Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα θα μπει φραγή παντού (sms, εισερχόμενες, εξερχόμενες, data), πως να έρχεται ειδοποίηση;

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, ναι, με 5€ online ανανέωση θα αρθεί η φραγή.

Ξέρω γω. Κάτι σε φάση : "ο τάδε αριθμός σας κάλεσε αλλά λόγω φραγης κλήσεων ήταν αδύνατο να προωθηθεί η κλήση. Κάντε ανανέωση τώρα από 5€ για να αρθεί η φραγή."

Σε ευχαριστώ πολύ.

Ξέρω γω. Κάτι σε φάση : "ο τάδε αριθμός σας κάλεσε αλλά λόγω φραγης κλήσεων ήταν αδύνατο να προωθηθεί η κλήση. Κάντε ανανέωση τώρα από 5€ για να αρθεί η φραγή."

Σε ευχαριστώ πολύ.

Όχι δυστυχώς. Αυτό που αναφέρεις, θα ήταν ιδανικό για κάποιον που έχει τον αριθμό μόνο για εισερχόμενες, αλλά δεν. Να σε καλά.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Υπαρχει καποια εφαρμογη για να βλεπουμε το υπολοιπο και οτι αλλα στοιχεια θελουμε; online ανανεωση πως κανουμε;

Υπαρχει καποια εφαρμογη για να βλεπουμε το υπολοιπο και οτι αλλα στοιχεια θελουμε; online ανανεωση πως κανουμε;

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.myaccount.widget

Online ανανέωση γίνεται μέσα από την εφαρμογή ή το site: https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.myaccount.widget

Online γίνεται μέσα από την εφαρμογή ή το site: https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp

Σ ευχαριστω πολυ φιλε

Μόλις έκανα ενημέρωση τις εφαρμογής my Cosmote και μου έδωσε 1 GB για 5 μέρες δωρεάν.

Μου ήρθε και SMS

Mόλις έλαβες ΔΩPEAN 1 GB ΓIA 5 HMEPEΣ επειδή κατέβασες την εφαρμογή MY COSMOTE.

Να ρωτήσω το εξής: βλέπω στο site 5gb 8,5 ευρώ και 700mb 7 ευρώ.! Τι δεν καταλαβαίνω ???

Το 5gb 8,5 είναι ειδικό πακέτο του frog. Το άλλο είναι "γενικό" στα καρτοκινητά της Cosmote, και το έχει καλώς ή κακώς διαθέσιμο και στο frog. Το κρατάνε και για άλλους λόγους, πχ. το καλοκαίρι που μας πέρασε το δεύτερο ήταν σε προσφορά 7GB για 7€... Μια άλλη διαφορά είναι στη διάρκεια (25 μέρες/30 μέρες) και στο ποιο πακέτο επεκτείνει τη διάρκεια ποιου (αναφέρονται καθαρά στο site πάντως) και στο ότι το 5 με 8,5 ενεργοποιείται μέχρι 2 φορές το μήνα.

Edited by tetartos

Παιδιά τα πακέτα 2 και 5 GB για 25 μέρες ισχύουν στην Ευρωπαϊκή ένωση; Αν όχι ποιο πακέτο προτείνετε;

Είχα υπόλοιπο από το καλοκαιρινό πακέτο 7gb με 7€ για 30 ημέρες

Έβαλα σήμερα το πακέτο 2gb με 4.4€ για 25 ημέρες και μου ανανέωσε και τα προηγούμενα mb για άλλες 25 ημέρες

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά τα πακέτα 2 και 5 GB για 25 μέρες ισχύουν στην Ευρωπαϊκή ένωση; Αν όχι ποιο πακέτο προτείνετε;

Ισχύουν κανονικά.

Προσπαθώ να κάνω ανανέωση μέσω εφαρμογής και χρήση PayPal.

Έχω από προχθές δεν γίνεται.

Υπάρχει θέμα γενικό ή εγώ το έχω;

Εφόσον κάνω online ανανέωση 5 ευρώ και ενεργοποιήσω το πακέτο των 2gb με 4,44 ευρώ αν πριν την λήξη του πακέτου κάνω πάλι ανανέωση και πάρω πάλι το ίδιο τα gb μεταφέρονται και στο επόμενο 25ήμερο; Μαζεύονται έτσι gb;

Εφόσον κάνω online ανανέωση 5 ευρώ και ενεργοποιήσω το πακέτο των 2gb με 4,44 ευρώ αν πριν την λήξη του πακέτου κάνω πάλι ανανέωση και πάρω πάλι το ίδιο τα gb μεταφέρονται και στο επόμενο 25ήμερο; Μαζεύονται έτσι gb;

Ναι, μαζεύονται.

σωστά... έβγαλαν τα 30€ στα οποία έδιναν +10% δώρο στο υπόλοιπο

ελπίζω να συνεχίσουν να το δίνουν μέσω καταστημάτων και να μη το πάρει το ποτάμι

http://i67.tinypic.com/hx88ro.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Edited by Vasileios
Προσωπικά στοιχεία διαγράφτηκαν

3GB για 4 μέρες με 1.5 ευρώ ισχύει ως τον Μάιο..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

3GB για 4 μέρες με 1.5 ευρώ ισχύει ως τον Μάιο..

Και πως ενεργοποιείται πλέον, με κάποιο SMS; Το είχα ακούσει στο 1330 αλλά δεν υπάρχει πια η δε το βρίσκω. Υποθέτω οποιαδήποτε στιγμή μέχρι και Μάιο ενεργοποιείται και δεν είναι μόνο για μια φορά;

Είναι βδομάδα διαπλασιασμού αυτή που διανύουμε.