RacOOn Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 (edited) Αυτό το πακέτο με τα 60 που συχνά πυκνά το διπλασιάζει πολλές φορές το λέει μόνο μέσω 1314 και όχι στην εφαρμογή. Μα καλά ..... Edited July 22, 2020 by Vasileios προσωπικός χαρακτηρισμός. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Στέλνει SMS και το γράφουμε εδώ. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Έχω 2 αριθμούς φρογκ και στον ένα,έχουν μαζευτεί 120 ευρώ απο τις ανανεωσεις.Τι μπορώ να κάνω για να αξιοποιήσω αυτά τα ψηφιακα χρήματα?...Σκέφτηκα να τα κανω και τα 2 whatsup ή cosmocarta και να κάνω easy transfer,αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει γιατι θα πρέπει να τα ξανακάνω φρογκ στο τελος και ενδεχομένως να χάσω απο το κύριο νούμερο μου,τα ενεργοποιημενα πακέτα που έχω ήδη.Εσεις τι θα κάνατε στη θέση μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Πώς μαζεύτηκε αυτό το ποσό, αν επιτρέπεται; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Έχω 2 αριθμούς φρογκ και στον ένα,έχουν μαζευτεί 120 ευρώ απο τις ανανεωσεις.Τι μπορώ να κάνω για να αξιοποιήσω αυτά τα ψηφιακα χρήματα?...Σκέφτηκα να τα κανω και τα 2 whatsup ή cosmocarta και να κάνω easy transfer,αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει γιατι θα πρέπει να τα ξανακάνω φρογκ στο τελος και ενδεχομένως να χάσω απο το κύριο νούμερο μου,τα ενεργοποιημενα πακέτα που έχω ήδη.Εσεις τι θα κάνατε στη θέση μου? Θα στειλεις Fax στην εξυπηρετηση πελατών μαζί με την ταυτότητα σου και θα ζητήσεις κατ εξαιρεσιν μεταφορά από το ένα στο άλλο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Έχει αλλάξει κάτι ως προς τη μέγιστη διάρκεια πριν την αποσύνδεση; Δηλαδή, μετά από 2 μήνες λήγουν τα χρήματα, μετά από 3 μήνες γίνεται φραγή? Και μετά απ 1 χρόνο χάνεις τον αριθμό ή νωρίτερα; Λόγω ιού θα καθυστερήσω πολύ να έρθω και δεν θέλω να χάσω τους αριθμούς και sim που χρησιμοποιώ. Sent from my SM-N970F using Tapatalk Αυτό είναι πολύ εκνευριστικό για εμάς που ζούμε στο εξωτερικό, και ερχόμαστε 1 φορά τον χρόνο στην Ελλάδα... Ούτε κινήσεις με τις ελληνικές τράπεζες δεν μπορούμε να κάνουμε (δηλ. να δεχτούμε sms). Έλεος δηλαδή... Υπάρχει λύση; Κάποτε υπήρχε συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο, υπάρχει εταιρία που το προσφέρει ακόμα; (Κοσμοτέ μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα δεν είδα κάτι...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Πακέτα σύνδεσης υπάρχουν και στα περίπτερα ή μονο στον ΟΤΕ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Πακέτα σύνδεσης υπάρχουν και στα περίπτερα ή μονο στον ΟΤΕ;Για Frog; Απ' όσο ξέρω πουθενά. Συνήθως παίρνεις Cosmoκάρτα ή What's up και το αλλάζεις σε Frog με ΑΛΠΑΚ SMS. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Πακέτα σύνδεσης υπάρχουν και στα περίπτερα ή μονο στον ΟΤΕ;Δεν νομίζω να υπάρχουν στα περίπτερα αλλά και να υπήρχουν θα πρέπει να το δηλώσεις το νούμερο με ταυτότητα οπότε πρέπει να πας σε κατάστημα Οπότε το παίρνεις από κατάστημα και το δηλώνεις άμεσα Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 MONO TO FROG, ME THN AΓOPA TOY ΠAKETOY 60' ΠPOΣ OΛA TA KINHTA KAI ΣTAΘEPA EΛΛAΔAΣ AΞIAΣ 3€, ΣOY KANEI ΔΩPO ENA ΠAKETO 60' AKOMA. KAΛEΣE TΩPA ΣTO 1330 MEXPI 02/08. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 MONO TO FROG, ME THN AΓOPA TOY ΠAKETOY 60' ΠPOΣ OΛA TA KINHTA KAI ΣTAΘEPA EΛΛAΔAΣ AΞIAΣ 3€, ΣOY KANEI ΔΩPO ENA ΠAKETO 60' AKOMA. KAΛEΣE TΩPA ΣTO 1330 MEXPI 02/08. Αν ενεργοποιησω το πακετο μεσα απο την εφαρμογη της κοσμοτε, θα μου τα διπλασιασει; Ειμαι εξωτερικο και δεν μπορω να στειλω sms ή να καλεσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Ναι θα στο διπλασιάσει. το SMS στο 1330 είναι δωρεάν και από εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Ναι θα στο διπλασιάσει. το SMS στο 1330 είναι δωρεάν και από εξωτερικό. Χμ δεν το ήξερα! Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Γεια σας παιδιά.. έχω μία κάρτα φρογκ από παλιά (με διπλασιασμό) που την χρησιμοποιώ μόνο κάθε καλοκαίρι για 1-2 μήνες. οπότε της ανανεώνω το υπόλοιπο κάθε 12 μήνες (ο αριθμός δεν έχει χαθεί εντωματαξύ ούτε ο "διπλασιασμός"). Συνήθως αγοράζω mb και όχι χρόνο.. Εχω μερικές ερωτήσεις καθώς πολλά αλλάζουν σε διάστημα 12 μηνών: α) ισχύει ο διπλασιασμός χρημάτων για τους αριθμούς που τον είχαν; β) θα βρω να αλλάξω την σιμ μου σε 4Γ καθώς είναι 3Γ (παλιά) και λέω να την αναβαθμίσω ή θα μου λένε δεν έχουμε ΣΙΜ? γ) εχω κωδικούς στο παλιό αππ της cosmote μπορώ να τους χρησιμοποιήσω στο νέο app για frog ή θα ξαναφτιάξω λογαριασμό; μάλλον πρέπει πρώτα να τροφοδοτήσω με χρήματα το κινητό.. δ) χμμ 10Ε φαντάζομαι η ελάχιστη ανανέωση ακόμα από Online ή πήγε 12 όπως στα καταστήματα; Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Ναι σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Ναι σε όλα. Χεχεχεχε Έτσι όπως το είπες κάτι άλλο μου θύμησες Τα νομοσχέδια στην βουλή... Βασιλιε εάν θες σβήνεις το μήνυμα μου Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Πώς μαζεύτηκε αυτό το ποσό, αν επιτρέπεται; Ειναι απο το καρτοκινητο της μητερας μου που το εχει για καποια στιγμη αναγκης. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα στειλεις Fax στην εξυπηρετηση πελατών μαζί με την ταυτότητα σου και θα ζητήσεις κατ εξαιρεσιν μεταφορά από το ένα στο άλλο . Ευχαριστω φιλε για την συμβουλη...εννοεις φωτοαντιγραφο ταυτοτητας? Παντως και οι δυο αριθμοι ειναι στο ονομα μου και απλα τον ενα τον εχω δωσει στην μητερα μου.Ισως να εχω ελπιδες να γινει η μεταφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Προφανώς εννοώ ένα αντίγραφο , δότι την ίδια την ταυτότητα είναι αδύνατον να την στείλεις με FAX.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Γεια σας παιδιά.. έχω μία κάρτα φρογκ από παλιά (με διπλασιασμό) που την χρησιμοποιώ μόνο κάθε καλοκαίρι για 1-2 μήνες. οπότε της ανανεώνω το υπόλοιπο κάθε 12 μήνες (ο αριθμός δεν έχει χαθεί εντωματαξύ ούτε ο "διπλασιασμός"). Συνήθως αγοράζω mb και όχι χρόνο.. Εχω μερικές ερωτήσεις καθώς πολλά αλλάζουν σε διάστημα 12 μηνών: α) ισχύει ο διπλασιασμός χρημάτων για τους αριθμούς που τον είχαν; β) θα βρω να αλλάξω την σιμ μου σε 4Γ καθώς είναι 3Γ (παλιά) και λέω να την αναβαθμίσω ή θα μου λένε δεν έχουμε ΣΙΜ? γ) εχω κωδικούς στο παλιό αππ της cosmote μπορώ να τους χρησιμοποιήσω στο νέο app για frog ή θα ξαναφτιάξω λογαριασμό; μάλλον πρέπει πρώτα να τροφοδοτήσω με χρήματα το κινητό.. δ) χμμ 10Ε φαντάζομαι η ελάχιστη ανανέωση ακόμα από Online ή πήγε 12 όπως στα καταστήματα; Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά..Μόνο αν θα διατηρηθεί ο διπλασιασμός μετά τη αλλαγή της κάρτας έχω κάποια αμφιβολία... Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Μόνο αν θα διατηρηθεί ο διπλασιασμός μετά τη αλλαγή της κάρτας έχω κάποια αμφιβολία... Sent from my SM-G930F using Tapatalkνομίζω ότι παλαιότερα (άλλες χρονιές) που διάβαζα απαντήσεις εδώ στο ίδιο thread έλεγαν πως διατηρούνταν. Ειναι σαν να σου έκλεψαν το κινητό και ξανα-εκδίδεις ΣΙΜ. Γιατί να μην ισχύει; Ο αριθμός (λογικά) έχει το "προνόμιο" όχι η ΣΙΜ. Ναι σε όλα. Επειδή οι ερωτήσεις μου έχουν "ή" (or διαζευκτικό) νομίζω το "ναι" δεν απαντάει με σαφήνεια στις περισσότερες :O Μάλλον εννοείς "ναι" στο πρώτο σκέλος της ερώτησης.. :worry: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Μόνο αν θα διατηρηθεί ο διπλασιασμός μετά τη αλλαγή της κάρτας έχω κάποια αμφιβολία... Sent from my SM-G930F using Tapatalk Έχω αλλάξει 2 φορές sim όπως και ένας φίλος μου. Ο διπλασιασμός ισχύει κανονικά δεν παίζει ρόλο αν αλλάξεις sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Όπως λέει. Ο φίλος παραπάνω ο αριθμός έχει το προνόμιο όχι η κάρτα sim Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriojohn Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Καλημέρα σε όλους. Προφανώς ή εγώ μεγάλωσα πια ή το site της frog είναι τελείως ακαταλαβίστικο... Στο θέμα μου λοιπόν, Έχω whatsup αλλά θεωρώ ότι έχει γίνει πλέον ασύμφορη. Παλιότερα έβαζα μια κάρτα 10€ το μήνα, έπαιρνα και το πακέτο με τα 7.5€ και ήμουν αρχηγός, πήγε στα 8.5€ και λέω οκ Πλέον τα έχουν πάει στα 10€ που σημαίνει ότι θέλω τουλάχιστον 12€ να πληρώνω και εκτός από αυτά δεν το χρησιμοποιώ τόσο πολύ πλέον με αποτέλεσμα να πηγαίνει χαμένη η κάρτα Η frog έχει κάποιο πρόγραμμα με 100-150 λεπτά ομιλίας και ίσως κανένα ΜΒ με κόστος λιγότερο από 10€; Με ενδιαφέρει διάρκεια 30 ημερών ή έστω και 15ήμερο αλλά το σύνολο να είναι πάλι κάτω από 10€ Σαν εταιρεία σε παροχές, υποστήριξη, σήμα κλπ είναι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 3.02€ ανά 2 βδομάδες δίνει 60+60 (αυτή είναι βδομάδα διπλασιασμόυ) χρέωση ανα δευτερόλεπτο 30 μέρες,4.44€ 2gb για 25 μέρες. Με 10 είσαι οκ Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 3.02€ ανά 2 βδομάδες δίνει 60+60 (αυτή είναι βδομάδα διπλασιασμόυ) χρέωση ανα δευτερόλεπτο 30 μέρες,4.44€ 2gb για 25 μέρες. Με 10 είσαι οκ. Εχει και αυτό μ 12€ σε 50 μέρες (δλδ αγορά σε 25 μέρες το 2ο) Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts