johnnykap1 Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 (edited) On 13/11/2025 at 4:19 ΜΜ, Konsta_ntina said: Δεν χρειάζεται να ξέρεις αγγλικά πέρα από 3 λέξεις. Password, user, enter. Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση, όμως το θέμα δεν είναι να αλλάξω μόνο το όνομα και τον κωδικό (που έτσι κι αλλιώς με τα λιγα αγγλικά που ξέρω τα έχω αλλάξει), αλλά η εφαρμογή είναι για περισσότερα πράγματα, όπως π.χ. να βλέπεις το συμβόλαιο σου, να βλέπεις τον λογαριασμό σου, να κάνεις επανεκκίνηση του ρούτερ κλπ. Γι' αυτόν τον λόγο έκανα την ανάρτηση, ότι η εφαρμογή δεν λειτουργεί σε μία και μόνο συσκευή και για να επισημάνω πόσο άσχετοι είναι αυτοί η τεχνικοί της cosmote, που 10 μέρες τώρα δεν μπορούν να διορθώσουν ένα σφάλμα, και η απάντηση τους στα σχεδόν καθημερινά τηλεφωνήματα μου είναι: "κάντε λίγο υπομονή το ψάχνουμε" 😄. Edited November 14, 2025 by johnnykap1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 Τι πλάκα που έχει η εξυπηρέτηση μέσω Chat 🤡 1 12 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 Καλησπέρα σας. Μόλις κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών και δεν υπάρχει κανένας εκπρόσωπος διαθέσιμος για εξυπηρέτηση και η γραμμή τερματίστηκε. Ωραία πράματα!! 3 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 Τα παιξε το Speedport 2 Plus Arc; Μερικές φορές κλείνει μόνο του το WiFi χωρίς λόγο και απλά το ξανά ανοίγω με το κουμπί. Σήμερα επίσης ξαφνικά εμφανίζει (!) Χωρίς να κοπεί και επανέρχεται μετά από 1λ. Δε ξέρω.. 1 2 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 Το arc με το απλό τι διάφορες έχουν; 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 Ίδιο σασί και χαρακτηριστικά, διαφορετικός κατασκευαστής, πλακέτα και λογισμικό 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 Το Sercomm πάντως μου φαίνεται πολύ καλύτερο αλλά πλέον μόνο το Arcadyan δίνουν. 2 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 Έχουν αρχίσει πάλι να δίνουν ανακατασκευασμένα Sercomm 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 3 ώρες πριν, elkons said: Τα παιξε το Speedport 2 Plus Arc; Μερικές φορές κλείνει μόνο του το WiFi χωρίς λόγο και απλά το ξανά ανοίγω με το κουμπί. Σήμερα επίσης ξαφνικά εμφανίζει (!) Χωρίς να κοπεί και επανέρχεται μετά από 1λ. Δε ξέρω.. και εμενα ακριβως το ίδιο εδω και καιρο αλλα ανοίγει μόνο του μετά απο 10λεπτο. Νομιζα οτι το έκαψε πάλι κεραυνός 😭 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 4 minutes ago, Ninjis said: και εμενα ακριβως το ίδιο εδω και καιρο αλλα ανοίγει μόνο του μετά απο 10λεπτο. Νομιζα οτι το έκαψε πάλι κεραυνός 😭 Πάλι προβληματική να είναι η νέα Version; Ένα νορμάλ Speedport και τι στον κόσμο δηλαδή..ας δώσει Zyxel όπως η Nova τουλάχιστον ή ZTE. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 35 minutes ago, elkons said: Πάλι προβληματική να είναι η νέα Version; Ένα νορμάλ Speedport και τι στον κόσμο δηλαδή..ας δώσει Zyxel όπως η Nova τουλάχιστον ή ZTE. το ZTE δεν το δίνει πλέον ; Αν τους ζητήσω αντικατάσταση με τη ZTE δεν παίζει ε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 9 minutes ago, Ninjis said: το ZTE δεν το δίνει πλέον ; Αν τους ζητήσω αντικατάσταση με τη ZTE δεν παίζει ε Δεν ξέρω. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 Cosmote TV Streaming πάντως δεν φορτώνει από τότε που έπεσε η Cloudflare. 1 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 Εάν ενδιαφέρεται κανείς, τα MMS φαίνεται να μην λειτουργούν σε περιαγωγή. Μου είχαν στείλει μια φωτογραφία και έβγαζε ένα κουμπί download που φόρτωνε για πάντα. Μετά από 4 μέρες κατέβηκε μόνο του. Δοκίμασα να στείλω και εγώ αλλά τζίφος. Το είχα δώσει και βλάβη στην cosmote αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 Προσπαθώ να πληρώσω το σταθερό αλλά δεν ανοίγει το Cosmote APP με Wifi. Με δεδομένα σέρνεται. Ταλαιπωρία σήμερα. 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 On 18/11/2025 at 6:36 ΜΜ, elkons said: Προσπαθώ να πληρώσω το σταθερό αλλά δεν ανοίγει το Cosmote APP με Wifi. Με δεδομένα σέρνεται. Ταλαιπωρία σήμερα. Γενικά τον τελευταίο καιρό η εφαρμογή δεν μας τα λέει καλά.. 1 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Βάλανε dark mode όμως. Τα μισά elements τρεμοπαίζουν και γίνονται λευκά όσο φορτώνουν. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Cosmote το πιο αξιόπιστο δίκτυο 🤡 Σε ηλικιωμένη το έστειλαν 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 1 minute ago, hercoulis said: Cosmote το πιο αξιόπιστο δίκτυο 🤡 Σε ηλικιωμένη το έστειλαν Και τη σχέση έχει η cosmote με αυτό το μύνημα? 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Αν ήταν δικό μου το δίκτυο δεν θα επέτρεπα τέτοια μηνύματα. 4 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Με Vodafone θα το επέτρεπες; Η παλιά γνωστή απάτη μέσω 54122. Πως διέρρευσαν οι αριθμοί μας δεν γνωρίζω..ακόμα και μέσω Viber πλέον σε βρίσκει ο οποιοσδήποτε. Προσοχή: Τελευταία καλούν διάφοροι αριθμοί από Πολωνία, οι ίδιοι σχεδόν μόνο τα 3 τελευταία ψηφία αλλάζουν. Έχω λάβει την τελευταία εβδομάδα 3 κλήσεις. 3 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Ναι, η Vodafone είναι χειρότερο παράδειγμα. Το επιτρέπουν, είναι παλιό το κόλπο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να επιτρέπουν τα 5ψήφια που έχουν άδεια από την ΕΕΤΤ. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoT Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 (edited) On 8/11/2025 at 4:30 ΠΜ, VIPdriver said: Πίστεψέ με, δεν θα τους λείψει... Ειδικά αυτοί που "μιλάνε με.... " κλπ έχει αποδειχθεί ότι το 95% δεν το κουνάει Απο χθές είναι στην Vodafone και το σταθερό και τα 4 καρτοκινητά.... Τιμή για το σταθερό 20 ευρώ τον μήνα απο τα 32 που πλήρωνε .... και δώρο κάθε μήνα κάποια GB και χρόνο ομιλίας για τα καρτοκινητά. Edited November 21, 2025 by TeoT 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 7 ώρες πριν, dasnowy said: Οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να επιτρέπουν τα 5ψήφια που έχουν άδεια από την ΕΕΤΤ. Από την άλλη, πρέπει να σου δίνουν αξιόπιστα τη δυνατότητα να τα κόψεις όλα... 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts