Tasos19s Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Καλά γιατί το πάτε τόσο μακριά. Δε μου λέτε αν θα έχει την επόμενη εβδομάδα που θέλω να βάλω εγώ!!! Ναι αυτό είναι το ζήτημα Να δούμε τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα γιατί κι εγώ δεν το ήξερα και δεν έβαλα ώστε να με φτάσουν μέχρι να ξανά έρθει η εβδομάδα διπλασιασμού Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Το είχα αναφέρει ότι δεν έχει την άλλη εβδομάδα. Για τα 60' προς ολους, ο επομενος διπλασιαμος, απο οτι υπολογιζω, θα ερθει στις 5/2. Για αυτό οποιος θέλει να βιαστει σήμερα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Εχθές το βράδυ έστειλα sms για τα 2gb και τώρα μου ήρθαν τα 2 επιπλέον. Αλλά να μου δίνει λήξη για τα αγορασμένα στις 16/2 00:00 δε μου έκατσε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Εχθές το βράδυ έστειλα sms για τα 2gb και τώρα μου ήρθαν τα 2 επιπλέον. Αλλά να μου δίνει λήξη για τα αγορασμένα στις 16/2 00:00 δε μου έκατσε καλά. Πριν 2-3 μέρες έβαλα εγώ τα gb αλλά δεν μου ήρθε το δώρο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 H Frog υποστηριζει vowifi & volte? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 H Frog υποστηριζει vowifi & volte? Ναι,κανονικα. Τα καρτοκινητα και συμβολαια εχουν ολα volte αρκει να εχεις συμβατη συσκευη με cosmote gr rom σε android και ενημερωση carrier settings στο iPhone για οσους εχουν ios 10.3 και πανω.Απο 28.1,28.2,28.2.5 να κανει ενημερωση και να γραφει φορεας: cosmote 28.3.Στο ios 11 παιζει κανονικα χωρις ενημερωση carrier settings. Αρκει να στειλεις wificall στο 1333. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 μια χαρα! κατι αλλο, επιλογες πακετων ή αγορα τους γινεται απο καποιο app? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 μια χαρα! κατι αλλο, επιλογες πακετων ή αγορα τους γινεται απο καποιο app? Το MyCosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ναι,κανονικα. Τα καρτοκινητα και συμβολαια εχουν ολα volte αρκει να εχεις συμβατη συσκευη με cosmote gr rom σε android και ενημερωση carrier settings στο iPhone για οσους εχουν ios 10.3 και πανω.Απο 28.1,28.2,28.2.5 να κανει ενημερωση και να γραφει φορεας: cosmote 28.3.Στο ios 11 παιζει κανονικα χωρις ενημερωση carrier settings. Αρκει να στειλεις wificall στο 1333.Είσαι σίγουρος ότι το Frog υποστηρίζει vo wifi και VoLte ;;; Πριν λίγο καιρό ήταν μόνο για συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Εδω και μηνες υποστηριζεται Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Τα καρτοκινητα αναφέρονται κανονικά και στη σχετική ιστοσελίδα. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Εγώ έχω χρησιμοποιήσει wifi calling με whatsup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 (edited) Δεν βλέπω να αναφέρει Frog γι'αυτό.. Είναι κανείς με Frog που τα χρησιμοποιεί;; Απαντάω μόνος μου παιδιά.. Edited January 23, 2018 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Εγώ, από την πρώτη μέρα, 27 Ιουλίου Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Δεν βλέπω να αναφέρει Frog γι'αυτό.. Είναι κανείς με Frog που τα χρησιμοποιεί;; "Καρτοκινητή" για την C-Ote είναι τα: α) Whats'Up β) Cosmokarta γ) Frog. ΔΕ χρειαζόταν να γράφει το Whats'Up....Για όσους ΔΕΝ κατέουν το (υπερ)έγραψε....Όπως εσένα...Που οι πιο πολλοί έχουν WU κ δεν ξέρουν τι έχουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Κανονικά wifi call + volte σε frog με note 8. Δεν χρειάστηκε να περάσω rom cosmote παίζει κανονικά με την ελληνική EUR. Στο s8 plus την περίοδο που το είχα με ελληνική EUR Δεν δούλευε. Έπρεπε να περάσω την rom της cosmote. Πρέπει δηλαδή και η συσκευή να το υποστηρίζει και η ρομ. Η frog το υποστηρίζει σίγουρα. https://www.dropbox.com/sh/tseyqgsmh5ntu8w/AAAp_Pyhf4uZ8SBs74omDUCGa?dl=0 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Κανονικά wifi call + volte σε frog με note 8. Δεν χρειάστηκε να περάσω rom cosmote παίζει κανονικά με την ελληνική EUR. Στο s8 plus την περίοδο που το είχα με ελληνική EUR Δεν δούλευε. Έπρεπε να περάσω την rom της cosmote. Πρέπει δηλαδή και η συσκευή να το υποστηρίζει και η ρομ. Η frog το υποστηρίζει σίγουρα. https://www.dropbox.com/sh/tseyqgsmh5ntu8w/AAAp_Pyhf4uZ8SBs74omDUCGa?dl=0 Σε samsung galaxy s7 με ελληνική EUR και frog δουλεύει κανονικά. Που είναι ποιο παλιό από το s8+ χωρίς να κάνω ενημέρωση κλπ άπλα ενεργοποίησα την υπηρεσία με μήνυμα. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 παίδες, προσφορά 2 gb + 2 gb παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 παίδες, προσφορά 2 gb + 2 gb παίζει? Σε κάποιους παίζει σε κάποιους όχι. Σε εμένα προσωπικά το δεύτερο sms για τα έξτρα 2gb ήλθε 3 ημέρες μετά το πρώτο και εγραφε "Προσφορά μονο για σένα! Από την αγορά του πακέτου το Frog σου κάνει δώρο 2gb για έναν μήνα!" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 παίδες, προσφορά 2 gb + 2 gb παίζει? Τελικά μου ήρθε και το 2gb δώρο μετά όμως από κάποιες μέρες Όποτε ισχύει αλλά έρχεται σε άλλους αμέσως και σε άλλους καθυστερεί κάποιες μέρες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Εμένα το δώρο ήρθε διπλό ^^ Και γενικά έχω παραπάνω gb από ότι έπρεπε οπότε όντως τα πήρα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Το δωρεάν πάντως για μας που έχουμε μαζεμένα gb μας είναι εντελώς άχρηστο,αφού πρεπει πρώτα να φαγωθουν αυτά που έχουμε και μετά το δώρο!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Το δωρεάν πάντως για μας που έχουμε μαζεμένα gb μας είναι εντελώς άχρηστο,αφού πρεπει πρώτα να φαγωθουν αυτά που έχουμε και μετά το δώρο!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Εάν μαζεύεις σημαίνει ότι σου είναι άχρηστα έτσι κ αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Αυτό είναι πολύ σχετικό......... Εγώ πχ μαζεύω τώρα και τι καλοκαίρι τα σκίζω Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Αυτό είναι πολύ σχετικό......... Εγώ πχ μαζεύω τώρα και τι καλοκαίρι τα σκίζω Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άρα 9 μήνες το χρόνο δεν τα χρειάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts