Jump to content

malagad

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by malagad

  1. malagad

    5G NR

    Στο μεταξύ, στον Πολύγυρο κάτι φάνηκε πριν μια εβδομάδα για ελάχιστο χρόνο κι από τότε σταθερά κακό 4G στα περισσότερα μέρη της πόλης.
  2. malagad

    5G NR

    Στον Πολύγυρο, εμφανίστηκε ένα νέο cell (στο netmonster) χθες το απόγευμα, αλλά τίποτα περισσότερο (το κινητό δεν συνδέεται σε 5g). Επίσης, το κεραιοσύστημα φαίνεται ακριβώς ίδιο με πριν. Δεν εντόπισα κάτι νέο στον πύργο. Οψόμεθα.
  3. malagad

    5G NR

    Καλημέρα CosMap. Είναι και η 3059 στο πρόγραμμα αναβαθμίσεων;
  4. malagad

    5G NR

    Πολύγυρο, βρίσκομαι εγώ. Μαυρίλα. Παλιό δίκτυο.
  5. malagad

    5G NR

    Να ρωτήσω αγαπητέ CosMap, αν γνωρίζεις το πλάνο αναβάθμισης για τις κεραίες 3104 και 3059 που καλύπτουν τον Πολύγυρο Χαλκιδικής;
  6. Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Χθες που παρέλαβα το εν λόγω κινητό πήρε αμέσως μια αναβάθμιση, ωστόσο ήταν της έκδοσης 11. Το roll out της 12 έχει σταματήσει για κάποιον λόγο;
  7. malagad

    4G LTE

    Δεν διαθέτω συσκευή 5g, ωστόσο, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν υπάρχει κάλυψη 5g στον Πολύγυρο από την Cosmote. Οι δύο κωδικοί των κεραιών που μας καλύπτουν είναι τετραψήφιοι ακόμα (άρα μη αναβαθμισμένες κεραίες;).
  8. malagad

    4G LTE

    Πολύγυρος Χαλκιδικής. Μας σακάτεψαν τα απεριόριστα. Αλλά και υπό κανονικές συνθήκες οι ταχύτητες είναι κάτω του μετρίου. https://www.speedtest.net/my-result/a/8348436649
  9. Καλησπέρα. Ποια εταιρεία δίνει αυτό το πακέτο ομιλίας;
  10. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Ούτε Wificalling, ούτε VoLte διαθέσιμα, ενώ οι ρυθμίσεις έχουν γίνει όπως και στο φίλο από κάτω.
  11. Κουμπώνει αυτή η προσφορά σε υπάρχοντα mb ή καταναλώνονται ξεχωριστά;
  12. Επειδή τη χυδαιότητα του δεκάρικου δεν την χώνευα σκέφτηκα να περάσω σε πακέτο Cosmokarta χωρίς χρέωση και ως εκ θαύματος, με νέο αίτημα ΑΛΠΑΚ, μου έδωσε την επιλογή να περάσω σε frog με χρέωση 3 ευρώ. Kαι πάλι κατακριτέο, αφού αυτό έπρεπε να είναι δυνατό εξ αρχής. Ελπίζω να μην διαβάζουν εδώ και κλείσουν αυτό τo undercut...
  13. Έχω αλλάξει πακέτα σε δύο frog. Ως πρώτες αλλαγές ήταν αμφότερες δωρεάν. Δεν καταλαβαίνω γιατί το έκαναν αυτό. Μάλλον το frog έχει τραβήξει πολλούς χρήστες.
  14. Καλησπέρα, αγόρασα σήμερα μια καινούρια κάρτα What's Up της cosmote. Θέλω να την μετατρέψω σε Frog. Ο άνθρωπος στο γκισέ μου επιβεβαίωσε ότι η πρώτη αλλαγή πακέτου είναι δωρεάν στέλνοντας ΑΛΠΑΚ στο 1314 και ακολουθώντας τις οδηγίες. Με μεγάλη δυσαρέσκεια ανακάλυψα πως η μετατροπή σε Frog χρεώνεται 10€ ενώ η μετάβαση σε Cosmocarta είναι δωρεάν. Πότε έγινε αυτή η αλλαγή και χαρατσώνουν με το 10ευρώ, γνωρίζει κανείς;
  15. Με την αναβάθμιση σε Oreo, το κινητό έγινε αυτό που περίμενα να είναι όταν το αγόρασα: Σφαίρα. Εξαφανίστηκαν τα εξοργιστικά lag. Επίσης η μπαταρία δείχνει να κρατάει περισσότερο. Τhumbs up λοιπόν.
  16. "Παιδιά θυμίστε μου αν υποστηρίζει volte και vowifi σε κοσμοτέ" Τα υποστηρίζει αμφότερα χωρίς να πρέπει να περάσεις rom cosmote. Παρατήρησα ότι χρησιμοποιώντας το VoLTE για κλήση πονάει και καίει το αυτί μου, οπότε το σταμάτησα αμέσως. Εξάλλου, σε επίπεδο ελλείψεων πρέπει να αναφέρω την απουσία λήψης video slowmo.
  17. Μετά από 2 αγορές του πακέτου των 2gb στείλανε ως δώρο "μόνο για μένα" άλλα 2χ2gb. Ωστόσο, αφενός τα τελευταία ΔΕΝ αθροίζονται στο pool των υπόλοιπων gb που έχω και αφετέρου έχουν ημερομηνία λήξης μεταγενέστερη των αγορασμένων πακέτων καταλήγοντας έτσι δώρα άδωρα. Μέγιστοι μπερτόδουλοι στην cote και είρωνες θα πρόσθετα, αφού υποτιμούν τόσο βάναυσα τη νοημοσύνη μας.
  18. Μάλλον, οι χρήστες πολλαπλασιάστηκαν και συνεπώς μύρισε κέρδος, ή η μαζική χρήση με τη συνδρομή των 5€ έφερε προβλήματα με κατανάλωση μεγάλου εύρους bandwidth. Κρίμα, ήταν τους τελευταίους 5 μήνες που το χρησιμοποιούσα, η κορυφαία επιλογή στο αυτοκίνητο. Πίσω στην "πρωτόγονη" συλλογή του usb,την οποία όλο ανανεώνω και όλο η ίδια μένει :(
  19. malagad

    Asus Zenfone 2

    Με τι κάρτα το αγόρασες; Δέχεται ελληνικές; (Σε δική μου προσπάθεια δέχθηκε την παραγγελία, αλλά 2 μέρες μετά μου έστειλαν mail με την απόρριψη)
×
×
  • Create New...