Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

28 minutes ago, silverag said:

Σε όσα καταστήματα έχω δει, έχουν αντικαταστήσει τις επιγραφές με νέες σε μαύρο χρώμα και στο κέντρο ένα πανί που έχει ακόμα το σήμα της Cosmote Telekom, φαντάζομαι από Σεπτέμβρη θα φύγει το πανί και θα δούμε από κάτω το Telekom.

Ναι, κάτι τέτοιο συμβαίνει 🥲 

2 ώρες πριν, leo06 said:

IMG_1615.png

Ευέλικτη δεν την λες αν θέλεις να αλλάξεις συσκευή και πρέπει να πληρώσεις 10ρικο..

1 hour ago, evang.t said:

Αυτό εμφανίζεται μόνο σε συμβόλαια;

Καρτοσυμβολαιο 

13 ώρες πριν, leo06 said:

IMG_1615.png

Να φανταστώ έχεις καινούριο iphone και παλιά κάρτα SIM οπότε παίζει κάποιο campaign να σας γυρίσουν σε esim για να έχετε πρόσβαση και στο SA δίκτυο. 

Από ότι καταλαβαίνω δεν έχουν ενεργοποιήσει την επιλογή για όσους έχουν καινούρια sim να τη γυρίσουν σε esim Μέσα από το app

6 ώρες πριν, elkons said:

Που ακριβώς το εμφανίζει;

Στις προσφορές για τη σύνδεση σου

1 hour ago, bezoss said:

Να φανταστώ έχεις καινούριο iphone και παλιά κάρτα SIM οπότε παίζει κάποιο campaign να σας γυρίσουν σε esim για να έχετε πρόσβαση και στο SA δίκτυο. 

Από ότι καταλαβαίνω δεν έχουν ενεργοποιήσει την επιλογή για όσους έχουν καινούρια sim να τη γυρίσουν σε esim Μέσα από το app

16 plus, η κάρτα μου είναι από το Δεκέμβριο SA έχω κανονικά στις ρυθμίσεις. Η επιλογή για την eSIM είναι στο καρτοσυμβολαιο του αδερφού μου που είναι στο ίδιο σχήμα magenta one

Στάλθηκαν παροχές στις περιοχές της Κρήτης, της Πάρου, αλλά και στο Λαύριο, Χάρακα, Λεγραινά και Σούνιο. Έγινε ενημέρωση με SMS τις προηγούμενες ώρες (Απεριόριστα GB/1500' όλους).

Για τη Βοιωτία δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Παρεπιπτόντως στον Άγιο Βασίλειο η κάλυψη είναι πολύ μέτρια από όλες, από Πόρτο Γερμενό. κυρίως γίνεται αν θυμάμαι καλά, προς Μύτικα. 

Edited by elkons

Hlias.

3ος μήνας και εκεί στην Cosmote δεν μπορούν να κάνουν απλα έναν διαχωρισμό λογαριασμού σε  2 κινητά. Πετάνε χαρταετό ασχετοσυνης και ανικανότητας νούμερο 1 εταιρεία σου λέει μετά. 

Edited by AlexM2

25 minutes ago, AlexM2 said:

3ος μήνας και εκεί στην Cosmote δεν μπορούν να κάνουν απλα έναν διαχωρισμό λογαριασμού σε  2 κινητά. Πετάνε χαρταετό ασχετοσυνης και ανικανότητας νούμερο 1 εταιρεία σου λέει μετά. 

Καλά ο Αύγουστος είναι καμένος μήνας κιόλας.. Οπότε από Σεπτέμβρη άμα θα ασχοληθεί κάποιος σοβαρά όπως το βλέπω 

30 minutes ago, johnny_htc said:

Καλά ο Αύγουστος είναι καμένος μήνας κιόλας.. Οπότε από Σεπτέμβρη άμα θα ασχοληθεί κάποιος σοβαρά όπως το βλέπω 

Ναι καλά σίγουρα είναι κανενός μήνας. Αλλά τους προηγούμενους τι κάνανε; Στην Vodafone θυμάμαι το έκαναν μέσα σε λίγες μέρες αυτοί χρειάζονται μήνες;

11 minutes ago, AlexM2 said:

Ναι καλά σίγουρα είναι κανενός μήνας. Αλλά τους προηγούμενους τι κάνανε; Στην Vodafone θυμάμαι το έκαναν μέσα σε λίγες μέρες αυτοί χρειάζονται μήνες;

Έλα ντε, πολύ αργοπορία για κάτι μάλλον πολύ απλό θα έλεγε κανείς 

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

26 minutes ago, MIKU said:

Τράκαραν οι δορυφόροι; Να ξέρετε, πάντα φταίει ο πίσω...

44 minutes ago, MIKU said:

Καλά, κυρίως διαφήμιση ΟΤΕ είναι το άρθρο, και λίγο click-bait (άκου έπρεπε να πληρώσει 650€ στον Elon Musk 😛)

Δεν έχουμε αναλυτικά νούμερα από κανέναν πάροχο, αλλά η εκτίμηση είναι ότι η Nova έχει συγκρίσιμους συνδρομητές FWA με τον ΟΤΕ. Ειδικά με τις αυξήσεις της Starlink και τις μειώσεις των Ελληνικών παρόχων, η ζυγαριά γέρνει εναντίον του Starlink.

Πάντως η Nova για κάποιο λόγο είναι πιο φειδωλή στις επιλέξιμες περιοχές για FWA, ακόμη κι αν έχει καλό δίκτυο κινητής, ειδικά εάν υπάρχει ικανοποιητικό δίκτυο σταθερής.

3 minutes ago, minast said:

Πάντως η Nova για κάποιο λόγο είναι πιο φειδωλή στις επιλέξιμες περιοχές για FWA, ακόμη κι αν έχει καλό δίκτυο κινητής, ειδικά εάν υπάρχει ικανοποιητικό δίκτυο σταθερής.

Δεν έδινε με τίποτα 300αρι παρόλο που στο κινητό έπιανε 800mbps παρά πολύ φειδωλή.

38 minutes ago, minast said:

Καλά, κυρίως διαφήμιση ΟΤΕ είναι το άρθρο, και λίγο click-bait (άκου έπρεπε να πληρώσει 650€ στον Elon Musk 😛)

Δεν έχουμε αναλυτικά νούμερα από κανέναν πάροχο, αλλά η εκτίμηση είναι ότι η Nova έχει συγκρίσιμους συνδρομητές FWA με τον ΟΤΕ. Ειδικά με τις αυξήσεις της Starlink και τις μειώσεις των Ελληνικών παρόχων, η ζυγαριά γέρνει εναντίον του Starlink.

FWA Nova?!? όχι ρε παιδιά, δεν ξέρω προσωπικά κανέναν που να το έχει. Τόσο άτυχος να είμαι; 

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 hour ago, mixtri said:

FWA Nova?!? όχι ρε παιδιά, δεν ξέρω προσωπικά κανέναν που να το έχει. Τόσο άτυχος να είμαι; 

Ξέρω αρκετούς, ειδικά σε νησιά.

Επίσης δουλεύουν πολύ FWA για να δίνουν προσωρινό δίκτυο σε περίπτωση βλαβών σε οπτικές και DSL.

2 ώρες πριν, mixtri said:

έχει πάει πολύ καλύτερα απ’ όσο νομίζεις 

Edited by evang.t

2 ώρες πριν, mixtri said:

Εγώ ξέρω 3 σε χωριά, οι 2 από αυτούς έκαναν μετάβαση από ADSL εκεί. 

Εγώ με Vodafone δεν ξέρω άνθρωπο, αν και το χουν με κόφτη (~12Mbps) δεν μου αρέσει η υλοποίηση καθόλου. Ούτε εξωτερική κεραία δίνει. Δε βγαίνω άλλο off topic. 

Με Cosmote ξέρω πολλούς.. αν και είμαι σε μια απο προταθλήτριες πόλεις/νομούς. 

Hlias.