apagogeas Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 (edited) Σήμερα έβαλα με το κωδικό για Ρουμανία που σου έδινε τα 500' και 2 giga internet με 4.5 περίπου ευρώ αλλά μου έδωσε μόνο ίντερνετ. Οπότε τέλος μάλλον τα 500' Άσε που δε τα τσέκαρα από σιγουριά και μίλαγα και πάνε τα 15€ που είχα στη κάρτα. Έχει άλλος κάποια πληροφόρηση σε αυτό?? Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δες τη σελίδα της frog τιμοκαταλογος->χρεώσεις διεθνών προορισμών. Φαίνεται να είναι ενημερωμένο. Για Ρουμανία λέει "120΄προς κινητά και σταθερά Ρουμανίας για 1 μήνα με 4.44". Σίγουρα δε πήρες έστω τα 120'; Επίσης ποια εποχή έδινε 500';; Αστρονομικό νούμερο μου φαίνεται για 4.44 ευρω. Επίσης σύμφωνα με τους πίνακες που έχει, προς Ρουμανία χρεώνει 0,03696/λεπτό ελάχιστη 3 λεπτά + ανά 1 λεπτό από κει και πέρα. Είναι 27 λεπτά ομιλίας με ένα ευρώ αν έχει σωστές τιμές αυτός ο πίνακας χωρίς να μπλέκεις με πακέτα. Edited January 13, 2019 by apagogeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Δες τη σελίδα της frog τιμοκαταλογος->χρεώσεις διεθνών προορισμών. Φαίνεται να είναι ενημερωμένο. Για Ρουμανία λέει "120΄προς κινητά και σταθερά Ρουμανίας για 1 μήνα με 4.44". Σίγουρα δε πήρες έστω τα 120'; Επίσης ποια εποχή έδινε 500';; Αστρονομικό νούμερο μου φαίνεται για 4.44 ευρω. Επίσης σύμφωνα με τους πίνακες που έχει, προς Ρουμανία χρεώνει 0,03696/λεπτό ελάχιστη 3 λεπτά + ανά 1 λεπτό από κει και πέρα. Είναι 27 λεπτά ομιλίας με ένα ευρώ αν έχει σωστές τιμές αυτός ο πίνακας χωρίς να μπλέκεις με πακέτα.4 γιγα με 4,44 ευρωειναι παλια προσφορα που συνεχιζει να τρεχει ανεπισημα Στέλνεις 17317 στο 1330 Αυτό έστελνα και τα έπαιρνα τα 500' και δώρο 2 giga internet Φαίνεται άλλαξε η χρονιά και δεν ισχύει. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας το πει.. Και ναι φίλε μου δεν έβαλα πακέτο για 120' γιατί είχα στείλει στο 1330 το 17317 και δεν τσέκαρα την απάντηση που μου δώσαν γιατί ήμουν σίγουρος ότι πιστώθηκαν τα λεφτά όπως κάθε φορά και τη πάτησα. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 (edited) Το 17317 απ όσο ξέρω έδινε μόνο GB ανέκαθεν, 2+2 δώρο πριν κάμποσους μήνες και μετά μόνο 2GB μέχρι και σήμερα. Λες ότι συνεχίζει να σου δίνει 4 GB ανεπίσημα και ας λένε εδώ και μήνες 2GB? Επίσης ποτέ δε σχετιζόταν το 17317 με δωρεάν λεπτά, πόσο μάλλον με Ρουμανία;;; :confused: Δεν το έχω πάρει ποτέ αυτό το πακέτο αλλά όπου έχω διαβάσει για αυτό, μόνο GB αναφερόταν. Edited January 13, 2019 by apagogeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Έχεις απόλυτο δίκιο.. Για Ρουμανία είναι: Για 500' και 2 giga δώρο Στέλνεις μήνυμα 1818 στο 1330 Θα βάλω μονάδες και θα δοκιμάσω και θα σας πω. Χθες ήμουν μες τα νεύρα και το έκανα και βιαστικά και έβαλα το 17317 και τη πάτησα.. Τώρα έχω 15 gigabyte και δε ξέρω τι να τα κάνω καθώς έχω Wi-Fi σπίτι και όπου είμαι. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και όμως ισχύει ακόμα ο κωδικός για Ρουμανία παιδιά!! Τσάμπα έχασα τα 15€ χθες απ τα νεύρα και τη βιασύνη μου. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Καλησπερα. Διοτι ενδιαφερομαι να κανω μεταφορα απο WU σε Frog, ποσα mb δωρο δινει με 10€ online ανανεωσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Τους πρώτους 6 μήνες θα παίρνεις 1GB (στην πρώτη ανανέωση του μήνα ) + 500 MB . Μετά τους 6 μήνες θα παίρνεις 500 ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Τους πρώτους 6 μήνες θα παίρνεις 1GB (στην πρώτη ανανέωση του μήνα ) + 500 MB . Μετά τους 6 μήνες θα παίρνεις 500 ΜΒ. 600 για 15 μέρες είναι μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Καλησπέρα, ισχύει ακόμα ο διπλασιασμος; έβαλε κάποιος σήμερα τα 60' προς όλους; Αν ναι τα βάλατε μέσω της εφαρμογής my cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Έβαλα τελικά τα 60' κ χωρίς να το λέει μου τα διπλασιασε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Έχω ένα νούμερο frog το οποίο το έχω δεύτερο & λήγει σε λίγες ημέρες. Υπάρχει δυνατότητα να του βάλω κάρτα για να μην το χάσω & μετά να μεταφέρω το ποσό σε what's up νούμερο? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Καταργήθηκε αυτό δυστυχώς. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 (edited) Αν απλά συντηρείς το νούμερο και το έχεις για εισερχόμενες μόνο, κάντο κοσμοκάρτα ή what'up. Ύστερα θα μπορείς να μεταφέρεις το υπόλοιπο σου. Αν χρησιμοποιείς ενεργά το νούμερο (πχ για internet σε δεύτερη sim), τότε: κάνε ΑΛΠΑΚ σε κοσμοκάρτα ή what'up μετέφερε το υπόλοιπο σου ξανά ΑΛΠΑΚ (δωρεάν μετά από 1 μήνα) σε what'up ή κοσμοκάρτα αντίστοιχα και ξανά ΑΛΠΑΚ σε frog. Θα σου κοστίσει 2 ή 3 ΑΛΠΑΚ, αναλόγως αν έχεις την πολυτέλεια να μείνεις 1 μήνα χωρίς frog, οπότε συνολικό κόστος, 6 ή 9€ Όσο μεγαλύτερο ποσό μεταφέρεις, τόσο αυξάνεται η απόδοση. Οπότε καλό είναι να κάνεις τη διαδικασία όταν μαζεύεται αρκετό ποσό (πχ μία φορά το χρόνο.) Edited January 14, 2019 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Καλημέρα μόλις ήρθε μήνυμα για 60 + 60 δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Έβαλα τελικά τα 60' κ χωρίς να το λέει μου τα διπλασιασε! Μόλις έλαβα το sms για 60+60 μέχρι 20/1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Μόλις έλαβα το sms για 60+60 μέχρι 20/1 Ευχαριστώ, μου έστειλαν κ μένα την ίδια ώρα με σένα αλλά το είχα ηδη ενεργοποιησει το πακέτο το βράδυ κ τα διπλασιασε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Προϋπόθεση για μεταφορά υπολοίπου είναι τουλάχιστον 20 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) ανανέωση τον μήνα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 20 τους τελευταιους 4 μήνες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLCHRISTOU Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Καλησπέρα,σκέφτομαι να την κάνω από την Q.Χρήματα πως βάζετε; Στο play δεν βλέπω να 'χει εφαρμογή Frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 απο το my cosmote app Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLCHRISTOU Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 ευχαριστώ πολύ,καλώ το 13897 για τα περαιτέρω ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστώ πολύ,καλώ το 13897 για τα περαιτέρω μου απάντησαν ότι δεν γίνεται τηλεφωνικώς αλλά μόνο από κατάστημα Cosmote-Γερμανός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasp666 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Αν απλά συντηρείς το νούμερο και το έχεις για εισερχόμενες μόνο, κάντο κοσμοκάρτα ή what'up. Ύστερα θα μπορείς να μεταφέρεις το υπόλοιπο σου. Αν χρησιμοποιείς ενεργά το νούμερο (πχ για internet σε δεύτερη sim), τότε: κάνε ΑΛΠΑΚ σε κοσμοκάρτα ή what'up μετέφερε το υπόλοιπο σου ξανά ΑΛΠΑΚ (δωρεάν μετά από 1 μήνα) σε what'up ή κοσμοκάρτα αντίστοιχα και ξανά ΑΛΠΑΚ σε frog. Θα σου κοστίσει 2 ή 3 ΑΛΠΑΚ, αναλόγως αν έχεις την πολυτέλεια να μείνεις 1 μήνα χωρίς frog, οπότε συνολικό κόστος, 6 ή 9€ Όσο μεγαλύτερο ποσό μεταφέρεις, τόσο αυξάνεται η απόδοση. Οπότε καλό είναι να κάνεις τη διαδικασία όταν μαζεύεται αρκετό ποσό (πχ μία φορά το χρόνο.) Φίλε θα ήθελα να ρωτήσω, αν το έχεις κάνει, η 6μηνη προσφορά όταν γύρισες σε Frog επαναενεργοποιηθηκε; Γιατί δεν νομιζω να έχει απαντηθεί αυτό το παλιό ερώτημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 (edited) Έχω 2 ερωτησουλες... 1. Κερδίζω κάποιο bonus αν η ανανέωση των 10€ γίνει μέσω site cosmote ή εφαρμογής σε σχέση με την κάρτα του περιπτέρου; Αν ναι τι; Δεν είμαι καινούριος συνδρομητής. 2. Αν πάρω τηλέφωνο ή στείλω μήνυμα εντός Ε.Ε. σε αριθμό ολλανδικό, οι χρεώσεις θα ειναι αυτές που ισχύουν κι εδώ (Ελλάδα); Edited January 14, 2019 by thant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 1. Ναι κερδίζεις 600 ΜΒ για 15 ημέρες. Από κατάστημα ή περίπτερο πρέπει να βάλεις 12 ευρώ. 2. Αν είσαι σε Roaming οι τιμές είναι ίδιες όπως στην Ελλάδα για τα πακέτα προς όλους , και ισχiύουν για όλη την Ε.Ε. Αν είσαι στην Ελλάδα οι τιμές είναι αυτές που δημοσιεύονται στο site http://www.frogmobile.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Καλημέρα, εννοείτε περνώντας τον κωδικό μέσω της εφαρμογής; Τπτ δεν μου δίνει. Το καλό είναι ότι 12 χρόνια που έχω frog μου διπλασιάζει το ποσό της ανανέωσης στην πρώτη κάρτα του μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 τα δώρα είναι διαθέσιμα μόνο για ανανέωση μέσω πιστωτικής/χρεωστικής ή paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts