Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid

Recommended Posts

• Απαντήσεις 16,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δημ.
On 31/8/2026 at 3:09 ΜΜ, elkons said:

Η παράνοια συνεχίζεται ..

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Κατόπιν ελέγχου, το αίτημα σας για την αφαίρεση βρίσκεται σε εξέλιξη. Από πλευράς μου το έχω κλιμακώσει ώστε να λάβετε ενημέρωση το συντομότερο δυνατόν!

Το χουν κλιμακώσει άλλες 2 φορές σε προηγούμενες επικοινωνίες.

Εντάξει τώρα είναι πολύ χαρούμενος μου έστειλαν απεριόριστα GB τσάμπα (είχα ήδη).

Το φτιάξανε, επιτέλους. Τόσο δύσκολο ήταν...

Hlias.

Δημ.
1 minute ago, VIPdriver said:

Τώρα με την βούλα...

Για συναισθηματικούς λόγους δεν το άλλαζαν τόσα χρόνια (και για να πουλάει σίγουρα). Κάποια στιγμή θα γινόταν, ήταν σίγουρο.

Hlias.

Δημ.

Αιωνίαν η μνήμην το όνομα και το λογότυπον Cosmote. 😛 

Θα μας λείψεις. 

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Δημ.
2 minutes ago, VIPdriver said:

Σχεδόν 2πλασιο global revenue έχει η DT

μήπως επειδή έχει και θυγατρική στις ΗΠΑ??

Δημ.
6 minutes ago, odim said:

η vodafone ειναι πιο μεγάλη η Dtelekom?? 

Ο όμιλος Telekom είναι μεγαλύτερος το 25 είχε ~€119 δισ. έσοδα και 273 εκατ. mobile πελάτες, μαζί με 24,8 εκατ. σταθερές γραμμές και 22,5 εκατ. broadband πελάτες, με παρουσία σε 50+ χώρες.

Hlias.

Δημ.
Επισκόπηση AI

Η Deutsche Telekom είναι σημαντικά πιο μεγάλη σε μέγεθος, έσοδα και χρηματιστηριακή αξία παγκοσμίως σε σύγκριση με τον Όμιλο Vodafone. [1, 2]
  • Παγκόσμια Αξία: Η Telekom θεωρείται από τα κορυφαία και πολυτιμότερα brands τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως, έχοντας τεράστια παρουσία και ισχυρή θυγατρική στις ΗΠΑ (T-Mobile US). [1, 2, 3]
  • Έσοδα: Η Deutsche Telekom καταγράφει ετήσια έσοδα που ξεπερνούν τα 119 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ η Vodafone κινείται περίπου στα 40-45 δισεκατομμύρια ευρώ. [1, 2, 3]

Δημ.

https://telcomagazine.com/articles/top-10-largest-telecommunications-companies-2023

Τρίτη μεγαλύτερη στον κόσμο η Dtelekom και όγδοη η vodafone.

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Για βαλκανική Nova δεν το συζητώ...

νομίζω οτί η united group της nova είναι ολλανδικών συμφερόντων....

Δημ. (edited)
50 minutes ago, odim said:

νομίζω οτί η united group της nova είναι ολλανδικών συμφερόντων....

Στο ολλανδικό στοίχημα είναι ότι ναναι, μάλλον πολλά μανιτάρια παιρνουν. Μακριά από τους μαστουρηδες...

Edited by VIPdriver
Δημ.

Πάντως το τηλεφωνικό κέντρο 13888 δεν θα το εμφάνιζα καν στο βίντεο. Είναι ότι χειρότερο έχει αυτή η εταιρία. Όσον αφορά το όνομα λίγο με ενδιαφέρει, ίσα ίσα μας έκανε να νομίζουμε ότι είναι ελληνική. Καλές υπηρεσίες, σωστή εξυπηρέτηση πελατών (σαν της Vodafone), καινοτομία και καλύτερες τιμές (αυτό το τελευταίο αποκλείεται λόγω πρότερου βίου της εταιρίας). Εμένα αυτά με ενδιαφέρουν. 

Δημ.
10 minutes ago, Lyricmyth19 said:

Πάντως το τηλεφωνικό κέντρο 13888 δεν θα το εμφάνιζα καν στο βίντεο. Είναι ότι χειρότερο έχει αυτή η εταιρία. Όσον αφορά το όνομα λίγο με ενδιαφέρει, ίσα ίσα μας έκανε να νομίζουμε ότι είναι ελληνική. Καλές υπηρεσίες, σωστή εξυπηρέτηση πελατών (σαν της Vodafone), καινοτομία και καλύτερες τιμές (αυτό το τελευταίο αποκλείεται λόγω πρότερου βίου της εταιρίας). Εμένα αυτά με ενδιαφέρουν. 

Εάν δεν είχε κεραία σε κάθε κατσικοχώρι και σε κάθε κτίριο του ΟΤΕ, δεν θα ασχολούμουν καν με την κοσμοτελεκομ. Συνολικά η βονταφον έχει πιο ολοκληρωμένο πακέτο.

7 minutes ago, eridion25 said:

Λάθος απο το 2022 

Screenshot_20260903_230151_Google.jpg

Και εμένα μου φάνηκε πολύ πίσω το 2008... 

Δημ. (edited)
14 minutes ago, eridion25 said:

Λάθος απο το 2022 

Screenshot_20260903_230151_Google.jpg

Όχι. 

Αυτό που σου λέει το Gemini είναι πότε η Deutsche Telekom ξεπέρασε το 50% των δικαιωμάτων ψήφου όχι πότε απέκτησε τον έλεγχο του ΟΤΕ. Η Deutsche Telekom είναι στον ΟΤΕ από το 2008 και από τότε ο ΟΤΕ ανήκει στον γερμανικό όμιλο. Το 2022 απλώς ξεπέρασε το 50% λόγω και των επαναγορών/ακυρώσεων μετοχών του ΟΤΕ. 

Μη τα μπερδεύεις αυτά τα 2. 

12 minutes ago, VIPdriver said:

Και εμένα μου φάνηκε πολύ πίσω το 2008... 

nJBvFun.md.jpg

Παρεπιπτόντως η συζήτηση περί αλλαγής ονομασίας είχε γίνει πρίν τόσα χρόνια και εδώ στο forum!

https://myphone.gr/forum/topic/38261/

Edited by elkons

Hlias.

Δημ.

Πάντως πολύ λάθος το ότι ακόμα το telekom.gr δεν οδηγεί καπου. Ας το στέλνουν τουλάχιστον στο page της σελίδας τώρα που λέει για την μετονομασία