GREGORYMO Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 4 minutes ago, albiz said: Αναφέρεσαι στο Mystery Token ή είναι κάτι άλλο αυτό που λες. Σε ποια εφαρμογή φαίνεται ? Δώρο λόγω Αγίου πνεύματος 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 8 minutes ago, albiz said: Αναφέρεσαι στο Mystery Token ή είναι κάτι άλλο αυτό που λες. Σε ποια εφαρμογή φαίνεται ? Μεσα στο app της frog κατω κατω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massive_attack Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 2 ώρες πριν, opmgls said: Ακριβώς 4 μηνύματα πριν το δικό σου υπάρχει μηνυμα που επιβεβαίωνει διπλασιασμο αυτή την εβδομάδα. Από τις αρχές του έτους καθε εβδομάδα έχει διπλασιασμό έστω και ανεπίσημα. Ναι αυτό ακριβώς μιλάει για την προηγούμενη εβδομάδα 26/5 - 01/06 . Όπως και να χει ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2025 (edited) εχει πέσει το δίκτυο σε περιοχή της βορειοανατολικής κρητης ούτε τηλέφωνο δεν μπορείς Edited June 4, 2025 by akalos 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. June 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2025 Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πεί αν κάνω ΑΛΠΑΚ σε whatsup μεταφέρεται το χρηματικό υπόλοιπο που έχω στην frog? Και αν στείλω σε κάποιον 10€, αυτό μετράει ως ανανέωση χρόνου σε αυτόν που το στέλνω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2025 Just now, johnnykap1 said: Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πεί αν κάνω ΑΛΠΑΚ σε whatsup μεταφέρεται το χρηματικό υπόλοιπο που έχω στην frog? Και αν στείλω σε κάποιον 10€, αυτό μετράει ως ανανέωση χρόνου σε αυτόν που το στέλνω? Το χρηματικού υπόλοιπο μεταφέρεται κανονικά. Το ποσό που θα στείλεις ΔΕΝ μετράει ως ανανέωση. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2025 1 ώρα πριν, johnnykap1 said: Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πεί αν κάνω ΑΛΠΑΚ σε whatsup μεταφέρεται το χρηματικό υπόλοιπο που έχω στην frog? Και αν στείλω σε κάποιον 10€, αυτό μετράει ως ανανέωση χρόνου σε αυτόν που το στέλνω? Με την ευκαιρία να θυμίσω κάτι.. Η μεταφορά από frog σε wu/cosmokarta κοστίζει 10€ (το γράφει στο sms ενημέρωσης και δεν είναι λάθος). Μόνο μέσω cosmote NEO (frog-NEO-wu) είναι δωρεάν και το χρηματικό υπόλοιπο μεταφέρεται. Για όσο ισχύει ο πρώτος μήνας δωρεάν, η χρέωση είναι μόνο 0,03€ για την ταυτοποίηση στη τράπεζα. *Το easy transfer λογίζεται ως ανανέωση μόνο για μεταφορές από συμβόλαιο cosmote link 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 Επειδή παίζει αυτή η προσφορά: https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=6_Ongoing_SIM&gad_source=1&gad_campaignid=21824492329&gclid=CjwKCAjw9anCBhAWEiwAqBJ-cx5F-0qNxTixdeQXY0a0PNCu187hRFwElyqtGUMrKU-h1_Vcvw3izBoCOc4QAvD_BwE Θα ισχύει μόνο για νέο αριθμό & sim ή υπάρχει περίπτωση να γίνεται και σε μετάβαση από frog? ( Αστεία ερώτηση ε; ) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 7 minutes ago, andre74 said: Επειδή παίζει αυτή η προσφορά: https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=6_Ongoing_SIM&gad_source=1&gad_campaignid=21824492329&gclid=CjwKCAjw9anCBhAWEiwAqBJ-cx5F-0qNxTixdeQXY0a0PNCu187hRFwElyqtGUMrKU-h1_Vcvw3izBoCOc4QAvD_BwE Θα ισχύει μόνο για νέο αριθμό & sim ή υπάρχει περίπτωση να γίνεται και σε μετάβαση από frog? ( Αστεία ερώτηση ε; ) Δοκιμασα και δεν γίνεται άμα είσαι cosmote. Έχω frog τώρα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 (edited) 33 minutes ago, andre74 said: Επειδή παίζει αυτή η προσφορά: https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=6_Ongoing_SIM&gad_source=1&gad_campaignid=21824492329&gclid=CjwKCAjw9anCBhAWEiwAqBJ-cx5F-0qNxTixdeQXY0a0PNCu187hRFwElyqtGUMrKU-h1_Vcvw3izBoCOc4QAvD_BwE Θα ισχύει μόνο για νέο αριθμό & sim ή υπάρχει περίπτωση να γίνεται και σε μετάβαση από frog? Δεν ισχύει με ΑΛΠΑΚ. Ισχύει για νέες συνδέσεις ή φορητότητα. 50 minutes ago, andre74 said: Θα ισχύει μόνο για νέο αριθμό & sim ή υπάρχει περίπτωση να γίνεται και σε μετάβαση από frog? Αν σε ενδιαφέρει, δες αυτό το σχόλιο στο νήμα του wu για δωρεάν φορητότητα. Edited June 12, 2025 by vslk 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 Στο διπλασιασμό, μπορεί ανεπίσημα να δίνει από την αρχή του χρόνου αλλά , όταν έχει , έχει και χρέωση ανά λεπτό. Ισχύει ακόμα αυτό ή έχουμε μόνο διπλασιασμό με 3λεπτα; Αν μπορεί κάποιος ας το τσεκάρει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 45 minutes ago, hercoulis said: Στο διπλασιασμό, μπορεί ανεπίσημα να δίνει από την αρχή του χρόνου αλλά , όταν έχει , έχει και χρέωση ανά λεπτό. Ισχύει ακόμα αυτό ή έχουμε μόνο διπλασιασμό με 3λεπτα; Αν μπορεί κάποιος ας το τσεκάρει. Το πακετο ειναι με χρεωση ανα δευτερολεπτο. Ουτε λεπτο , ουτε 3λεπτο. Και δεν αλλαζει κατι οταν εχει διπλασιασμο. 5 2 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DITS Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 Στην ανανέωση όταν λέει ότι λήγει στις 14/06/2025 η προσθήκη χρημάτων για να μη χαθεί το υπόλοιπο πρέπει να γίνει νωρίτερα π.χ στις 13/06 ή μπορεί να γίνει και στις 14/06 ??? Ευχαριστώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 21 minutes ago, DITS said: Στην ανανέωση όταν λέει ότι λήγει στις 14/06/2025 η προσθήκη χρημάτων για να μη χαθεί το υπόλοιπο πρέπει να γίνει νωρίτερα π.χ στις 13/06 ή μπορεί να γίνει και στις 14/06 ??? Ευχαριστώ Εννοεί 14/06/2025 , 23:59 Μπορείς να κάνεις και στις 14/6 ανανέωση. (Αν έχεις και το cosmote app, στη διαχείριση του αριθμού το γράφει) 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 On 2/6/2025 at 11:02 ΜΜ, massive_attack said: Ναι αυτό ακριβώς μιλάει για την προηγούμενη εβδομάδα 26/5 - 01/06 . Όπως και να χει ευχαριστώ Τελικά τι έγινε, μάθαμε μήπως αν είχε διπλασιασμό την εβδομάδα 2-8/6? Εγώ ανανέωσα στις 13/6 και πήρα κανονικά 120'. Μέχρι στιγμής από την αρχή του χρόνου, μόνο ένας έγραψε πως δεν πήρε τα +60, αλλά την ίδια βδομάδα τα είχε πάρει κι αλλος, οπότε μπορεί να ήταν λάθος του συστήματος. On 13/6/2025 at 3:29 ΠΜ, runner70 said: Το πακετο ειναι με χρεωση ανα δευτερολεπτο. Ουτε λεπτο , ουτε 3λεπτο. Και δεν αλλαζει κατι οταν εχει διπλασιασμο. Χρεώνεται ανά δευτερόλεπτο, αλλά μάλλον γίνεται στρογγυλοποίηση στο λεπτό. Αλλιώς θα είχαμε στο υπόλοιπο και δευτερόλεπτα. Πχ με το τελευταίο πακέτο είχα ακριβώς 120' γιατί είχαν λήξει τα προηγούμενα, κι η πρώτη κλήση έτυχε να είναι μόνο 4 δευτερόλεπτα (τύπου, "έφτασα, κατέβα"). Μετά το υπόλοιπο μου ήταν 119 κι όχι 119' 56". 🥴 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 3 ώρες πριν, gag said: Τελικά τι έγινε, μάθαμε μήπως αν είχε διπλασιασμό την εβδομάδα 2-8/6? Εγώ ανανέωσα στις 13/6 και πήρα κανονικά 120'. Μέχρι στιγμής από την αρχή του χρόνου, μόνο ένας έγραψε πως δεν πήρε τα +60, αλλά την ίδια βδομάδα τα είχε πάρει κι αλλος, οπότε μπορεί να ήταν λάθος του συστήματος. Χρεώνεται ανά δευτερόλεπτο, αλλά μάλλον γίνεται στρογγυλοποίηση στο λεπτό. Αλλιώς θα είχαμε στο υπόλοιπο και δευτερόλεπτα. Πχ με το τελευταίο πακέτο είχα ακριβώς 120' γιατί είχαν λήξει τα προηγούμενα, κι η πρώτη κλήση έτυχε να είναι μόνο 4 δευτερόλεπτα (τύπου, "έφτασα, κατέβα"). Μετά το υπόλοιπο μου ήταν 119 κι όχι 119' 56". 🥴 Και ΕΓΩ αυτό βλέπω: Κάνει στρογγυλοποίηση στο λεπτό 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 Είναι παλιά ιστορία αυτή με τη στρογγυλοποιηση ειδικά στα καρτοκινητα της εταιρίας... Κάποτε είχαμε κάνει μέχρι και μαζική καταγγελία οι τότε "σκληροπυρηνικοι" του Forum μια 10ετια πίσω..😝 Το έχω ελέγξει όμως και φαίνεται να λειτουργεί σωστά και κάποιες φορές κατεβαίνει πιο γρήγορα και μετά δεν κατεβαίνει καθόλου για να έρθει σε ισορροπία. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 Εχθές μου έδωσε 60'+60' άρα συνεχίζει κανονικά και αυτή την εβδομάδα. 5 Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 8 ώρες πριν, gag said: Τελικά τι έγινε, μάθαμε μήπως αν είχε διπλασιασμό την εβδομάδα 2-8/6? Εγώ ανανέωσα στις 13/6 και πήρα κανονικά 120'. Μέχρι στιγμής από την αρχή του χρόνου, μόνο ένας έγραψε πως δεν πήρε τα +60, αλλά την ίδια βδομάδα τα είχε πάρει κι αλλος, οπότε μπορεί να ήταν λάθος του συστήματος. Χρεώνεται ανά δευτερόλεπτο, αλλά μάλλον γίνεται στρογγυλοποίηση στο λεπτό. Αλλιώς θα είχαμε στο υπόλοιπο και δευτερόλεπτα. Πχ με το τελευταίο πακέτο είχα ακριβώς 120' γιατί είχαν λήξει τα προηγούμενα, κι η πρώτη κλήση έτυχε να είναι μόνο 4 δευτερόλεπτα (τύπου, "έφτασα, κατέβα"). Μετά το υπόλοιπο μου ήταν 119 κι όχι 119' 56". 🥴 Ναι στο app δειχνουν μονο λεπτα και αρα αναγκαστικα γινεται στρογγυλοποιηση προς τα κατω αλλα δεν χρειαζεται να μας απασχολει αυτο αφου η χρεωση ειναι ανα δευτερολπετο. Αντε να εχεις max αποκλιση 59". Αστειο. 5 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 Πακέτο από την Cosmote με απεριόριστο internet για 1 χρόνο. https://techmaniacs.gr/propliromeno-paketo-apo-tin-cosmote-me-aperioristo-internet-gia-1-chrono/ 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 (edited) 6 minutes ago, xristosxristos said: Πακέτο από την Cosmote με απεριόριστο internet για 1 χρόνο. https://techmaniacs.gr/propliromeno-paketo-apo-tin-cosmote-me-aperioristo-internet-gia-1-chrono/ Ηλίθιοι είναι στο tech;; Μέχρι 2/7 είναι.. Edited June 17, 2025 by cu2goup 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 13 ώρες πριν, cu2goup said: Ηλίθιοι είναι στο tech;; Μέχρι 2/7 είναι.. Ερώτηση είναι αυτή; Άσε που δεν διαβάζουν αυτά που γράφουν: 1 4 Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 (edited) Πριν λιγο πέτυχα την προσφορα στο φβ και ελεγε "μεχρι 2/7, προλαβαίνεις;" Edited June 18, 2025 by VIPdriver 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 Καλησπέρα από ένα επίδοξο βάτραχο. Έχω what's up (και έληξε η προσφορά με τα 21 γίγα ανά μήνα με 11.5 ευρώ ανανέωση) και σε σημερινή ερώτηση στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της frog αν μπορώ να πάω τον αριθμό μου εκεί για να λάβω την προσφορά, μου απάντησαν θετικά. Πάω στη Σταδίου 51 όπου η κυρία στο γραφείο μου ανέφερε ότι μπορώ να πάω στη frog αλλά δεν θα έχω την προσφορά μιας και έρχομαι από what's up, για να τη λάβω με φορητότητα θα πρέπει να έρχομαι από vodafone ή nova. Έχετε σχετική εμπειρία; Είναι και esim και είχα πάει what's up ακριβώς γιατί μου έδινε esim σε καρτοκινητή. Γνωρίζετε αν παίζει να κάνω αλλαγή σε άλλη καρτοκινητή για μία μέρα και να πάω μετά στη frog? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 33 minutes ago, SCHUMIFER said: Καλησπέρα από ένα επίδοξο βάτραχο. Έχω what's up (και έληξε η προσφορά με τα 21 γίγα ανά μήνα με 11.5 ευρώ ανανέωση) και σε σημερινή ερώτηση στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της frog αν μπορώ να πάω τον αριθμό μου εκεί για να λάβω την προσφορά, μου απάντησαν θετικά. Η αλλαγή από WU σε frog με ΑΛΠΑΚ (χρέωση 3€) είναι εσωτερική αλλαγή και δεν χρειάζεται αλλαγή η sim. 33 minutes ago, SCHUMIFER said: Πάω στη Σταδίου 51 όπου η κυρία στο γραφείο μου ανέφερε ότι μπορώ να πάω στη frog αλλά δεν θα έχω την προσφορά μιας και έρχομαι από what's up, για να τη λάβω με φορητότητα θα πρέπει να έρχομαι από vodafone ή nova. Ναι, οι προσφορές ισχύουν για νέους αριθμούς ή φορητότητα, δες εδώ. 33 minutes ago, SCHUMIFER said: Έχετε σχετική εμπειρία; Είναι και esim και είχα πάει what's up ακριβώς γιατί μου έδινε esim σε καρτοκινητή. Γνωρίζετε αν παίζει να κάνω αλλαγή σε άλλη καρτοκινητή για μία μέρα και να πάω μετά στη frog? Ναι, μπορείς να κάνεις φορητότητα από wu σε nova/vd και να επιστρέψεις όπου θες (frog/wu/cosmokarta). Αυτή τη στιγμή, όλες τρέχουν προσφορά με απεριόριστα και 13€ ανανέωση. Δες αυτό το σχόλιο για δωρεάν φορητότητα. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts