Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Μίλησα με cosmote στο Instagram το προωθησαν για έλεγχο το πρόβλημα και μου είπαν ότι θα λυθεί γρήγορα διοτι έχουν λάβει παράπονα και από άλλους χρήστες λένε μου έδωσαν και αριθμό αιτήματος και θα ενημερωθώ απο τους ίδιους ειτε στο Instagram ειτε μέσω sms

ευχαριστώ, ενημέρωσε μας όταν σου απαντήσουν ότι όλα είναι οκ.

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 16,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τέλος εποχής για την Cosmote TV – Το νέο της όνομα και η προσθήκη του Disney+

https://www.pickandroll.gr/2026/08/26/telos-epochis-gia-tin-cosmote-tv-to-neo-tis-onoma-kai-i-prosthiki-toy-disney/

Η καμπάνια ξεκινά το φθινόπωρο και το επίσημο λανσάρισμα θα γίνει έως το τέλος του έτους (Οκτώβρη σύμφωνα με άλλες πηγές). Σταθερή-κινητή μάλλον μετράει μέρες ή λίγες εβδομάδες. 

Σύμφωνα με τις τοπολογίες το 1ο 10ημερο Σεπτεμβρίου ξεκινάει καμπάνια. Από την επόμενη εβδομάδα η Cosmote "πεθαίνει".

Edited by elkons

Hlias.

4 ώρες πριν, elkons said:

Τέλος εποχής για την Cosmote TV – Το νέο της όνομα και η προσθήκη του Disney+

https://www.pickandroll.gr/2026/08/26/telos-epochis-gia-tin-cosmote-tv-to-neo-tis-onoma-kai-i-prosthiki-toy-disney/

Η καμπάνια ξεκινά το φθινόπωρο και το επίσημο λανσάρισμα θα γίνει έως το τέλος του έτους (Οκτώβρη σύμφωνα με άλλες πηγές). Σταθερή-κινητή μάλλον μετράει μέρες ή λίγες εβδομάδες. 

Σύμφωνα με τις τοπολογίες το 1ο 10ημερο Σεπτεμβρίου ξεκινάει καμπάνια. Από την επόμενη εβδομάδα η Cosmote "πεθαίνει".

Εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναπαύσεως. Ας ελπίσουμε να μην είναι μόνο φασόν, να αλλάξουν και πράγματα/διαδικασίες του οργανισμού.

3 ώρες πριν, georgemv said:

Εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναπαύσεως. Ας ελπίσουμε να μην είναι μόνο φασόν, να αλλάξουν και πράγματα/διαδικασίες του οργανισμού.

Σε πρώτη φάση τίποτα δεν αλλάζει, αλλάζει ο Μανωλιός κ βάζει τα ρούχα του αλλιώς 

Μέχρι τις γιορτές θα έχει καταργηθεί το Cosmote από παντού.
Κρατήστε ένα ενθύμιο απο το operator logo σας γιατί και αυτό σε λίγους μήνες μετατραπεί σε telekom.gr
End of era.

Εδώ και κάνα μήνα προσπαθούν να αφαιρέσουν έναν αριθμό από το COSMOTE ID μου, κάτι που τους ζήτησα, μιας και από το app δεν δίνεται καν η δυνατότητα αφαίρεσης σύνδεσης (παρά μόνο προσθήκης).

Κι όμως, το αίτημα ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και η συγκεκριμένη σύνδεση παραμένει κανονικά συνδεδεμένη. Μιλάμε για κάτι τόσο απλό που θα έπρεπε να έχει λυθεί σε λίγα λεπτά, όχι να χρειάζεται έναν μήνα.

24 minutes ago, zerokill said:

Κρατήστε ένα ενθύμιο απο το operator logo σας γιατί και αυτό σε λίγους μήνες μετατραπεί σε telekom.gr
End of era.

Μέχρι τις γιορτές;; Εδώ ήδη μετράει αντίστροφα… Νομίζω θα έχουμε δει τις βασικές αλλαγές πολύ νωρίτερα.

Άμα δεν αλλάξουν και νοοτροπία και συνεχίσουν να εξυπηρετούν τον κόσμο σαν το Ελληνικό Δημόσιο, αδιάφορο θα περάσει. Στο καλό.

Hlias.

1 hour ago, zerokill said:

Όντως. Αλλά για αλλαγή πχ της πλατφόρμας τηλεόρασης ξέρω ότι μιλάμε για Q2 2027. Μέχρι τότε απλά θα αλλάξει το όνομα της υφιστάμενης πλατφόρμας. 

58 minutes ago, elkons said:

Εδώ και κάνα μήνα προσπαθούν να αφαιρέσουν έναν αριθμό από το COSMOTE ID μου, κάτι που τους ζήτησα, μιας και από το app δεν δίνεται καν η δυνατότητα αφαίρεσης σύνδεσης (παρά μόνο προσθήκης).

Αυτό έπαθα εγώ όταν χώρισα 😛 . Του έβγαλαν τον αριθμό από μένα ένα 6μηνο μετά, επειδή άλλαξε από καρτοκινητό σε Neo..!!!!

7 ώρες πριν, paanos said:

Όντως. Αλλά για αλλαγή πχ της πλατφόρμας τηλεόρασης ξέρω ότι μιλάμε για Q2 2027. Μέχρι τότε απλά θα αλλάξει το όνομα της υφιστάμενης πλατφόρμας. 

Εκτός από τηλεόραση, σταθερή/κινητή γενικά γνωρίζεις κάτι; Για το όνομα και για τις πλατφόρμες.

Το Cosmote app μαζί με My Cosmote τραγικότατα. Ειδικά το My Cosmote (Web). 

Κάπου διάβασα πως θα αλλάξει όνομα μόλις ξεκινήσει η καμπάνια το 1ο 10ημερο Σεπτεμβρίου.

7 ώρες πριν, paanos said:

Αυτό έπαθα εγώ όταν χώρισα 😛 . Του έβγαλαν τον αριθμό από μένα ένα 6μηνο μετά, επειδή άλλαξε από καρτοκινητό σε Neo..!!!!

Το πολυ πολυ αν δε το λύσουν μέχρι την άλλη εβδομάδα θα στείλω στην ΕΕΤΤ. Θα ενοχλήσω πρώτα και μετά βλέπω..

Τραγικό πάντως για κάτι τόσο απλό. Ας έβαζαν τη δυνατότητα στο app να το κάνουμε μόνοι μας.

Edited by elkons

Hlias.

RIP:/

Κατάστημα COSMOTE Χαλκίδας. 

Αφαιρέθηκε η σχετικά καινούργια ταμπέλα μαζί με τα περισσότερα αυτοκόλλητα COSMOTE TELEKOM

CmB1DoG.md.webp

CmB1Zts.md.webp

Μέχρι τώρα δεν έχουν βάλει κάποιο αυτοκόλλητο/πανί μπροστά (μπορεί και να μη χρειάζεται πλεον).

Hlias.

10 minutes ago, elkons said:

RIP:/

Κατάστημα COSMOTE Χαλκίδας. 

Αφαιρέθηκε η σχετικά καινούργια ταμπέλα μαζί με τα περισσότερα αυτοκόλλητα COSMOTE TELEKOM

CmB1DoG.md.webp

CmB1Zts.md.webp

Μέχρι τώρα δεν έχουν βάλει κάποιο αυτοκόλλητο/πανί μπροστά (μπορεί και να μη χρειάζεται πλεον).

Ξεκινάει σιγά σιγά το •Τ• ;

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

27 σήμερα Πέμπτη, 28 Παρασκευή πάλι κλειστά, ΣΚ 29/30, 31 τελευταία ημέρα του Αυγούστου. Τυχαίο.. 

Just now, zurabi_97 said:

Ξεκινάει σιγά σιγά το •Τ• ;

Θα μπορούσε άνετα να ξεκινήσει ξημερώματα Δευτέρας με καμπάνια ή Τρίτη.. αν πέσω μέσα παω την ίδια μέρα πιο κάτω στο ΟΠΑΠ (Allwyn πλέον) να παίξω 🤣

Hlias.

9 ώρες πριν, elkons said:

Κι όμως, το αίτημα ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και η συγκεκριμένη σύνδεση παραμένει κανονικά συνδεδεμένη. Μιλάμε για κάτι τόσο απλό που θα έπρεπε να έχει λυθεί σε λίγα λεπτά, όχι να χρειάζεται έναν μήνα.

Μέχρι τις γιορτές;; Εδώ ήδη μετράει αντίστροφα… Νομίζω θα έχουμε δει τις βασικές αλλαγές πολύ νωρίτερα.

Άμα δεν αλλάξουν και νοοτροπία και συνεχίσουν να εξυπηρετούν τον κόσμο σαν το Ελληνικό Δημόσιο, αδιάφορο θα περάσει. Στο καλό.

Εμένα πήρε μόνο 4 μήνες να κάνουν διαχωρισμό 2 κινητά. Και το θέμα ήταν στο τελευταίο αίτημα όπως μου είπαν όταν με κάλεσαν από το 13888 μετά από κράξιμο ότι έπρεπε να με ενημερώσουν ότι για ένα διάστημα θα έρχεται ο λογαριασμός στο σπίτι για αυτό δεν προχωρούσε δηλαδή έλεος έπρεπε εγώ να ενδιαφερθω και όχι να με καλέσουν αυτοί

Edited by AlexM2

Με την αλλαγή ονομασίας νομίζω πολύ ασχολήθηκε η κοσμοτε. Ας το κάνει άμεσα να τελειώνει η μπουγάδα. Κανένας δεν θα ασχοληθεί και όποιος γκρινιαξει θα το ξεχάσει σε 1 εβδομάδα. Και στον ΟΠΑΠ που έγινε allwyn δεν είδα μοιρολόγι.

Edited by VIPdriver

7 minutes ago, VIPdriver said:

Με την αλλαγή ονομασίας νομίζω πολύ ασχολήθηκε η κοσμοτε. Ας το κάνει άμεσα να τελειώνει η μπουγάδα. Κανένας δεν θα ασχοληθεί και όποιος γκρινιαξει θα το ξεχάσει σε 1 εβδομάδα. Και στον ΟΠΑΠ που έγινε allwyn δεν είδα μοιρολόγι.

Βασικά η ίδια κούρασε με το καρακιτσαριό πράσινο μπλέ ματζεντα. 

11 minutes ago, AlexM2 said:

Εμένα πήρε μόνο 4 μήνες να κάνουν διαχωρισμό 2 κινητά. Και το θέμα ήταν στο τελευταίο αίτημα όπως μου είπαν όταν με κάλεσαν από το 13888 μετά από κράξιμο ότι έπρεπε να με ενημερώσουν ότι για ένα διάστημα θα έρχεται ο λογαριασμός στο σπίτι για αυτό δεν προχωρούσε δηλαδή έλεος έπρεπε εγώ να ενδιαφερθω και όχι να με καλέσουν αυτοί

Θα τους πάρω αύριο ή θα στείλω στο τσατ.. με τρώει η περιέργεια τι θα βρουν να πουν. 

Hlias.

Εντάξει, δεν είναι και το ίδιο βάρος, τα στοιχήματα, με το σήμα της cosmote..

το δίκτυο θα λέγεται telekom και η τηλεόραση magenta tv, μια χαρά!! 

Χωριό στην Μεσσηνία. Είμαστε μακριά από κέντρα για να έχουμε ADSL. Δίκτυο χαλκού και ISDN. Πριν από 3 χρόνια είδαμε αυτές τις κολώνες με τα κουτιά και τα καλώδια που κρέμονται όταν ήρθαμε από την Αθήνα, δεν υπήρχαν πριν οι κολώνες. Πριν από λίγες μέρες είχε έρθει ένα συνεργείο και κάτι έκαναν σε μια από τις κολώνες, όχι αυτές που φαίνονται στις φωτογραφίες.

IMG_20260828_071829.jpg

IMG_20260828_072903.jpg

IMG_20260828_072955.jpg

Αυτό είναι το περιβόητο UFBB, ΣΔΙΤ χρηματοδοτούμενο από ΕΕ και Ελλάδα, που πλέον υλοποιείται σε όλη την επικράτεια από τον ΟΤΕ, μετά την απροθυμία της Τέρνα να υπογράψει για το τμήμα που είχε διεκδικήσει. Σε κάποιες περιοχές έχει δώσει και υπηρεσία, αλλά γενικά είναι πολύ πίσω.

https://www.eett.gr/parochoi/ilektronikes-epikoinonies/ypiresies-chondrikis/evryzonikes-ypodomes-agrotikes-perioches/ypodomes-yperypsilis-evryzonikotitas-ufbb/

https://www.espa.gr/el/Pages/ProclamationsFS.aspx?item=6344

https://pppunit.minfin.gov.gr/el/sdit/anakoinoseis/ipografi-simvasis-simpraxis-gia-to-ergo-anaptixi-ipodomon-iperipsilis-eurizonikotitas-ultrafast-broadband-ufbb-3

6 ώρες πριν, minast said:

Αυτό είναι το περιβόητο UFBB, ΣΔΙΤ χρηματοδοτούμενο από ΕΕ και Ελλάδα, που πλέον υλοποιείται σε όλη την επικράτεια από τον ΟΤΕ, μετά την απροθυμία της Τέρνα να υπογράψει για το τμήμα που είχε διεκδικήσει. Σε κάποιες περιοχές έχει δώσει και υπηρεσία, αλλά γενικά είναι πολύ πίσω.

https://www.eett.gr/parochoi/ilektronikes-epikoinonies/ypiresies-chondrikis/evryzonikes-ypodomes-agrotikes-perioches/ypodomes-yperypsilis-evryzonikotitas-ufbb/

https://www.espa.gr/el/Pages/ProclamationsFS.aspx?item=6344

https://pppunit.minfin.gov.gr/el/sdit/anakoinoseis/ipografi-simvasis-simpraxis-gia-to-ergo-anaptixi-ipodomon-iperipsilis-eurizonikotitas-ultrafast-broadband-ufbb-3

Ξερεις που μπορω να βρω τα χωρια του LOT 2?
Η περιλαμβανει ολο νομο αν τον αναφερει;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

7 ώρες πριν, nick.76 said:

Χωριό στην Μεσσηνία. Είμαστε μακριά από κέντρα για να έχουμε ADSL. Δίκτυο χαλκού και ISDN. Πριν από 3 χρόνια είδαμε αυτές τις κολώνες με τα κουτιά και τα καλώδια που κρέμονται όταν ήρθαμε από την Αθήνα, δεν υπήρχαν πριν οι κολώνες. Πριν από λίγες μέρες είχε έρθει ένα συνεργείο και κάτι έκαναν σε μια από τις κολώνες, όχι αυτές που φαίνονται στις φωτογραφίες.

IMG_20260828_071829.jpg

IMG_20260828_072903.jpg

IMG_20260828_072955.jpg

Έχετε γρήγορο ίντερνετ ή είναι όπως πέρυσι?

Αυτο που ξέρω εγώ από τα εδώ χωριά είναι ότι, θα ξεκινήσουν το σκάψιμο για οπτικές ίνες, και στα χωριά θα πάει εναέρια. Άει να δούμε ..

Από διαθεσιμότητα πάντως τα ζωα μου αργά σχεδόν 2 χρόνια έχουν περάσει εδώ και ακόμα να δώσουν διαθεσιμότητα. Απλα κοιτάμε που τα έχουν στήσει. 

Hlias.

ΟΤΕ: Ολοκληρώνεται η μετάβαση από Cosmote σε Telekom - Οι αλλαγές που έρχονται https://share.google/lPOhaoJkwdzPqurIA

Δεν ξέρω αν θα αλλάξει και το δίκτυο στα κινητά από Cosmote σε Telekom αρχές του Σεπτέμβρη, σταδιακά ή απο του χρόνου. 

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

58 minutes ago, evris2013 said:

ΟΤΕ: Ολοκληρώνεται η μετάβαση από Cosmote σε Telekom - Οι αλλαγές που έρχονται https://share.google/lPOhaoJkwdzPqurIA

Δεν ξέρω αν θα αλλάξει και το δίκτυο στα κινητά από Cosmote σε Telekom αρχές του Σεπτέμβρη, σταδιακά ή απο του χρόνου. 

1η εβδομάδα Σεπτέμβρη, μαζί με τη καμπάνια (το πιο λογικό). Ο χρόνος ήδη μετράει αντίστροφα (για τα ψηφιακά). Μέχρι τέλος του έτους αφήνουν αλλα στόλος οχημάτων, εξοπλισμός, λογικά και κάρτες αν υπάρχει στοκ.

Edited by elkons

Hlias.

40 minutes ago, elkons said:

το πιο λογικό

Εντωμεταξύ από άποψη μάρκετινγκ δεν είναι καθόλου λογικό να διαλέξεις τέτοια περίοδο. Αν όντως ισχύει, που δεν πιστεύω γιατί πάντα για τα rollout τους επιλέγουν μέσα Οκτώβρη, θα είναι χαζό 

5 minutes ago, paanos said:

Εντωμεταξύ από άποψη μάρκετινγκ δεν είναι καθόλου λογικό να διαλέξεις τέτοια περίοδο. Αν όντως ισχύει, που δεν πιστεύω γιατί πάντα για τα rollout τους επιλέγουν μέσα Οκτώβρη, θα είναι χαζό 

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες κυκλοφορούν καμπάνια ξεκινάει τη 1η εβδομάδα του Σεπτέμβρη, χαζό επίσης θα είναι να παίζει διαφήμιση 1 μήνα.. μυστήριοι. Ας κάνουν ο,τι καταλαβαίνουν.. αρκεί μη τα κάνουν μπάχαλο. 

Πήρα σήμερα για τον αριθμό που θέλω να τον αφαιρέσουν απο το ID, δεν έβλεπαν καν το αίτημα. Άνοιξαν πάλι.. 

Θα σβήσω το account και θα ξανά φτιάξω μετά απο μερικές μέρες, δεν φαίνεται οτι υπάρχει άλλη λύση. 

Hlias.