Mikakilo Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι θα χάσω τα 490. Εδώ και χρόνια, όποτε και να έβαζα το πακέτο 60' είτε 60'+60' μου ανανέωνε όλο το υπόλοιπο. Μόνο σε μένα συνέβαινε αυτό; Δεν ήταν γενικό σε όσους έχουν frog, και αν ΝΑΙ ανακοίνωσαν ότι αλλάζει; Αφού το σμσ σου λέει ξεκάθαρα τι να κάνεις για να προστεθεί και το υπόλοιπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Δεν ανέφερα πουθενά ότι το πακέτο μου λήγει στις 5/11. Αυτή την ημερομηνία δίνει το sms ως deadline για ανανέωση των 490' Το πακέτο μου λήγει 17/11. Άρα είναι λάθος μήνυμα και μπορείς να το αγνοήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Έχουμε εβδομάδα διπλασιασμού; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Ναι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Ναι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστούμε πολύ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Τεχνικό πρόβλημα ή cosmote. Ούτε η εφαρμογή δουλεύει ούτε πακέτο με μήνυμα μπορείς να βάλεις. Θα μας αφήσουν ξεκρεμαστους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Γενικά θέμα έχει όχι μόνο σε αυτα, και το volte και το vowifi κάνανε νερά πριν, και οι κλήσεις αργούν πολύ να γίνουν. Ούτε το 1314 δεν λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Γενικευμένο το πρόβλημα δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasp666 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 (edited) Να βάλω και την δική μου εμπειρία 07 Νοε 2019 σε περιαγωγη.... Μου έχει σπάσει τα @@. Ίντερνετ δεν συνδέεται με τιποτα, αν και δείχνει συνδεδεμένο, reboot αρκετές φορές. Φωνή ανάλογα από που έρχεται άλλοτε πέρνα εισερχόμενη κλήση άλλοτε φαίνομαι εκτός δικτύου (από Ελλάδα Γενικά περνά τώρα πια, απο το εξωτερικό ειμαι εκτός δικτύου)..... SMS μου ήρθε απο Ελλάδα με 18 ώρες καθυστέρηση! Edited November 7, 2019 by kostasp666 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Δες με ποια δίκτυα συνεργάζεται στη χώρα που είσαι, τι παροχές σου δίνει το καθένα και επέλεξε ένα από αυτά manual. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Βεβαιώσου ότι έχει ενεργοποιήσει την λειτουργία roaming για ντατα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasp666 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Βεβαιώσου ότι έχει ενεργοποιήσει την λειτουργία roaming για ντατα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρώτη σκέψη, δεύτερη ότι το γύρισε η κΟΤΕ σαν την wind να έχεις 1c υπόλοιπο για τα πακέτα καθώς μηδενίσε το υπόλοιπο σήμερα, Τρίτη ότι καταργήθηκε το roaming των 2G όπως λέει το cite. ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΟΣΜΟΤΕ ΕΠΝΑΗΛΘΑΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.... με μια ενδιαφέρουσα διαφορα(?) το ip Είναι ελληνικό!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Το Frog δουλευει σε roaming στο Λονδινο; το εχει δοκιμασει κανενας; Εχω δοκιμασει wind f2go στην Γαλλια δουλευε καλα αν και στο Μονακο δεν δουλεψε. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerber Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Το Frog δουλευει σε roaming στο Λονδινο; το εχει δοκιμασει κανενας; Εχω δοκιμασει wind f2go στην Γαλλια δουλευε καλα αν και στο Μονακο δεν δουλεψε. Δουλεύει μια χαρά. Το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Όλα δουλεύουν. Αναλόγως της συμφωνίας του παρόχου με τις τοπικές εταιρείες μπορεί να μην έχεις εξερχόμενες ή 4g . Δες στο site της cosmote με ποια δίκτυα συνεργάζεται και τι παροχές έχει στο κάθε ένα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Εβδομάδα διπλασιασμού αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Στην εφαρμογή λέει πάντως πως δεν είναι διαθέσιμα σε κατάσταση περιαγωγής. Αν και νομίζω πως είχε αναφερθεί παλιότερα εδώ ότι δουλεύουν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 μπορει καποιος να μας θυμισει ποιος ειναι ο πιο φθηνος τροπος για να μετατρεψουμε ενα νουμερο whatsup σε frog? :) Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Το κάνεις πρώτα Cosmoκάρτα αλλά ενδέχεται να μην πιάνει το κόλπο πλέον. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 μπορει καποιος να μας θυμισει ποιος ειναι ο πιο φθηνος τροπος για να μετατρεψουμε ενα νουμερο whatsup σε frog? :)Πλέον δεν υπάρχει. 10 ευρώ ταρίφα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 μπορει καποιος να μας θυμισει ποιος ειναι ο πιο φθηνος τροπος για να μετατρεψουμε ενα νουμερο whatsup σε frog? :) δεν έχει φθηνό τρόπο πλέον, παλιά το έκανες δωρεάν κοσμοκαρτα (ή watsup, ανάλογα τι είχες) και μετά με 3 ευρώ βάτραχο, τώρα για βάτραχο η χρέωση είναι 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 οκ. Για να γινει απο whatsup σε Frog τι ακριβως πρεπει να κανω? Πρεπει γινει πρωτα cosmocarta ή οχι? και πως ακριβως? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Σε όλες τις περιπτώσεις στέλνεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 και σου έρχεται απάντηση σε σμσ οι χρεώσεις και τί πρέπει να στείλεις για να αλλάξεις πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Έβγαλε προσφορά 5 giga για μια εβδομάδα δωρεάν εως 2-12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Έβγαλε προσφορά 5 giga για μια εβδομάδα δωρεάν εως 2-12 Νέες συνδέσεις frog έχουν την μεταφερόταν δεδομένων, λεπτών κλπ στον επόμενο μήνα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts