lewton Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 ε ολο προβλήματα είναι!!! και αν κάποια στιγμή της έρθει της βόντα και σταματήσει να δινει το δίκτυο της στη Κιου τι θα γίουν όλοι οι συνδρομητές της? εξάλου σκεφτείτε και το άλλο....η βόντα ποιον θα προσέξει περισσότερο? τους συνδρομητές της ή τους συνδρομητές της Κιου? :confused: Καλά εσύ μη βάζεις ούτε Q ούτε κάποιον άλλον MVNO. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 ε ολο προβλήματα είναι!!! και αν κάποια στιγμή της έρθει της βόντα και σταματήσει να δινει το δίκτυο της στη Κιου τι θα γίουν όλοι οι συνδρομητές της? εξάλου σκεφτείτε και το άλλο....η βόντα ποιον θα προσέξει περισσότερο? τους συνδρομητές της ή τους συνδρομητές της Κιου? :confused: Να προσθέσω ότι δεν είναι στο χέρι της Vodafone να αρνηθεί την πρόσβαση στην Q. Από εκεί και πέρα, αν βγουν MVNOs και αποδειχθούν αναξιόπιστοι τότε πολύ απλά δεν θα τους προτιμά ο κόσμος. By the way, η Q ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MVNO! Όσο για τη "μόδα", πράγματι είναι της μόδας τελευταία σε όλη την Ευρώπη οι εικονικοί παροχοί και μάλιστα και πολύ καλά πάνε και αξιόπιστοι είναι και κυρίως έχουν ταρακουνήσει τον ανταγωνισμό σε πολλές πρώην "συνεννοημένες" αγορές (βλ. κλίκα)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Να ρωτησω και εγω κατι. Εχω ας πουμε καρτοκινητο Q και το κανω κοσμοκαρτα και μετα συνδεση Cosmote. Οταν ληξει το συμβολαιο μπορω λετε να επανελθω στην Q η σε αλλη εταιρια σε καρτοκινητο η με συνδεση ? Εννοείται... Μπορείς να αλλάξεις εταιρείες όσες φορές και όποτε θέλεις. Αν έχεις πάρει επιδότηση συσκευής όμως και κάνεις μεταφορά πριν το κλείσιμο του χρόνου ενδεχομένως να πρέπει να επιστρέψεις κάποιο ποσοστό της επιδότησης στην εταιρεία (100% για παραμονή στο δίκτυο λιγότερο από 6 μήνες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghigh73 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Εδώ και αρκετό καιρό δεχόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα προωθητικές ενέργειες υπηρεσιών της COSMOTE όπως ringtones κτλ κτλ... :mad: ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ και ότι οι λίστες που έχουν με τα κινητά δεν είναι προς εκμετάλευση τέτοιων υπηρεσιών ??? Εδώ η αρχή προστασίας των προσωπικών δεδομένων γιατί δεν παρεμβαίνει ??? Μήπως τα "παίρνει" για να σωπαίνει :X ??? και επειδή μιλάμε για τηλεπικοινωνίες... μήπως τα παίρνουν και χοντρά :whistle: ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Στείλε mail στην ΕΕΤΤ και ανάφερέ τους το! :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Εδώ και αρκετό καιρό δεχόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα προωθητικές ενέργειες υπηρεσιών της COSMOTE όπως ringtones κτλ κτλ... :mad: ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ και ότι οι λίστες που έχουν με τα κινητά δεν είναι προς εκμετάλευση τέτοιων υπηρεσιών ??? Εδώ η αρχή προστασίας των προσωπικών δεδομένων γιατί δεν παρεμβαίνει ??? Μήπως τα "παίρνει" για να σωπαίνει :X ??? και επειδή μιλάμε για τηλεπικοινωνίες... μήπως τα παίρνουν και χοντρά :whistle: ???? μα αυτό το κάνει εδώ και πάρααααααααααα πολύ καιρό!!!! :geek: :geek: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Μιας και το ανεφερες και εμενα αυτα τα μυνηματα της cosmote "ηρθε νεο παιχνιδι δοκιμαστετο" και κατι τετοια που λεν μου την δινοουν στα νευρα ειναι πολυ σπαστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Εγώ δεν δέχομαι καθόλου διαφημιστικά μηνύματα... μήπως έχεις κάνει εγγραφή κάπου που δεν θα έπρεπε; Γενικά η υπόθεση θυμίζει spam mail... οπότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά... Θα μπορούσες να ζητήσεις από την cosmote να μπλοκάρει μηνύματα από συγκεκριμένα μέρη που ξέρεις ότι σου στέλνουν, αλλά δεν ξέρω αν το κάνουν αυτό... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Απο την cosmote ειναι ισως να εχω πατησει κατι στο mycosmosview αν και δεν νομιζω τα μυνηματα εχουν λινκ που σε παραμεμπει στο view να κατεβασεις το game με ~3Ε.Αν ξερει κανεις τι μπορει να πατησα ας βοηθισει αν και θα τους τηλ μολις μου ξαναερθει κανα μυνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Εμένα και στους δικούς μου αλλά και φίλους γιατί δεν έχει έρθει τίποτα;;;Κάπου ρε παιδιά θα έχετε γραφτεί ή κάτι τέτοιο!Πάρε στην εξυπηρέτηση και ανέφερέ το! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Τοσο πολυ σας ενοχλει ενα μυνημα το διμηνο? Εμενα προσωπικα μου αρεσει η ενημερωση. Δεν στελνει κ τοσο συχνα αλλωστε. Και ειναι ο πιο διακριτικος τροπος να μας ενημερωσει. Αλλα κανει κ ενοχλουν. Αυτο δεν ειναι τιποτα. Αλλα δινει επισης και πολλα (οπως δωρεαν μηνυματα), οποτε ας μην ειμαστε τοσο αυστηροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Losing_Air Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Γεια και πάλι τα πράγματα βελτιώθηκαν λίγο με την Cosmote (κρατάει μια μέρα περίπου)αλλά έχω φάει κόλλημα απο δω το φέρνω απο κει το πάω θα την κάνω την ζημιά και θα παω Voda Παράθεση Τα χόμπυ πληρώνονται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jparalias Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Η τελική απόφαση είναι δική σου, αλλά μην παραπονεθείς για το εικονικό σήμα που ενδεχομένως θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού σου! :rolleyes: Εμένα προσωπικά με ενδιαεφέρει η αδιάλλειπτη σύνδεση κινητού και δικτύου γνωρίζοντας ουσιαστικά αν είμαι εντός αυτού ή όχι (εξάλλου, μην ξεχνάμε τον αρχικό ρόλο ενός τηλεφώνου :O )... Παράθεση jparalias.blogspot.com Περί ανέμων και υδάτων (ενίοτε όμως ανεμοστροβίλων & πλημμυρών)... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 H cosmote rixnei th mpataria perissotero otan einai se anamonh to kinhto logw toy BSPA2 alla otan milas apo cosmote peftei ligotero h mpataria logw toy FR pou yposthrizei,enw h TIM & h voda otan einai se EFR adeiazoun th mpataria pio grhgora alla exeis kalyterh poiothta,fash 8a eixe an h cosmote yposthrize EFR opote de 8a xreiazotan na pareis mono to kinhto mazi sou opou pas alla kai ton fortisth :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 H cosmote rixnei th mpataria perissotero otan einai se anamonh to kinhto logw toy BSPA2 alla otan milas apo cosmote peftei ligotero h mpataria logw toy FR pou yposthrizei,enw h TIM & h voda otan einai se EFR adeiazoun th mpataria pio grhgora alla exeis kalyterh poiothta,fash 8a eixe an h cosmote yposthrize EFR opote de 8a xreiazotan na pareis mono to kinhto mazi sou opou pas alla kai ton fortisth :lol: Λογω του EFR και το HFR γινεται αυτο που λες ή λογω του οτι στην κοσμοτε (στις 1800αρες κεραιες) το κινητο εκμπεμπει max 1watt και οι κεραιες ειναι σε πολυ κοντινοτερες αποστασεις απο 900αρες των αλλων 2 (των οποιων τα κινητα εκμπεμπουν στα 2watt max)? Λιγοτερη απαιτουμενη ενεργεια => περισσοτερη διαρκεια. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 και η vf το κάνει αυτό... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 και η vf το κάνει αυτό... Στη vodafone πρέπει να καλέσεις κάποιον αριθμό (το 1288 νομίζω) και να επιλέξεις ενεργοποίηση της ενημέρωσης για νέες υπηρεσίες με sms. Αν καλέσεις τον παραπάνω αριθμό και επιλέξεις να μην δέχεσαι μηνύματα, δεν θα δέχεσαι μηνύματα. Προφανώς κάτι αντίστοιχο θα γίνεται και στην cosmote με αυτόματο τρόπο (όπως στη vodafone) ή με κλήση στο cc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Εμένα μου συνέβηκε αυτό με το καινούργιο κινητό που πήρα το SIEMENS S65... μου εμφανίστηκε μήνυμα στα εισερχόμενα και συγκεκριμένα στην κατηγορία "Wap push" για να κατεβάσω κάποιο καινούργιο παιχνίδι. Το άλλο περίεργο είναι ότι μετά από λίγες μέρες το μήνυμα εξαφανίστηκε από το κινητό μου... τελικά είδα ότι έχει κάτι ρυθμίσεις στα SMS όπου μπορείς να μην δέχεσαι τέτοια μηνύματα Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 στην vodafone δεν έχω καλέσει πουθένα δεν έχω ζητήσει ενημέρωση αλλά μου έρχονται κανονικά. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 στην vodafone δεν έχω καλέσει πουθένα δεν έχω ζητήσει ενημέρωση αλλά μου έρχονται κανονικά. αν καλέσεις το 1288 θα σταματήσουν να σε ενημερώνουν.... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Λογω του EFR και το HFR γινεται αυτο που λες ή λογω του οτι στην κοσμοτε (στις 1800αρες κεραιες) το κινητο εκμπεμπει max 1watt και οι κεραιες ειναι σε πολυ κοντινοτερες αποστασεις απο 900αρες των αλλων 2 (των οποιων τα κινητα εκμπεμπουν στα 2watt max)? Λιγοτερη απαιτουμενη ενεργεια => περισσοτερη διαρκεια. Ayto exei na kanei me thn aktinobolia nomizw kai oxi me th deiarkeia ths mpatarias,exei anafer8ei se paliotero thread apo oti 8ymamai... Kai h q-telecom exei kypseles sta 1800 alla yposthrizei to BSPA4 deiarkei h mpataria perissotero apo cosmote Kati akoma h voda & TIM nai men yposthrizoun EFR thn kalyterh poiothta pou yparxei alla an mpoukwsei h kypselh se mia perioxh gia na mporesei na eksyphrethsei kosmo spaei to EFR se HR(half rate),dhladh akomh pio xalia poiothta apo to FR pou yposthrizei h cosmote ara kai h mpataria se ayth thn periptwsh deiarkei 30% perissotero se sxesh me to FR,ayto ginete perissotero se TIM kai pio spania se vodafone giati apla h TIM exei ligotero fasma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Εχει καλυψει η Q την Αθηνα και την Θεσσαλονικη τοσο πληρης με δικες της κεραιες ωστε καποιος χρηστης να μπορει να κολησει στο δικο της δικτυο (χωρις να μπει στην Βονταφον) 3-4-5 μερες συνεχομενα (οσο πανω κατω διαρκει μια πληρης φορτιση του κινητου του) ωστε να δει οτι κραταει περισσοτερο με κοσμοτε? Δεν ξερω κατα ποσο εχουν αλλαξει τα δεδομενα αλλα μου φαινεται λιγο δυσκολο αυτο το τεστ. Απο την αλλη εχω αφησει την Q στο δρομο της εδω και 2 χρονια... Επισης, οταν υπαρχει σε πολυσυχναστη περιοχη προβλημα συνωστισμου και υψηλης ζητησης καναλιων και σπανε το EFR σε HR για να παρουν περισσοτερα καναλια αυτο γινεται για 3-4-5 μερες συνεχομενα ωστε να μπορει καποιος με σιγουρια να πει πως η ΤΙΜ π.χ. με HR εχει 30% μεγαλυτερη αναμονη στα κινητα της απο οτι η Κοσμοτε? Μου φαινεται και αυτο λιγο αδυνατο αν σκεφτω σαν μεσος χρηστης τουλαχιστον... Και για να μην παρεξηγηθουμε με τους φανατισμενους των δικτυων, δεν τα λεω για να υπερασπιστω την κοσμοτε, απλα το συζηταμε το πραγμα μηπως και καταληξουμε πουθενα στο τελος και μαθουμε και κατι στην τελικη... :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Εχει καλυψει η Q την Αθηνα και την Θεσσαλονικη τοσο πληρης με δικες της κεραιες ωστε καποιος χρηστης να μπορει να κολησει στο δικο της δικτυο (χωρις να μπει στην Βονταφον) 3-4-5 μερες συνεχομενα (οσο πανω κατω διαρκει μια πληρης φορτιση του κινητου του) ωστε να δει οτι κραταει περισσοτερο με κοσμοτε? Δεν ξερω κατα ποσο εχουν αλλαξει τα δεδομενα αλλα μου φαινεται λιγο δυσκολο αυτο το τεστ. Απο την αλλη εχω αφησει την Q στο δρομο της εδω και 2 χρονια... Επισης, οταν υπαρχει σε πολυσυχναστη περιοχη προβλημα συνωστισμου και υψηλης ζητησης καναλιων και σπανε το EFR σε HR για να παρουν περισσοτερα καναλια αυτο γινεται για 3-4-5 μερες συνεχομενα ωστε να μπορει καποιος με σιγουρια να πει πως η ΤΙΜ π.χ. με HR εχει 30% μεγαλυτερη αναμονη στα κινητα της απο οτι η Κοσμοτε? Μου φαινεται και αυτο λιγο αδυνατο αν σκεφτω σαν μεσος χρηστης τουλαχιστον... Και για να μην παρεξηγηθουμε με τους φανατισμενους των δικτυων, δεν τα λεω για να υπερασπιστω την κοσμοτε, απλα το συζηταμε το πραγμα μηπως και καταληξουμε πουθενα στο τελος και μαθουμε και κατι στην τελικη... :) Mh mperdeyeis thn anamonh me thn poiothta synomilias,to BSPA xrhsimeyei gia to poso syxna epikoinwnei h syskeyh me to diktyo den exei sxesei me thn poiothta To EFR de gyrizei se HR panta mono an yparxei megalo traffic To pio pykno diktyo to exei h cosmote eidika sthn eparxia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Eίδα ένα δελτίο τύπου στης Cosmote σήμερα στο Έθνος, αλλά δεν βρίσκω αλλού στοιχεία και έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι έκανα λάθος. Τεσπά, διάβασα τα εξής: 1. Σχετικά καλές μειώσεις στα πάγια, αλλά και στις χρεώσεις για κλήσεις πέραν του προπληρωμένου χρόνου. Κατά τύχη τα πάγια πάνε στα ίδια επίπεδα με τα αντίστοιχα της Vodafone (πχ το 120 στα 19€). ;) 2. Κατάργηση της κλιμακούμενης χρέωσης για κλήσεις προς Cosmote/Σταθερά, αλλά μικρό το κακό μιας και αν είναι να ξεπερνάς κατά τόσο πολύ τον προπληρωμένο χρόνο καλύτερα να πας να κάνεις αναβάθμιση προγράμματος. 3. Επίσης λανσάρεται νέο πρόγραμμα, το cosmote 180. Συνολικά όφελος για τους συνδρομητές, αν όλα αυτά δεν τα ονειρεύτηκα. :X Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Αν χρησιμοποιεις EFR εχεις μεγαλυτερη απαιτηση bandwidth αρα και ενεργειας εκπομπης αρα και αυτο στοιχιζει λιγοτερη αντοχη στην μπαταρια. Αυτο το BSPA που λες ειναι το γνωστο 'location update' ή κατι αλλο ? Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts