Jump to content

wendel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

wendel's Achievements

  1. που τα ίδες τα ίδια λεφτά?
  2. αφορά την περιαγωγή αυτό που γράφεις
  3. Το ίδιο είχε γίνει και με εμένα στο κατάστημα Χαλανδρίου όπου από Q με πήγαν whatsapp αντί frogg. Έκανα φασαρία και μου πιστώσανε τα €12 γιατί τα έφαγε αυτόματα σε ένα πακέτο το whatsapp.
  4. Ενεργοποίησα πριν μία εβδομάδα το extra welcome bonus που δίνει 60 λεπτά προς όλους δώρο κάθε μήνα για ένα χρόνο. Σήμερα ξανά εμφανίστηκε αυτή η προσφορά και την ενεργοποίησα και τώρα μου γράφει ότι έχω 180 λεπτά διαθέσιμα. Ξέρει κανείς γιατί μου ξανά εμφανίστηκε η προσφορά και θα πρέπει κάθε μήνα να ενεργοποιώ τα δωρεάν 60 λεπτά ή θα γίνεται αυτόματα?
  5. Το πιο φτηνό πακέτο για MB είναι αυτό με 6GB και 5,35 ευρώ ? ή υπάρχει και κάτι πιο φτηνό με λιγότερα MB?
  6. Το extra welcome bonus δωρεάν (60’+60’) για ένα χρόνο λέει μπορεί να ενεργοποιηθεί εντός 30 ημέρων από την ανανέωση. Εάν δεν το κάνεις εντός 30 ημερών το χάνεις?
  7. Εγώ κατάλαβα με το διαθέσιμη ως ότι μπορείς να την ενεργοποιήσεις μέχρι 21/4 και θα ισχύει π.χ. για 30 ημέρες από την ημέρα ενεργοποίησης, αλλά μάλλον λάθος κατάλαβα.
  8. Είναι για 30 ημέρες? Δεν το γράφει κάπου
  9. Εάν δεν έχεις λεφτά μέσα δεν μπορείς να στείλεις το δεύτερο μήνυμα
  10. Δεν πλήρωσες €12 για να πάρεις την κάρτα sim? Για να κάνεις αλλαγή πακέτου από COSMOΚΑΡΤΑ σε FROG θα στείλεις δωρεάν μήνυμα με το λεκτικό ΑΛΠΑΚ ή ALPAK ΣΤΟ 1314. Στη συνέχεια θα χρειαστεί να στείλεις ένα 2ο μήνυμα με το γράμμα F πάλι στο 1314. Η αλλαγή πακέτου από COSMOΚΑΡΤΑ σε FROG χρεώνεται με κόστος 3€.
  11. Πλήρωσα €12 για να μου δώσουν την SIM. Τα €12 πήγαν στην cosmocarta και αυτομάτως ενεργοποιήθηκε πακέτο που τράβηξε σχεδόν όλο το ποσό με αποτέλεσμα να μην μπορούσα να στείλω μήνυμα ALPAK. Πήγα ξανά στο κατάστημα την επομένη και παραπονέθηκα και τελικά μου πίστωσαν τα χρήματα και τότε έστειλα μήνυμα να γίνει η αλλαγή.
  12. Λογικά αύριο θα είσαι στην Cosmote, απλά πρόσεχε μην σε πάνε Cosmocarta πρώτα, σε εμένα αυτό κάνανε και μετά έμπλεξα για να το πάω frog
  13. Το national combo θα κάνει roll over στον επόμενο μήνα εάν ενεργοποιήσω το ίδιο πακέτο πάλι μετα απο 30 ημέρες?
  14. μου τελείωσαν σήμερα τα λεπτά ομιλίας και τα MB . Ποιο πρόγραμμα συμφέρει να βάλω αν θέλω λίγα MB και λίγο χρόνο ομιλίας. Για ομιλία περιμένω να βγει το 60+60 αλλά για τα MB δεν γνωρίζω. Πρέπει να πάω αναγκαστικά στο national combo με 8,90?
×
×
  • Create New...