Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και πως ενεργοποιείται πλέον, με κάποιο SMS; Το είχα ακούσει στο 1330 αλλά δεν υπάρχει πια η δε το βρίσκω. Υποθέτω οποιαδήποτε στιγμή μέχρι και Μάιο ενεργοποιείται και δεν είναι μόνο για μια φορά;

Είναι βδομάδα διαπλασιασμού αυτή που διανύουμε.

Ενεργοποιείται με 3 στο 1330. Μάλλον ήταν λάθος, δεν δουλεύει πια. Λογικά θα το ξαναδούμε κοντά στην πρωτομαγιά.

Στο 1330 το άκουσα πρώτο πρώτο την ημέρα του παραπάνω ποστ.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ξέρει κανείς με τί κριτήρια προσλαμβάνουν τους υπαλλήλους στο γκρουπ frog του facebook; Εστειλα εναν γνωστο μου να ρωτησει για φορητοτητα και τον δούλευαν ψιλό γαζί! Του ζητησαν τηλεφωνο και αντι να τον πάρουν τηλ, του επιασαν συζητηση στο messenger. Του εδωσαν ενα 5ψηφιο, το καλεσε και στο 5ψηφιο του ειπαν οτι δεν ειναι για καρτοκινητα. Τελικα θα πρεπει να παει σε καταστημα. Χασιμο χρονου, τσαμπα τους πληρωνουν!

Ξέρει κανείς με τί κριτήρια προσλαμβάνουν τους υπαλλήλους στο γκρουπ frog του facebook; Εστειλα εναν γνωστο μου να ρωτησει για φορητοτητα και τον δούλευαν ψιλό γαζί! Του ζητησαν τηλεφωνο και αντι να τον πάρουν τηλ, του επιασαν συζητηση στο messenger. Του εδωσαν ενα 5ψηφιο, το καλεσε και στο 5ψηφιο του ειπαν οτι δεν ειναι για καρτοκινητα. Τελικα θα πρεπει να παει σε καταστημα. Χασιμο χρονου, τσαμπα τους πληρωνουν!

Αν σκεφτεισ ότι με 8.5€ έχουμε 5gb τότε που λεφτά για υπαλλήλους;;;

Nokia 8800 Scirocco

Μου λεει εαν ηταν η απαντηση να παει σε καταστημα, γιατι δεν του το ειπαν απο την αρχη και του χαραμιζαν το χρονο;

Τώρα περιμένεις να ανταπαντήσουμε σε κάτι εμείς;

Αν σκεφτεισ ότι με 8.5€ έχουμε 5gb τότε που λεφτά για υπαλλήλους;;;

αν σκεφτεις το επιπεδο των υπαλληλων, θα επρεπε με 8,5€ να εχουμε 400GB :lol:

iphone 14 pro

Ξανα προβλημα αυτη τη στιγμη η ανανεωση του χρονου ομιλιας μεσα απο το site της cosmote. Να δω ποτε θα φτιαξουν ενα σταθερο συστημα...

Edit: Τελικα πρεπει να είναι πρόβλημα της cosmote οταν πληρωνεις με χρεωστικη της Πειραιως (visa) γιατί με Εθνικη (mastercard) περασε η συναλλαγη

Edited by runner70

Το πακέτο των 5gb με 8.5 ευρώ δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή της cosmote; Βλέπω μόνο τα 2gb με 4.44 ευρώ.

ΠΑΚΕΤΟ 5GB ΑΠΟ ΤΟ FROG ΓΙΑ 25 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ 8,50€

Η αγορά του πακέτου πραγματοποιείται με αποστολή SMS με λεκτικό 14200 στο 1330

off topic ΜΌΝΟ στην κωλοχωρα που ζούμε και ΚΑΜΙΆ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑ ΑΡΧΉ δεν ασχολείται ο μήνας έχει 25 μέρες ενώ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΚΌΣΜΟ ΈΧΕΙ 30 (η 31)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

off topic ΜΌΝΟ στην [] που ζούμε και ΚΑΜΙΆ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑ ΑΡΧΉ δεν ασχολείται ο μήνας έχει 25 μέρες ενώ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΚΌΣΜΟ ΈΧΕΙ 30 (η 31)

Κατ' αρχάς πρόσεχε τη γλώσσα σου. Δεύτερον είναι συγκεκριμένα πακέτα που έχουν 25 μέρες. Κι αυτό απαγορεύεται δηλαδή; Δεν μπορεί να προσφέρει η κάθε εταιρία ό,τι θέλει; Σου κρύβει τίποτα; Στο δίνει τόσο για τόσο. Ούτε εμένα μ' αρέσει να παίζουν με τις μέρες. Αν δεν σου κάνει, βάζεις άλλο.

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα άνοιξα την εφαρμογή και μου έβγαλε αυτο

Αν αναφέρεσαι στο 12άρι, έχει τώρα αρκετές βδομάδες που προσφέρεται σαν δυνατότητα ανανέωσης.

Edited by tetartos

Κατ' αρχάς πρόσεχε τη γλώσσα σου. Δεύτερον είναι συγκεκριμένα πακέτα που έχουν 25 μέρες. Κι αυτό απαγορεύεται δηλαδή; Δεν μπορεί να προσφέρει η κάθε εταιρία ό,τι θέλει; Σου κρύβει τίποτα; Στο δίνει τόσο για τόσο. Ούτε εμένα μ' αρέσει να παίζουν με τις μέρες. Αν δεν σου κάνει, βάζεις άλλο.

Αν αναφέρεσαι στο 12άρι, έχει τώρα αρκετές βδομάδες που προσφέρεται σαν δυνατότητα ανανέωσης.

τι έγινε σου θιξαμε την εταιρία που δουλεύεις; είναι δυνατόν όταν το "βήμα" χρέωσης ημερολογιακα είναι 30 μέρες σε όλο τον κόσμο μόνο στην Ελλάδα το κάνανε ...25ΗΜΕΡΟ και δεν σε πειράζει;;; δεν λέω για τις άλλες χρεώσεις /αλλαγές αλλά μόνο για αυτό που είναι τρελά παράλογο και εντελώς ξεφτίλα

Edited by Vasileios
προσοπικός χαρακτηρισμός.

τι έγινε σου θιξαμε την εταιρία που δουλεύεις; είναι δυνατόν όταν το "βήμα" χρέωσης ημερολογιακα είναι 30 μέρες σε όλο τον κόσμο μόνο στην Ελλάδα το κάνανε ... 25ΗΜΕΡΟ και δεν σε πειράζει;;; δεν λέω για τις άλλες χρεώσεις /αλλαγές αλλά μόνο για αυτό που είναι τρελά παράλογο και εντελώς ξεφτίλα

Επίσης τα 4gb έγιναν 2gb

Αυτί λίγο το θεωρείς;

Edited by Vasileios
Nokia 8800 Scirocco

Για τα mb δώρο λέω! Πρώτη φόρα μου το βγάζει για το frog!

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τι έγινε σου θιξαμε την εταιρία που δουλεύεις; είναι δυνατόν όταν το "βήμα" χρέωσης ημερολογιακα είναι 30 μέρες σε όλο τον κόσμο μόνο στην Ελλάδα το κάνανε ...25ΗΜΕΡΟ και δεν σε πειράζει;;; δεν λέω για τις άλλες χρεώσεις /αλλαγές αλλά μόνο για αυτό που είναι τρελά παράλογο και εντελώς ξεφτίλα

Φυσικά και κάνεις λάθος.

Στην Μάλτα όλα τα πακέτα είναι για 28 ημέρες.

Η θέση σου λοιπόν "σε όλο τον κόσμο είναι 30 ημέρες" εξετάστηκε και απορρίφτηκε.

επίσης να θυμίσω ότι υπάρχουν πακέτα και για 7 ημέρες αλλά και για 15 σε κάποιες εταιρίες στην Ελλάδα.

https://www.vodafone.com.mt/switchmix

How long do the MIX Units last?

The MIX Units are valid for 28 days. But if you top up again with the respective amount of your chosen MIX within the 28 days’ window, all unused units will be carried forward and your new MIX units will be accumulated as well.

Edited by Vasileios

Οταν υπάρχει το βασικό (αν μπορεί να ειπωθεί έτσι) πακέτο 7€-->700mb δεν μπορούν να κατηγορηθούν οτι άλλαξαν το μήνα. Οτι η τιμή είναι απαράδεκτη σε σχέση με την παροχή οκ είναι αλλά άλλο θέμα αυτό

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου ήρθε σήμερα...

ΠPOΣΦOPA INTERNET MONO ΓIA ΣENA!

5GB ME 2.9€, ΓIA NA ΣYNEXIΣEIΣ NA ΣEPΦAPEIΣ ΞEΓNOIAΣTA ΓIA 15 HMEPEΣ!

ΓIA AΓOPA TOY ΠAKETOY ΣTEIΛE A(KENO)40 ΣTO 1256 EΩΣ 12/10/2018

Να ρωτησω αλλαγη απο wu σε frog πως γινεται ; Στελνω αλπακ στο 1314 αλλα δεν παει το μηνυμα.

Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα,

αγόρασα σήμερα μια καινούρια κάρτα

What's Up της cosmote. Θέλω να την μετατρέψω σε Frog.

Ο άνθρωπος στο γκισέ μου επιβεβαίωσε ότι η πρώτη αλλαγή πακέτου

είναι δωρεάν στέλνοντας ΑΛΠΑΚ στο 1314 και ακολουθώντας τις οδηγίες.

Με μεγάλη δυσαρέσκεια ανακάλυψα πως η μετατροπή σε Frog χρεώνεται 10€

ενώ η μετάβαση σε Cosmocarta είναι δωρεάν.

Πότε έγινε αυτή η αλλαγή και χαρατσώνουν με το 10ευρώ, γνωρίζει κανείς;