aektzhs 1 Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 Πολύ ωραία διαφήμιση!!!!Πολύ ωραία και η συνεργασία Cosmote Telekom με το Υπουργείο Παιδείας τα ακριτικά σχολεία χρειάζονται εκσυγχρονισμο γιατί και εκεί είναι Ελλάδα https://youtu.be/cXHbWHfDTGI?si=yy2qi5FCroF9YXOt 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 Μπήκα στο σκοπιανό T-Mobile και δεν έχουν επιλογή γλώσσας αγγλικά... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 18 minutes ago, aektzhs 1 said: Πολύ ωραία διαφήμιση!!!!Πολύ ωραία και η συνεργασία Cosmote Telekom με το Υπουργείο Παιδείας τα ακριτικά σχολεία χρειάζονται εκσυγχρονισμο γιατί και εκεί είναι Ελλάδα https://youtu.be/cXHbWHfDTGI?si=yy2qi5FCroF9YXOt Έχει γυριστεί στο Κυπαρίσσι Λακωνίας και στην Φολέγανδρο 🙂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 Γύρισα σπίτι και παρατήρησα πώς υπάρχει Internet αλλά όχι Σταθερή. Δοκίμασα επανεκκίνηση, reset, αλλαγή καλωδίου DSL, Phone και Splitter τίποτα.. Όχι ότι χρησιμοποιώ πολύ το σταθερό, το πληρώνω όμως. Καμία ιδέα; VDSL 50αρα, Speedport 2 Plus (Arc) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 Στην ανάγκη για εξερχόμενα και μόνο: VoIP 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 Μάλλον έφταιγε η τηλεφωνική πρίζα, όταν κουμπώνω το καλώδιο δεν κάνει το τικ και αν ακουμπήσω το καλώδιο θα ξεκουμπωσει εύκολα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 1 ώρα πριν, elkons said: Γύρισα σπίτι και παρατήρησα πώς υπάρχει Internet αλλά όχι Σταθερή. Δοκίμασα επανεκκίνηση, reset, αλλαγή καλωδίου DSL, Phone και Splitter τίποτα.. Όχι ότι χρησιμοποιώ πολύ το σταθερό, το πληρώνω όμως. Καμία ιδέα; VDSL 50αρα, Speedport 2 Plus (Arc) Το ίδιο πρόβλημα είχα συχνά παλιά με την Nova στη σταθερή . Ήταν βλάβη το έδινα στην εξυπηρέτηση και εντός της ημέρας επιλύονταν 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 3 ώρες πριν, elkons said: Μάλλον έφταιγε η τηλεφωνική πρίζα, όταν κουμπώνω το καλώδιο δεν κάνει το τικ και αν ακουμπήσω το καλώδιο θα ξεκουμπωσει εύκολα Έσπασε δηλαδή το κλιπάκι του βύσματος. Καλύτερα αλλαγή το καλώδιο να μη σου κάνει νερά. Εμένα προχτές ανακάλυψα ότι δεν χτύπαγε το ένα σταθερό στο σπίτι όταν έπαιρνα τηλ. Το άλλο χτυπούσε με καθυστέρηση. Όταν το σηκωνα, έκανε θόρυβο η γραμμή και έπεφτε η κλήση, σαν τον παλιό καλό καιρό με pots, λολ, λέω τι στο καλό, αφού ήταν μια χαρά. Τελικά ανακάλυψα ότι το βύσμα στη μία συσκευή ήταν προβληματικό και ίσα που "κούμπωνε" στη συσκευή πάνω, με αποτέλεσμα να δημιουργεί θόρυβο, άρα επηρέαζε και την άλλη συσκευή. Φυσικά είναι voip και δεν επηρεάζει το ίντερνετ μια τέτοια περίπτωση. Το κουμπωσα καλύτερα με λίγο ταινία (είναι μακρύ το καλώδιο, πρέπει να του αλλάξω βύσμα, δεν είναι να παίρνω τώρα καινούργιο) και έφτιαξε. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 35 minutes ago, johnny_htc said: Έσπασε δηλαδή το κλιπάκι του βύσματος. Καλύτερα αλλαγή το καλώδιο να μη σου κάνει νερά. Εμένα προχτές ανακάλυψα ότι δεν χτύπαγε το ένα σταθερό στο σπίτι όταν έπαιρνα τηλ. Το άλλο χτυπούσε με καθυστέρηση. Όταν το σηκωνα, έκανε θόρυβο η γραμμή και έπεφτε η κλήση, σαν τον παλιό καλό καιρό με pots, λολ, λέω τι στο καλό, αφού ήταν μια χαρά. Τελικά ανακάλυψα ότι το βύσμα στη μία συσκευή ήταν προβληματικό και ίσα που "κούμπωνε" στη συσκευή πάνω, με αποτέλεσμα να δημιουργεί θόρυβο, άρα επηρέαζε και την άλλη συσκευή. Φυσικά είναι voip και δεν επηρεάζει το ίντερνετ μια τέτοια περίπτωση. Το κουμπωσα καλύτερα με λίγο ταινία (είναι μακρύ το καλώδιο, πρέπει να του αλλάξω βύσμα, δεν είναι να παίρνω τώρα καινούργιο) και έφτιαξε. Όχι δεν έχει σπάσει, κανένα δε κουμπώνει τελείως. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το cosmote app στην συσκευή του σταθερού του τηλεφώνου εκτός από εμένα; Εδώ και 8 μέρες τώρα (από τότε που άλλαξα ρούτερ στην cosmote), μπαίνω μέσα στην εφαρμογή του κινητού, μου βγάζει όλες τις συσκευές που έχω προσθέσει στο ID μου (σταθερές και κινητές, ακόμα και την συγκεκριμένη συσκευή του σταθερού μου που έχει το πρόβλημα), από εκεί πηγαίνοντας εκεί που λέει "Διαχείρηση" μου δείχνει όλα όσα πρέπει να δείχνει σε κάθε συσκευή, εκτός από την συσκευή του σταθερού μου τηλεφώνου, και έτσι δεν μπορώ να διαχειριστώ ούτε το ρούτερ, ούτε να αλλάξω όνομα, ούτε να αλλάξω κωδικό πρόσβασης στο ρουτερ, ούτε να δω το συμβόλαιο μου κλπ. Στό 13888 που πήρα μου είπαν ότι το παλεύει η ομάδα που είναι υπεύθυνη για το cosmote app, εδώ και 3 μέρες, και ακόμα δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Το άσχημο είναι ότι δεν σου δίνουν κάποιον τεχνικό να μιλήσεις άμεσα και να του εξηγήσεις, αλλά τα μεταφέρουν οι τηλεφωνήτριες αυτά που θέλεις να τους πεις. Αν όπως είπα και στην αρχή έχει αντιμετωπήσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα, ας γράψει εδώ μπας και βρεθεί καμία λύση. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 Έμαθα από εσωτερική πηγή ότι μία μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας (που "ίσως" αρχίζει απο Π) "ίσως" ξεκινήσει black Friday προσφορές από την Παρασκευή... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 2 minutes ago, VIPdriver said: Έμαθα από εσωτερική πηγή ότι μία μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας (που "ίσως" αρχίζει απο Π) "ίσως" ξεκινήσει black Friday προσφορές από την Παρασκευή... Και τι σχέση έχει με την Cosmote; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 18 minutes ago, elkons said: Και τι σχέση έχει με την Cosmote; Έπρεπε καπου να το γραψω... ΥΓ: σορυ κιόλας... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 (edited) 1 hour ago, johnnykap1 said: έτσι δεν μπορώ να διαχειριστώ ούτε το ρούτερ, ούτε να αλλάξω όνομα, ούτε να αλλάξω κωδικό πρόσβασης στο ρουτερ, Αυτά μπορείς να τα κάνεις μπαίνοντας από browser στην σελίδα διαχείρισης 192.168.Χ.Χ Ρίξε μία ματιά στο ταμπελάκι από κάτω. Edited November 12, 2025 by Konsta_ntina 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 26 minutes ago, VIPdriver said: Έπρεπε καπου να το γραψω... ΥΓ: σορυ κιόλας... Σαν πολλά δεν μαζεύονται τα άσχετα που ρωτάς στην Cosmote; 😉 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 Νέα προγράμματα BUSINESS GIGAMAX https://techmaniacs.gr/cosmote-nea-epaggelmatika-oikonomika-programmata-symvolaioy/ Τι προσφέρουν και ποιες είναι οι νέες υπηρεσίες: https://www.cosmote.gr/static/business/el/business_mobile Ανανεωμένη λίστα πολιτικής χρήσης GB Roaming στην Ε.Ε. ανά πρόγραμμα Καρτοκινητής, NEO και συμβολαίων. https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/Site-Table-2025-FUP.pdf 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 Βλέπω και priority μερικές φορές ανά μήνα μέσω slicing. Ενδιαφέρον.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 2 minutes ago, paanos said: Βλέπω και priority μερικές φορές ανά μήνα μέσω slicing. Ενδιαφέρον.. Με τη καλή ή την κακή έννοια ενδιαφέρον; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 55 minutes ago, cu2goup said: Σαν πολλά δεν μαζεύονται τα άσχετα που ρωτάς στην Cosmote; 😉 Από δω κ πέρα θα τα γραφω στη Νόβα (θα σας δείξω εγω!!!) 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 17 minutes ago, elkons said: Με τη καλή ή την κακή έννοια ενδιαφέρον; Και τα 2. Θετικό ότι αξιοποιούν τις τεχνολογίες του δικτύου για προτεραιοποίηση, κακό το ότι δεν είναι γενικά και το δίνει σε μορφή pass. Συν ότι μιλάμε και για έμμεση χειροτέρευση ποιότητας δικτύου στα άλλα συμβόλαια. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Έμαθα από εσωτερική πηγή ότι μία μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας (που "ίσως" αρχίζει απο Π) "ίσως" ξεκινήσει black Friday προσφορές από την Παρασκευή... Λογικά από αύριο θα ξεκινήσουν μαζί με τον Κ. Edited November 12, 2025 by katsiletra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 5 minutes ago, katsiletra said: Λογικά από αύριο θα ξεκινήσουν μαζί με τον Κ. Όλοι αυτοί που υπερκοστολογούν όλο τον υπόλοιπο χρόνο, θα πουλήσουν σε νορμάλ τιμή και θα το παρουσιάσουν ως προσφορά για τα πρόβατα (με ελάχιστες εξαιρέσεις που και πάλι τα πρόβατα δεν θα εντοπίσουν). Ευτυχώς είμαστε εδώ και στα λαγονικά και γίνεται δουλίτσα.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Έπρεπε καπου να το γραψω... ΥΓ: σορυ κιόλας... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 19 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Αυτά μπορείς να τα κάνεις μπαίνοντας από browser στην σελίδα διαχείρισης 192.168.Χ.Χ Ρίξε μία ματιά στο ταμπελάκι από κάτω. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω κάνει ήδη αυτό που λές αλλά δυστυχώς δεν ξέρω Αγγλικά, οπότε πάλι πρέπει να πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών για να με καθοδηγήσουν. Ομως και πάλι δεν είναι αυτή η λύση, γιατί η εφαρμογή θα έπρεπε να λειτουργεί, έτσι κι αλλώς. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 15 minutes ago, johnnykap1 said: δυστυχώς δεν ξέρω Αγγλικά Δεν χρειάζεται να ξέρεις αγγλικά πέρα από 3 λέξεις. Password, user, enter. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts