nikos102 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Οι πόντοι TIM Bonus μαζέυονται από την κίνηση της πιστωτικής κάρτας TIM Bonus American Express! gia na ftasw omws tous 30.000 pontous sthn kalyterh periptwsh prepei na kanw :rolleyes: eee....30.000/4=7.500 euro kinhsh sthn AMEX? :wacko: no thanx! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ Μου είπαν ότι έχω 800 πόντους από το TIM χωρίς να έχω tim bonus κάρτα Στο 1211 υπάρχει χρέωση ? Επίσης αν κάνω συμβόλαιο τιμ 240 πχ , αυξάνει και το τέλος που βάζει η εφορία στο λογαριασμό ? ( ξέρω άσχετη ερώτηση αλλά είπα να τη βάλω εδώ μαζί :p ) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ Μου είπαν ότι έχω 800 πόντους από το TIM χωρίς να έχω tim bonus κάρτα Στο 1211 υπάρχει χρέωση ? Επίσης αν κάνω συμβόλαιο τιμ 240 πχ , αυξάνει και το τέλος που βάζει η εφορία στο λογαριασμό ? ( ξέρω άσχετη ερώτηση αλλά είπα να τη βάλω εδώ μαζί :p ) Ευχαριστώ 1)στο 1211 δεν υπαρχει χρεωση. με 800ποντους τι να κανεις?? μονο μια πιστωσουλα στον λογαριασμο σου. τα τελη κινητης τηλεφωνιας ειναι 2ευρω για λογαριασμους ως 30ευρω απο 30ευρω ως 60, 5ευρω κ απο 60++ 10ευρω τελη. συνεπως στο 240 ειναι στα 35ευρω...+5 τα τελη. σωστα τα λεω? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 gia na ftasw omws tous 30.000 pontous sthn kalyterh periptwsh prepei na kanw :rolleyes: eee....30.000/4=7.500 euro kinhsh sthn AMEX? :wacko: no thanx! ΜΕ μεταφορά υπολοίπου από άλλη κάρτα κερδίζεις απροσδόκητα πολους πόντους. Μου ήρθε τώρα ένας λογαριασμός άλλης τράπεζας με 2000 ευρώ γιατί είχα πληρώσει αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία Λέω αντί να τον πληρώσω να κάνω μια μεταφορά στην ΑΜΕΧ και μετά από 6 μήνες τα πληρώνω με την υσυχία μου μαζεύοντας αμέσως 12000 Πόντους που εξαργηρώνονται με ένα Αεροπορικό εισιτήριο εξωτερικού Από την Aegean . Καθόλου άσχημα !!!! Δείτε την πλήρη λίστα δώρων εδώ http://www.alphabonus.gr/searchOffers.php?page=1&orderby=points&direction=DESC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 1)στο 1211 δεν υπαρχει χρεωση. με 800ποντους τι να κανεις?? μονο μια πιστωσουλα στον λογαριασμο σου. τα τελη κινητης τηλεφωνιας ειναι 2ευρω για λογαριασμους ως 30ευρω απο 30ευρω ως 60, 5ευρω κ απο 60++ 10ευρω τελη. συνεπως στο 240 ειναι στα 35ευρω...+5 τα τελη. σωστα τα λεω? Eμένα μου είπαν στο τηλέφωνο ότι έχω 800 πόντους αλλά δεν έχω ΤΙΜ ΜΠΟΝΟΥΣ κάρτα .Τεσπά O Πέτρος μου είπε ότι δεν αλλάζει το τέλος αν πάρεις πακέτο με πιο πολύ χρόνο ομιλίας και μεγαλύτερο πάγιο Μπερδεύτηκα ο χρήστης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 O Πέτρος μου είπε ότι δεν αλλάζει το τέλος αν πάρεις πακέτο με πιο πολύ χρόνο ομιλίας και μεγαλύτερο πάγιο Μπερδεύτηκα ο χρήστης Οι απαντήσεις σχετικά με αυτό το ερώτημα μεταφέρθηκαν εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=161405 ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Τhanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Φιλοι μου μου τηλεφωνησαν για την κάρτας TIM BONUS American Express.Τους ειπα οτι θα τους απαντησω την τριτη. Δεν βλεπω καμμια παγιδα...εσεις; Την εχει παρει τελικα καποιος να μας πει~ Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Φιλοι μου μου τηλεφωνησαν για την κάρτας TIM BONUS American Express.Τους ειπα οτι θα τους απαντησω την τριτη. Δεν βλεπω καμμια παγιδα...εσεις; Την εχει παρει τελικα καποιος να μας πει~ Εγώ την έχω πάρει, μια χαρά κάρτα είναι! Έχω μαζέψει και 6,000 πόντους μέχρι στιγμής. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 ΑΡΑ καλη ειναι. μηπως τιποτα κρυφες χρεωσεις; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Εγώ την έχω πάρει, μια χαρά κάρτα είναι! Έχω μαζέψει και 6,000 πόντους μέχρι στιγμής. ;) Επειδή με τους πόντους δίνεται ψευδής εντύπωση... (και αυτό επιδιώκουν άλλωστε). Έχεις υπολογίσει πόσο % του ύψους των συναλλάγών σού σου επιστρέφεται; Το λέω γιατί υπάρχουν κάρτες με πολλάπλάσιο ποσοστό επιστροφής. Για μένα αξίζει μόνο και μόνο για το TIM plus non stop, τα 10sms και τη μεγαλύτερη επιδότηση. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 egw tin evgala ton ioulio,apo tous protous,molis kikloforise. ontws den exei kapoia krimmena mistika,einai opos oles oi pistotikes.diladi thelei sinesi sthn xrisi ths. oi pontoi ontos einai ligo moufa... axizei, opos eipe o filos prin,gia tin extra epidotisi pou perneis me nea sindesi alla kai gia to tim plus non stop kai gia ta 10 sms..... Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Γεια! Από τον Δεκέμβριο είμαι κάτοχος κάρτας ΤΙΜ ΒΟΝUS AMEX και θέλω να ρωτήσω κάποιον που να είναι και αυτός κάτοχος και ξέρει. α)όταν εκδίδεται η κάρτα σου δίνουν κάποιους πόντους δώρο ή όχι? β)κάνοντας σε κατάστημα που ΔΕΝ έχει μηχάνημα BONUS αλλά απλό της ALPHA που δέχεται AMEX συναλλαγή αξίας π.χ. 500€ σε 12 δόσεις παίρνεις σιγά-σιγά τους πόντους?(στην αρχή πίστευα ότι παίρνεις κατευθείαν τους πόντους..μάλλον λάθος κατάλαβα αλλά φταίει και η ALPHA διότι μιλώντας με το CC την ημέρα της συναλλαγής μου είπε μια κοπέλα ...."ναι,φαίνεται η αγορά σε εμάς και έχετε 500 πόντους"..!!)Σήμερα μου είπαν άλλα...ότι σιγά σιγά θα τους πάρετε :mad: γ)Μου φαίνεται ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην έχει η TIM σε όλα της τα καταστήματα μηχάνημα BONUS μιας και υποστηρίζει το πρόγραμμα αυτό! :blink: Μου μυρίζει αρπαχτή ή όχι? :X Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Μακάρι να είχαν και παντού της Alpha, γιατί σε ορισμένα που έχουν της Εθνικής δε δέχονται ούτε καν τις Visa Electron για επι τόπου πληρωμές. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 ξερει κανεις αν θα βγει VISA TIM BONUS ; Διαφορετικά , θα βγάλω την american που είναι ψιλοχάλια Η ALPHA έβγαλε την bonus και σε VISA και πρόκειται στο κοντινό μέλλον να βγάλει και Mastercard. Εγώ έχω την VISA αλλά δεν την έχω ακόμα χρησιμοποιήσει στην ΤΙΜ κάτι που θα το κάνω σύντομα. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Η ALPHA έβγαλε την bonus και σε VISA και πρόκειται στο κοντινό μέλλον να βγάλει και Mastercard. Εγώ έχω την VISA αλλά δεν την έχω ακόμα χρησιμοποιήσει στην ΤΙΜ κάτι που θα το κάνω σύντομα. H VISA Bonus μάλιστα υπάρχει εδώ και δύο χρόνια και αντικατέστησε την Visa 2004... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WaYOuT Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Γεια! Από τον Δεκέμβριο είμαι κάτοχος κάρτας ΤΙΜ ΒΟΝUS AMEX και θέλω να ρωτήσω κάποιον που να είναι και αυτός κάτοχος και ξέρει. α)όταν εκδίδεται η κάρτα σου δίνουν κάποιους πόντους δώρο ή όχι? β)κάνοντας σε κατάστημα που ΔΕΝ έχει μηχάνημα BONUS αλλά απλό της ALPHA που δέχεται AMEX συναλλαγή αξίας π.χ. 500€ σε 12 δόσεις παίρνεις σιγά-σιγά τους πόντους?(στην αρχή πίστευα ότι παίρνεις κατευθείαν τους πόντους..μάλλον λάθος κατάλαβα αλλά φταίει και η ALPHA διότι μιλώντας με το CC την ημέρα της συναλλαγής μου είπε μια κοπέλα ...."ναι,φαίνεται η αγορά σε εμάς και έχετε 500 πόντους"..!!)Σήμερα μου είπαν άλλα...ότι σιγά σιγά θα τους πάρετε :mad: γ)Μου φαίνεται ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην έχει η TIM σε όλα της τα καταστήματα μηχάνημα BONUS μιας και υποστηρίζει το πρόγραμμα αυτό! :blink: Μου μυρίζει αρπαχτή ή όχι? :X http://www.tim.gr/pages.fds?langID=1&pageID=1177 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Οι Πόντοι δίνωνται σε κάθε αγορά .Οι BONUS πόντοι χρεώνονται κάθε τρίμηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Ρίξτε μια ματιά οι κάτοχοι AmEx TIM Bonus στον λογαριασμό του κινητού σας αυτού του μήνα. Κάτι μου λέει ότι το λάθος δεν ήταν μόνο σε εμένα...:rolleyes: Το λάθος; Απλό. Χρέωση "ΠΑΓΙΟ ΤΕΛΟΣ TIM Plus Non Stop" παρ' όλο που ο λογαριασμός εξοφλείται μέσω της προαναφερθείσας πιστωτικής (άρα δωρεάν άπειρο TIM Plus χωρίς να χρειάζεται πάγιο) αλλά έτσι κι αλλιώς χρήση του TIM Plus έχει να γίνει από πέρσι από μένα... Τουλάχιστον το παραδέχτηκαν όταν τους πήρα τηλέφωνο και θα το αφαιρέσουν από τον επόμενο λογαριασμό. :X Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Ρίξτε μια ματιά οι κάτοχοι AmEx TIM Bonus στον λογαριασμό του κινητού σας αυτού του μήνα. Κάτι μου λέει ότι το λάθος δεν ήταν μόνο σε εμένα...:rolleyes: Το λάθος; Απλό. Χρέωση "ΠΑΓΙΟ ΤΕΛΟΣ TIM Plus Non Stop" παρ' όλο που ο λογαριασμός εξοφλείται μέσω της προαναφερθείσας πιστωτικής (άρα δωρεάν άπειρο TIM Plus χωρίς να χρειάζεται πάγιο) αλλά έτσι κι αλλιώς χρήση του TIM Plus έχει να γίνει από πέρσι από μένα... Τουλάχιστον το παραδέχτηκαν όταν τους πήρα τηλέφωνο και θα το αφαιρέσουν από τον επόμενο λογαριασμό. :X Το ίδιο και σε μένα φίλε. Ευτυχώς το πήραν χαμπάρι γρήγορα και θα το αφαιρέσουν από τον επόμενο λογαριασμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Το ίδιο και σε μένα φίλε. Ευτυχώς το πήραν χαμπάρι γρήγορα και θα το αφαιρέσουν από τον επόμενο λογαριασμό... Εννοείς ΕΣΥ το πήρες χαμπάρι γρήγορα. Έτσι; Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Εχω δυο ερωτησεις για την καρτα αυτη... 1ον..το οτι δινουν 10 ευρω επιδοτηση στην επομενη νεα συνδεση ισχει??γιατι τον απριλη κλεινω 1 χρονο οποτε τα δικαιουμε αυτα τα 10 ευρω.. 2ον..ο λογαριασμος της συνδεσης πληρωνεται απο ην καρτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Εχω δυο ερωτησεις για την καρτα αυτη... 1ον..το οτι δινουν 10 ευρω επιδοτηση στην επομενη νεα συνδεση ισχει??γιατι τον απριλη κλεινω 1 χρονο οποτε τα δικαιουμε αυτα τα 10 ευρω.. 2ον..ο λογαριασμος της συνδεσης πληρωνεται απο ην καρτα.. dikaiousai 10+ΦΠΑ alla auto afora MONO NEA sindesi:!: kai oxi anavathmisi pou tha exeis esi. mporeis na exeis ola ta ipoloipa pronomia mono an exofleis ton logariasmo sou mesw ths kartas. Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos P800 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 :lol: Μετά απο έξι μήνες που υπάρχει το πρόγραμμα φανταζεσαι ότι είναι εύκολη υποθεση να εξαργυρώσεις πόντους και να επωφεληθείς των προνομείων της... :lol: Σε 3 καταστήματα πήγα, χαμπαρι δεν είχαν. 35 λεπτά έχασα περιμένοντας για την διαδικασία. Λάθος έκαναν και με χρεωσαν και 2 ευρώ. Τελικά ούτε αγορές έκανα. ούτε και πόντους εξαργύρωσα (αν και αυτό πρέπει να το ελεγξω με την τράπεζα) Οι πιο άσχετοι φυσικά παραμένουν οι υπάλληλοι των Ιδιόκτητων καταστημάτων ΤΙΜ. Παράθεση http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/702461_s.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Γίνεται αντί της Αμερικαν εξπρες να βγαλει καποιος την Visa bonus απο την Alpha Bank? θα έχει τα ίδια οφέλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts