Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 16χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 ώρα πριν, aektzhs 1 said:

One app και αυτό ήρθε με την έκδοση 12.0.0

Εμφανίζεται καιρό πριν. Χρησιμοποιεί API του one app που επικοινωνούν με το magenta view crm που χρησιμοποιούν 

12 ώρες πριν, paanos said:

Εμφανίζεται καιρό πριν. Χρησιμοποιεί API του one app που επικοινωνούν με το magenta view crm που χρησιμοποιούν 

Πάντως πριν από κάνα μήνα που έκανε αίτημα για φορητότητα για τον πατέρα του τότε που έδινε τα απεριόριστα για 9 μήνες από Nova πάλι δεν το έλεγε One app μου είπε. Για να δούμε τι θα γίνει

Εμένα πριν 4 μήνες που έκανα λέει one app. Μήπως έκανε την ενεργοποίηση από άλλη εφαρμογή και όχι από το cosmote app;

Screenshot_2025-11-27-22-24-34-174_gr.cosmote.myaccount.widget-edit.thumb.jpg.588a13fbeb5dd0c0679af9bbb14a9be0.jpg

Όσο φορτώνει η εφαρμογή παρατήρησα πως στα recent apps γράφει magenta ai.

Screenshot_2025-11-28-11-55-40-835_com_miui.home-edit.thumb.jpg.10af002a22c3cbc2be5c8d95a2c4bc82.jpg

Cosmote tv full pack ιντερνετικό με 2 πάγια δώρο και 25€ το μήνα είναι οκ ; Επίσης θα μπορώ να βλέπω σε 2 οθόνες αθλητικά ταυτόχρονα ; Ή eon είναι καλύτερη και φθηνότερη μήπως ; 

20 ώρες πριν, Greg29Ms said:

Cosmote tv full pack ιντερνετικό με 2 πάγια δώρο και 25€ το μήνα είναι οκ ; Επίσης θα μπορώ να βλέπω σε 2 οθόνες αθλητικά ταυτόχρονα ; Ή eon είναι καλύτερη και φθηνότερη μήπως ; 

Η eon από ότι είδα τρέχει προσφορά σε συνδυασμό με σταθερό Nova όμως 

Ναι τα αθλητικό είναι μέχρι 2 ταυτόχρονα 

Μάλλον μπήκε εξ ολοκλήρου One App.

Όλο και περισσότερο φεύγει το πράσινο χρώμα της Cosmote. 

Hlias.

4 ώρες πριν, elkons said:

Μάλλον μπήκε εξ ολοκλήρου One App

Τι λέτε ρε σεις 😛 

Μοιάζει, δεν είναι καν port in. Κακή σχεδίαση κατά τη γνώμη μου. One App όταν θα γίνει θα το καταλάβετε, θα ξηλωθούν και όλες αυτές οι περίεργες οθόνες που δείχνουν υπόλοιπα κλπ. 
Για την ώρα, εκεί που δείχνει τα banner (παλιά τέρμα πάνω και τώρα τέρμα κάτω) βλέπω πάλι το ίδιο bug, 1-2 δευτερόλεπτα τα δείχνει παραμορφωμένα. Θέμα της εφαρμογής από το 2018.

Edited by paanos

5 ώρες πριν, Ninjis said:

νέο τελεκομοντιζαιν 

IMG_1551.jpeg

Σε dark mode είναι ποιο ωραίο χαχα

IMG_5239.png

1 hour ago, paanos said:

Τι λέτε ρε σεις 😛 

Μοιάζει, δεν είναι καν port in. Κακή σχεδίαση κατά τη γνώμη μου. One App όταν θα γίνει θα το καταλάβετε, θα ξηλωθούν και όλες αυτές οι περίεργες οθόνες που δείχνουν υπόλοιπα κλπ. 
Για την ώρα, εκεί που δείχνει τα banner (παλιά τέρμα πάνω και τώρα τέρμα κάτω) βλέπω πάλι το ίδιο bug, 1-2 δευτερόλεπτα τα δείχνει παραμορφωμένα. Θέμα της εφαρμογής από το 2018.

Πανω πανω εκει που δειχνει το προφίλ, MagentaONE και επιλογή αριθμού είναι ακριβώς ιδιο με το Telekom APP πάντως της Magyar Telekom .

Από κει και κάτω το έχουν προσαρμόσει όπως θέλουν, πολλές διαφημίσεις θα έλεγα για Home Screen. 

Edited by elkons

Hlias.

On 29/11/2025 at 1:46 ΜΜ, elkons said:

Μάλλον μπήκε εξ ολοκλήρου One App.

Όλο και περισσότερο φεύγει το πράσινο χρώμα της Cosmote. 

Αυτός είναι ο στόχος μέχρι τέλους του 2026 το rebrand καθολικά.

Καλησπέρα παιδιά, έχω γραμμή σταθερού 300 fiber η οποία έχει γίνει 500 απο το καλοκαίρι..

Πληρώνω 36,10 αλλά λήγει σε λίγο καιρό.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει voucher, μπορεί με κάποιο τρόπο να το κάνει προσθήκη ο οτε στη γραμμή μου;

Η Vodafone μου δίνει 300 με 26€ και χρήση voucher (υποβάθμιση και ξανά 300 fiber)

Υπάρχει κάποιο τμήμα να μιλήσω γι'αυτό;

Edited by Da_rudakos

Υπάρχουν προγράμματα χωρίς σταθερή;

Έχει ένας γνωστός μου FFTH 300Mbps αλλά δεν χρησιμοποιούν το σταθερό και έχουν κάνει φραγή μέσω της εξυπηρέτησης. Σήμερα κάλεσαν για προσφορά αναβάθμισης του συμβολαίου χωρίς σταθερό με 19,50€ 1Gbps για 24 μήνες. 

Εννοείται πως δέχτηκαν. Λογικά με MagentaONE είναι η τιμή αλλά μου έκανε πολύ εντύπωση για την Cosmote. 

Hlias.

4 minutes ago, elkons said:

Έχει ένας γνωστός μου FFTH 300Mbps αλλά δεν χρησιμοποιούν το σταθερό και έχουν κάνει φραγή μέσω της εξυπηρέτησης. Σήμερα κάλεσαν για προσφορά αναβάθμισης του συμβολαίου χωρίς σταθερό με 19,50€ 1Gbps για 24 μήνες. 

Εννοείται πως δέχτηκαν. Λογικά με MagentaONE είναι η τιμή αλλά μου έκανε πολύ εντύπωση για την Cosmote. 

Πλέον έχει, βγήκαν εχθές!

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

34 minutes ago, elkons said:

1gbps στα 20 ευρώ με φραγή σταθερού έδιναν συνήθως όταν υπάρχει διαθεσιμότητα ΔΕΗ fiber και πας να κάνεις διακοπή. 

Καλό νέο που το πασάρουν και μόνοι τους. 

Edited by dasnowy

31 minutes ago, marios239 said:

Προσθέτω κι αυτό:

https://www.cosmote.gr/static/uploads/programmata_COSMOTΕ_FIBER_INTERNET 500_1Gbps_24M.pdf

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

31 minutes ago, marios239 said:

Ωχ έχεις δίκιο! Φαίνεται τους πονάει η ΔΕΗ.

1 minute ago, dasnowy said:

1gbps στα 20 ευρώ με φραγή σταθερού έδιναν συνήθως όταν υπάρχει διαθεσιμότητα ΔΕΗ fiber και πας να κάνεις διακοπή. 

Καλό νέο που το πασάρουν και μόνοι τους. 

Όχι δεν υπάρχει εδώ. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι για αναβάθμιση χαμηλώνει η τιμή γιατί τώρα δίνουν 26,κατι€.

Hlias.

4 ώρες πριν, elkons said:

Το συμβόλαιο τους πότε έληγε; 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

On 5/12/2025 at 8:45 ΜΜ, VIPdriver said:

Ερωτηματολόγιο με "δωρο" άδωρο εδω κ 15 λεπτα

Για τρίτη σερί φορά δε μου πίστωσαν τα υποτιθέμενα data...

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

55 minutes ago, Serafeim1981 said:

Για τρίτη σερί φορά δε μου πίστωσαν τα υποτιθέμενα data...

Όπως και σε εμένα. Δοκιμασα το τσατ, αλλά βαρεθηκα να περιμενω και το αφησα. 

Δεν ασχολούμαι καν με το chat το οποίο κι αυτό είναι ανεπαρκές.

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

4 minutes ago, Serafeim1981 said:

Δεν ασχολούμαι καν με το chat το οποίο κι αυτό είναι ανεπαρκές.

Συμφωνώ. Η κοσμοτέ έχει τους 2πλασιους συνδρομητές απο τον ανταγωνισμό και η Telekom οφείλει να φροντίσει η ονλαιν εξυπηρέτηση να είναι καλύτερη. Το ΑΙ αποδεικνύεται χαζό.