Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 13/11/2025 at 4:19 ΜΜ, Konsta_ntina said:

Δεν χρειάζεται να ξέρεις αγγλικά πέρα από 3 λέξεις. Password, user, enter.

Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση, όμως το θέμα δεν είναι να αλλάξω μόνο το όνομα και τον κωδικό (που έτσι κι αλλιώς με τα λιγα αγγλικά που ξέρω τα έχω αλλάξει), αλλά η εφαρμογή είναι για περισσότερα πράγματα, όπως π.χ. να βλέπεις το συμβόλαιο σου, να βλέπεις τον λογαριασμό σου, να κάνεις επανεκκίνηση του ρούτερ κλπ. Γι' αυτόν τον λόγο έκανα την ανάρτηση, ότι η εφαρμογή δεν λειτουργεί σε μία και μόνο συσκευή και για να επισημάνω πόσο άσχετοι είναι αυτοί η τεχνικοί της cosmote, που 10 μέρες τώρα δεν μπορούν να διορθώσουν ένα σφάλμα, και η απάντηση τους στα σχεδόν καθημερινά τηλεφωνήματα μου είναι: "κάντε λίγο υπομονή το ψάχνουμε" 😄.

Edited by johnnykap1

• Απαντήσεις 15,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας. 

Μόλις κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών και δεν υπάρχει κανένας εκπρόσωπος διαθέσιμος για εξυπηρέτηση και η γραμμή τερματίστηκε. 

Ωραία πράματα!! 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

Τα παιξε το Speedport 2 Plus Arc; Μερικές φορές κλείνει μόνο του το WiFi χωρίς λόγο και απλά το ξανά ανοίγω με το κουμπί. Σήμερα επίσης ξαφνικά εμφανίζει (!) Χωρίς να κοπεί και επανέρχεται μετά από 1λ. Δε ξέρω..

Hlias.

Το arc με το απλό τι διάφορες έχουν; 

Ίδιο σασί και χαρακτηριστικά, διαφορετικός κατασκευαστής, πλακέτα και λογισμικό 

Το Sercomm πάντως μου φαίνεται πολύ καλύτερο αλλά πλέον μόνο το Arcadyan δίνουν. 

Hlias.

3 ώρες πριν, elkons said:

Τα παιξε το Speedport 2 Plus Arc; Μερικές φορές κλείνει μόνο του το WiFi χωρίς λόγο και απλά το ξανά ανοίγω με το κουμπί. Σήμερα επίσης ξαφνικά εμφανίζει (!) Χωρίς να κοπεί και επανέρχεται μετά από 1λ. Δε ξέρω..

και εμενα ακριβως το ίδιο εδω και καιρο αλλα ανοίγει μόνο του μετά απο 10λεπτο. Νομιζα οτι το έκαψε πάλι κεραυνός 😭

4 minutes ago, Ninjis said:

και εμενα ακριβως το ίδιο εδω και καιρο αλλα ανοίγει μόνο του μετά απο 10λεπτο. Νομιζα οτι το έκαψε πάλι κεραυνός 😭

Πάλι προβληματική να είναι η νέα Version;

Ένα νορμάλ Speedport και τι στον κόσμο δηλαδή..ας δώσει Zyxel όπως η Nova τουλάχιστον ή ZTE.

Hlias.

35 minutes ago, elkons said:

Πάλι προβληματική να είναι η νέα Version;

Ένα νορμάλ Speedport και τι στον κόσμο δηλαδή..ας δώσει Zyxel όπως η Nova τουλάχιστον ή ZTE.

το ZTE δεν το δίνει πλέον ; Αν τους ζητήσω αντικατάσταση με τη ZTE δεν παίζει ε

9 minutes ago, Ninjis said:

το ZTE δεν το δίνει πλέον ; Αν τους ζητήσω αντικατάσταση με τη ZTE δεν παίζει ε

Δεν ξέρω.

Hlias.

Εάν ενδιαφέρεται κανείς, τα MMS φαίνεται να μην λειτουργούν σε περιαγωγή. Μου είχαν στείλει μια φωτογραφία και έβγαζε ένα κουμπί download που φόρτωνε για πάντα. Μετά από 4 μέρες κατέβηκε μόνο του. Δοκίμασα να στείλω και εγώ αλλά τζίφος. Το είχα δώσει και βλάβη στην cosmote αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση.

Προσπαθώ να πληρώσω το σταθερό αλλά δεν ανοίγει το Cosmote APP με Wifi. Με δεδομένα σέρνεται. Ταλαιπωρία σήμερα. 

Hlias.

On 18/11/2025 at 6:36 ΜΜ, elkons said:

Προσπαθώ να πληρώσω το σταθερό αλλά δεν ανοίγει το Cosmote APP με Wifi. Με δεδομένα σέρνεται. Ταλαιπωρία σήμερα. 

Γενικά τον τελευταίο καιρό η εφαρμογή δεν μας τα λέει καλά.. 

Βάλανε dark mode όμως. Τα μισά elements τρεμοπαίζουν και γίνονται λευκά όσο φορτώνουν. 

1 minute ago, hercoulis said:

Cosmote το πιο αξιόπιστο δίκτυο 🤡

Σε ηλικιωμένη το έστειλαν 

IMG_8327.jpeg

IMG_8328.jpeg

Και τη σχέση έχει η cosmote με αυτό το μύνημα?

Με Vodafone θα το επέτρεπες; 

544991543-1231360925703103-3572492924482

Η παλιά γνωστή απάτη μέσω 54122. Πως διέρρευσαν οι αριθμοί μας δεν γνωρίζω..ακόμα και μέσω Viber πλέον σε βρίσκει ο οποιοσδήποτε. 

Προσοχή: Τελευταία καλούν διάφοροι αριθμοί από Πολωνία, οι ίδιοι σχεδόν μόνο τα 3 τελευταία ψηφία αλλάζουν. Έχω λάβει την τελευταία εβδομάδα 3 κλήσεις.

Hlias.

Ναι, η Vodafone είναι χειρότερο παράδειγμα. 
Το επιτρέπουν, είναι παλιό το κόλπο. 

Οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να επιτρέπουν τα 5ψήφια που έχουν άδεια από την ΕΕΤΤ. 

On 8/11/2025 at 4:30 ΠΜ, VIPdriver said:

Πίστεψέ με, δεν θα τους λείψει... Ειδικά αυτοί που "μιλάνε με.... " κλπ έχει αποδειχθεί ότι το 95% δεν το κουνάει 

Απο χθές  είναι στην Vodafone και το σταθερό και τα 4 καρτοκινητά....  Τιμή για το σταθερό  20 ευρώ τον  μήνα απο τα 32 που πλήρωνε ....   και δώρο κάθε μήνα κάποια GB και χρόνο ομιλίας για τα καρτοκινητά.

Edited by TeoT

7 ώρες πριν, dasnowy said:

Οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να επιτρέπουν τα 5ψήφια που έχουν άδεια από την ΕΕΤΤ. 

Από την άλλη, πρέπει να σου δίνουν αξιόπιστα τη δυνατότητα να τα κόψεις όλα...