mary19 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Μα θα μπει φραγή παντού (sms, εισερχόμενες, εξερχόμενες, data), πως να έρχεται ειδοποίηση; Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, ναι, με 5€ online ανανέωση θα αρθεί η φραγή. Ξέρω γω. Κάτι σε φάση : "ο τάδε αριθμός σας κάλεσε αλλά λόγω φραγης κλήσεων ήταν αδύνατο να προωθηθεί η κλήση. Κάντε ανανέωση τώρα από 5€ για να αρθεί η φραγή." Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Ξέρω γω. Κάτι σε φάση : "ο τάδε αριθμός σας κάλεσε αλλά λόγω φραγης κλήσεων ήταν αδύνατο να προωθηθεί η κλήση. Κάντε ανανέωση τώρα από 5€ για να αρθεί η φραγή." Σε ευχαριστώ πολύ. Όχι δυστυχώς. Αυτό που αναφέρεις, θα ήταν ιδανικό για κάποιον που έχει τον αριθμό μόνο για εισερχόμενες, αλλά δεν. Να σε καλά. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Υπαρχει καποια εφαρμογη για να βλεπουμε το υπολοιπο και οτι αλλα στοιχεια θελουμε; online ανανεωση πως κανουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Υπαρχει καποια εφαρμογη για να βλεπουμε το υπολοιπο και οτι αλλα στοιχεια θελουμε; online ανανεωση πως κανουμε; https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.myaccount.widget Online ανανέωση γίνεται μέσα από την εφαρμογή ή το site: https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.myaccount.widget Online γίνεται μέσα από την εφαρμογή ή το site: https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp Σ ευχαριστω πολυ φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Μόλις έκανα ενημέρωση τις εφαρμογής my Cosmote και μου έδωσε 1 GB για 5 μέρες δωρεάν. Μου ήρθε και SMS Mόλις έλαβες ΔΩPEAN 1 GB ΓIA 5 HMEPEΣ επειδή κατέβασες την εφαρμογή MY COSMOTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Να ρωτήσω το εξής: βλέπω στο site 5gb 8,5 ευρώ και 700mb 7 ευρώ.! Τι δεν καταλαβαίνω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 (edited) Να ρωτήσω το εξής: βλέπω στο site 5gb 8,5 ευρώ και 700mb 7 ευρώ.! Τι δεν καταλαβαίνω ??? Το 5gb 8,5 είναι ειδικό πακέτο του frog. Το άλλο είναι "γενικό" στα καρτοκινητά της Cosmote, και το έχει καλώς ή κακώς διαθέσιμο και στο frog. Το κρατάνε και για άλλους λόγους, πχ. το καλοκαίρι που μας πέρασε το δεύτερο ήταν σε προσφορά 7GB για 7€... Μια άλλη διαφορά είναι στη διάρκεια (25 μέρες/30 μέρες) και στο ποιο πακέτο επεκτείνει τη διάρκεια ποιου (αναφέρονται καθαρά στο site πάντως) και στο ότι το 5 με 8,5 ενεργοποιείται μέχρι 2 φορές το μήνα. Edited September 21, 2018 by tetartos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Πως μπορώ να δω πότε λήγει το νούμερο μου; Είτε online είτε με κάποιο τηλ/sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Πως μπορώ να δω πότε λήγει το νούμερο μου; Είτε online είτε με κάποιο τηλ/sms?Κάλεσε το 1298 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Κάλεσε το 1298 Εχει μπει ηδη φραγη Δεν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Εχει μπει ηδη φραγη Δεν γίνεται τότε 13888 από καποια άλλη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Παιδιά τα πακέτα 2 και 5 GB για 25 μέρες ισχύουν στην Ευρωπαϊκή ένωση; Αν όχι ποιο πακέτο προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Είχα υπόλοιπο από το καλοκαιρινό πακέτο 7gb με 7€ για 30 ημέρες Έβαλα σήμερα το πακέτο 2gb με 4.4€ για 25 ημέρες και μου ανανέωσε και τα προηγούμενα mb για άλλες 25 ημέρες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerber Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Παιδιά τα πακέτα 2 και 5 GB για 25 μέρες ισχύουν στην Ευρωπαϊκή ένωση; Αν όχι ποιο πακέτο προτείνετε; Ισχύουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Προσπαθώ να κάνω ανανέωση μέσω εφαρμογής και χρήση PayPal. Έχω από προχθές δεν γίνεται. Υπάρχει θέμα γενικό ή εγώ το έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Εφόσον κάνω online ανανέωση 5 ευρώ και ενεργοποιήσω το πακέτο των 2gb με 4,44 ευρώ αν πριν την λήξη του πακέτου κάνω πάλι ανανέωση και πάρω πάλι το ίδιο τα gb μεταφέρονται και στο επόμενο 25ήμερο; Μαζεύονται έτσι gb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Εφόσον κάνω online ανανέωση 5 ευρώ και ενεργοποιήσω το πακέτο των 2gb με 4,44 ευρώ αν πριν την λήξη του πακέτου κάνω πάλι ανανέωση και πάρω πάλι το ίδιο τα gb μεταφέρονται και στο επόμενο 25ήμερο; Μαζεύονται έτσι gb; Ναι, μαζεύονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaco Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Βαλανε και επιλογή 12 ευρώ σην ανανέωση μέσω paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Και βγάλανε τα 30..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 σωστά... έβγαλαν τα 30€ στα οποία έδιναν +10% δώρο στο υπόλοιπο ελπίζω να συνεχίσουν να το δίνουν μέσω καταστημάτων και να μη το πάρει το ποτάμι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 (edited) http://i67.tinypic.com/hx88ro.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited September 28, 2018 by Vasileios Προσωπικά στοιχεία διαγράφτηκαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaco Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Στείλετε 2 στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 3GB για 4 μέρες με 1.5 ευρώ ισχύει ως τον Μάιο.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 3GB για 4 μέρες με 1.5 ευρώ ισχύει ως τον Μάιο.. Και πως ενεργοποιείται πλέον, με κάποιο SMS; Το είχα ακούσει στο 1330 αλλά δεν υπάρχει πια η δε το βρίσκω. Υποθέτω οποιαδήποτε στιγμή μέχρι και Μάιο ενεργοποιείται και δεν είναι μόνο για μια φορά; Είναι βδομάδα διαπλασιασμού αυτή που διανύουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts