Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατά την παραγγελία τσεκάρεις αν θέλεις να σου σταλεί και δεύτερο νούμερο. Έχω κάνει αρκετές παραγγελίες τελευταία και ήρθε μία sim καθώς δεν ήθελα να γεμίζω αριθμούς.

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

3 minutes ago, VIPdriver said:

Κάποια στιγμή είχα 8 νουμερα χωρίς να τα επιλέξω κάπου. Επίσης τώρα τελευταία το γράφουν κ οι προσφορες (θα σου στείλουμε δώρο και ένα ακόμη νουμερο) 

Ναι αλλά το επιλέγεις με τικ. Είναι προ επιλεγμένο και καλώς ή κακώς, κάποιοι δεν το προσέχουν 

34 minutes ago, VIPdriver said:

Κάποια στιγμή είχα 8 νουμερα χωρίς να τα επιλέξω κάπου. Επίσης τώρα τελευταία το γράφουν κ οι προσφορες (θα σου στείλουμε δώρο και ένα ακόμη νουμερο) 

Όταν κάνεις την παραγγελία κάτω από τους όρους χρήσης έχει να επιλέξεις και αυτό. Αν δε το επιλέξεις δεν στέλνουν άλλο νούμερο. 

3 minutes ago, VIPdriver said:

Με άλλα λόγια επιλεγεις να μην σου ερθει 2ο νούμερ, αλλιώς σου στέλνουν. 

Απλά γίνε πιο προσεκτικός στις παραγγελίες σου.. μην ρίξεις πάλι το φταίξιμο στη Vodafone. 

16 minutes ago, elkons said:

Όταν κάνεις την παραγγελία κάτω από τους όρους χρήσης έχει να επιλέξεις και αυτό. Αν δε το επιλέξεις δεν στέλνουν άλλο νούμερο. 

Απλά γίνε πιο προσεκτικός στις παραγγελίες σου.. μην ρίξεις πάλι το φταίξιμο στη Vodafone. 

Οταν τις παραγγελνα, δεν ειχε επιλογη να ΜΗΝ μου στειλουν. Οσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πόσο προσεκτικός είμαι. 

https://techmaniacs.gr/forologiki-pagida-i-pliromi-logariasmon-gia-toys-syndromites-tis-vodafone/

6 ώρες πριν, advantix said:

Έχει και φέτος Entertainment Pack. Αν όμως έχεις ήδη πακέτο αγορασμένο δεν σου το εμφανίζει απ΄ ότι κατάλαβα.

Σε φρογκ δεν μου έβγαλε.

On 12/12/2025 at 10:17 ΠΜ, AlexM2 said:

Πάντως οι προσφορές για ανανέωση στην Cosmote είναι τραγικές. 

Γιατί το λες; best deal!

IMG_2836.png

Ρε παιδιά στο νέο COSMOTE app δεν δείχνει στα καρτοκινητά πότε γίνεται φραγή και πότε ακυρώνεται ο αριθμός τελείως 

πριν το έδειχνε τώρα το κατάργησαν ;;;

8 minutes ago, ANAGNPANA said:

Ρε παιδιά στο νέο COSMOTE app δεν δείχνει στα καρτοκινητά πότε γίνεται φραγή και πότε ακυρώνεται ο αριθμός τελείως 

πριν το έδειχνε τώρα το κατάργησαν ;;;

Ουτε σε cu,f2g,Q,frog δειχνει

5 minutes ago, VIPdriver said:

Ουτε σε cu,f2g,Q,frog δειχνει

Απλά πριν τα έδειχνε όμως σοτ COSMOTE app και για κάποιο λόγο το σταμάτησαν …

Ξέρει κανείς ποιος είναι ο περιορισμός gb για ευρωπαϊκή ένωση? Δηλαδή, αγόρασα ένα πακέτο what's up απεριόριστα gb μία εβδομάδα για Αυστρία, αλλά την Τρίτη μέρα μου γράφει ότι έχω μεν απεριόριστα αλλά δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω 

4 minutes ago, james9t said:

Ξέρει κανείς ποιος είναι ο περιορισμός gb για ευρωπαϊκή ένωση? Δηλαδή, αγόρασα ένα πακέτο what's up απεριόριστα gb μία εβδομάδα για Αυστρία, αλλά την Τρίτη μέρα μου γράφει ότι έχω μεν απεριόριστα αλλά δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω 

Το Giga Week έχει όριο 9GB όταν κάνεις Roaming εντός Ε.Ε.

Κανονοικά η εφαρμογή δείχνει τα διαθέσιμα GB roaming που έχεις και μόλις επιτρέψεις Ελλάδα και δεν έχει λήξει το πακέτο τότε θα φανούν απεριόριστα. 

Πέρυσι με πακέτο όλα απεριόριστα:

b4e75786-bbfe-4256-a048-a3e33fed7eb7.jpg

Ότι είναι γκρι δεν είναι διαθέσιμο για χρήση μέσω Roaming *

Η καινούργια έκδοση του Cosmote app πάντως είναι πολύ χάλια.. μπορεί να έχει πιο όμορφο το interface αλλά είναι δύσχρηστο, πρέπει να ψάχνεις μια μια σύνδεση και ξεχωριστά τον κάθε λογαριασμό και όχι συγκεντρωτικά. 

Ούτε πιο όμορφο είναι, γενικά το βρίσκω δύσχρηστο και αναποτελεσματικό. Το μόνο θετικό είναι το native dark mode εδώ και λίγες εκδόσεις. Απλά η Cosmote έσπρωξε το νέο branding/look and feel.

Χάλια ειναι.Πολύ φορτωμένη χρώματα μπιμπλίκια ,το κουμπί με την Χριστουγενιάτικες  προσφορές δεν μπορείς να το αφαιρέσεις αν δεν σε ενδιαφέρει.Οπως και το κομμάτι με το box κλπ που είμαι εξωτερικό άρα μου είναι αδιάφορο/άχρηστο.

Τουλάχιστον έχει στρώσει και δεν ζητάει κάθε φορά κωδικούς κλπ.

Ας πάρουν καμιά ιδέα από την vf που το app τους στο UX παίρνει άριστα... δηλαδή οι ίδιοι δεν το χρησιμοποιούν ? Το βρίσκουν user friendly ? 

4 minutes ago, bill33 said:

Χάλια ειναι.Πολύ φορτωμένη χρώματα μπιμπλίκια ,το κουμπί με την Χριστουγενιάτικες  προσφορές δεν μπορείς να το αφαιρέσεις αν δεν σε ενδιαφέρει.Οπως και το κομμάτι με το box κλπ που είμαι εξωτερικό άρα μου είναι αδιάφορο/άχρηστο.

Τουλάχιστον έχει στρώσει και δεν ζητάει κάθε φορά κωδικούς κλπ.

Έχουν βάλει σε ένα τσουβάλι πληρωμές, φαγητό και ασφάλειες χαμός λέμε..

3 minutes ago, zerokill said:

Ας πάρουν καμιά ιδέα από την vf που το app τους στο UX παίρνει άριστα... δηλαδή οι ίδιοι δεν το χρησιμοποιούν ? Το βρίσκουν user friendly ? 

Γιατί έχει φτιάξει ποτέ καλή εφαρμογή η Cosmote; ακόμα και το site ένα χάλι είναι. Μόνο Cosmote TV ευτυχώς είναι μια χαρά. 

2 minutes ago, zerokill said:

Kαι αυτοί έχουν το my cu app που τσίρκο.

Just now, bill33 said:

Kαι αυτοί έχουν το my cu app που τσίρκο.

Τουλάχιστον αυτό είναι μόνο για την καρτοκινητή.. πάντως δεν είναι άσχημο, πάει σφαίρα. Στο What's Up η Cosmote έχει βάλει πολύ αργό animation κατά το άνοιγμα. 

Αν δείτε τις πιο πρόσφατες αξιολογήσεις στο Playstore για το Cosmote app, δεν εξυπηρετεί κανένα η καινούργια έκδοση. Τουλάχιστον ας φτιάξουν το περιβάλλον του Chat.. ο βοηθός (bot) σου βγάζει τη πίστη να συνδεθείς με εκπρόσωπο, και αν βγεις για λίγο από την εφαρμογή τερματίζεται τελείως η συνομιλία. 

Πρέπει να σοβαρευτούν...

Για γρήγορες (αλλά και πτωχές) apps πάμε nova.. 

Η βονταφονάρα έχει πράγματι καλή εφαρμογή, χωρίς όμως να δέχεται πολλά νούμερα μαζι...

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

βονταφονάρα έχει πράγματι καλή εφαρμογή, χωρίς όμως να δέχεται πολλά νούμερα μαζι...

κορυφαία είναι η εφαρμογή της Vodafone. Κυριως λόγω του Apple-Google Pay. 

Edited by panos.k2

19 minutes ago, panos.k2 said:

κορυφαία είναι η εφαρμογή της Vodafone. Κυριως λόγω του Apple-Google Pay. 

Αναλογα τις ανάγκες του καθενός. Εγω που διαχειριζομαι 5 νουμερα, μόνο η κοσμοτε μου φαίνεται κορυφαία.