Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα

θα ηθελα να ρωτησω τι ποσο ανανεωσης συμφερει να κανω με paypal

παλιοτερα εβαζα 10 ευρω κ κραταγε 3 μηνες,απο οτι ξερω εχουν αλλαξει τα χρονικα διαστηματα απο 3 μηνο που δεν χανονταν τα χρηματα

Edited by Redshift
Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

καλημερα

θα ηθελα να ρωτησω τι ποσο ανανεωσης συμφερει να κανω με paypal

παλιοτερα εβαζα 10 ευρω κ κραταγε 3 μηνες,απο οτι ξερω εχουν αλλαξει τα χρονικα διαστηματα απο 3 μηνο που δεν χανονταν τα χρηματα

Σωστά ξέρεις. Πρέπει να κάνεις ανανέωση με 12€ και πάνω για να κρατήσει τρίμηνο, αλλιώς πάει δίμηνο. Αλλά online 12€ δεν μπαίνουν.

Σωστά ξέρεις. Πρέπει να κάνεις ανανέωση με 12€ και πάνω για να κρατήσει τρίμηνο, αλλιώς πάει δίμηνο. Αλλά online 12€ δεν μπαίνουν.

Σ ευχαριστω

συχνοτερες ανανεωσεις με 5ευρω λοιπον

Edited by Redshift
Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Καλησπέρα. Η εφαρμογή της κοσμοτε μου δείχνει ότι ο δωρεάν χρόνος ομιλίας λήγει στις 23:59.

Αν πάρω τηλέφωνο στο 1314 μου λέει ότι ""λήγουν στις 23:59 το βράδυ"".

Μέσω sms με αποστολή τη λέξη “Υ“ η απάντηση που παίρνω είναι εώς τις 12:00.

Εγώ το “12:00“ που λέει στο sms το εκλαμβάνω για μεσημέρι.

Είχα διαβάσει ότι το sms είναι πιο αξιόπιστο σε σχέση με την εφαρμογή, αλλά εδώ και το 1314 συμφωνεί με το app της κοσμοτε.

Τι ισχύει ακριβώς από τα παραπάνω;

Edited by thant

Καλησπέρα. Η εφαρμογή της κοσμοτε μου δείχνει ότι ο δωρεάν χρόνος ομιλίας λήγει στις 23:59.

Αν πάρω τηλέφωνο στο 1314 μου λέει ότι ""λήγουν στις 23:59 το βράδυ"".

Μέσω sms με αποστολή τη λέξη “Υ“ η απάντηση που παίρνω είναι εώς τις 12:00.

Εγώ το “12:00“ που λέει στο sms το εκλαμβάνω για μεσημέρι.

Είχα διαβάσει ότι το sms είναι πιο αξιόπιστο σε σχέση με την εφαρμογή, αλλά εδώ και το 1314 συμφωνεί με το app της κοσμοτε.

Τι ισχύει ακριβώς από τα παραπάνω;

To 23:59 είναι ακριβές, το 12 γενικό. Εννοεί το βράδυ σε κάθε περίπτωση.

(8,50€) Δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο. Γιατί το λες αυτό;

Λάθος εγώ ...

Αντί να Στείλω 14200 έστειλα 5GB

Sent from my iPhone using Tapatalk

To 23:59 είναι ακριβές, το 12 γενικό. Εννοεί το βράδυ σε κάθε περίπτωση.

Επειδή το μήνυμα είναι ασαφές και η εφαρμογή ισως όχι και τόσο αναξιόπιστη, σε πολλές περιπτώσεις έκανα ανανέωση και μια μέρα πιο νωρίς για να είμαι σίγουρος.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Επειδή είχα την προσφορά με τα 7 Gb για 1 μήνα και τώρα λήγει, υπάρχει το πακέτο των 2 GB με τα 4,4€ ακόμη ή ό,τι ακούω από το 1330?

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Επειδή είχα την προσφορά με τα 7 Gb για 1 μήνα και τώρα λήγει, υπάρχει το πακέτο των 2 GB με τα 4,4€ ακόμη ή ό,τι ακούω από το 1330?

Αν έχεις ακόμα καλό υπόλοιπο από τα 7gb και θέλεις να το μεταφέρεις, προτίμησε το πακέτο των 120mb με 3.02€ για 30 ημέρες. Θα σου τα "σπρώξει" όλα 30 ημέρες μετά.

Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, υπάρχει το πακέτο των 2gb με 4.4€ για 25 ημέρες. Υπάρχει στο MyCosmote app.

Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, υπάρχει το πακέτο των 2gb με 4.4€ για 25 ημέρες. Υπάρχει στο MyCosmote app.

Επειδή για αυτό ενδιαφέρομαι και δεν έχω την εφαρμογή, μπορώ να στείλω κάποιον πενταψήφιο σε sms ?

17317 στο 1330

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει με sms πως παίρνω τα 5gb (στο mycosmote δεν υπάρχει)?

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ φίλε μου

14200 στο 1330

Δες ΣΤΟ http://www.frogmobile.gr σε ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι προσφορές συνεχίζονται, το αφεντικό τρελάθηκε, για 15 μέρες τώρα...

ΠPOΣΦOPA INTERNET MONO ΓIA ΣENA! 5GB ME 2.9€, ΓIA NA ΣYNEXIΣEIΣ NA ΣEPΦAPEIΣ ΞEΓNOIAΣTA ΓIA 15 HMEPEΣ! ΓIA AΓOPA TOY ΠAKETOY ΣTEIΛE A(KENO)40 ΣTO 1256 EΩΣ 23/09/2018

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Οι προσφορές συνεχίζονται, το αφεντικό τρελάθηκε, για 15 μέρες τώρα...

ΠPOΣΦOPA INTERNET MONO ΓIA ΣENA! 5GB ME 2.9€, ΓIA NA ΣYNEXIΣEIΣ NA ΣEPΦAPEIΣ ΞEΓNOIAΣTA ΓIA 15 HMEPEΣ! ΓIA AΓOPA TOY ΠAKETOY ΣTEIΛE A(KENO)40 ΣTO 1256 EΩΣ 23/09/2018

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ήρθε και σε μένα... Δεν το κάνανε μήνα.....

Προσπαθουν να αναπληρώσουν τη χασούρα από τότε που το πακέτο 4gb το εκαναν 2gb με τα ίδια λεφτά. Εγω απο τοτε σταματησα να βαζω. Μονο 5ε/3μηνο

το ξερω οτι ειναι εκτος θεματος αλλα πριν λιγο μιλουσα με φιλο Ιταλια, του αναβαθμισανε το πακετο data απο τα 50GB στα 70GB δωρεαν λογω ανταγωνισμου. :lol:

(με 10€/μηνα εχει 70GB + unlimited calls/sms).

εδω εμεις περιμενουμε τον 2πλασιασμο για να παρουμε πακετο...

iphone 14 pro

το ξερω οτι ειναι εκτος θεματος αλλα πριν λιγο μιλουσα με φιλο Ιταλια, του αναβαθμισανε το πακετο data απο τα 50GB στα 70GB δωρεαν λογω ανταγωνισμου. :lol:

Καλά τι να συγκρίνουμε άστο

Είμαστε χρόνια πίσω σε πολλά και στα υπόλοιπα είμαστε η πιο ακριβή χώρα

Nokia 8800 Scirocco

Δε θα ήσουν όμως εκτός θέματος, αν το έγραφες στο σωστό θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=469023

Δεν έχω κάνει ανανέωση εδώ και 3 μήνες και σήμερα θα ενεργοποιηθεί φραγή κλήσεων. Δεν με πειράζει αυτό.

Αυτό που με νοιάζει είναι : αν κάποιος με παίρνει τηλέφωνο θα μου έρχεται ειδοποίηση ότι με καλούσαν;

Επισης, με ανανέωση 5€πχ θα απενεργοποιηθει αυτόματα η φραγή;

Δεν έχω κάνει ανανέωση εδώ και 3 μήνες και σήμερα θα ενεργοποιηθεί φραγή κλήσεων. Δεν με πειράζει αυτό.

Αυτό που με νοιάζει είναι : αν κάποιος με παίρνει τηλέφωνο θα μου έρχεται ειδοποίηση ότι με καλούσαν;

Επισης, με ανανέωση 5€πχ θα απενεργοποιηθει αυτόματα η φραγή;

Μα θα μπει φραγή παντού (sms, εισερχόμενες, εξερχόμενες, data), πως να έρχεται ειδοποίηση;

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, ναι, με 5€ online ανανέωση θα αρθεί η φραγή.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.