natpass Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 40 minutes ago, nikos21r said: Έχω μια frog περασμένη στο app της Cosmote (εγώ έχω Cosmocarta) την οποία χρησιμοποιεί άλλος και βλέπω ότι στα μικρά γράμματα του National Combo δε το γράφουν αυτό ρε γμτ. Τι θα τους κόστιζε να το έγραφαν; Btw frog με Cosmocarta να έχουν καμία διαφορά στο σήμα; Λέω να μεταφερθώ στον βατράχο μετά από 20βαλε χρόνια στην Cosmocarta. Τα 10 GB ειναι δελεαστικά (και η τιμή τους πακέτου) Το σήμα είναι ένα και για τα 2…Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 Μωρέ το ξέρω λέω μήπως κάποιο παιδί με frog έχει παράπονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 21 ώρες πριν, HEO said: Πολύ καλό που το διατηρούν ακόμα Με λίγα λόγια μισά λεφτά Sent from my Power 3 using Tapatalk Αν οι ανάγκες σου είναι κάτω από 10€/δίμηνο (πχ αν το έχεις μόνο για ομιλία) είναι δώρο-άδωρο, (θα πρέπει να ξοδεύεις 20€/δίμηνο) Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 Αν οι ανάγκες σου είναι κάτω από 10€/δίμηνο (πχ αν το έχεις μόνο για ομιλία) είναι δώρο-άδωρο, (θα πρέπει να ξοδεύεις 20€/δίμηνο)Ε ναι, ξοδεύω λίγα χρήματα και μόνο ομιλία [είμαι φοιτητής χρόνια τώρα {προ-μετα} και έχω φοιτητικα voda που έχουν μαζέψει κάτι γιγα] :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Καλό μήνα!!! Σήμερα έβαλα 10€ από το γνωστό site, και ενώ διαφημίζει 20gb μέχρι 17/4 μου έδωσε 30gb!!!Και επειδή μέρα που είναι μπορεί να παρεξηγηθώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 NEA ΣOYΠEP ΠPOΣΦOPA DATA VOUCHER 30GB, 200' ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 400' ΠPOΣ FROG ΓIA 30 HMEPEΣ! H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI EΩΣ 03/05. NEW DATA VOUCHER SPECIAL OFFER 30GB, 200' TO ALL & 400' TO FROG FOR 30 DAYS! THE OFFER IS VALID UNTIL 03/05. Σημερινό sms! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 σαν να έχω χάσει επεισόδια......εγώ ήξερα ότι η χρέωση frog είναι ανα δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης. Κοιτάω τώρα στο site (γιατί ψάχνομαι για μεταφορά απο Q σε frog) και βλέπω ότι υπάρχει πλέον ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά. Τι ισχύει τελικά; Το αλλάξανε και δεν πήρα εγώ χαμπάρι.... Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 σαν να έχω χάσει επεισόδια......εγώ ήξερα ότι η χρέωση frog είναι ανα δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης. Κοιτάω τώρα στο site (γιατί ψάχνομαι για μεταφορά απο Q σε frog) και βλέπω ότι υπάρχει πλέον ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά. Τι ισχύει τελικά; Το αλλάξανε και δεν πήρα εγώ χαμπάρι....Ανά δευτερόλεπτο είναι το πακέτο 60' 3.02€ , οτιδήποτε άλλο σε προσφορά είναι 3'.Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Καλημέρα μπορούμε σε frog να μπλοκάρουμε το daily internet σίγουρα χωρίς να παίρνουμε την εξυπηρέτηση? γιατί στην wind καί q μόνο έτσι γίνεται.Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Ναι. Συνήθως σε νέους πελατες είναι ήδη ενεργοποιημένο το myinternet, αλλά και να μην είναι στέλνεις ένα δωρεάν σμσ και ξεμπερδεύεις. Το ένα μου νουμερο μόλις παει να μπει στο ίντερνετ και δεν έχει προαγορασμενα GB, μου το κόβει και έρχεται σμσ που λέει ότι δεν έχω διαθέσιμα data και να παω σε ένα λινκ να αγοράσω πακετο εάν θέλω. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 13 ώρες πριν, JOHN_ONLY said: NEA ΣOYΠEP ΠPOΣΦOPA DATA VOUCHER 30GB, 200' ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 400' ΠPOΣ FROG ΓIA 30 HMEPEΣ! H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI EΩΣ 03/05. NEW DATA VOUCHER SPECIAL OFFER 30GB, 200' TO ALL & 400' TO FROG FOR 30 DAYS! THE OFFER IS VALID UNTIL 03/05. Σημερινό sms! Κι εμενα μου ηρθε, αλλα δεν καταλαβαινω πως θα το παρω. Στις εφαρμογες frog και cosmote δεν βρισκω κατι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Καλημέρα μπορούμε σε frog να μπλοκάρουμε το daily internet σίγουρα χωρίς να παίρνουμε την εξυπηρέτηση? γιατί στην wind καί q μόνο έτσι γίνεται.Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟ εύκολοτερος τρόπο να μπλοκάρει το ίντερνετ είναι το apn (στις ρυθμίσεις του Ίντερνετ)αν το αλλάξεις π.χ προσθέτοντας έναν χαρακτήρα δεν μπαίνει στο ίντερνετSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Σοβαρά τώρα? Νομίζετε ότι το frog είναι wind? Ουτε καν... Δε χρειάζονται εδώ τέτοιες αλχημείες 4 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 6 minutes ago, bbbb said: Σοβαρά τώρα? Νομίζετε ότι το frog είναι wind? Ουτε καν... Δε χρειάζονται εδώ τέτοιες αλχημείες Ισχύει.. Δεν θα αγχωθείς στην Cosmote για τέτοια θέματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, leotzian said: Καλημέρα μπορούμε σε frog να μπλοκάρουμε το daily internet σίγουρα χωρίς να παίρνουμε την εξυπηρέτηση? γιατί στην wind καί q μόνο έτσι γίνεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στειλε Mi στο 1333 να ενεργοποιηθει η υπηρεσια ωστε καθε φορα που πας να μπεις στο ιντερνετ και δεν εχεις Mb θα σε πεταει σε μια σελιδα ωστε να επιλεξεις πακετο αν θελεις, αν δεν θελεις παλι απλα κλεινεις τη σελιδα και γεια σας, δε χρεωνεσαι κατι. Edited April 2, 2022 by manosn2 1 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 (edited) 5 ώρες πριν, tempo said: σαν να έχω χάσει επεισόδια......εγώ ήξερα ότι η χρέωση frog είναι ανα δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης. Κοιτάω τώρα στο site (γιατί ψάχνομαι για μεταφορά απο Q σε frog) και βλέπω ότι υπάρχει πλέον ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά. Τι ισχύει τελικά; Το αλλάξανε και δεν πήρα εγώ χαμπάρι.... Το παλιό καλό 60’ (+60’) ισχύει ακόμα ανα δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης, όπως ήξερες Τωρα είδα πως είχε ηδη απαντηθεί:) Edited April 2, 2022 by natpass 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 NEA ΣOYΠEP ΠPOΣΦOPA DATA VOUCHER 30GB, 200' ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 400' ΠPOΣ FROG ΓIA 30 HMEPEΣ! H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI EΩΣ 03/05. NEW DATA VOUCHER SPECIAL OFFER 30GB, 200' TO ALL & 400' TO FROG FOR 30 DAYS! THE OFFER IS VALID UNTIL 03/05. Σημερινό sms!Εκτός από αγορά voucher κάρτας από το wifigreece υπάρχει άλλος τρόπος αγοράς παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Καλησπέρα ξέρει κανείς τι παίζει στην frog με την χρονική ισχύ του αριθμού, σε πόσους μήνες γίνεται φραγή εισερχομένων κλήσεων; Στο what's up που έχω ας πούμε στους 3 μήνες έχεις φραγή εισερχομένων και στον 1 χρόνο και κάτι λήξη σύνδεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Καλησπέρα ξέρει κανείς τι παίζει στην frog με την χρονική ισχύ του αριθμού, σε πόσους μήνες γίνεται φραγή εισερχομένων κλήσεων; Στο what's up που έχω ας πούμε στους 3 μήνες έχεις φραγή εισερχομένων και στον 1 χρόνο και κάτι λήξη σύνδεσηςΌτι ισχύει για whatsup ισχύει και για Frog. Ίδια εταιρεία 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 Προς ενημέρωση σας, πλέον γίνεται φορητότητα σε frog απευθείας από άλλη εταιρεία. Σήμερα έκανα μια έναν αριθμό στην vf που είχα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 Μου ήρθε αυτό το μήνυμα ..ωραία τέλειο..και;; Πώς το ενεργοποιεις..συνήθως έβγαζε τις προσφορές που δίνει το wifi greece...αλλά βλέπω δεν έχει σχέση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 Το πρωταπριλιάτικο ήταν αυτό. Τώρα ήρθε σε σένα, ετεροχρονισμένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 δεν νομιζω να κανει τετοια αστεια το φρογκ.. ακομα και να ηταν πρωταπριλια.. οπως και να ειναι αυτο ηρθε σημερα το απογευμα .., τετοια μηνυματα εχω ξαναλαβει οπως εχει αναφερθει πιο πανω, με τα 30γιγα κλπ..απλα ηρθε αυτη η προσφορα σημερα .. θα το εχουν λαβει και αλλοι .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 Μου ήρθε και σε εμένα αυτό το μήνυμα. Όπως αναφέρει και το μήνυμα αφορά data voucher που ενεργοποιούνται μέσω του 1319. Αγορά του data voucher με το υπόλοιπο του λογαριασμού σου δεν ξέρω πως γίνεται. Το μόνο κατάστημα που πουλάει τέτοιου είδους voucher είναι το http://www.wifigreece.gr Όποιος γνωρίζει άλλον τρόπο ας τον αναφέρει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 17 minutes ago, alany said: Μου ήρθε και σε εμένα αυτό το μήνυμα. Όπως αναφέρει και το μήνυμα αφορά data voucher που ενεργοποιούνται μέσω του 1319. Αγορά του data voucher με το υπόλοιπο του λογαριασμού σου δεν ξέρω πως γίνεται. Το μόνο κατάστημα που πουλάει τέτοιου είδους voucher είναι το http://www.wifigreece.gr Όποιος γνωρίζει άλλον τρόπο ας τον αναφέρει. Το ανεβάσανε στο https://www.wifigreece.gr/product/karta-ananeosis-frog-10/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts