Redshift Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 (edited) καλημερα θα ηθελα να ρωτησω τι ποσο ανανεωσης συμφερει να κανω με paypal παλιοτερα εβαζα 10 ευρω κ κραταγε 3 μηνες,απο οτι ξερω εχουν αλλαξει τα χρονικα διαστηματα απο 3 μηνο που δεν χανονταν τα χρηματα Edited September 15, 2018 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 καλημερα θα ηθελα να ρωτησω τι ποσο ανανεωσης συμφερει να κανω με paypal παλιοτερα εβαζα 10 ευρω κ κραταγε 3 μηνες,απο οτι ξερω εχουν αλλαξει τα χρονικα διαστηματα απο 3 μηνο που δεν χανονταν τα χρηματα Σωστά ξέρεις. Πρέπει να κάνεις ανανέωση με 12€ και πάνω για να κρατήσει τρίμηνο, αλλιώς πάει δίμηνο. Αλλά online 12€ δεν μπαίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 (edited) Σωστά ξέρεις. Πρέπει να κάνεις ανανέωση με 12€ και πάνω για να κρατήσει τρίμηνο, αλλιώς πάει δίμηνο. Αλλά online 12€ δεν μπαίνουν. Σ ευχαριστω συχνοτερες ανανεωσεις με 5ευρω λοιπον Edited September 15, 2018 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Το πακέτο 5GB με 8€ το κατάργησαν ; Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Το πακέτο 5GB με 8€ το κατάργησαν ; (8,50€) Δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο. Γιατί το λες αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 (edited) Καλησπέρα. Η εφαρμογή της κοσμοτε μου δείχνει ότι ο δωρεάν χρόνος ομιλίας λήγει στις 23:59. Αν πάρω τηλέφωνο στο 1314 μου λέει ότι ""λήγουν στις 23:59 το βράδυ"". Μέσω sms με αποστολή τη λέξη “Υ“ η απάντηση που παίρνω είναι εώς τις 12:00. Εγώ το “12:00“ που λέει στο sms το εκλαμβάνω για μεσημέρι. Είχα διαβάσει ότι το sms είναι πιο αξιόπιστο σε σχέση με την εφαρμογή, αλλά εδώ και το 1314 συμφωνεί με το app της κοσμοτε. Τι ισχύει ακριβώς από τα παραπάνω; Edited September 15, 2018 by thant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Καλησπέρα. Η εφαρμογή της κοσμοτε μου δείχνει ότι ο δωρεάν χρόνος ομιλίας λήγει στις 23:59. Αν πάρω τηλέφωνο στο 1314 μου λέει ότι ""λήγουν στις 23:59 το βράδυ"". Μέσω sms με αποστολή τη λέξη “Υ“ η απάντηση που παίρνω είναι εώς τις 12:00. Εγώ το “12:00“ που λέει στο sms το εκλαμβάνω για μεσημέρι. Είχα διαβάσει ότι το sms είναι πιο αξιόπιστο σε σχέση με την εφαρμογή, αλλά εδώ και το 1314 συμφωνεί με το app της κοσμοτε. Τι ισχύει ακριβώς από τα παραπάνω; To 23:59 είναι ακριβές, το 12 γενικό. Εννοεί το βράδυ σε κάθε περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 (8,50€) Δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο. Γιατί το λες αυτό; Λάθος εγώ ... Αντί να Στείλω 14200 έστειλα 5GB Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 To 23:59 είναι ακριβές, το 12 γενικό. Εννοεί το βράδυ σε κάθε περίπτωση. Επειδή το μήνυμα είναι ασαφές και η εφαρμογή ισως όχι και τόσο αναξιόπιστη, σε πολλές περιπτώσεις έκανα ανανέωση και μια μέρα πιο νωρίς για να είμαι σίγουρος. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Επειδή είχα την προσφορά με τα 7 Gb για 1 μήνα και τώρα λήγει, υπάρχει το πακέτο των 2 GB με τα 4,4€ ακόμη ή ό,τι ακούω από το 1330? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Επειδή είχα την προσφορά με τα 7 Gb για 1 μήνα και τώρα λήγει, υπάρχει το πακέτο των 2 GB με τα 4,4€ ακόμη ή ό,τι ακούω από το 1330? Αν έχεις ακόμα καλό υπόλοιπο από τα 7gb και θέλεις να το μεταφέρεις, προτίμησε το πακέτο των 120mb με 3.02€ για 30 ημέρες. Θα σου τα "σπρώξει" όλα 30 ημέρες μετά. Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, υπάρχει το πακέτο των 2gb με 4.4€ για 25 ημέρες. Υπάρχει στο MyCosmote app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, υπάρχει το πακέτο των 2gb με 4.4€ για 25 ημέρες. Υπάρχει στο MyCosmote app. Επειδή για αυτό ενδιαφέρομαι και δεν έχω την εφαρμογή, μπορώ να στείλω κάποιον πενταψήφιο σε sms ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 17317 στο 1330 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Καλημέρα από σήμερα εβδομάδα διπλασιασμού μου ήρθε μήνυμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει με sms πως παίρνω τα 5gb (στο mycosmote δεν υπάρχει)? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 14200 στο 1330 Δες ΣΤΟ http://www.frogmobile.gr σε ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Ευχαριστώ φίλε μου 14200 στο 1330 Δες ΣΤΟ http://www.frogmobile.gr σε ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Οι προσφορές συνεχίζονται, το αφεντικό τρελάθηκε, για 15 μέρες τώρα... ΠPOΣΦOPA INTERNET MONO ΓIA ΣENA! 5GB ME 2.9€, ΓIA NA ΣYNEXIΣEIΣ NA ΣEPΦAPEIΣ ΞEΓNOIAΣTA ΓIA 15 HMEPEΣ! ΓIA AΓOPA TOY ΠAKETOY ΣTEIΛE A(KENO)40 ΣTO 1256 EΩΣ 23/09/2018 Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Οι προσφορές συνεχίζονται, το αφεντικό τρελάθηκε, για 15 μέρες τώρα... ΠPOΣΦOPA INTERNET MONO ΓIA ΣENA! 5GB ME 2.9€, ΓIA NA ΣYNEXIΣEIΣ NA ΣEPΦAPEIΣ ΞEΓNOIAΣTA ΓIA 15 HMEPEΣ! ΓIA AΓOPA TOY ΠAKETOY ΣTEIΛE A(KENO)40 ΣTO 1256 EΩΣ 23/09/2018 Sent from my SM-G930F using Tapatalk Ήρθε και σε μένα... Δεν το κάνανε μήνα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Προσπαθουν να αναπληρώσουν τη χασούρα από τότε που το πακέτο 4gb το εκαναν 2gb με τα ίδια λεφτά. Εγω απο τοτε σταματησα να βαζω. Μονο 5ε/3μηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 το ξερω οτι ειναι εκτος θεματος αλλα πριν λιγο μιλουσα με φιλο Ιταλια, του αναβαθμισανε το πακετο data απο τα 50GB στα 70GB δωρεαν λογω ανταγωνισμου. :lol: (με 10€/μηνα εχει 70GB + unlimited calls/sms). εδω εμεις περιμενουμε τον 2πλασιασμο για να παρουμε πακετο... Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 το ξερω οτι ειναι εκτος θεματος αλλα πριν λιγο μιλουσα με φιλο Ιταλια, του αναβαθμισανε το πακετο data απο τα 50GB στα 70GB δωρεαν λογω ανταγωνισμου. :lol: (με 10€/μηνα εχει 70GB + unlimited calls/sms). εδω εμεις περιμενουμε τον 2πλασιασμο για να παρουμε πακετο... Καλά τι να συγκρίνουμε άστο Είμαστε χρόνια πίσω σε πολλά και στα υπόλοιπα είμαστε η πιο ακριβή χώρα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 το ξερω οτι ειναι εκτος θεματος αλλα πριν λιγο μιλουσα με φιλο Ιταλια, του αναβαθμισανε το πακετο data απο τα 50GB στα 70GB δωρεαν λογω ανταγωνισμου. :lol: (με 10€/μηνα εχει 70GB + unlimited calls/sms). εδω εμεις περιμενουμε τον 2πλασιασμο για να παρουμε πακετο... Δε θα ήσουν όμως εκτός θέματος, αν το έγραφες στο σωστό θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=469023 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Δεν έχω κάνει ανανέωση εδώ και 3 μήνες και σήμερα θα ενεργοποιηθεί φραγή κλήσεων. Δεν με πειράζει αυτό. Αυτό που με νοιάζει είναι : αν κάποιος με παίρνει τηλέφωνο θα μου έρχεται ειδοποίηση ότι με καλούσαν; Επισης, με ανανέωση 5€πχ θα απενεργοποιηθει αυτόματα η φραγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Δεν έχω κάνει ανανέωση εδώ και 3 μήνες και σήμερα θα ενεργοποιηθεί φραγή κλήσεων. Δεν με πειράζει αυτό. Αυτό που με νοιάζει είναι : αν κάποιος με παίρνει τηλέφωνο θα μου έρχεται ειδοποίηση ότι με καλούσαν; Επισης, με ανανέωση 5€πχ θα απενεργοποιηθει αυτόματα η φραγή; Μα θα μπει φραγή παντού (sms, εισερχόμενες, εξερχόμενες, data), πως να έρχεται ειδοποίηση; Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, ναι, με 5€ online ανανέωση θα αρθεί η φραγή. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts