Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 ώρες πριν, minus21grams said:

Χθες, Πέμπτη, μπαίνω σε «Γερμανό» (στο κέντρο της Αθήνας αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο) για ανανέωση χρόνου ομιλίας.
Και όπως πάντα (τα έχουμε αναλύσει εκτενώς όλα αυτά στο παρόν νήμα) ζητάω το sweet spot των €10.
Έλα όμως που στο ταμείο ή κατά τα άλλα ευγενέστατη -το τονίζω και αυτό, δεν έπεσα σε κανένα περίεργο- υπάλληλος μου λέει πως πίστωση €10 δεν είναι διαθέσιμη.
Μπορώ να επιλέξω €8 ή €13, μόνο αυτά τα ποσά επιτρέπει το σύστημα - στο συγκεκριμένο κατάστημα άραγε ή όλη την αλυσίδα; 🤔
Με παρέπεμψε λοιπόν σε κατάστημα COSMOTE (ήταν 100 μέτρα πιο πάνω οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα) γιατί εκεί δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός.

Μου φάνηκε περίεργο για 2 λόγους:
1ον στο ίδιο ακριβώς μαγαζί είχα κάνει ανανέωση πριν ~6 μήνες (ΟΚ, πολλά μπορεί να συμβούν σε ένα τέτοιο διάστημα)
και
2ον γιατί θα περίμενα -αν υποθέσουμε πως κατευθύνουν εμμέσως τους πελάτες στα ακριβότερα πακέτα- να είχαν κόψει και το 8ευρο. Κάτι που δεν ισχύει.

Ανέφερα το περιστατικό στην ταμία του καταστήματος COSMOTE που επισκέφτηκα στη συνέχεια και μου απάντησε πως κανονικά θα έπρεπε να ισχύουν ανανεώσεις και για τα 3 ποσά.
Οφειλόταν σε προσωρινό glitch του συστήματος; Ή είναι κάτι μόνιμο;
Αν πρόκειται να κάνετε ανανέωση αυτές τις μέρες σε Γερμανό, ενημερώστε να ξέρουμε.

Εδώ μια χαρά δίνουν 8,13,15,20 σε καρτοκινητά Frog, What's Up και COSMOKARTA. Αν κ στα καταστήματα Γερμανός είναι λίγο μπάχαλο, καλύτερα είναι ν κάνεις ανανέωση μέσω της ιστοσελίδας της Cosmote όπως ανέφερε κ ο MIKU, είναι πιο εύκολο κ κάνεις την ανανέωση ότι ώρες θες .

Μπορείς μέσω του Cosmote app,Frog ή από το σαιτ https://my.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp

22 minutes ago, elkons said:

Εδώ μια χαρά δίνουν 8,13,15,20 σε καρτοκινητά Frog, What's Up και COSMOKARTA

Από 13 και πάνω, μην λέτε χωρίς να ξέρετε. Για αυτό πάμε σε κατάστημα.

Screenshot_20240927-132823_Dolphin.jpg

Edited by dimitroula10

Βέβαια όσοι βάζουν 8€ χάνουν το μπόνους ανανέωσης. Νομίζω εάν βάλουν 10€ παιρνουν 1gb και εάν βάλουν ονλαιν 13 παιρνουν 2gb. Ας το επιβεβαιώσει καποιος. 

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

Διαδικτυακά ο κάτοχος έχει τη δυνατότητα για ανανέωση ποσών από €13 και άνω, εκεί βρίσκεται το πρόβλημα.
Εμείς, οι περήφανοι cheapηδες, που βγάζουμε ολάκερο τρίμηνο προτού ταΐσουμε τον πάροχο, θέλουμε €10.
Ούτε €8, ούτε €13. 10 έουρος, αυτή είναι η χρυσή τομή. Το δέκα το καλό.
[Με πρόλαβε η Δημητρούλα από πάνω]

7 minutes ago, dimitroula10 said:

Από 13 και πάνω, μην λέτε χωρίς να ξέρετε. Για αυτό πάμε σε κατάστημα.

Screenshot_20240927-132823_Dolphin.jpg

8 στο κατάστημα εννοώ 

.....

Για το φρογκ ειναι 1.5γβ οπως το εδειξε η Δημητρουλα. Εγω αναφερομουν στο γουατσαπ που δινει 2γβ.

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

28 minutes ago, VIPdriver said:

Βέβαια όσοι βάζουν 8€ χάνουν το μπόνους ανανέωσης. Νομίζω εάν βάλουν 10€ παιρνουν 1gb και εάν βάλουν ονλαιν 13 παιρνουν 2gb. Ας το επιβεβαιώσει καποιος. 

600MB τον 1ο μήνα και 500ΜΒ για τον 2ο.

και online στο 13αρι 1,5GB.

9 minutes ago, runner70 said:

600MB τον 1ο μήνα και 500ΜΒ για τον 2ο.

και online στο 13αρι 1,5GB.

Πολυ σωστα. Εγω για γουατσαπ εγραφα (μπερδεύτηκα)

1 ώρα πριν, elkons said:

Εδώ μια χαρά δίνουν 8,13,15,20 σε καρτοκινητά Frog, What's Up και COSMOKARTA. Αν κ στα καταστήματα Γερμανός είναι λίγο μπάχαλο, καλύτερα είναι ν κάνεις ανανέωση μέσω της ιστοσελίδας της Cosmote όπως ανέφερε κ ο MIKU, είναι πιο εύκολο κ κάνεις την ανανέωση ότι ώρες θες .

Μπορείς μέσω του Cosmote app,Frog ή από το σαιτ https://my.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp

Ναι αλλά μέσω της ιστοσελίδας δεν υπάρχουν τα 8€, είναι από 13€ & πάνω... Το ίδιο και στην εφαρμογή της frog. Τώρα το τεστάρισα. 

Έχει καταργηθεί η 8€η είναι διαθέσιμη μόνο μέσω καταστήματος, διαφορετικά 13€+ 

Ολες οι εταιρίες στις ονλαιν ανανεώσεις εχουν το ελάχιστο 13€. Για λιγότερα σε κατάστημα μόνο. 

12 minutes ago, geotzia said:

Η χρυσή τομή είναι το δεκάρικο & αυτό μόνο από κατάστημα. 

Εαν σκοπευεις να παιρνεις μόνο το πακετο των 3,02€ συμφωνώ. Σου βγάζει 3 μήνες. 

2 ώρες πριν, elkons said:

8 στο κατάστημα εννοώ

Το λινκ που έβαλες και είπες ότι μπορεί να το κάνει από το σπίτι του δεν λέει ούτε 8 ούτε 10€.

11 minutes ago, dimitroula10 said:

Το λινκ που έβαλες και είπες ότι μπορεί να το κάνει από το σπίτι του δεν λέει ούτε 8 ούτε 10€.

Όταν σε μια πρόταση μπαίνει τελεία σημαίνει πως τελείωσε, ξεκίνησα με νέα πρόταση ως άμεση επιλογή μετά το κατάστημα για online ανανέωση.  Εδώ κ πάρα πολύ καιρό το ελάχιστο ποσό ανανέωσης κ στους 3 παρόχους εκτός καταστημάτων είναι άνω των 13€ ,όλοι το ξέρουν αφού το εφάρμοσαν όλες οι καρτοκινητές.

Πάλι not helpful,ώρα είχα να το δω 🤣

Edited by elkons

2 minutes ago, elkons said:

Όταν σε μια πρόταση μπαίνει τελεία σημαίνει πως τελείωσε, ξεκίνησα με νέα πρόταση ως άμεση επιλογή μετά το κατάστημα για online ανανέωση.  Εδώ κ πάρα πολύ καιρό το ελάχιστο ποσό ανανέωσης κ στους 3 παρόχους εκτός καταστημάτων είναι άνω των 13€ ,όλοι το ξέρουν αφού το εφάρμοσαν όλες οι καρτοκινητές.

Τότε ξαναδιάβασε αυτό που έγραψες και διόρθωσε το. Αφού όλοι το ξέρουμε γιατί έγραψες αυτό που έγραψες?

Screenshot_20240927-160925_Dolphin.jpg

1 minute ago, dimitroula10 said:

Τότε ξαναδιάβασε αυτό που έγραψες και διόρθωσε το. Αφού όλοι το ξέρουμε γιατί έγραψες αυτό που έγραψες?

Screenshot_20240927-160925_Dolphin.jpg

Κοπελιά το λέω ξεκάθαρα, με το εδώ εννοώ στο κατάστημα της περιοχής δίνουν κ 8 , μετά του προτείνω online ανανέωση να μη πηγαίνει στο κατάστημα ..

Δεν το συνεχίζω τότε προσπάθησε εσύ να βρεις λύση .....

16 minutes ago, wendel said:

μου ήρθε η sim frog με κουριερ, πότε μπορώ να ξέρω εαν έχει γίνει αίτημα στην Vodafon για να πάρει την γραμμή?

Λογικά θα έχει γίνει ήδη. Μολις χάσεις το σημα απο την βονταφον, θα έχει ενεργοποιηθεί το φρογκ.

στις οδηγίες που στείλανε με mail γράφει

Όταν παραλάβεις τη SIM σου, σκάναρε το QR code που είναι στον φάκελο της SIM ή μπες στο FROG app για να την ενεργοποιήσεις.

άρα πως θα ενεργοποιηθεί εαν δεν σκανάρω? επίσης πως μπορώ να ακυρώσω την μεταφορά στην frog?

1 hour ago, wendel said:

μου ήρθε η sim frog με κουριερ, πότε μπορώ να ξέρω εαν έχει γίνει αίτημα στην Vodafon για να πάρει την γραμμή?

Το αίτημα θα γίνει όταν κάνεις τις ενέργειες μέσω της εφαρμογής. Θα λάβεις και σχετικό SMS ότι το παρέλαβε 

11 minutes ago, oregon said:

Το αίτημα θα γίνει όταν κάνεις τις ενέργειες μέσω της εφαρμογής. Θα λάβεις και σχετικό SMS ότι το παρέλαβε 

έχω κάνει αίτημα μεταφοράς online στην frog για μεταφορά αριθμού απο την vodafone με την ελπίδα να με καλέσουν απο vodafone για προσφορά ώστα να μείνω. το ερώτημα είναι τώρα που παρέλαβα την sim απο frog εαν έχει πάει στην vodafone αίτημα να τραβήξουν την γραμμή. εαν δεν σκανάρω ποτέ την sim της frog τι θα γίνει θα μείνω vodafone?

17 ώρες πριν, minus21grams said:

Διαδικτυακά ο κάτοχος έχει τη δυνατότητα για ανανέωση ποσών από €13 και άνω, εκεί βρίσκεται το πρόβλημα.
Εμείς, οι περήφανοι cheapηδες, που βγάζουμε ολάκερο τρίμηνο προτού ταΐσουμε τον πάροχο, θέλουμε €10.
Ούτε €8, ούτε €13. 10 έουρος, αυτή είναι η χρυσή τομή. Το δέκα το καλό.
[Με πρόλαβε η Δημητρούλα από πάνω]

Πως βγαίνει το 3μηνο; Κάθε 2 μήνες δεν πρέπει να κάνεις ανανέωση υπολοίπου; 

12 minutes ago, geotzia said:

Πως βγαίνει το 3μηνο; Κάθε 2 μήνες δεν πρέπει να κάνεις ανανέωση υπολοίπου; 

Την τελευταία ημέρα του 2ου μήνα ενεργοποιείς το πακετάκι για 3η φορά. Οπότε ουσιαστικά έχεις 3μηνο. Άσχετα που λήγει το υπόλοιπο, το πακέτο κρατάει έναν μήνα ακόμη.