paanos Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Επειδή είναι τεχνικό κάλεσε δωρεάν 13738 από όλα τα δίκτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Επειδή είναι τεχνικό κάλεσε δωρεάν 13738 από όλα τα δίκτυα. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, καλή φώτιση και καλή σου χρονιά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Αγόρασα και εγώ τα 60 λεπτά αλλά διπλασιασμός γιοκ κάτι τρέχει εδώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Αγόρασα και εγώ τα 60 λεπτά αλλά διπλασιασμός γιοκ κάτι τρέχει εδώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ας ελπίσουμε οτι δεν καταργήθηκε, και η κοπέλα στο 1330 να ειναι απλά απομεινάρι σε καποια αυτοματοποίηση που ξεχάστηκε να απενεργοποιηθεί λογω τριημέρου...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Μόλις τώρα μπήκα στην εφαρμογή και είδα ότι τα λεπτά διπλασιαστικαν Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Μόλις τώρα μπήκα στην εφαρμογή και είδα ότι τα λεπτά διπλασιαστικαν Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επιβεβαιωνω και εγώ! Εγινε ο διπλασιασμος τελικά και ας αργησε. Τέλος καλό όλα καλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Ίσως στην καθυστέρηση του διπλασιασμου να παιζει ρολο και η απεργία στον ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Σήμερα λόγω του ότι πάλι ξέχασε η γυναίκα μου να ανανεώσει και έχασε 450' ομιλίας Της έβαλα 3 ευρώ και έγιναν τα 60, 120 λεπτά ομιλίας οπότε ισχύει ο διπλασιασμός Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Πως κατάφερες να βάλεις 3 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Ίσως στην καθυστέρηση του διπλασιασμου να παιζει ρολο και η απεργία στον ΟΤΕ. Έχει απεργία στον ΟΤΕ; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 ναι, μεχρι 12 γεναρη και βλεπουμε: https://www.capital.gr/epixeiriseis/3402615/me-nea-apergia-apeilei-i-ome-ote-proeidopoiei-i-dioikisi-tou-organismou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 (edited) Πως κατάφερες να βάλεις 3 ευρώ; Προφανώς ηθελε να πει ότι ενεργοποίησε το πακετο των 3,02ε με τα 60 λεπτά που διπλασιάστηκαν, οχι πως έκανε ανανέωση χρονου ομιλίας. Edited January 7, 2020 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Προφανώς ηθελε να πει ότι ενεργοποίησε το πακετο των 3,02ε με τα 60 λεπτά που διπλασιάστηκαν, οχι πως έκανε ανανέωση χρονου ομιλίας.Αυτό ακριβώς!! :) Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 https://colnect.com/el/phonecards/phonecard/396985-Frog_Mobile_3_euro_A_27-03-2009-Frog_Mobile_Ανανέωση_ομιλίας_3_ευρώ_Τύπος_A-Frog_Mobile-Ελλάδα Κάποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Νέος χρήστης frog εδώ, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με το διπλασιασμό, τι ισχύει τελικά; Όταν λέμε ότι κάθε 2 εβδομάδες έχει εβδομάδα διπλασιασμού, εννοούμε ότι περνάνε 2 βδομάδες μη διπλασιασμού για να ακολουθήσει μία εβδομάδα διπλασιασμού, ή ότι οι εβδομάδες πάνε εναλλάξ; Μία εβδομάδα διπλασιασμού, ακολουθείται από μία εβδομάδα μη διπλασιασμού. πχ Τα λεπτά που έχω λήγουν Δευτέρα 20/01. Γνωρίζω ότι την επόμενη εβδομάδα, μέχρι την Κυριακή, δε θα έχει διπλασιασμό. Τη Δευτέρα, λογικά, θα έχει διπλασιασμό; Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Ναι θα έχει και λογικά θα ξεκινήσει απο Κυριακή βράδυ μετά τις 12. Εναλλάξ πάνε οι βδομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Ευχαριστώ! :superman: Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Ναι θα έχει και λογικά θα ξεκινήσει απο Κυριακή βράδυ μετά τις 12. Εναλλάξ πάνε οι βδομάδες. Περίπου εναλλάξ Κάποιες φορές μπορεί έτσι να καθίσουν οι εβδομάδες ώστε 2 συνεχόμενες εβδομάδες να μην έχει διπλασιασμό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Έχει τελικά διπλασιασμό αυτή τη βδομάδα που λέτε? Δεν είδα σχετικό sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Είχε την προηγούμενη. Μάλλον ξανά την επόμενη. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Καλορίζικη η εφαρμογή για Android https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.frog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Ωπ έδωσε και 2gb δώρο για μια βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Πολύ καλά νέα! Πάντως είναι σαν του whatsup, δηλαδή δεν μπορείς να την έχεις για μεγάλο χρονικό διάστημα σε άλλο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Πάλι τα δόντια κοιτάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Σίγουρα είναι καλό νέο, αλλά πρέπει να το αναφέρουμε αυτό με τον περιορισμό. Ολοκληρωμένα θα είναι τα app για τα καρτοκινητα της cosmote όταν θα τους βάλουν την δυνατότητα για σύνδεση με cosmote id. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts