ANAGNPANA Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου Εχει και με 15 ευρώ κάρτα με απεριόριστα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου Καλησπερα. Μεταφορα χρηματων μεσω easy transfer απο what's up σε frog γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 6 minutes ago, arxif said: Καλησπερα. Μεταφορα χρηματων μεσω easy transfer απο what's up σε frog γινεται; Δεν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου (edited) Πηγα να μεταφερω τον αριθμο μου απο CU σε frog, σε καταστημα Γερμανου και επειδη ειχαν μονο sim Cosmokarta , μου ειπε οτι θα χρεωθω 7€ για την αλλαγη σε frog. Υποτιθεται οτι ειναι δωρεαν η 1η αλλαγη (μεσω ΑΛΠΑΚ), σωστα; Edited 15 Ιουνίου by petrost8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 9 minutes ago, VIPdriver said: Δεν γινεται. Σ ευχαριστω. Διαβάζοντας πάντως το faq στη σελιδα της κοτε γράφει μόνο ότι δεν γίνεται σε συνδρομητές froq που έχουν ενεργοποιημενη καμία προσφορα διπλασιασμού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 1 minute ago, arxif said: Σ ευχαριστω. Διαβάζοντας πάντως το faq στη σελιδα της κοτε γράφει μόνο ότι δεν γίνεται σε συνδρομητές froq που έχουν ενεργοποιημενη καμία προσφορα διπλασιασμού Νομιζω εννοουν εαν γίνει μεταφορά από συμβόλαιο κοσμοτε σε φρογκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου (edited) 25 minutes ago, petrost8 said: Πηγα να μεταφερω τον αριθμο μου απο CU σε frog, σε καταστημα Γερμανου και επειδη ειχαν μονο sim Cosmokarta , μου ειπε οτι θα χρεωθω 7€ για την αλλαγη σε frog. Υποτιθεται οτι ειναι δωρεαν η 1η αλλαγη (μεσω ΑΛΠΑΚ), σωστα; Η πρώτη αλλαγή κόστιζε 3€ μέχρι πρότεινος, δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι. Επίσης κανονικά στο σύστημά τους πρέπει να έχουν δυνατότητα να το κάνουν κατευθείαν frog. Για μένα κάνε την φορητοτητα online μεσω του αντίστοιχου app απευθείας σε φρογκ (3€ χρεωση για την ταχυδρομική αποστολή της sim) ή πήγαινε ένα κατάστημα cosmote που θεωρώ ότι θα πάρεις πιο σοβαρή απάντηση. Ίδιες κάρτες sim χρησιμοποιούνται για οποιοδήποτε πακέτο δεν υπάρχει sim μόνο για κοσμοκαρτα Edited 15 Ιουνίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου Σε καταστημα Cosmote μου ειπαν οτι δεν εχουν sim frog και οτι θα αργησουν να φερουν 😅 Οποτε αν ειναι ολες οι sim το ιδιο, μου ειπαν και εκει παραμυθια... Στον τιμοκαταλογο της cosmote , βλεπω να λεει οτι απο cosmokarta σε What's up / frog ειναι δωρεαν το 1ο ΑΛΠΑΚ και απο what's up σε cosmokarta ειναι δωρεαν αλλα σε frog κοστιζει 3€. Θα το κανω Online να ξεμπερδευω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 4 minutes ago, petrost8 said: Σε καταστημα Cosmote μου ειπαν οτι δεν εχουν sim frog και οτι θα αργησουν να φερουν 😅 Οποτε αν ειναι ολες οι sim το ιδιο, μου ειπαν και εκει παραμυθια... Στον τιμοκαταλογο της cosmote , βλεπω να λεει οτι απο cosmokarta σε What's up / frog ειναι δωρεαν το 1ο ΑΛΠΑΚ και απο what's up σε cosmokarta ειναι δωρεαν αλλα σε frog κοστιζει 3€. Θα το κανω Online να ξεμπερδευω... Εμένα σε κατάστημα cosmote μου είχαν πει ότι άλλες οι sim για συμβολαίο και άλλες οι sim για καρτοκινητή. Ούτε αυτό το πιστεύω. Απλά αν έχουν λίγες sim δεν τις δίνουν σε καρτοκινητό. Τώρα αυτό που σου είπαν ότι έχουν cosmokarta άλλα όχι frog είναι απλά παπάτζα. Ανετα από το σύστημα κατευθειαν ενεργοποιούν την sim ως frog. Έχει γίνει μπροστά μου. Επίσης, όπως έγραψαν κι άλλοι δεν παίζει το 7€ αλλαγή σε frog. Αν παραγγείλεις online cosmokarta θα σου έρθει σπίτι με 3€ και μετα ΑΛΠΑΚ δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου Μου έχει τύχει και εμένα να μη το ξέρει ο υπάλληλος ότι είναι η ίδια sim και κάποιος άλλος υπάλληλος του είπε ότι γίνεται, δε πιστεύω ότι σε παπάτζιαζε αν σου είπε ότι έχει κάρτα για πχ κοσμοκάρτα γιατί το ίδιο είναι για αυτούς είτε τη δώσουν στο ένα πρόγραμμα είτε στο άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου (edited) Στον Γερμανό της πόλης μου δεν κάνουν φρογκ καθόλου. Έκανα ονλαιν αίτηση φορητότητας τελικά με 3€ πριν ένα μήνα περίπου. Και μετά ενεργοποίηση με την εφαρμογή της ΚοΖμοτέ! Edited 16 Ιουνίου by akilleas 2 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Με το ετήσιο της frog (144€) τον δεύτερο χρόνο τι γίνεται μπορείς να το ενεργοποιήσεις ξανά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Πας στο κατάστημα και κάνεις ανανέωση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου On 15/6/2026 at 11:40 ΜΜ, opmgls said: Αν παραγγείλεις online cosmokarta θα σου έρθει σπίτι με 3€ Ερχεται συστημενη και πρεπει να εισαι εκει να παραλαβεις η την αφηνουν κατω στην εισοδο της οικοδομης ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Έρχεται με κούριερ, στην δίνει αυτοπροσώπως. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Just now, lalakis said: Ερχεται συστημενη και πρεπει να εισαι εκει να παραλαβεις η την αφηνουν κατω στην εισοδο της οικοδομης ? Είναι αποστολή με courier. Πρέπει να παραλάβεις. Αλλά επίσης, δεν θυμάμαι από ποιον εξωτερικό συνεργάτη ητανε που τελευταία, μου στείλανε τη sim σε BoxNow. Nομίζω κέντρο καρτοκινητης, 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Σήμερα ξαναπαρελαβα με κούριερ Στην δική μου περίπτωση και τις δύο φορες: με πήρε τηλέφωνο ο κούριερ πριν την παραδόση και του είπα να χτυπήσει οποιαδήποτε κουδούνι της πολυκατοικίας και να το παραδόσει σε όποιον του ανοίξει, είναι ολοι μέλη οικογένειας και θα έρθει στα χέρια μου Έτσι έγινε. Ούτε ταυτότητα ούτε προσωπική παράδοση 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου On 15/6/2026 at 11:26 ΜΜ, petrost8 said: Σε καταστημα Cosmote μου ειπαν οτι δεν εχουν sim frog και οτι θα αργησουν να φερουν 😅 Οποτε αν ειναι ολες οι sim το ιδιο, μου ειπαν και εκει παραμυθια... Στον τιμοκαταλογο της cosmote , βλεπω να λεει οτι απο cosmokarta σε What's up / frog ειναι δωρεαν το 1ο ΑΛΠΑΚ και απο what's up σε cosmokarta ειναι δωρεαν αλλα σε frog κοστιζει 3€. Θα το κανω Online να ξεμπερδευω... Πήγαινε πες του, αν σου ερχόμουν και σου έλεγα ότι θέλω νέα σιμ γιατί μου έκλεψαν το κινητό μου θα μου έβγαζες; Ε οι ίδιες είναι. Απλά δεν έχουν κέρδος σα μαγαζί για τα καρτοκινητα. Μπόνους παίρνουν μόνο μέσω συμβολαίων. Κινηγανε τα συμβόλαια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου Επανέρχομαι με το θέμα της TwinSim, προς update και διαμοιρασμό γνώσης. Πήγα και σε κατάστημα Frog στην Αθήνα και μου είπαν ότι δε μπορούν να κάνουν κάτι και ότι πρέπει να πάω σε κατάστημα Cosmote. Όπως και έκανα και τελικά την έκανα την αλλαγή και μετά έβαλα και κάρτα και επιβεβαιώθηκαν και τα παιδιά που μου απάντησαν ότι δε χάνεται ο διπλασιασμός. Στα υπόψιν, έχουν μείνει ελάχιστες κάρτες TwinSim για 4G δίκτυο. Πλέον θα αντικατασταθούν από 5G. Η καλοκαιρινή προσφορά των 150GB ισχύει μόνο για ένα μήνα, σωστά; Μετά λογικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ξανά βγει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 31 minutes ago, mitsoschios said: Η καλοκαιρινή προσφορά των 150GB ισχύει μόνο για ένα μήνα, σωστά; Μετά λογικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ξανά βγει Συνήθως αυτές οι προσφορές επαναλαμβάνονται έως και το φθινόπωρο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου Το ετήσιο της frog (144€) ισχύει στην Ευρώπη; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 5 minutes ago, rs280ps said: Το ετήσιο της frog (144€) ισχύει στην Ευρώπη; Γύρω στα 10-12GB και κανονικά η ομιλία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου Το πακέτο υπάρχει ακόμη ή καταργήθηκε? National Combo 8,90€ 10GB & 200΄προς εθνικά δίκτυα & 400΄προς αριθμούς frog 30 ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 17 minutes ago, leo06 said: Το πακέτο υπάρχει ακόμη ή καταργήθηκε? National Combo 8,90€ 10GB & 200΄προς εθνικά δίκτυα & 400΄προς αριθμούς frog 30 ημέρες To πακέτο υπάρχει στην εφαρμογή και ισχύει και στην εε 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου (edited) Με μηδενικό υπόλοιπο γίνεται αλλαγή από φρογκ σε whatsapp,δεν έχω κάνει ποτέ πριν αλλά δεν με αφήνει Edited 18 Ιουνίου by akalos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts