Jump to content

wendel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by wendel

  1. που τα ίδες τα ίδια λεφτά?
  2. αφορά την περιαγωγή αυτό που γράφεις
  3. Το ίδιο είχε γίνει και με εμένα στο κατάστημα Χαλανδρίου όπου από Q με πήγαν whatsapp αντί frogg. Έκανα φασαρία και μου πιστώσανε τα €12 γιατί τα έφαγε αυτόματα σε ένα πακέτο το whatsapp.
  4. Ενεργοποίησα πριν μία εβδομάδα το extra welcome bonus που δίνει 60 λεπτά προς όλους δώρο κάθε μήνα για ένα χρόνο. Σήμερα ξανά εμφανίστηκε αυτή η προσφορά και την ενεργοποίησα και τώρα μου γράφει ότι έχω 180 λεπτά διαθέσιμα. Ξέρει κανείς γιατί μου ξανά εμφανίστηκε η προσφορά και θα πρέπει κάθε μήνα να ενεργοποιώ τα δωρεάν 60 λεπτά ή θα γίνεται αυτόματα?
  5. Το πιο φτηνό πακέτο για MB είναι αυτό με 6GB και 5,35 ευρώ ? ή υπάρχει και κάτι πιο φτηνό με λιγότερα MB?
  6. Το extra welcome bonus δωρεάν (60’+60’) για ένα χρόνο λέει μπορεί να ενεργοποιηθεί εντός 30 ημέρων από την ανανέωση. Εάν δεν το κάνεις εντός 30 ημερών το χάνεις?
  7. Εγώ κατάλαβα με το διαθέσιμη ως ότι μπορείς να την ενεργοποιήσεις μέχρι 21/4 και θα ισχύει π.χ. για 30 ημέρες από την ημέρα ενεργοποίησης, αλλά μάλλον λάθος κατάλαβα.
  8. Είναι για 30 ημέρες? Δεν το γράφει κάπου
  9. Εάν δεν έχεις λεφτά μέσα δεν μπορείς να στείλεις το δεύτερο μήνυμα
  10. Δεν πλήρωσες €12 για να πάρεις την κάρτα sim? Για να κάνεις αλλαγή πακέτου από COSMOΚΑΡΤΑ σε FROG θα στείλεις δωρεάν μήνυμα με το λεκτικό ΑΛΠΑΚ ή ALPAK ΣΤΟ 1314. Στη συνέχεια θα χρειαστεί να στείλεις ένα 2ο μήνυμα με το γράμμα F πάλι στο 1314. Η αλλαγή πακέτου από COSMOΚΑΡΤΑ σε FROG χρεώνεται με κόστος 3€.
  11. Πλήρωσα €12 για να μου δώσουν την SIM. Τα €12 πήγαν στην cosmocarta και αυτομάτως ενεργοποιήθηκε πακέτο που τράβηξε σχεδόν όλο το ποσό με αποτέλεσμα να μην μπορούσα να στείλω μήνυμα ALPAK. Πήγα ξανά στο κατάστημα την επομένη και παραπονέθηκα και τελικά μου πίστωσαν τα χρήματα και τότε έστειλα μήνυμα να γίνει η αλλαγή.
  12. Λογικά αύριο θα είσαι στην Cosmote, απλά πρόσεχε μην σε πάνε Cosmocarta πρώτα, σε εμένα αυτό κάνανε και μετά έμπλεξα για να το πάω frog
  13. Το national combo θα κάνει roll over στον επόμενο μήνα εάν ενεργοποιήσω το ίδιο πακέτο πάλι μετα απο 30 ημέρες?
  14. μου τελείωσαν σήμερα τα λεπτά ομιλίας και τα MB . Ποιο πρόγραμμα συμφέρει να βάλω αν θέλω λίγα MB και λίγο χρόνο ομιλίας. Για ομιλία περιμένω να βγει το 60+60 αλλά για τα MB δεν γνωρίζω. Πρέπει να πάω αναγκαστικά στο national combo με 8,90?
  15. Το COSMOTE One παρέχεται είτε στον ίδιο Πελάτη, εφόσον όλες οι συνδέσεις (Κινητής και Σταθερής) είναι στα στοιχεία του, είτε σε διαφορετικούς Πελάτες εφόσον οι συνδέσεις ανά ζεύγος πελατών έχουν την ίδια διεύθυνση αποστολής λογαριασμών ή ,σε περίπτωση σύνδεσης Καρτοκινητής Τηλεφωνίας, την ίδια διεύθυνση κατοικίας.
  16. έχω τώρα 100 Mbps VDSL με Nova και πιάνω 100 εάν πάω σε Vodafone σημαίνει ότι θα πιάνω και με Vodafone 100? Επίσης εάν πάω σε FTTH cosmote 100αρα θα δω κάποια διαφορά εφόσον ήδη πιάνω 100 με VDSL
  17. Ποιο είναι το πιο φθηνό πακέτο για MB για ένα μήνα?
  18. Βγάζει μηνυμα ότι αυτός ο αριθμός δεν είναι διαθέσιμος κάτι τέτοιο η δεν είναι προςβάσιμος από αυτό το δίκτυο κυρίος vodafone
  19. Χθες έκανα μεταφορά στη frogg έχω σήμα κανονικό μπορώ να καλέσω αλλά έχω πρόβλημα με ορισμένους αριθμούς και σταθερά και κίνιτα που δεν μπορούνε να με καλέσουν. έχω ελέγξει ότι δεν είναι αποκλεισμένοι. τι μπορεί να συμβαίνει μήπως επειδή είναι καινούργια η μετάβαση θέλει κάποιες μέρες, πήγα σε καταστήματα της cosmote δεν μπορούσαν να βρουν άκρη το έχουν δηλώσει βλάβη μήπως ξέρει κάποιος τι συμβαίνει
  20. Την Τρίτη θα παραλάβω με το καλό την νέα sim FROG, χρειάζεται να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο τηλέφωνό μου για το internet?
  21. πρώς βάτραχο μεριά? γιατί και εγώ το σκέφτομαι
  22. Συμφέρει όντος ρωτάω γιατί η FROG χρεώνει ανά 3λεπτό ενώ η Q ανά δευτερόλεπτο.
  23. Είχα την εντύπωση ότι μπορείς να έχεις σε κάθε συσκευή το app αλλά μόνο για έναν αριθμό, έτσι είναι στην Q τουλάχιστον. Στην Q μάλιστα έχω στο ίδιο app δύο νούμερα με δύο διαφορετικά user names.
  24. δεν είναι ανα δευτερόλεπτο αλλά "Τα λεπτά του πακέτου έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσεις 3 λεπτά και στη συνέχεια ανά δευτερόλεπτο. Μπορείς να έχεις το app σε δύο συσκευές για τον ίδιο αριθμό, όπως γίνεται στην Q? Σκέφτομαι να μεταφέρω της μητέρας μου τον αριθμό από Q και σε FROG και να χειρίζομαι εγώ το app αλλά ταυτόχρονα να μπορεί και εκείνη να βλέπει το υπόλοιπο της.
×
×
  • Create New...