wayfunbug Δημ. October 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 (edited) Έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα στις εισερχόμενες κλήσεις και SMS κατά το roaming εκτός ΕΕ; Φαίνεται οι κλήσεις να κόβονται τελείως χωρίς να χτυπάει καν το τηλέφωνο για τον καλούντα, και να μην υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση ότι υπήρξε κλήση για τον καλούμενο. Vodafone και Nova πώς το χειρίζονται αυτό; Edited October 18, 2025 by wayfunbug 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 Από τότε που προσπαθούσαν να γυρίσουν το COSMOTE σε Telekom, τον αποστολέα για ενεργοποίηση 5G τα έχουν κάνει μαντάρα. Δεν μπορώ να κάνω ενεργοποίηση 5G και Wifi Calling μέσω SMS, δεν έρχεται ποτέ απάντηση! Αν κάνετε το λάθος και στείλετε πρώτα για ενεργοποίηση 5G, λογικά θα κολλήσει και μετά δε θα έρχεται απάντηση για ενεργοποίηση Wifi Calling ενώ εάν γίνει το αντίθετο θα στείλει και στα 2 με αποστολέα COSMOTE. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. October 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2025 Καλημέρα. Έχω cosmote ftth 300/150 με κόστος ~36€. Σκέφτομαι να προσθέσω cosmote sports + nova sports. Τι κόστος θα έχει? To site με μπερδεύει, λέει περίπου 35€? Άρα μιλάμε για ένα συνολικό κόστος ~70€/μήνα? Τόσο είναι ή χάνω κάτι? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. October 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2025 3 minutes ago, nikiforos_ said: Καλημέρα. Έχω cosmote ftth 300/150 με κόστος ~36€. Σκέφτομαι να προσθέσω cosmote sports + nova sports. Τι κόστος θα έχει? To site με μπερδεύει, λέει περίπου 35€? Άρα μιλάμε για ένα συνολικό κόστος ~70€/μήνα? Τόσο είναι ή χάνω κάτι? Μόνο με αθλητικά όχι το δορυφορικό αυτό με το το TV BOX είναι 28 ευρώ Απλά αν δεν έχεις έκπτωση ήδη σαν magenta one θα πάρεις έκπτωση στο σταθερό σου λόγω magenta one 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. October 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2025 15 minutes ago, ANAGNPANA said: Μόνο με αθλητικά όχι το δορυφορικό αυτό με το το TV BOX είναι 28 ευρώ Απλά αν δεν έχεις έκπτωση ήδη σαν magenta one θα πάρεις έκπτωση στο σταθερό σου λόγω magenta one Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής? Δεν θέλω δορυφορικό πιάτο ούτε αποκωδικοποιητή, θέλω να βλέπω μέσω https://www.cosmotetvott.gr/ Τί να αναμένω για μηνιαία χρέωση? 36+28 δηλαδή περίπου 65€? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. October 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2025 12 minutes ago, nikiforos_ said: Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής? Δεν θέλω δορυφορικό πιάτο ούτε αποκωδικοποιητή, θέλω να βλέπω μέσω https://www.cosmotetvott.gr/ Τί να αναμένω για μηνιαία χρέωση? 36+28 δηλαδή περίπου 65€? Το πρόγραμμα με συμβόλαιο είναι με tv box και είναι 28 ευρώ και το πρόγραμμα χωρίς συμβόλαιο είναι 33,90 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2025 6 ώρες πριν, nikiforos_ said: Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής? Δεν θέλω δορυφορικό πιάτο ούτε αποκωδικοποιητή, θέλω να βλέπω μέσω https://www.cosmotetvott.gr/ Τί να αναμένω για μηνιαία χρέωση? 36+28 δηλαδή περίπου 65€? 55,53€ αν δεν έχεις επιδότηση (gigabit voucher) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. October 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2025 On 15/10/2025 at 8:14 ΜΜ, elkons said: Επειδή η COSMOTE έχει αναλάβει τεράστιο μέρος της χώρας για την ανάπτυξη δικτύου οπτικών ινών μέσω του UFBB, αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς όπως εδώ, ούτε σε δέκα χρόνια δε θα έχει ολοκληρωθεί το έργο. Είναι πραγματικά απίστευτο. Στην περιοχή μας, πέρασαν συνεργεία τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, τον Απρίλιο μπήκαν οι καμπίνες, τον Μάιο έγινε το κλείσιμο των νέων φρεατίων και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στις καινούριες καμπίνες. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο συνέχισαν με κάποια κουτάκια σε σπίτια και λίγες κολώνες για εναέρια περάσματα, τον Αύγουστο ό,τι περίσσευε, και από τον Σεπτέμβριο, τίποτα. Όλα παραμένουν διακοσμητικά. Το πιο εξοργιστικό είναι ότι τον τελευταίο μήνα ενημέρωναν αρκετό κόσμο οι τεχνικοί πως "στις 15 του μηνός να καλέσετε για αίτηση". Είπαν πως υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση λόγω μιας νέας καμπίνας (κάτι είχαν μπερδέψει) , αλλά το θέμα λύθηκε (πριν λίγο καιρό έλεγαν να καλέσουν για αίτηση στις 10 Σεπτεμβρίου αλλά μετά το άλλαξαν).. Και φτάνουμε σήμερα 15 του μηνός και..🥁..τίποτα! Καμία διαθεσιμότητα για FTTH, όλοι κολλημένοι ακόμα στην ADSL. Ο κόσμος παίρνει τηλέφωνο και ακούει το κλασικό "δεν έχουμε ακόμα διαθεσιμότητα", ενώ κάποιοι αναφέρουν ότι τους πρότειναν 5G Wi-Fi (!) , τη στιγμή που η οπτική ίνα είναι έξω από το σπίτι τους και περιμένει απλώς να περαστεί μέσα. Μιλάμε για απίστευτη ανοργανωσιά και πλήρη αδιαφορία. Και δεν πρόκειται για καμιά τεράστια περιοχή, μια κωμόπολη είναι. Υπάρχουν μάλιστα και επιχειρήσεις που δεν πέρασαν καν ίνα, και 4 σχολεία κολλημένα στην ADSL τα οποία απ’ ό,τι φαίνεται θα μείνει με 24άρα σύνδεση, μαζί με μερικές πολυκατοικίες πιο κάτω. Κυριολεκτικά πρίν 3 από τα σχολεία αυτά σταμάτησαν την επέκταση, μπροστά τους. Είπα να τους ρωτήσω και εγώ στο messenger, τι συμβαίνει και απάντησαν Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήσαμε η περιοχή είναι ενταγμένη στο πλάνο αναβάθμισης του δικτύου οπτικών ινών και αναμένεται η ολοκλήρωση κατασκευής έως το τέλος του 2025 καθώς το έργο είναι σε εξέλιξη.Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας εκ νέου στα τέλη του έτους σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται διαθέσιμο δίκτυο ftth για την περιοχή.Σε κάθε περίπτωση εφόσον διατεθεί δίκτυο για την περιοχή θα εμφανιστεί και σχετική προσφορά για τη γραμμή μέσω του Μy Cosmote App. Δηλαδή σχεδόν ένα χρόνο για μια μικρή περιοχή; Κατάντια θα έλεγα. Με συγχωρείτε για όλο αυτό το σεντόνι. Λογικά θα τους πάρει παραμάζωμα όλους η ΔΕΗ. 4 Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2025 1 minute ago, skiabox said: Λογικά θα τους πάρει παραμάζωμα όλους η ΔΕΗ. Η πλάκα ξέρεις ποιος είναι; Δεν έχει επιλέξει καν η ΔΕΗ την Εύβοια 😄 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. October 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2025 (edited) On 19/10/2025 at 7:16 ΜΜ, leo06 said: 55,53€ αν δεν έχεις επιδότηση (gigabit voucher) Ναι δεν έχω επιδότηση. Μπορείς να μου πεις πώς προκύπτει αυτό το ποσό? (δίνω ήδη 36€ για ftth 300/150 και μου φαίνεται πολύ δελεαστικό το +20€ για όλα τα sports) Ευχαριστώ. Edited October 21, 2025 by nikiforos_ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2025 58 minutes ago, nikiforos_ said: Ναι δεν έχω επιδότηση. Μπορείς να μου πεις πώς προκύπτει αυτό το ποσό? (δίνω ήδη 36€ για ftth 300/150 και μου φαίνεται πολύ δελεαστικό το +20€ για όλα τα sports) Ευχαριστώ. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. October 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2025 3 minutes ago, leo06 said: Γιατί δεν πας ή δεν παίρνεις τηλέφωνο στην COSMOTE να ρωτήσεις ; ποιο εύκολο θα είναι να μάθεις αφού έχουν και προσφορές 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2025 Σε γραμμη με Vdsl 100mpbs και και μαζι πακετο 2 κινητα με δωρεαν χρονο ομιλιας με περιπου 38€ (ειχε δοθει πακετο με προσφορα ) Μπορει να γινει αιτηση για οπτικη ? το παγιο πως θ αναπροσαρμοστει? 3 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 Εδώ και καμιά στο κέντρο των Χανίων δεν υπάρχει καθόλου διαθέσιμο 4G/5G τα κινητά είναι όλα στο E και στην εξυπηρέτηση πελατών το γνωριζουν αλλα θα επανέλθει συντομα μαλλον καποια προγραμματισμενη εργασια... 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 33 minutes ago, zerokill said: Εδώ και καμιά στο κέντρο των Χανίων δεν υπάρχει καθόλου διαθέσιμο 4G/5G τα κινητά είναι όλα στο E και στην εξυπηρέτηση πελατών το γνωριζουν αλλα θα επανέλθει συντομα μαλλον καποια προγραμματισμενη εργασια... Καμιά ώρα εννοείς φαντάζομαι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 Εγώ δεν έχω παρατηρήσει ακόμα κάποιο πρόβλημα. Εντομεταξυ δεν έχουν καθόλου limit σε όσους συνδέονται με Roaming; Σήμερα το πρωί με Ο2.de Roaming στην COSMOTE έδειξε 1Gbps B3+B7+N78. Καλό θα ήταν να υπάρχει ένα όριο.. (Σε όσους είναι με Roaming, μη με φάτε) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. October 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2025 Προς ενημέρωση. Για τους 3 μήνες δωρεάν αναβάθμιση ταχύτητας που έδωσε η COSMOTE από 03/11 - 12/11 θα γυρίσει περίπου 68.000 πελάτες της στα προηγούμενα προγράμματα τα οποία είχαν πριν την αναβάθμιση. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2025 On 22/10/2025 at 1:39 ΜΜ, johnny_htc said: Καμιά ώρα εννοείς φαντάζομαι. Λιγότερο νομίζω κράτησε τελικά. 23 ώρες πριν, elkons said: Εγώ δεν έχω παρατηρήσει ακόμα κάποιο πρόβλημα. Εντομεταξυ δεν έχουν καθόλου limit σε όσους συνδέονται με Roaming; Σήμερα το πρωί με Ο2.de Roaming στην COSMOTE έδειξε 1Gbps B3+B7+N78. Καλό θα ήταν να υπάρχει ένα όριο.. (Σε όσους είναι με Roaming, μη με φάτε) Γιατί θα πρέπει να έχεις όριο όταν βρίσκεσαι σε περιαγωγή? 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2025 9 minutes ago, zerokill said: Γιατί θα πρέπει να έχεις όριο όταν βρίσκεσαι σε περιαγωγή? Και γιατί να χώνει τον κοφτερ στο μηνιαίο απεριόριστο πακέτο στα καρτοκινητά αντί να κάνει λίγο πίσω με Roamers; Σε πολλές χώρες γίνεται πχ η Vodafone IT. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Προσοχή στις μουφα σελίδες.. ξαφνικά το postimages έκανε ανακατεύθυνση μόλις πήγα να στείλω φωτογραφία. 1 1 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 2 ώρες πριν, elkons said: Προσοχή στις μουφα σελίδες.. 1 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Μα καλά στις προτεινόμενες ερωτήσεις ήταν, γιατί με παραπέμπει στο Chat; Btw αναφέρουν εξυπηρέτηση 24/7 μέσω Chat αλλά 24/7 είναι το bot και όχι η σύνδεση με εκπρόσωπο 💀 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Ειναι η "ανάπτυξη" που διανύουμε... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 (edited) 1 hour ago, elkons said: Μα καλά στις προτεινόμενες ερωτήσεις ήταν, γιατί με παραπέμπει στο Chat; Btw αναφέρουν εξυπηρέτηση 24/7 μέσω Chat αλλά 24/7 είναι το bot και όχι η σύνδεση με εκπρόσωπο 💀 Ναι ρε συ, το bot είναι 24/7, δεν κοιμάται. Μα τι άλλο θέλετε, πες μου, ολόκληρα ξενύχτια ρίχνει για χάρη σας😜😂🤣 Edited October 30, 2025 by johnny_htc 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 12 minutes ago, VIPdriver said: Ειναι η "ανάπτυξη" που διανύουμε... Γιαυτό θα αυξηθούν και τα συμβόλαια από Δεκέμβρη.. 5 minutes ago, johnny_htc said: Ναι ρε συ, το bot είναι 24/7, δεν κοιμάται. Μα τι άλλο θέλετε, πες μου, ολόκληρα ξενύχτια ρίχνει για χάρη σας😜😂🤣 Άστα.. πλέον με κίνηση στο 13888 προτείνουν να μπεις Chat ενώ είναι κλειστό. Ε εντάξει μετά νιώθω μ@λκας όταν δε μπορώ να συνεννοηθώ με το Bot. Και οι υπάλληλοι του Chat σαν Botακια είναι..πολύ καλύτερη η εξυπηρέτηση μέσω Social. Αισχρή η παρουσίαση του Chat στο APP, επίσης δεν το έχουν ενσωματώσει στο site όπως ο ανταγωνισμός, μόνο εάν μπεις μέσω MyCosmote και κανείς Είσοδο. Επίσης αισχρό το site. Σε αυτά τουλάχιστον μπορούν να επενδύσουν; το ΑΙ τους μάρανε. 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts