antonis_wrx Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 εγώ είχα πάθει κάτι παρόμοιο με ένα cu. δεν πλοήρωσα τίποτα... όταν ήταν να λήξει έληξε και δεν μου ζήτησαν τίποτα (ήταν και με δηλωμένα στοιχεία) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 ta kartokinhta den einai pou lene de pairneis logariasmo de dineis logariasmo? e giati na plhrwseis meta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Ρε παιδιά δε λέω... καλή προσφορά με τα SMS :) , αλλά πως κάνετε έτσι??? Ας έκαναν καμιά μείωση χρεώσεων σε GPRS, MMS κτλ. Τα SMS τι να τα κάνουμε όταν το MMS χρεώνετε 0,37+Φ.Π.Α. :( ???? Και όταν υπηρεσίες DATA όπως View & i-mode χρεώνονται 0,01+Φ.Π.Α./kb :mad: ..... Το post μου είναι off-topic αλλά νομίζω σημαντικό!! :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Wirelessly posted (SHARP-TQ-GX10/1.1gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.105 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό Μήνυμα από kostas_pav Ρε παιδιά δε λέω... καλή προσφορά με τα SMS :) , αλλά πως κάνετε έτσι??? Ας έκαναν καμιά μείωση χρεώσεων σε GPRS, MMS κτλ. Τα SMS τι να τα κάνουμε όταν το MMS χρεώνετε 0,37+Φ.Π.Α. :( ???? Και όταν υπηρεσίες DATA όπως View & i-mode χρεώνονται 0,01+Φ.Π.Α./kb :mad: ..... Το post μου είναι off-topic αλλά νομίζω σημαντικό!! :o Apla, me ta sms mporeis na epikoinwneis me filous&gnwstous... Eksallou de plhrwnw k to gprs(asxoliasto :p :p :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viator Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GEOGEO (15 Ιούλ. 2004 , 04:03) to koitaxa kai doulevei mia xara, arkei na exeis usb kalodio. oute ki ego ksero gallika alla to vrika ;) Μπωρείς να μου πεις που περίπου είναι; Πρεπει να γραφτώ πουθενά; To interface του προγράμματος σε ποια γλώσσα είναι; Παράθεση "We don’t see things as they are, we see things as we are." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΕΥΚΑΝ ΤΑ ΜΜΣ ΣΤΟ 6600. ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑΝ ΤΑ ΜΜΣ ΑΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΛΕΣΑ ΤΟ 1252 ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΑ 6 ΜΜΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΘΗΚΑ ΠΟΤΕ!!! τα σχολια δικά σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimniki Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Ε-ΜΑΙΛ ΓΡΑΦΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΣΤΟΝ Η/Υ ΓΙΑΤΙ ?ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEO Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος viator (15 Ιούλ. 2004 , 15:14) Μπωρείς να μου πεις που περίπου είναι; Πρεπει να γραφτώ πουθενά; To interface του προγράμματος σε ποια γλώσσα είναι; http://www.nec.fr Aristera sti selida click sto ''Telephones Monbiles'' Click sto ''Telechargements'' aristera apo to next Click sto ''Logiciels'' gia to kinito sou Click sta 2 arxeia pou dou deixnei. The kai ta 2. Kane install prota to USB driver kai meta to NMS. Easy. TO ekana install sta agglika alla nomizo oti ipostirizei kai ellinika :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Δουλεύει και για το NEC 410? Παράθεση Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 O usb driver ειναι απαραίτητος στα XP pro? Παράθεση Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Wirelessly posted (NEC N410i) Τέρμα το τσαμπε imode.:( Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Nai sigoura xrewnontai ola ta sms pou stelneis asxeta an ta parei o allos h oxi,oles oi etaireies to exoun ayto Ola ayta yparxoun sto site tis cosmote kai epipleon ektos apo thn aplh periagwgh yparxei kai h plhrhs periagwgh xwris diadikasies nomizw me orismena diktya pou exei kanei synergasies h cosmote kai einai ta ekshs: Austria Connect Belgium Base Denmark Sonofon France Orange France Bouygues Telecom Germany D1 Germany O2 Hungary Vodafone Hungary Pannon GSM Hungary T-Mobile Israel Cellcom Italy TIM Italy Vodafone/Omnitel Italy Wind Montenegro ProMonte Netherlands Orange Norway Telenor Portugal Optimus Portugal TMN Spain Telefonica Spain Vodafone Switzerland Orange Switzerland Sunrise Switzerland Swisscom UK Orange UK O2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Ti sxesh exoyn ta grammatoshma me ta SMS?Me to pou vlepei to diktyo oti stelneis se arithmo pou de borei na steilei eprepe oxi mono na mh se xrewnei alla na sou apanda me SMS oti lypoumaste alla de boroume na steiloume to minima sas.Ti skata sevasmo sto pelath diafhmizoun! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Οσοι εχετε Q προσπαθηστε να στειλετε σε λαθος αριθμο η σε σταθερο. Θα φυγει αραγε? χιχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest NOSTALGIA Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από iasonas Wirelessly posted (SHARP-TQ-GX10/1.1gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.105 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό Μήνυμα από kostas_pav Ρε παιδιά δε λέω... καλή προσφορά με τα SMS :) , αλλά πως κάνετε έτσι??? Ας έκαναν καμιά μείωση χρεώσεων σε GPRS, MMS κτλ. Τα SMS τι να τα κάνουμε όταν το MMS χρεώνετε 0,37+Φ.Π.Α. :( ???? Και όταν υπηρεσίες DATA όπως View & i-mode χρεώνονται 0,01+Φ.Π.Α./kb :mad: ..... Το post μου είναι off-topic αλλά νομίζω σημαντικό!! :o Apla, me ta sms mporeis na epikoinwneis me filous&gnwstous... Eksallou de plhrwnw k to gprs(asxoliasto :p :p :p) Pws 8a dw posa free sms exw meta thn energopoihsh? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Wirelessly posted (SHARP-TQ-GX10/1.1gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.105 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό Μήνυμα από NOSTALGIA Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από iasonas Wirelessly posted (SHARP-TQ-GX10/1.1gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.105 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό Μήνυμα από kostas_pav Ρε παιδιά δε λέω... καλή προσφορά με τα SMS :) , αλλά πως κάνετε έτσι??? Ας έκαναν καμιά μείωση χρεώσεων σε GPRS, MMS κτλ. Τα SMS τι να τα κάνουμε όταν το MMS χρεώνετε 0,37+Φ.Π.Α. :( ???? Και όταν υπηρεσίες DATA όπως View & i-mode χρεώνονται 0,01+Φ.Π.Α./kb :mad: ..... Το post μου είναι off-topic αλλά νομίζω σημαντικό!! :o Apla, me ta sms mporeis na epikoinwneis me filous&gnwstous... Eksallou de plhrwnw k to gprs(asxoliasto :p :p :p) Pws 8a dw posa free sms exw meta thn energopoihsh? :/ Ma to leme toses fores parapanw... Sms yp sto 1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tony_Ts (15 Ιούλ. 2004 , 10:52) Ας μπω τώρα και σε λεπτομέρειες. Ακριβώς μετά τη λήξη του αγώνα και την κατάκτηση του κυπέλου του euro2004 από την ομαδάρα μας, μου στέλνει μια κοπέλα από τη Γαλλία μήνυμα (συγκεκριμένα από το δίκτυο SFR) με συγχαρητήρια κλπ. Της απαντάω με δύο μηνύματα τα οποία όμως δεν έφτασαν ποτέ (ενώ είχε ανοικτό το κινητό). Χθες παρέλαβα το λογαριασμό όπου είδα ότι έχουν χρεωθεί κανονικά. Επειδή και παλαιότερα είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα με SMS σε δίκτυο της Ολλανδίας, πήγα από το κατάστημα της Cosmote στην Πανεπιστημίου να τους ρωτήσω αν έχουν συνεργασία με την SFR όπου κι ανακάλυψα ότι δεν έχουν. Παρόλα αυτά, έστω κι αν δεν μπορούν να παραδόσουν τα μηνύματα στο δίκτυο της SFR τα χρεώνουν!!! Έκανα σχετική αίτηση και περιμένω έγγραφη απάντηση από την Cosmote για το συγκεκριμένο θέμα, την οποία και θα κοινοποιήσω μόλις λάβω. Με τόσα εκατ. χρήστες η Cosmote, από ένα λάθος να κάνει ο καθένας σε SMS ή να στέλνει σε προορισμούς που είτε είναι κλειστό το κινητό είτε είναι δίκτυο που δεν υποστηρίζεται, έχει βγάλει πολλά χρήματα για μια υπηρεσία που δεν παρείχε ! Τα σχόλια δικά σας... Η κοσμοτε εχει συνεργασια με την SFR! Δες εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony_Ts Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Παιδιά γιατί μπερδευόμαστε; Η συνεργασία που έχει με την SFR είναι για ROAMING! Μέχρι στιγμής η επίσημη θέση της Cosmote (προφορικά από μαγαζί τους) για το θέμα είναι ότι έχει συνεργασία για Roaming αλλά όχι για SMS! Επίσης αναφέρθηκε δύο φορές ότι στο Site της Cosmote θα βρω με ποιές εταιρίες υπάρχει συνεργασία για SMS. Εγώ όμως δεν το βρήκα πουθενά. :( Και τονίζω, SMS όχι Roaming !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 παιδια εγω θα ηθελα να δηλωσω κατι αλλο... η cosmote στους αναλυτικους λογαριασμους με χρεωνει με κλησεις ομιλιας στον αριθμό μου(????) με κατι δευτερολεπτα τα οποια ξερετε με τον ελαχιστο χρονο ομιλιας γινονται μισο λεπτο&μετα καθομαι&πληρωνω extra χρονους ομιλιας περα απο τα 120 λεπτα χρονο ομιλιας για κλησεις στον αριθμό μου???? που δεν εχω κανει ποτε?? τι εχετε να πειτε γι'αυτο?το εχετε προσεξει σε δικους σας λογαριασμους?(αναφερομαι σε συνδρομητες συμβολαίου) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEO Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Paidia dokimaste to. Den xero ean doulevi gia to 410, ipotheto pos nai. Oi drivers einai aparaititoi kai gia ta XP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony_Ts Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Μήπως είναι η ακρόαση των κλήσεων του τηλεφωνητή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Wirelessly posted (SHARP-TQ-GX10/1.1gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.105 (GUI) MMP/1.0) Oso gia kati pou eipw8hke, apo kinhto cosmote de feugoun sms pros sta8era h' lathos noumera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Στέλνεις SMS YΠ στο 1313 :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 SMS μόνο για το εσωτερικό.Προς εξωτερικό χρεώνονται κανονικότατα. Στο chat του Μycosmos είναι δωρεάν; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος filippos (16 Ιούλ. 2004 , 16:46) SMS μόνο για το εσωτερικό.Προς εξωτερικό χρεώνονται κανονικότατα. Στο chat του Μycosmos είναι δωρεάν; Sto chat kai se oles tis yphresies mycosmos 8a xrewnesai kanonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts