elkons Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου Πέσαν οι ασφάλειες 5 άτομα μόνο εγώ έχω σήμα, τους πέταξε όλους. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου 4 minutes ago, elkons said: Πέσαν οι ασφάλειες 5 άτομα μόνο εγώ έχω σήμα, τους πέταξε όλους. Κι εγώ δεν έχω ίντερνετ από την cosmote και άλλαξα την sim στο ρούτερ με μια vodafone για να κάνω τη δουλειά μου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου Αν κανω πτήση θα με πετάξει. Όπως σε άλλους. Δε το πειράζω Τι κάνουν... 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου Την έβαλα στο κινητό και τώρα έχω ίντερνετ. Κάτι συνέβη για λίγα λεπτά λογικά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου Cosmote app νταουν 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου Just now, elkons said: Cosmote app νταουν Επιβεβαιώνω για το app. Επίσης εγώ που έχω συμβόλαιο έχω internet ενώ τα αδέρφια μου με καρτοκινητο δεν έχουν. 3 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Νοte10 Plus και τώρα Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου Εγω με καρτοκινητό ειχα ολη την ώρα, στους υπόλοιπους 3 επεσε εκ των 2 συμβόλαια. Αν έκανα πτήση θα με πέταγε. Επανηλθε εδώ το δίκτυο. Δε ξέρω τι έκαναν πάντως..δίκτυο, app, ακόμα και 1314 για λίγο. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου Κάτι άσχετο μιας και είπατε για cosmote app. Μια βδομάδα τουλάχιστον προσπαθώ να κάνω αίτηση φορητότητας για cosmote neo για τη μητέρα μου αλλά μόλις βάζεις το otp βγάζει σφάλμα. Δοκιμασμένο στο app και σε ios και σε android. Για καρτοκινητο η φορητότητα δεν έχει θέμα αλλά θα ήθελα να γλιτώσω τα 3€. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου 12 minutes ago, Lyricmyth19 said: Κάτι άσχετο μιας και είπατε για cosmote app. Μια βδομάδα τουλάχιστον προσπαθώ να κάνω αίτηση φορητότητας για cosmote neo για τη μητέρα μου αλλά μόλις βάζεις το otp βγάζει σφάλμα. Δοκιμασμένο στο app και σε ios και σε android. Για καρτοκινητο η φορητότητα δεν έχει θέμα αλλά θα ήθελα να γλιτώσω τα 3€. Γνωστός μου περιέγραφε το ίδιο την περασμένη εβδομάδα. Το έκανε σε ένα νούμερο επιτυχώς, σε άλλο το παράτησε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου Προχωράμε… 😛 https://accountuat.telekom.gr/el/accessibility_commitment 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου Έπεσε η COSMOTE στιγμιαία. Οπότε όσοι έχετε SIM σε ρουτερακια φροντίστε να ρίξετε μια ματιά διότι τα router είναι ρυθμισμένα να περνάνε στο DEFAULT PROFIL όταν πέφτουν τα δίκτυα. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θέλει με το χέρι γύρισμα στο PROFIL της COSMOTE. Συνέβη σε όλη την Ελλάδα αυτό έχω 2 FROG και 1 WHATS UP σε ρουτερακια και συνέβη και στα 3. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου 1 hour ago, Geokat2829 said: Έπεσε η COSMOTE στιγμιαία. Οπότε όσοι έχετε SIM σε ρουτερακια φροντίστε να ρίξετε μια ματιά διότι τα router είναι ρυθμισμένα να περνάνε στο DEFAULT PROFIL όταν πέφτουν τα δίκτυα. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θέλει με το χέρι γύρισμα στο PROFIL της COSMOTE. Συνέβη σε όλη την Ελλάδα αυτό έχω 2 FROG και 1 WHATS UP σε ρουτερακια και συνέβη και στα 3. Λες για τη ξαφνική απώλεια σήματος σήμερα κατά τις 12; 3 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου (edited) 1 ώρα πριν, Geokat2829 said: Έπεσε η COSMOTE στιγμιαία. Οπότε όσοι έχετε SIM σε ρουτερακια φροντίστε να ρίξετε μια ματιά διότι τα router είναι ρυθμισμένα να περνάνε στο DEFAULT PROFIL όταν πέφτουν τα δίκτυα. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θέλει με το χέρι γύρισμα στο PROFIL της COSMOTE. Συνέβη σε όλη την Ελλάδα αυτό έχω 2 FROG και 1 WHATS UP σε ρουτερακια και συνέβη και στα 3. Το δικό μου αποσυνδέθηκε και μετά δεν έλεγε να συνδεθεί. Λέω τα φτυσε το μηχάνημα. Επανεκκίνηση, τίποτα. Το έβγαλα/έβαλα απο το ρεύμα και συνδέθηκε. Κάτι παίχτηκε με Cosmote. Frog SIM Edited 14 Αυγούστου by ampalaeas 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου 4 minutes ago, zurabi_97 said: Λες για τη ξαφνική απώλεια σήματος σήμερα κατά τις 12; Σωστά. Το περίεργο είναι ότι τουλάχιστον σε εμένα εμφανίστηκε μόνο στα καρτοκινητά και σε 3 διαφορετικά ρουτερακια. Τα κινητά μου και τα 2 σε συμβόλαια COSMOTE δεν παρουσίασαν πρόβλημα. Βέβαια την ώρα του συμβάντος δεν χρησιμοποιούσα τα κινητά ούτε σε τηλεφωνία ούτε και σε σερφάρισμα για να είμαι σίγουρος ότι δεν δούλευαν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου 36 minutes ago, Geokat2829 said: Σωστά. Το περίεργο είναι ότι τουλάχιστον σε εμένα εμφανίστηκε μόνο στα καρτοκινητά και σε 3 διαφορετικά ρουτερακια. Τα κινητά μου και τα 2 σε συμβόλαια COSMOTE δεν παρουσίασαν πρόβλημα. Βέβαια την ώρα του συμβάντος δεν χρησιμοποιούσα τα κινητά ούτε σε τηλεφωνία ούτε και σε σερφάρισμα για να είμαι σίγουρος ότι δεν δούλευαν. Εμείς είχαμε 5 κινητά (3 κάρτα, 2 συμβόλαια). 1 καρτοκινητό και τα 2 συμβόλαια έδειξαν Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης (Xiaomi και Google), τα άλλα 2 κινητά (Samsung) δούλευαν. Μόλις δοκίμασα στο ενα λειτουργία πτήσης, το πέταξε. Ευτυχώς δεν πήρε ώρα. Δε ξέρω πόσο τυχαίο ήταν ταυτόχρονα με app. 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Geokat2829 said: Σωστά. Το περίεργο είναι ότι τουλάχιστον σε εμένα εμφανίστηκε μόνο στα καρτοκινητά και σε 3 διαφορετικά ρουτερακια. Τα κινητά μου και τα 2 σε συμβόλαια COSMOTE δεν παρουσίασαν πρόβλημα. Βέβαια την ώρα του συμβάντος δεν χρησιμοποιούσα τα κινητά ούτε σε τηλεφωνία ούτε και σε σερφάρισμα για να είμαι σίγουρος ότι δεν δούλευαν. Όταν έπεσε το ρούτερ δεν μπορούσα να έχω διαδίκτυο ούτε στο κινητό. Τηλέφωνα κανονικά αλλά δεν άνοιγε δεδομένα. Μετά από 20' άνοιξε δεδομένα στο κινητό αλλά όχι στο ρούτερ. Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά ευτυχώς έκανα επαναφορά ένα παλιό μπακαπ και πήρε μπροστά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου (edited) 5 ώρες πριν, paanos said: Προχωράμε… 😛 https://accountuat.telekom.gr/el/accessibility_commitment Πως και μου ξέφυγε αυτό.. Έχει ανοίξει αρκετό καιρό και το Businesses messaging. Οι υπόλοιπες σελίδες προστατεύονται (imperva). https://business-messaging.telekom.gr/login Υπάρχει μπόλικο πράγμα στο crt. Έχουν σταματήσει τώρα απ τις 12 του μηνός. Edited 14 Αυγούστου by elkons 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου (edited) Άραγε θα ξεκινήσουν με το παλιό interface και μετά με το νέο; Εκτός αν γίνει πριν τη μεγάλη αλλαγή η εφαρμογή του Telekom ID. @paanos Λειτουργεί κανονοικά το 2ο. Edited 15 Αυγούστου by elkons 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου Να δω ποτε θα φτιαχτεί και το cosmote app διοτι αν κάποιος θέλει να κανει φορητοτητα σε neo βγάζει σφάλμα 3 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου (edited) 29 minutes ago, Dimitris_15 said: Να δω ποτε θα φτιαχτεί και το cosmote app διοτι αν κάποιος θέλει να κανει φορητοτητα σε neo βγάζει σφάλμα Δεν το κάνει σε όλους. Προχθές αρνούταν επίμονα να κάνει ένα νούμερο και έκανε ένα άλλο κανονικά. Και τα δύο στο ίδιο ΑΦΜ και στο ίδιο app. edit: μιλάω για μετατροπή από καρτοκινητό σε Neo, όχι για φορητότητα από άλλο πάροχο Edited 15 Αυγούστου by minast 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 10 ώρες πριν, minast said: Δεν το κάνει σε όλους. Προχθές αρνούταν επίμονα να κάνει ένα νούμερο και έκανε ένα άλλο κανονικά. Και τα δύο στο ίδιο ΑΦΜ και στο ίδιο app. edit: μιλάω για μετατροπή από καρτοκινητό σε Neo, όχι για φορητότητα από άλλο πάροχο Εγω δυστυχώς μονο σε φορητοτητα απο αλλο παροχο μου το βγάζει αλλα αν το κάνω σε φορητοτητα σε καρτοκινητο δεν εχει θέμα 3 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 20 ώρες πριν, elkons said: Άραγε θα ξεκινήσουν με το παλιό interface και μετά με το νέο; Εκτός αν γίνει πριν τη μεγάλη αλλαγή η εφαρμογή του Telekom ID. Ένα απλό CSS είναι αυτό, δε θα αλλάξει τίποτα ουσιαστικό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Πολύ ικανοποιημένος από το roaming της πράσινης στην Ισπανία, δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την κόκκινη. Στο νήμα των δικτύων εξωτερικού έχω και μετρήσεις 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου (edited) Ναι για φορητότητα από άλλο πάροχο σε neo δεν λειτουργεί τουλάχιστον μιάμιση βδομάδα που το προσπαθώ. Ελπίζω να λυθεί με κάποιο update σύντομα. Edited 16 Αυγούστου by Lyricmyth19 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου (edited) 5 ώρες πριν, Lyricmyth19 said: Ναι για φορητότητα από άλλο πάροχο σε neo δεν λειτουργεί τουλάχιστον μιάμιση βδομάδα που το προσπαθώ. Ελπίζω να λυθεί με κάποιο update σύντομα. Μίλησα με cosmote στο Instagram το προωθησαν για έλεγχο το πρόβλημα και μου είπαν ότι θα λυθεί γρήγορα διοτι έχουν λάβει παράπονα και από άλλους χρήστες λένε μου έδωσαν και αριθμό αιτήματος και θα ενημερωθώ απο τους ίδιους ειτε στο Instagram ειτε μέσω sms Edited 16 Αυγούστου by Dimitris_15 3 1 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts