Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, taliban said:

Kαλημέρα,

τι έγινε ? Ουτε η προηγούμενη ούτε αυτή εβδομάδα διπλασιασμού ?

60+60 μέχρι 25/12

Banned for 14 days

2 ώρες πριν, HEO said:

Και κάτι άλλο να έχετε το νου σας και στα δεδομένα εκτός ΕΕ έχουν κλάψει πολλοί

Sent from my Power 3 using Tapatalk

Κατάλαβα… ούτε ένα speed test… 😒

Κάνοντας scroll down τα contacts διαπιστώνω πως έχουν προστεθεί (ΧΩΡΙΣ να ερωτηθώ) μερικά τριψήφια/τετραψήφια/πενταψήφια νούμερα του ομίλου COSMOTE.

Μερικά από αυτά εκτός ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ (βλ. Calling tunes φρου-φρου κι αρώματα 🙄) έχουν και χρεώσεις.
Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Έχουν στήσει παγίδα για τους ανυποψίαστους;
π.χ. θες να πάρεις την εξυπηρέτηση πελατών και καλείς το 5ψήφιο που ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ αντί για το 210-8006300;
Να τα διαγράψω;
Ή μήπως να τα προσθέσω στην blocklist;
Για πείτε...

Μάλλον βλέπεις τις επαφές της κάρτας SIM.

Μεταφερε τις επαφές που θέλεις στη συσκευή (ή σε google account)  και ρύθμισε την εφαρμογή να δείχνει τις επαφές της συσκευής/google account. Οι κάρτες SIM της cosmote από default έχουν τις επαφές αυτές και δεν ξέρω αν σβήνουν.

Edited by kmpatra

19 minutes ago, kmpatra said:

Μάλλον βλέπεις τις επαφές της κάρτας SIM.

Μεταφερε τις επαφές που θέλεις στη συσκευή (ή σε google account)  και ρύθμισε την εφαρμογή να δείχνει τις επαφές της συσκευής/google account. Οι κάρτες SIM της cosmote από default έχουν τις επαφές αυτές και δεν ξέρω αν σβήνουν.

Ναι, τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να ’χεις δίκιο. Το smartphone εμφανίζει όλες τις επαφές.
Δεν ξέρω αν διαγράφονται από την SIM, από τα contacts μια φορά τα έσβησα.

Edited by minus21grams

Τα δώρα από ότι είδα μπορείς να τα δωρίσεις. Εχει προϋπόθεση σε αυτόν πού τα δίνεις να έχει βάλει κάρτα πρόσφατα η όχι;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

9 ώρες πριν, Mobileras said:

Αυτός που καλεί από Ελλάδα έναν ΕΛΛΗΝΙΚΟ αριθμό ο οποίος βρίσκεται εκτός συνόρων, χρεώνεται το ίδιο όπως εάν ο αριθμός ήταν στην Ελλάδα. Γι'αυτό και πολλοι Έλληνες του εξωτερικού συντηρούν ένα ελληνικό νούμερο, ώστε να τους καλούν από Ελλάδα και να μην χρεώνονται (αυτοί που τους καλούν). 

Ακόμη και αν ο ελληνικός αριθμός βρίσκεται εκτός Ευρώπης;

23 minutes ago, JOHN_ONLY said:

Ακόμη και αν ο ελληνικός αριθμός βρίσκεται εκτός Ευρώπης;

Ναι, απλά αυτός που θα δέχεται την κλήση θα έχει χρέωση εισερχομενης κλήσης περιαγωγης. Εάν είναι μέσα στην ΕΕ δεν θα έχει αυτήν την χρέωση. 

Banned for 14 days

Ερχόμενος από Q όπου τα δώρα ήταν/είναι από περιορισμένα έως ανύπαρκτα 👎, έχω πάθει σοκ με τον καταιγισμό  προσφορών της Frog!
Ευχάριστη έκπληξη μεν, έχω μπλέξει τα μπούτια μου δε.
Δεν ξέρω τι να ενεργοποιήσω, αν γίνονται overlaps, αν μπορώ να έχω δύο και τρία δωρεάν πακέτα ταυτόχρονα κ.λπ.

Ανοίγω το Frog app και πάνω πάνω μου λέει «Holidays Countdown: 4η εβδομάδα».
Οι επιλογές είναι:
1. Απεριόριστα data για 15 ημέρες
2. Κουπόνια €2 για 2 παραγγελίες στο Box (δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το delivery)
Μπορώ να επιλέξω ΚΑΙ τα δύο ή ΕΝΑ εκ των δύο;

Παρακάτω εμφανίζεται άλλο bannerάκι «Δωρεάν Extras μόνο για εσένα!»
1. Extra Welcome Bonus: 60′ προς όλους για 31 ημέρες
2. Extra Top Up Bonus: 600′ προς Frog για 31 ημέρες
3. Extra Top Up Bonus: 500 MB για 31 ημέρες
4. Προσφορά Ενεργοποίησης: 18 GB, 5 GB Social & Chat, 5 GB Video & Music, 200′ προς εθνικά δίκτυα, 400′ προς Frog για 31 ημέρες

Εν τω μεταξύ έχω καβάντζα 35 GB (ακολούθησα τη συμβουλή των μελών του forum και δήλωσα ως «αγαπημένο προορισμό» την Ουκρανία) έως τις 17/01/2023 που δεν υπάρχει περίπτωση να καταναλώσω - θα προτιμούσα απεριόριστο χρόνο ομιλίας για 1 μήνα αλλά δεν βλέπω σχετικό πακέτο...

Καλημέρα σας.... 

Δεν μπορώ να στείλω sms από το τηλέφωνο.....αν και σπάνια στέλνω. Παίρνω τηλέφωνο στο 1299 ( εξυπηρέτηση πελατών ), φαίνεται ότι το σηκώνει κάποιος δεν απαντάει κανείς όμως και μετά ένα λεπτό κλείνει η γραμμή . 

Καμιά βοήθεια ?? 

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλές γιορτές !!! 

3 ώρες πριν, minus21grams said:

Ερχόμενος από Q όπου τα δώρα ήταν/είναι από περιορισμένα έως ανύπαρκτα 👎, έχω πάθει σοκ με τον καταιγισμό  προσφορών της Frog!
Ευχάριστη έκπληξη μεν, έχω μπλέξει τα μπούτια μου δε.
Δεν ξέρω τι να ενεργοποιήσω, αν γίνονται overlaps, αν μπορώ να έχω δύο και τρία δωρεάν πακέτα ταυτόχρονα κ.λπ.

Ανοίγω το Frog app και πάνω πάνω μου λέει «Holidays Countdown: 4η εβδομάδα».
Οι επιλογές είναι:
1. Απεριόριστα data για 15 ημέρες
2. Κουπόνια €2 για 2 παραγγελίες στο Box (δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το delivery)
Μπορώ να επιλέξω ΚΑΙ τα δύο ή ΕΝΑ εκ των δύο;

4. Προσφορά Ενεργοποίησης: 18 GB, 5 GB Social & Chat, 5 GB Video & Music, 200′ προς εθνικά δίκτυα, 400′ προς Frog για 31 ημέρες

Εν τω μεταξύ έχω καβάντζα 35 GB (ακολούθησα τη συμβουλή των μελών του forum και δήλωσα ως «αγαπημένο προορισμό» την Ουκρανία) έως τις 17/01/2023 που δεν υπάρχει περίπτωση να καταναλώσω - θα προτιμούσα απεριόριστο χρόνο ομιλίας για 1 μήνα αλλά δεν βλέπω σχετικό πακέτο...

Τα πρώτα δώρα είναι στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων δώρων που κάνει κάθε χρόνο η cosmote και μπορείς να τα πάρεις και τα δύο. Και τα δώρα καλωσορίσματος μπορούν να ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα.

32 minutes ago, polhs said:

Καλημέρα σας.... 

Δεν μπορώ να στείλω sms από το τηλέφωνο.....αν και σπάνια στέλνω. Παίρνω τηλέφωνο στο 1299 ( εξυπηρέτηση πελατών ), φαίνεται ότι το σηκώνει κάποιος δεν απαντάει κανείς όμως και μετά ένα λεπτό κλείνει η γραμμή . 

Καμιά βοήθεια ?? 

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλές γιορτές !!! 

Κοίτα μήπως σου δημιουργεί πρόβλημα το volte/vowifi ειδικά με τα μηνύματα.

Edited by kmpatra

23 minutes ago, kmpatra said:

Τα πρώτα δώρα είναι στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων δώρων που κάνει κάθε χρόνο η cosmote και μπορείς να τα πάρεις και τα δύο. Και τα δώρα καλωσορίσματος μπορούν να ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα.

Κοίτα μήπως σου δημιουργεί πρόβλημα το volte/vowifi ειδικά με τα μηνύματα.

Το κοίταξα , πάλι δεν στέλνει μήνυμα. 

Μου γράφει  " είναι αδύνατη η αποστολή μηνύματος με frog . Σφάλμα 0 ". 

Edited by polhs

5 ώρες πριν, minus21grams said:

Ερχόμενος από Q όπου τα δώρα ήταν/είναι από περιορισμένα έως ανύπαρκτα 👎, έχω πάθει σοκ με τον καταιγισμό  προσφορών 

Προσοχη μη πατησεις το 4: Εχει χρεωση.

Ολα τα προηγουμενα, εχεις χρονικο περιθωριο 30 ημερων απο τη μερα που εβαλες καρτα να τα τα ενεργοποιησεις και να εχουν διαρκεια 31 μερες απο τη στιγμη ενεργοποιησης τους.

Το 4 δηλαδή είναι δώρο με χρέωση, πολύ ενδιαφέρον.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

5 minutes ago, p_k said:

"4. Προσφορά ενεργοποίησης" γράφει. Όπως κάνει και η βονταφον στους νέους πελάτες.

Banned for 14 days

Αναφορικά με το #4:
(Δεν θα το πατήσω για να μην την πατήσω, αλλά)
Μήπως είναι δωρεάν για ένα μήνα και η χρέωση ξεκινάει από τον επόμενο;
Αν ισχύει αυτό απλά πρέπει να θυμηθείς να το απενεργοποιήσεις την ημέρα της λήξης και είσαι ΟΚ.

7 minutes ago, minus21grams said:

Αναφορικά με το #4:
(Δεν θα το πατήσω για να μην την πατήσω, αλλά)
Μήπως είναι δωρεάν για ένα μήνα και η χρέωση ξεκινάει από τον επόμενο;
Αν ισχύει αυτό απλά πρέπει να θυμηθείς να το απενεργοποιήσεις την ημέρα της λήξης και είσαι ΟΚ.

Όχι το γράφει ξεκάθαρα αν το πατήσεις ότι κοστίζει 10€.. Πρώτα σου το λέει και μετά το ενεργοποιείς αν θέλεις. Δεν είναι π@υ#τιά όπως αφήνεται να εννοηθεί.

2 ώρες πριν, p_k said:

Δεν γράφει δώρο πουθενά. Προσφορά γράφει.

Εκτός κι αν θεωρείς δώρο τα απεριόριστα που έδωσε η NOVA στα καρτοκινητά αυτά τα Χριστούγεννα... Τότε ναι, είναι δώρο αλλά κάνει 10€ 🤣🤣🤣🤣

Edited by kalitexnis_g

Συγνώμη, εδώ δεν είναι το νήμα του βατράχου; Μόνο γι αυτόν δεν συζητάμε;

Κάνω λάθος;

Παύλος Παυλίδης 

Ναι αλλά σου πετάει και σπόντες. Μην κάνεις τον χαζό

Poco X3 Pro via Tapatalk

Στο κατάλληλο νήμα μόνο, χαλάει ο ειρμός της συζήτησης. Δεν είναι καλό.

Παύλος Παυλίδης 

Γιατί έχετε την λανθασμένη εντύπωση ότι είμαστε «τσιράκια» μιας εταιρίας και υπερασπιζόμαστε μόνο αυτή; για όνομα του θεού! Αν ήταν να την λέει ο ένας στον άλλο για το τι υποστηρίζει, θα έπρεπε όσοι δεν υποστηρίζουμε πλήρως την COSMOTE να πετάγαμε σπόντες όλη μέρα με αυτά που διαβάζουμε και την δογματικότητα ορισμένων στην περίπτωση της COSMOTE.

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 13 Pro Max 

Cosmote+Nova

3 ώρες πριν, p_k said:

Συγνώμη, εδώ δεν είναι το νήμα του βατράχου; Μόνο γι αυτόν δεν συζητάμε;

Κάνω λάθος;

Ένα παράδειγμα ανέφερα για να μπούμε στο νόημα, μην αναστατώνεσαι.. 😉

1 ώρα πριν, panos.kar said:

Γιατί έχετε την λανθασμένη εντύπωση ότι είμαστε «τσιράκια» μιας εταιρίας και υπερασπιζόμαστε μόνο αυτή; για όνομα του θεού! Αν ήταν να την λέει ο ένας στον άλλο για το τι υποστηρίζει, θα έπρεπε όσοι δεν υποστηρίζουμε πλήρως την COSMOTE να πετάγαμε σπόντες όλη μέρα με αυτά που διαβάζουμε και την δογματικότητα ορισμένων στην περίπτωση της COSMOTE.

Αν το λες πάντως για εμένα, μπορείς να διαβάσεις τα ποστ μου και να δεις πως και υποστηρίζω αλλά και κράζω όλες τις εταιρείες. Όχι σαν τον p_k..

Αν το λες πάντως για εμένα, μπορείς να διαβάσεις τα ποστ μου και να δεις πως και υποστηρίζω αλλά και κράζω όλες τις εταιρείες. Όχι σαν τον p_k..

Προς θεού, δεν πάει για σένα αυτό που είπα. Ίσα ίσα κιόλας δεν εχεις δώσει τέτοια δείγματα. Απλά το ανέφερα γενικά

iPhone 13 Pro Max 

Cosmote+Nova

Εγώ είμαι μέ τα λεγόμενα μερικών της cosmote, Vodafone, wind της  at&t της rakuten, της Amerika tower, της Telekom και της ast space mobile από όσο ξέρω μέχρι σήμερα . Δηλαδή μισθούς από 8 εταιρίες ποιος την χάρη μου 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

Με αυτούς τους ρυθμούς με βλέπω να αγοράζω Φεράρι μέχρι το καλοκαίρι 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Edited by cmvr