ANAGNPANA Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 Συμφέρει περισσότερο το 10% παρά το 2GB για 7 μέρες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 Τα 2GB σε απλό πακέτο πωλούνται περίπου 2€. Άρα κακή η εξέλιξη αυτή σε σχέση με το 0,7 που κερδίζεις. Επίσης τα 2GB προηγούνται στην κατανάλωσή αφού διαρκούν μόνο μία βδομάδα άρα σχεδόν σε κανέναν δεν θα περίσσευαν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 κακή εξέλιξη θεωρώ....για κάποιον που ήθελε απλά να έχει ανοιχτά τα δεδομένα, να λαμβάνει τα μηνύματα απο viber κλπ και να κάνει μερικές αναζητήσεις μια χαρά ήταν τα 2GB. 3 Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 Kαι επισης πληττει ολους οσους παιρνουν καθε μηνα,αυτοματη ανανεωση 10ευρω επειδη συνδυαζουν το σταθερο με 2 καρτοκινητα τους.Πλεον το κερδος του cosmote one θα ειναι μονο τα 1000 λεπτα μεταξυ τους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 (edited) άντε να δείτε πότε θα το κόψει τελείως να ησυχάσετε όλοι μαζί😜cu liquid rules Edited May 18, 2024 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 13 minutes ago, GPOWER said: Kαι επισης πληττει ολους οσους παιρνουν καθε μηνα,αυτοματη ανανεωση 10ευρω επειδη συνδυαζουν το σταθερο με 2 καρτοκινητα τους.Πλεον το κερδος του cosmote one θα ειναι μονο τα 1000 λεπτα μεταξυ τους. Ειδικά στο frog όποιος ανανέωνε 1 φορά το δίμηνο, ΤΩΡΑ την πίνει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 20 minutes ago, Teiresias_ said: Τα 2GB σε απλό πακέτο πωλούνται περίπου 2€. Άρα κακή η εξέλιξη αυτή σε σχέση με το 0,7 που κερδίζεις. Επίσης τα 2GB προηγούνται στην κατανάλωσή αφού διαρκούν μόνο μία βδομάδα άρα σχεδόν σε κανέναν δεν θα περίσσευαν. Κερδίζουν όσοι βάζουν πάνω από 15€/ μήνα. 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 (edited) Μονο μη κοψει το πιο σταθερο πακετο καρτοκινητης μεσα σε τοσα χρονια διαρκειας, που καλλιεργησε την εμπιστοσυνη σε αυτη την εταιρια. Υ.Γ. Η το αλλαξει. Πχ με 4€ τα 60' (η 120') δε φτανουν τα 10€ καθε 3μηνο. Edited May 18, 2024 by alteisei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 55 minutes ago, elkons said: Μετά από αυτή την κίνηση μερικοί πχ από What's Up θα ξεμένουν πιο γρήγορα..θα κάνει ο κόσμος παράπονα και θα αναγκαστούν να βάλουν παραπάνω gb στα πακέτα ή στα tokens Αυτό είναι ένα επιχείρημα. Υπάρχει όμως και το άλλο: ΑΥΡΙΟ μεθαύριο αυξάνει την τιμή της ανανέωσης και καλύπτει σε χρόνο dt το διάφορο. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 Ε ναι τους τζαμπατζήδες δεν τους συμφαιρει που δεν έβαζαν καθόλου κάρτα Ενώ άμα βάζεις κάποιος 20 ευρώ κάρτα θα γλείτωνει 2 ευρώ δεν είναι καθόλου άσχημα 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 On 17/5/2024 at 2:15 ΠΜ, opmgls said: Έχω την εντύπωση πως δεν θα τα δίνει γιατί μη βάζοντας αυτά τα λίγα ευρώ στο τακτό χρονικό διάστημα που έχει ορίσει η εταιρεία, με έναν τρόπο αθετείς την άτυπη επιδότηση της, οπότε και εκείνη διακόπτει τα "δώρακια". Τα δίνει κανονικά τα δώρα με μηδενικό υπόλοιπο αλλά όταν μπει φραγή στο τρίμηνο, δεν γίνεται να χρησιμοποιηθούν. Αλλά μπαίνουν κανονικά και όταν γίνει ανανέωση μπαίνουν στην κατανάλωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 Η εταιρεία το έκανε προσδοκώντας οφέλη και λογικό είναι. ΑΛΛΟΙ θα κερδίσουν και ΑΛΛΟΙ θα χάσουν. ΕΓΩ όπως το βλέπω ΤΩΡΑ είμαι στο 50-50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 (edited) 45 minutes ago, akalos said: άντε να δείτε πότε θα το κόψει τελείως να ησυχάσετε όλοι μαζί😜cu liquid rules Εσύ δεν έκραζες το liquid; 😂 Edited May 18, 2024 by sou_d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 20 minutes ago, GREGORYMO said: Η εταιρεία το έκανε προσδοκώντας οφέλη και λογικό είναι. ΑΛΛΟΙ θα κερδίσουν και ΑΛΛΟΙ θα χάσουν. ΕΓΩ όπως το βλέπω ΤΩΡΑ είμαι στο 50-50 Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το COSMOTE NEO με 16 ευρώ που τώρα θα είναι 14:40 εχω απεριόριστη ομιλία και 7GB Ίντερνετ που με την payzy γίνονται 14GB και 2000 μηνύματα δεν με χαλαει καθόλου η έκπτωση αυτή 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 Το δωρο για 7 ημερες μονο ως αστειο θα το χαρακτηριζα. Απο τη στιγμη που βαζεις πακετο για να εχεις MB μεσα στο μηνα, το πακετο θα το πληρωσεις, απλα θα εισαι large μονο τις 7 ημερες του μηνα. Αρα τριχες , σιγα το κερδος. Αν εχεις αναγκη απο 2GB την εβδομαδα και αρα θελεις 8GB το μήνα, τοτε καποιο λαθος κανεις και εισαι στη frog. Επισης δεν είναι 0,7€ που γραφετε καποιοι, ειναι 10%! 3 3 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 Τα 2gb ειναι για 7 μερες, αρα δωρο αδωρο. Το 10% της ανανεωσης μαζευεται και ειναι χρήμα. Επισης τα 2gb κοστιζουν λιγοτερο στην εταιρια απο οτι το 10% της ανανεωσης (αφου ειναι χρηματα, πολλαπλασιαστε το επι τους χιλιαδες συνδρομητες καρτοκινητης και θα δειτε οτι ειναι ενα σεβαστό ποσό). 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 Do the math που λένε 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 (edited) 21 minutes ago, sou_d said: Εσύ δεν έκραζες το liquid; 😂 με επίανε ναυτία! τίποτα το προσωπικό ,ευχή σας δίνω βέβαια αν δεν το κατάλαβες !🤣 Edited May 18, 2024 by akalos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. May 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2024 Έκανα ΑΛΠΑΚ από neo σε frog και πήρα μόνο τα .... 5gb, λόγω πρώτης χρήσης της εφαρμογής. Ούτε welcome pack εμφανίζονται, ούτε 60+60. Δεν έχω κάνει ανανέωση και ο αριθμός θεωρείται ότι θα μπει σε φραγή σε 2 μήνες. Έκανα αίτηση φορητότητας για δίπλα. Για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natbic Δημ. May 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2024 42 minutes ago, sou_d said: Έκανα ΑΛΠΑΚ από neo σε frog και πήρα μόνο τα .... 5gb, λόγω πρώτης χρήσης της εφαρμογής. Ούτε welcome pack εμφανίζονται, ούτε 60+60. Δεν έχω κάνει ανανέωση και ο αριθμός θεωρείται ότι θα μπει σε φραγή σε 2 μήνες. Έκανα αίτηση φορητότητας για δίπλα. Για να δούμε Μη σε παρω στο λαιμό μου αλλα τα δώρα welcome pack με την πρώτη ανανέωση δίνονται…. Τώρα δεν ξέρω αν δε γίνει αν ήσουν ηδη φρογκ πριν… 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. May 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2024 40 minutes ago, Natbic said: Μη σε παρω στο λαιμό μου αλλα τα δώρα welcome pack με την πρώτη ανανέωση δίνονται…. Τώρα δεν ξέρω αν δε γίνει αν ήσουν ηδη φρογκ πριν… Έτσι πιστεύω πλέον κι εγώ, αλλά επειδή δεν είχα σκοπό να κάτσω ούτως ή άλλως (έκανα πείραμα), το δοκίμασα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. May 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2024 2 ώρες πριν, Natbic said: Μη σε παρω στο λαιμό μου αλλα τα δώρα welcome pack με την πρώτη ανανέωση δίνονται…. Τώρα δεν ξέρω αν δε γίνει αν ήσουν ηδη φρογκ πριν… Κι εγώ όταν έκανα αλπακ σε φρόγκ δεν έδωσε τίποτα αλλά μόλις έκανα ανανέωση για να πάρω τα απεριόριστα ήλθαν και τα δώρα. Δεν ήμουν φρόγκ πρίν. Πήρα ένα Whatsup και το γύρισα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2024 On 18/5/2024 at 4:36 ΜΜ, akalos said: 😜cu liquid rules όχι για πολύ αν δεν το άκουσες τι θα γίνει με το liquιd Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. May 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2024 Να πούμε ότι η προσφορά των unlimited στα καταστήματα frog ΤΕΛΟΣ. πήρα τηλ να ρωτήσω στη Θεσσαλονίκη και έφαγα άκυρο. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. May 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2024 (edited) 34 minutes ago, Teiresias_ said: Να πούμε ότι η προσφορά των unlimited στα καταστήματα frog ΤΕΛΟΣ. πήρα τηλ να ρωτήσω στη Θεσσαλονίκη και έφαγα άκυρο. 😳 Edited May 20, 2024 by ANAGNPANA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts