Arinos Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 17 ώρες πριν, elkons said: Προσοχή: Τελευταία καλούν διάφοροι αριθμοί από Πολωνία, οι ίδιοι σχεδόν μόνο τα 3 τελευταία ψηφία αλλάζουν. Έχω λάβει την τελευταία εβδομάδα 3 κλήσεις. Κι εμένα με έχουν καλέσει 2 φορές αλλά σε αριθμό Nova 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 13 ώρες πριν, dasnowy said: Οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να επιτρέπουν τα 5ψήφια που έχουν άδεια από την ΕΕΤΤ. Είναι υποχρεωμένοι ? Βρε τους καημένους. Δηλαδή δεν επωφελούνται καθόλου από όλο αυτό. 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Και η ΕΕΤΤ μου φαίνεται πρέπει να είναι υποχρεωμένη να βλέπει μερικά 5ψηφια.. Είναι δυνατόν να στέλνουν τέτοια πράγματα στον κόσμο οι ανώμαλοι; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Η μόνη υποχρέωση που έχουν είναι να δίνουν σωστές υπηρεσίες στους συνδρομητές τους. Έστω να προσπαθούν για το καλύτερο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Αυτά εννοούνται αλλά, κατά τη γνώμη μου, μεγαλύτερη ευθύνη έχει η ΕΕΤΤ που δεν κάνει τίποτα για όλες τις αυθαίρετες εγγραφές σε αυτές της υπηρεσίες πάρα οι πάροχοι. Σαν την αποζημίωση για το μητρώο 11. Ποιος θα ασχοληθεί να πάει δικαστικά μια εταιρία για την αποζημίωση; Αν με μια απλή καταγγελία στην ΕΕΤΤ μπορούσες να πάρεις αποζημίωση, τότε αυτή θα είχε σίγουρα δύο μηδενικά λιγότερα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Και μόνο που έχουν κλείσει τα τηλέφωνα επικοινωνίας, σημαίνει πόσο κοροϊδία υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει. Και το γράφω γιατί η ΕΕΤΤ απαιτεί στη φόρμα, και την επικοινωνία με την εταιρία. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 Η COSMOTE tv δύο δωρεάν πάγια για νέες συνδέσεις σε όλα τα προγράμματα 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 2 minutes ago, ANAGNPANA said: Η COSMOTE tv δύο δωρεάν πάγια για νέες συνδέσεις σε όλα τα προγράμματα Με υπαρχον σταθερο τηλ + κινητο ξερεις ποσο βγαινει η τιμη? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 2 minutes ago, dimtz said: Με υπαρχον σταθερο τηλ + κινητο ξερεις ποσο βγαινει η τιμη? Αν συνδυάσεις σταθερό κινητό και τηλεόραση παίρνεις έκπτωση στο σταθερό σου όποτε προτείνω να επικοινωνήσεις μαζί τους να σου πουν τι τιμή βγαίνει 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 Καλή προσπάθεια για Dark Theme αλλά τους ξέφυγε κάτι Επίσης κρύβει την ώρα μόνο η μπαταρία φαίνεται. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 41 minutes ago, elkons said: Καλή προσπάθεια για Dark Theme αλλά τους ξέφυγε κάτι Επίσης κρύβει την ώρα μόνο η μπαταρία φαίνεται. Έβγαλαν εχθές μια αναβάθμιση γα το ίδιο θέμα και μια σήμερα με την σημερινή φαίνεται κομπλέ σήμερα κοιτα το κινητό σου μήπως έχεις και άλλη αναβάθμιση Just now, ANAGNPANA said: Έβγαλαν εχθές μια αναβάθμιση γα το ίδιο θέμα και μια σήμερα με την σημερινή φαίνεται κομπλέ σήμερα κοιτα το κινητό σου μήπως έχεις και άλλη αναβάθμιση 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 1 minute ago, ANAGNPANA said: Έβγαλαν εχθές μια αναβάθμιση γα το ίδιο θέμα και μια σήμερα με την σημερινή φαίνεται κομπλέ σήμερα Δεν έχει έρθει κάτι ακόμα, θα διορθωθεί κάποια στιγμή φαντάζομαι. 2 minutes ago, ANAGNPANA said: κοιτα το κινητό σου μήπως έχεις και άλλη αναβάθμιση Ε εσύ με Iphone καρδιά μου.. αμέσως έρχονται οι ενημερώσεις μόλις τη διαθέσει η Cosmote στο App Store. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 47 minutes ago, ANAGNPANA said: Έβγαλαν εχθές μια αναβάθμιση γα το ίδιο θέμα και μια σήμερα με την σημερινή φαίνεται κομπλέ σήμερα κοιτα το κινητό σου μήπως έχεις και άλλη αναβάθμιση Πώς ενεργοποιήται το dark mode; Υπάρχει κάπου σαν επιλογή μέσα στο app; 3 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 25 minutes ago, Nikos_96 said: Πώς ενεργοποιήται το dark mode; Υπάρχει κάπου σαν επιλογή μέσα στο app; Ναι υπάρχει μέσα στην εφαρμογή ρύθμιση εμφανισης 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 (edited) Έχουν ξεφύγει τα τηλεοπτικά διακαιώματα ή είναι η ιδέα μου;;;;Στην Ισπανία η Telefonica θα δώσει για τον επόμενο κύκλο 2027-2031 το ποσό των 1,4 δις για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συλλογών. Στην Αγγλία το ποσό που έδινε η BT ήταν 1 δις και πλέον που τα πήρε η Paramount θα ξεπεράσει αυτό το ποσό. Στην Ελλάδα κρίθηκε άγονος ο διαγωνισμός για τα δικαιώματα 2024-2027 το 2023 επειδή η προσφορά ήταν στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη τριετία και τελικά το ποσό έφτασε τα 100 εκατομμύρια από 90 εκατομμύρια αν δεν κάνω λάθος. Αν κάνουν ντου και οι μεγάλες πλατφόρμες όπως Netflix,Amazon,Paramount κλπ στην Ελλάδα όπως την υπόλοιπη Ευρώπη θα πάνε και εδώ στον Θεό Edited November 23, 2025 by aektzhs 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 Με την απόφαση εγκρίνεται η διάσπαση του ΟΤΕ μέσω απόσχισης κλάδου και η σύσταση νέας εταιρείας με την επωνυμία “COSMOTE Telekom Towers Μονοπρόσωπη Α.Ε. Υπηρεσιών Διαχείρισης Παθητικών Υποδομών”. Παράλληλα εγκρίνεται και το καταστατικό της νέας εταιρείας. Επίσημη απόφαση Σκοπός Επιχείρησης 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 20 ώρες πριν, elkons said: Με την απόφαση εγκρίνεται η διάσπαση του ΟΤΕ μέσω απόσχισης κλάδου και η σύσταση νέας εταιρείας με την επωνυμία “COSMOTE Telekom Towers Μονοπρόσωπη Α.Ε. Υπηρεσιών Διαχείρισης Παθητικών Υποδομών”. Παράλληλα εγκρίνεται και το καταστατικό της νέας εταιρείας. Επίσημη απόφαση Σκοπός Επιχείρησης Δηλαδη; Σαν να λεμε....ΕΥΔΑΠ Παγιων; ή ΔΕΔΗΕ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 2 ώρες πριν, karib said: Δηλαδη; Σαν να λεμε....ΕΥΔΑΠ Παγιων; ή ΔΕΔΗΕ? Σαν να λέμε Vantage. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 On 22/11/2025 at 12:49 ΜΜ, ANAGNPANA said: Ναι υπάρχει μέσα στην εφαρμογή ρύθμιση εμφανισης Εμένα μόλις σήμερα (χθες) με ήρθε η εφαρμογή με το dark mode. Έκδοση 12.0.0. Σας ήρθε νωρίτερα σε σας; 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 9 ώρες πριν, evris2013 said: Εμένα μόλις σήμερα (χθες) με ήρθε η εφαρμογή με το dark mode. Έκδοση 12.0.0. Σας ήρθε νωρίτερα σε σας; Σε κάποιους ήρθε νωτίτερα. Εγώ την έβαλα 26/11. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 H εφαρμογή με όλα αυτά τα box κλπ είναι σαν πανηγύρι.Οριακά δεν ξεπερνάει την Cu εφαρμογή στο κιτς. 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Παιδιά πάμε γερά για rebranding και για πλήρης χρήση του Telekom. Το Cosmote Telekom φαίνεται πως είναι ένα μεταβατικό στάδιο. Μέσα στο app όταν κάνεις παραγγελία Sim card σου λέει έγινε μέσω One app και αυτό ήρθε με την έκδοση 12.0.0 μαζί με το dark mode. Μου το είπε ο ξάδερφος μου έκανε φορητότητα από Nova ένα δεύτερο αριθμό που πήρε πριν κάτι μήνες και το είχε στο συρτάρι Επίσης άργησε πολύ να βγει η έκδοση 12.0.0 εμένα μου ήρθε χθες και του ξαδέρφου μου σήμερα και σε άλλα παιδιά μέσα στο forum πριν από 1+ εβδομάδα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 (edited) Μέσω One App λειτουργεί και το Magenta Moments, παντού ιδιο interface. Το ίδιο και για Magenta AI. Δεν είναι κακό, μακάρι να ήταν όλη η εφαρμογή εξ ολοκλήρου γιατί είναι πολύ μέτρια. Μια απορία, που το είδε το One App; Βέβαια δεν είναι σίγουρο αν σηματοδοτεί το Rebranding, αφού η εταιρεία πλέον ανήκει στον όμιλο λογικό να λανσάρει δικές τις εφαρμογές. Edited November 27, 2025 by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 40 minutes ago, elkons said: Μια απορία, που το είδε το One App; Βέβαια δεν είναι σίγουρο αν σηματοδοτεί το Rebranding, αφού η εταιρεία πλέον ανήκει στον όμιλο λογικό να λανσάρει δικές τις εφαρμογές. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts