχαριστω

Δημ.

Στέλνεις Alpak sto 1314 και σε λιγώτερο από δυο λεπτά στέλνεις W στο 1314.

Συνήθως το κόστος είναι 3 ευρώ.

Το αν σε συμφέρει ή όχι εξαρτάται από το πόσο μιλάς, συνήθως μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις αυτή την ερώτηση.