Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με τη χρήση του πακέτου 2GB/4,44€/25μερες σε περιαγωγή στην ΕΕ; Το έχω χρησιμοποιήσει κανονικά πριν λίγους μήνες, αλλά τότε με επικοινωνία με το CC μου είχαν επιβεβαιώσει ότι ισχύει. Τώρα πια η επίσημη ενημέρωση είναι ότι δεν ισχύει. Έτσι σκέφτομαι μήπως βάλω το πακέτο 7GB/7€/30μερες.

Αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει πρόσφατα, ας ενημερώσει...

Ασχετα με το CC,λειτουργει κανονικα σε περιαγωγη το πακετο με 2GB.Το 7GB πακετο εχει 1.900MB οριο για περιαγωγη.

Αν θες βαλε τα 7GB αν σε φτανουν τα 1.900MB ειτε βαλε τα 5GB/8,50€/25 μερες.

Τα 2GB και 5GB λειτουργουν σε roaming και ειναι ολα τα GB διαθεσιμα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Τα 2 GB μου φτάνουν και περισσεύουν. Δεν κάνω τόσο μεγάλη χρήση. Ο μόνος μου ενδοιασμος είναι αν θα δουλεύει και σε περιαγωγή στην ΕΕ. Αλλιώς, αυτό το πακέτο χρησιμοποιώ πάντα.

Ευχαριστώ πολύ!

Αν κάποιος παρατηρήσει να ισχύει κάτι άλλο πάλι, ας ενημερώσει όλους μας εδώ!

Καλημέρα... σου ήρθε SMS?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ήρθε σε εμένα a5eb29ca6dbd8fe831afc2a06ebafae8.jpg

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

προσπαθω να βρω ποιες χρεωσεις θα εχω για να επικοινωνω με ενα frog νουμερο που θα βρισκεται στη Γεωργια.

αν καλεσω απο σταθερό ή κινητο, δε θα εχω χρεωση του frog. (θα εχω μόνο τη δική μου χρεωση).

αν με καλέσει αυτό, θα χρεώνεται 0,0827 ανα λεπτό.

Σωστά;

Όσο χρεώνεσαι για να καλέσεις ένα FROG στην Ελλάδα , τόσο ακριβώς θα πληρώσεις και αν βρίσκεται στην Γεωργία αυτό όμως και όχι εσύ θα χρεώνεται με 0,804 ευρώ το λεπτό.

Όσο χρεώνεσαι όταν σε καλεί ένα FROG από Ελλάδα (δηλαδή τίποτα ) τόσο ακριβως θα χρεωθείς και αν το FROG που σε καλεί βρίσκεται στην Γεωργία ή και στον πλανήτη Άρη.

Αν κάνει το λάθος και σε καλέσει από την Γεωργία , το FROG θα χρεώνεται με 4,96 ευρώ το λεπτό δηλαδή 0,0827 το δευτερόλεπτο.

Edited by Vasileios

δηλαδη αν παρω απο σταθερό θα χρεωνομαι ως κληση προς κινητό; όχι σαν κληση προς διεθνη;

και το frog δε θα χρεωνεται τιποτα;

Συγνώμη έκανα EDIT την ώρα που έγραφες.

Αλλά για να το διευκρινίσουμε.

Η εταιρεία σταθερής που θα χρησιμοποιήσεις θα δώσει την κλήση στην Cosmote , και θα σε χρεώσει ανάλογα. Σε καμία περίπτωση η εταιρεία σταθερής δεν γνωρίζει που βρίσκεται το FROG. Ξέρει απλά ότι είναι αριθμός Cosmote.

Το FROG όμως και όχι εσύ θα χρεώνεται με 0,804 ευρώ το λεπτό.

Edited by Vasileios

προσπαθω να βρω ποιες χρεωσεις θα εχω για να επικοινωνω με ενα frog νουμερο που θα βρισκεται στη Γεωργια.

αν καλεσω απο σταθερό ή κινητο, δε θα εχω χρεωση του frog. (θα εχω μόνο τη δική μου χρεωση).

αν με καλέσει αυτό, θα χρεώνεται 0,0827 ανα λεπτό.

Σωστά;

H Γεωργία δεν ανήκει στην ΕΕ άρα ισχύουν χρεώσεις roamming

α) εσύ καλείς το frog σαν αυτό να ήταν ελλάδα (δεν οφείλεις να ξέρεις ότι είναι έξω) και άρα χρεώνεσαι ότι χρεώνεσαι αν το καλέσεις στην ελλάδα (πχ από δωρεάν λεπτά του πακέτου σου)..

β) το φρογκ στην γεωργία χρεώνεται ότι χρεώνει η cosmote για εκεί και ίσως αναλόγως του δικτύου που έχει συνδεθεί (δεν έχουν όλοι ίδια χρέωση πάντα, άλλοτε έχουν). Λογικά είναι αυτές της ζώνης 2Α εδώ δλδ 0,0076/δευτερόλεπτο = 0,45€/λεπτό (χάνει από την κάρτα που έχει 0,45€ το λεπτό με βάση μάλλον τον κανόνα "Ζώνες 1-8Γ: Χρεώσεις ανά 60 δευτερόλεπτα ομιλίας, με ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 60 δευτερόλεπτα ανά κλήση."). Εξερχόμενες δλδ αν καλέσει αυτό ενώ βρίσκεται εκεί λογικά είναι αυτές. Γενικά αναμένω να του έρθει ΣΜΣ ενώ βρίσκεται εκεί με το τι ισχύει σε χρεώσεις (μόλις συνδεθεί στο εκεί δίκτυο).

Edited by keysmith
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

δηλαδη αν παρω απο σταθερό θα χρεωνομαι ως κληση προς κινητό; όχι σαν κληση προς διεθνη;

και το frog δε θα χρεωνεται τιποτα;

Εκεί τα κινητά που είναι όλα καρτοκινητά είναι τσάμπα. Είναι πολύ φθηνότερο να σε καλεί από τοπικό καρτοκινητό σε ελληνικό παρά να καλείς εσύ σε ελληνικό με roaming. Θα σας βγει ο κούκος αηδόνι.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Εγώ βρήκα αυτό στην σελίδα του FROG που λέει άλλες τιμές.

Μάλλον πρέπει να διευκρινιστεί μέσω εξυπηρέτησης πελατών. http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=17993&id=m4

Εγώ βρήκα αυτό στην σελίδα του FROG που λέει άλλες τιμές.

Μάλλον πρέπει να διευκρινιστεί μέσω εξυπηρέτησης πελατών. http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=17993&id=m4

λογικά το frog έχει τις σωστές χρεώσεις και όχι της cosmote (στην οποία ανήκει όμως η frog), αλλά καθώς σε αυτό το site είναι γνωστό ότι είναι παρατημένο και έχει πληροφορίες από π.Χ (προ χριστού) καλό είναι να διευκρινιστεί. Για αρχή λέει περιλαμβάνει ΦΠΑ 23% (δλδ προ μνημονίου) ενώ είναι 24% :lol: Κατά δεύτερον λέει "Ευρωζώνη 0,0016" ενώ έχει πάνω από χρόνο που είναι δωρεάν.. :lol:

Πάλι καλά που δεν λέει τιμές σε δραχμές.. :rolleyes:

Νομίζω ΔΕΝ πρέπει να το εμπιστευτείς!

λογικά το frog έχει τις σωστές χρεώσεις και όχι της cosmote (στην οποία ανήκει όμως η frog), αλλά καθώς σε αυτό το site είναι γνωστό ότι είναι παρατημένο και έχει πληροφορίες από π.Χ (προ χριστού) καλό είναι να διευκρινιστεί. Για αρχή λέει περιλαμβάνει ΦΠΑ 23% (δλδ προ μνημονίου) ενώ είναι 24% :lol: Κατά δεύτερον λέει "Ευρωζώνη0,0016" ενώ έχει πάνω από χρόνο που είναι δωρεάν.. :lol:

Νομίζω ΔΕΝ πρέπει να το εμπιστευτείς!

Θα αλλάξει κάποτε μετά την Δευτέρα Παρουσία...

Να μην αλλάξει ποτέ λέω εγώ γιατί εμείς θα το πληρώσουμε.

καλησπερα.

το πακετο των 700mb που σου δινει 7gb ισχυει ακομα ??

Καλησπέρα,

Ισχύει κανονικά. Μπαίνοντας στην εφαρμογή, μπορείς να το διαπιστώσεις και ο ίδιος.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

καλησπερα.

Μέχρι. 2/9

, αλλά καθώς σε αυτό το site είναι γνωστό ότι είναι παρατημένο και έχει πληροφορίες από π.Χ (προ χριστού)

Σιγά μην είναι παρατημένο, για πήγαινε --επικοινωνία-- ανακοινώσεις να δεις την τελευταία του Αυγούστου!

Απλά ανεβάζουν μόνο αυτά που θέλουν!

Σιγά μην είναι παρατημένο, για πήγαινε --επικοινωνία-- ανακοινώσεις να δεις την τελευταία του Αυγούστου!

Απλά ανεβάζουν μόνο αυτά που θέλουν!

Σε μια σελίδα κοιτάς και το interface. Και αυτό είναι του 2005 τον λιγότερο.

Καμία σχέση με τα σημερινά δεδομένα

Σε μια σελίδα κοιτάς και το interface. Και αυτό είναι του 2005 τον λιγότερο. Καμία σχέση με τα σημερινά δεδομένα

Θα συμφωνήσω φυσικά, αλλά προφανώς η εταιρία κρίνει ότι ο εκμοντερνισμός του site δεν θα της αποφέρει όφελος.

Θα συμφωνήσω φυσικά, αλλά προφανώς η εταιρία κρίνει ότι ο εκμοντερνισμός του site δεν θα της αποφέρει όφελος.

το περιεχόμενο να φτιάξει για τώρα λέει ανακρίβειες.. Το πως δείχνει δεν ενοχλεί κανέναν. Ίσα ίσα επειδή είναι το 2005 είναι και ελαφρύ.

Οι πληροφορίες που δίνει είναι μείγμα παλαιών και νέων. Τα μισά ισχύουν τα μισά δεν ισχύουν. Ποια ισχύουν τα μαθαίνεις με την χρέωση. Εγώ που δεν ειμαι συστηματικός χρήστης της έχω εντοπίσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λάθη στο σάιτ..

Η εικόνα είναι ντροπιαστική για site εταιρίας τηλεφωνίας. Πρέπει να το πιάσουν σελίδα σελίδα να διορθώσουν τι γράφει (roaming, πακέτα/χρεώσεις, ισχύς κάρτας, και πολλά πολλά ακόμα).

καλησπερα.

Μέχρι 2 Σεπτεμβρίου...

Pixel 6a

Θελω μια κοσμοκαρτα να τη κανω Frog,εκτος απο τα 3€ χρεωση,χανω το υπολοιπο σε λεπτα προς ολους;(ειναι καμια 150 με 3 λεπτη χρεωση και ειναι κριμα να τα χασω.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Θελω μια κοσμοκαρτα να τη κανω Frog,εκτος απο τα 3€ χρεωση,χανω το υπολοιπο σε λεπτα προς ολους;(ειναι καμια 150 με 3 λεπτη χρεωση και ειναι κριμα να τα χασω.

μόνο το υπόλοιπό σου θα μεταφερθεί και αυτό μειωμένο κατά 3 ευρώ (για την αλλαγή πακέτου)

χρόνο ομιλίας, sms, internet τα αποχαιρετάς...

μόνο το υπόλοιπό σου θα μεταφερθεί και αυτό μειωμένο κατά 3 ευρώ (για την αλλαγή πακέτου)

χρόνο ομιλίας, sms, internet τα αποχαιρετάς...

Όχι τα MB, δε χάνονται. Δοκιμασμένο, σε τουλάχιστον 5 αλλαγές πακέτου. Τα λεπτά και τα μηνύματα ναι, χάνονται.