marios239 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 1 minute ago, elkons said: Πρέπει να έχουν θέμα οι Cosmote Servers στο speedtest, συνέχεια στη μέση της μέτρησης έχει Error και νόμιζα ότι φταίει το κινητό μου από το πρωί..μέχρι που έσβησα το speedtest αλλά εξακολουθεί να υφίσταται το θέμα. Το παρατήρησα κι εγώ αυτό σήμερα. Προσπαθούσα να κάνω κάτι τεστ με Nova και νόμιζα ότι είχε κάποιο θέμα το δίκτυο. Τελικά ήταν ο server. 1 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου (edited) Μακράν το πιο αποτυχημένο rebranding που έχω δει, COSMOTE έξω (κεντρικά και καταστήματα) και COSMOTE TELEKOM μέσα, app και site μπλε-πράσινο-magenta χωρίς καθαρή ταυτότητα, κινητά γράφουν COSMOTE, σακούλες νέο logo, υπηρεσίες Magenta AI, Magenta ONE, Magenta Moments και COSMOTE Gigamax μισά με Telekom, μισά με παλιό branding, αντί να κάνουν ένα καθαρό cut σε Telekom διατηρούν ταυτόχρονα όλα τα στοιχεία του παλιού brand μπερδεύοντας τον καταναλωτή, το όνομα Cosmote Telekom είναι τεράστιο και άβολο σαν να σε λένε "Άννα Μαρία" και στην καθημερινότητα να μη χρησιμοποιείς κανένα από τα δύο, πρόκειται για ένα μισό rebranding που κουράζει τον καταναλωτή και δεν χτίζει ούτε νέα ταυτότητα ούτε brand equity, αχταρμάς και χάος απλά. Σοβαρευτείτε. Edited 26 Ιανουαρίου by elkons 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου (edited) 3 ώρες πριν, elkons said: Μακράν το πιο αποτυχημένο rebranding που έχω δει, COSMOTE έξω (κεντρικά και καταστήματα) και COSMOTE TELEKOM μέσα, app και site μπλε-πράσινο-magenta χωρίς καθαρή ταυτότητα, κινητά γράφουν COSMOTE, σακούλες νέο logo, υπηρεσίες Magenta AI, Magenta ONE, Magenta Moments και COSMOTE Gigamax μισά με Telekom, μισά με παλιό branding, αντί να κάνουν ένα καθαρό cut σε Telekom διατηρούν ταυτόχρονα όλα τα στοιχεία του παλιού brand μπερδεύοντας τον καταναλωτή, το όνομα Cosmote Telekom είναι τεράστιο και άβολο σαν να σε λένε "Άννα Μαρία" και στην καθημερινότητα να μη χρησιμοποιείς κανένα από τα δύο, πρόκειται για ένα μισό rebranding που κουράζει τον καταναλωτή και δεν χτίζει ούτε νέα ταυτότητα ούτε brand equity, αχταρμάς και χάος απλά. Σοβαρευτείτε. Συμφωνω να το κανει κατευθειαν τελεκομ να ξεμπερδευει.. Edited 26 Ιανουαρίου by Nickchris36 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να μείνει COSMOTE όπως είναι τόσα χρόνια γνωστή στον έλληνα καταναλωτή. Αλλά αν τόσο πολύ καίγονται να την αλλάξουν, ας το έκαναν κατευθείαν Telekom Πάντως στη μια χώρα τη λένε T-Mobile, στην άλλη Telekom και στην άλλη Magenta. Δεν μπορώ να καταλάβω που τους πείραξε το Cosmote, που έχει και δύναμη εμπορικά Και το να γράφει Telekom GR στο Roaming, δε ξέρω που αποσκοπεί, λες και θα κοιτάξει κανένας Γερμανός τουρίστας σε ποιο δίκτυο είναι συνδεδεμένος… 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Εγώ νομίζω ότι η αλλαγή θα γίνει σταδιακά για πολλους λόγους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr-R Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου (Αποκάλυψη: Δεν είμαι Έλληνας. Αυτό είναι από το Google Translate, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν πολλά λάθη) Η άποψή σας είναι ενδιαφέρουσα. Συμφωνώ ότι ο συνδυασμός χρωμάτων δεν είναι καλός. Η τρέχουσα κατάσταση δεν είναι λάθος. Θα ήταν ανόητο να βάλουμε κάτι στην εικόνα αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι σπατάλη χρημάτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα καταστήματα εξακολουθούν να είναι COSMOTE μέσα και έξω, όπως και οποιαδήποτε φυσικά περιουσιακά στοιχεία (λογότυπα στα κεντρικά γραφεία). Γιατί να ξοδεύουμε χρήματα για τη «διπλή επωνυμία» όταν είναι μόνο προσωρινή. Θα έπρεπε να γίνει ξανά όταν γίνει η τελική ανανέωση της επωνυμίας. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνουν δύο φορές. Η περίοδος που διανύουμε τώρα είναι μόνο για την αυξημένη ευαισθητοποίηση των πελατών. Βλέπετε και ακούτε COSMOTE TELEKOM σε όλες τις διαφημίσεις, βλέπετε το χρώμα ματζέντα. Τα χρήματα θα δαπανηθούν για την πραγματική ανανέωση της επωνυμίας, όταν το όνομα COSMOTE αφαιρεθεί και το δίκτυο γίνει απλώς Telekom GR. Θα δείτε καταστήματα να ανανεώνονται μέσα και έξω και θα περιμένετε να υπάρχει πολύ ματζέντα. Περιμένουμε επίσης αλλαγές στην εταιρική ταυτότητα της COSMOTE TV. Ας δούμε πόσο όμορφη θα φαίνεται όταν είναι MagentaTV. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Συμφωνώ ότι η αλλαγή γίνεται σταδιακά και ότι δεν έχει νόημα να ξοδευτούν τα διπλάσια χρήματα.. το πρόβλημα όμως είναι ότι το μεταβατικό στάδιο έχει τραβήξει πολύ και δείχνει χαοτικό. Όταν συνυπάρχουν τόσα brands, χρώματα και ονομασίες χωρίς καθαρό πλαίσιο, ο καταναλωτής κουράζεται αντί να προετοιμάζεται. 11 minutes ago, Mr-R said: (Αποκάλυψη: Δεν είμαι Έλληνας. Αυτό είναι από το Google Translate, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν πολλά λάθη) Η άποψή σας είναι ενδιαφέρουσα. Συμφωνώ ότι ο συνδυασμός χρωμάτων δεν είναι καλός. Η τρέχουσα κατάσταση δεν είναι λάθος. Θα ήταν ανόητο να βάλουμε κάτι στην εικόνα αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι σπατάλη χρημάτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα καταστήματα εξακολουθούν να είναι COSMOTE μέσα και έξω, όπως και οποιαδήποτε φυσικά περιουσιακά στοιχεία (λογότυπα στα κεντρικά γραφεία). Γιατί να ξοδεύουμε χρήματα για τη «διπλή επωνυμία» όταν είναι μόνο προσωρινή. Θα έπρεπε να γίνει ξανά όταν γίνει η τελική ανανέωση της επωνυμίας. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνουν δύο φορές. Η περίοδος που διανύουμε τώρα είναι μόνο για την αυξημένη ευαισθητοποίηση των πελατών. Βλέπετε και ακούτε COSMOTE TELEKOM σε όλες τις διαφημίσεις, βλέπετε το χρώμα ματζέντα. Τα χρήματα θα δαπανηθούν για την πραγματική ανανέωση της επωνυμίας, όταν το όνομα COSMOTE αφαιρεθεί και το δίκτυο γίνει απλώς Telekom GR. Θα δείτε καταστήματα να ανανεώνονται μέσα και έξω και θα περιμένετε να υπάρχει πολύ ματζέντα. Περιμένουμε επίσης αλλαγές στην εταιρική ταυτότητα της COSMOTE TV. Ας δούμε πόσο όμορφη θα φαίνεται όταν είναι MagentaTV. I understand this is a transitional phase and that spending money twice makes no sense. My point is that the transition has lasted too long and, from a branding perspective, it feels confusing rather than preparatory for customers. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Οταν ολοκληρωθεί ολο το rebranding της εταιρείας θα επηρεαστεί η καρτοκινητες της οπως το whats Up η κτλ διότι σε μια βδομάδα θα πάω στην κοσμοτε 06/02/2026 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 2 minutes ago, Dimitris_15 said: Οταν ολοκληρωθεί ολο το rebranding της εταιρείας θα επηρεαστεί η καρτοκινητες της οπως το whats Up η κτλ διότι σε μια βδομάδα θα πάω στην κοσμοτε 06/02/2026 Η καρτοκινητή δε νομίζω να αλλάξει καθόλου. Θα είναι για παράδειγμα What's Up (by Telekom). Δε σε καταλαβαίνω όμως, επειδή θα πας στη Cosmote την άλλη εβδομάδα θα τους έρθει η επιφοίτηση να αλλάξουν το brand; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου (edited) 37 minutes ago, Mr-R said: Τα χρήματα θα δαπανηθούν για την πραγματική ανανέωση της επωνυμίας, όταν το όνομα COSMOTE αφαιρεθεί και το δίκτυο γίνει απλώς Telekom GR. Θα δείτε καταστήματα να ανανεώνονται μέσα και έξω και θα περιμένετε να υπάρχει πολύ ματζέντα. Περιμένουμε επίσης αλλαγές στην εταιρική ταυτότητα της COSMOTE TV. Ας δούμε πόσο όμορφη θα φαίνεται όταν είναι MagentaTV. Γιατί δεν το κάνουνε αμέσως? Οι έλληνες προτιμούνε ότι είναι γερμανικό. Παράδειγμα, δείτε πόσα γερμανικά αυτοκίνητα κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Edited 26 Ιανουαρίου by hercoulis 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Mr-R said: Η άποψή σας είναι ενδιαφέρουσα. Συμφωνώ ότι ο συνδυασμός χρωμάτων δεν είναι καλός. Η τρέχουσα κατάσταση δεν είναι λάθος. Θα ήταν ανόητο να βάλουμε κάτι στην εικόνα αυτή Δεν είναι λάθος, δεν είναι και σωστή. Ακόμα και το λογότυπο με τη διπλή επωνυμία θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο όμορφο, πχ όλο ροζ ή να μείνει η τριχρωμία αλλά χωρίς το Τ με ματζεντα φόντο. Αντίστοιχα όλα τα γραφικά, προφανώς σε μια τέτοια κατάσταση κρατάς αυτά που δουλεύουν σε σένα και όχι όσα έχεις απλά για να μην ταλαιπωρηθείς. Αυτά όσον αφορά την ψηφιακή. Στα καταστήματα εννοείται πως συνεχίζεις χωρίς καμία αλλαγή 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου (edited) προσωπικά πιστεύω ότι πλέον δεν υπάρχει branding στις μέρες μας στο βαθμό "θα πάω στον ΟΤΕ γιατί είναι ελληνικός" - μέχρι και η κουτσή Μαρία εδώ και χρόνια, γερμανικό τον θεωρεί. εδώ μέσα σ'ένα βράδυ ο ΟΠΑΠ έγινε allwyn, και δεν μπορεί η COSMOTE να γίνει Τ; υγ: μόνο οι OG θα θυμούνται ότι την ίδια συζήτηση κάναμε στο myPhone και το 2009 ☠️ Edited 26 Ιανουαρίου by ParafronGR 5 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 7 minutes ago, ParafronGR said: εδώ μέσα σ'ένα βράδυ ο ΟΠΑΠ έγινε allwyn, και δεν μπορεί η COSMOTE να γίνει Τ; Ακριβώς αυτό σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω το ποστ μου! Το ίδιο ισχύει και για τη Nova, την ημέρα που είχαν προγραμματίσει την αλλαγή όλα έγιναν στην ώρα τους. Απλά έχει καταντήσει κουραστικό όλο αυτό το πράγμα για ονομασία.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 18 minutes ago, elkons said: Ακριβώς αυτό σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω το ποστ μου! Το ίδιο ισχύει και για τη Nova, την ημέρα που είχαν προγραμματίσει την αλλαγή όλα έγιναν στην ώρα τους. Απλά έχει καταντήσει κουραστικό όλο αυτό το πράγμα για ονομασία.. Συμφωνω κουρασαν 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Ωπ εδω είμαστε λέω, μόλις είδα τη τιμή του προγράμματος για να δώσει τη συσκευή στα 279€ με πίκρανε.. Διαφορετικά εάν δεν επιλεξεις το UNLIMITED Τότε ποια είναι η προσφορά; Αυτα εμφάνισε, επιλέγοντας ότι έχω σταθερή Cosmote.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Περισσότερο από 33€ για συμβόλαιο είναι κλοπή. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Αυτός ο συγχρονισμός Θαναηλάκη, ήχου και εικόνας στο κοσμοτε- τελεκομ… Γνωρίζαμε τις φάσεις πριν δημιουργηθούν σε όλο τον αγώνα Άγιαξ ΟΣΦΠ. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου cosmote app updated σε 12.4.0 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Με τη νέα έκδοση της εφαρμογής στο πάνω μέρος της αρχικής οθόνης προστέθηκε νέα περιοχή "Προς πληρωμή" ώστε να φαίνονται αναλυτικά οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Η πρώτη κατάργηση δικτύου χαλκού στην Ελλάδα σε ΑΚ ΡΟΣΤΑΝ και ΑΚ ΑΛΥΣΙΔΑ! https://techmaniacs.gr/ote-katargisi-diktyoy-chalkoy-copper-switch-off-se-ayta-ta-astika-kentra/ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου (edited) καλά εδώ ο χαλκός θα καταργηθεί σε 20 χρόνια, ρώτησα τον τεχνικό οτε είπε και θα είναι οπτικές ίνες μέσω κολόνας λόγο της διαμόρφωσης του χωριού αλλά και αυτό θα αργήσει πάρα πάρα πολύ ... ας είναι καλά το cosmote 5G wifi κάποια στιγμή θα το βάλω Edited 2 Φεβρουαρίου by babis3g 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου (edited) Καινούργια μόδα στην εξυπηρέτηση πελατών να φωνάζει η εκπρόσωπος όταν προσπαθεί κάποιος να εξηγήσει κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο; Φαντάζομαι η κα Βιολάντα στην εξυπηρέτηση είχε μια δύσκολη μέρα. Το θεωρώ όμως ανήθικο να προσπαθείς να τα χώσεις στον πελάτη που σε πληρώνει επειδή δε βρίσκεις καταχωρημένο αίτημα (ενω ειχε γίνει με προηγούμενο εκπρόσωπο πριν πολλές μέρες, χωρίς να δώσει κωδικό αιτήματος). Μάλλον τους τρώει ο κωλ0ς τους να χάσουν 1 σταθερό, 5 κινητά (3 συμβόλαιά 2 καρτοκινητά) και Cosmote TV. Το θειικό: Στο σύστημα φαίνεται ότι η κάλυψη στις περιοχές που αναφέρετε είναι οριακή. (Εγώ το γνωρίζω, και γιαυτό καλώ). Αφού ρε γαμωτο βλέπετε στο κωλοσυστημα οτι είναι χάλια η κατάσταση, μπρίκια κολλατε; Edited 3 Φεβρουαρίου by elkons 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου 7 minutes ago, elkons said: Καινούργια μόδα στην εξυπηρέτηση πελατών να φωνάζει η εκπρόσωπος όταν προσπαθεί κάποιος να εξηγήσει κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο; Φαντάζομαι η κα Βιολάντα στην εξυπηρέτηση είχε μια δύσκολη μέρα. Το θεωρώ όμως ανήθικο να προσπαθείς να τα χώσεις στον πελάτη που σε πληρώνει επειδή δε βρίσκεις καταχωρημένο αίτημα (ενω ειχε γίνει με προηγούμενο εκπρόσωπο πριν πολλές μέρες, χωρίς να δώσει κωδικό αιτήματος). Μάλλον τους τρώει ο κωλ0ς τους να χάσουν 1 σταθερό, 5 κινητά (3 συμβόλαιά 2 καρτοκινητά) και Cosmote TV. Το θειικό: Στο σύστημα φαίνεται ότι η κάλυψη στις περιοχές που αναφέρετε είναι οριακή. (Εγώ το γνωρίζω, και γιαυτό καλώ). Αφού ρε γαμωτο βλέπετε στο κωλοσυστημα οτι είναι χάλια η κατάσταση, μπρίκια κολλατε; Υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες 8 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου 1 minute ago, Nickchris36 said: Υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες Όταν βγουν τα πορτοκάλια θα χαιρετήσω. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου Just now, elkons said: Όταν βγουν τα πορτοκάλια θα χαιρετήσω. Και πολυ καλα θα κανεις! 5 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts