jojo Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Καλημερα Απλα μπορεις να παρεις τον ηδη εγκατεστημενο φακελο και να τον περασεις στην μνημη...Και υστερα ανοιγεις το exe..:) to mono pou de douleuei einai i automati allagi tou status otan anoigeis ena mp3 me to mediaplayer, kata ta alla douleuei apsoga Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 sorry κιολας εχτες κατεβασαν update τα χρ τα εκανα εγκατασταση και απο εκεινη την ωρα δε μπορω να συνδεθω με τον λογαριασμο μου στο μσν το περιεργο ειναι οτι με αλλο user account, με συνδεει κανονικα μπορει καποιος να μου πει τι γινεται? σας παρακαλω πολυ δηλαδη γιατι εχω πελαγωσει πια με κατι τετοια. Δε τα μπορω εγω αυτα τα του διαβολου http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1331565&postcount=51 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 to mono pou de douleuei einai i automati allagi tou status otan anoigeis ena mp3 me to mediaplayer, kata ta alla douleuei apsoga Δουλευει κανονικα , τουλαχιστον στην 7.5..Τωρα για την 8 δεν γνωριζω:O Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tex439 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 se mena den doulevi. exi apo xthes vradi pou den me sindei. ti simveni? Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 se mena den doulevi. exi apo xthes vradi pou den me sindei. ti simveni? Συνηθισμένα προβλήματα του Messenger. Θα του περάσει... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tex439 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 nai alla to periergo ine oti me allo acount sindeete kanonika Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Καλημέρα, μπορείτε αν ξέρετε να μου πείτε γιατί μετά απο άνοιγμα ενός e-mail απο msn messenger το κείμενο εμφανίζεται με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες? Επισυνάπτω screenshot, μόνο εκει υπάρχει το πρόβλημα.:(. Αφου κάνω την διόρθωση του en conding για να το διαβάσω, στο επόμενο μήνυμα ξανά το ίδιο κάνει και πάλι την ίδια διαδικασία θέλει:mad: .Αφαίρεσα ξαναεγκατατέστησα το Msn και μάλιστα με την τελευταια έκδοση μπας και αλλάξει κάτι, το αποτέλεσμα το ίδιο:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Βγάλε ένα μεγαλύτερο screenshot γιατί σε αυτό δεν φαίνεται τίποτα. Κατα πάσα πιθανότητα πάντως αν υπάρχει το πρόβλημα που νομίζω, θα οφείλεται στο encoding. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos13 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Paidia egw exw windows me!Yparxei kapoios tropos na doulepsei auto to programma sta windows mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Καλημέρα, μπορείτε αν ξέρετε να μου πείτε γιατί μετά απο άνοιγμα ενός e-mail απο msn messenger το κείμενο εμφανίζεται με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες? Επισυνάπτω screenshot, μόνο εκει υπάρχει το πρόβλημα.:( Ναι όντως από το screenshot που δίνεις δε φαίνεται καλά είναι μικρό, όπως είπε και ο Hostolis. Βάλε πιο μεγάλο να καταλάβουμε τι παίζει:p . Αν είναι αυτό που είπε και ο hostolis τότε αν έχεις firefox πάτα view/character encoding και επέλεξε unicode(utf-8) (αν είναι πάλι κινέζικα δοκίμασε κάποιο αλλο, με κάποιο από αυτά που έχει εκεί μέσα θα δεις αποτέλεσμα). Αν έχεις ie πάτα αντίστοιχα view/encoding και επέλεξε unicode όπως είπαμε πριν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Βγάλε ένα μεγαλύτερο screenshot γιατί σε αυτό δεν φαίνεται τίποτα. Κατα πάσα πιθανότητα πάντως αν υπάρχει το πρόβλημα που νομίζω, θα οφείλεται στο encoding. Το διόρθωσα στο αρχικό μου mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Το διόρθωσα στο αρχικό μου mail Επομένως φταίει το encoding, πρέπει να διαλέξεις iso-8859-7. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Επομένως φταίει το encoding, πρέπει να διαλέξεις iso-8859-7. Tο επιλέγω, αλλα στο επόμενο mail που θα επιχειρήσω να ανοίξω θα πρέπει να ξανακάνω την ίδια διαδικασία, δεν μένει μόνιμα η εντολή:wacko: . Αυτό που μου πρότεινες ήταν η πρώτη μου αντίδραση καθώς έβλεπα τα γράμματα ετσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spichrigr Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Tο επιλέγω, αλλα στο επόμενο mail που θα επιχειρήσω να ανοίξω θα πρέπει να ξανακάνω την ίδια διαδικασία, δεν μένει μόνιμα η εντολή:wacko: . Αυτό που μου πρότεινες ήταν η πρώτη μου αντίδραση καθώς έβλεπα τα γράμματα ετσι... ακριβως το ιδιο προβλημα κι εγω παιδια. διορθωνεται στο mail που κοιταζω και στο επομενο παλι κινεζικα Παράθεση :shoot: Μην πυροβολείτε τις σκέψεις κανενός. Κάθε σκέψη είναι μια αχτίδα φωτός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 παιδια εχει βαλει κανεις το σκριπτακι auto-hey?πολυ καλο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Παιδια ξερετε που μπορω να βρω δωρεαν emotions και αλλα τετοια ????? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Gollum_ Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Καλησπερα παιδιαα μολις εβαλα την καινουργια εκδοση του Msn δεν ειναι και ασχημη.. Μια πληροφορια θα ηθελα αν καποιος γνωριζει..διπλα στις συνδεδεμενες επαφες δε μου γραφει τη κατασταση του καθε user(δηλ Απασχολημενος κτλ) παρα μονο ενα μικρο σαν ρολογακι που υπηρχε φυσικα στις παλιοτερες εκδοσεις μαζι ομως με την ενδειξη της εκαστοτε καταστασης..Γνωριζει καποιος κατι καποια ρυθμιση ισως? Παράθεση Η Δημοκρατία καταστρέφεται διότι καταχράστηκε το δικαίωμα της Ελευθερίας και της Ισότητας. Έμαθε στους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα, την αναρχία ως ευδαιμονία. Σωκράτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 αν την ανοιξεις λεει oτι ο ταδε user ειναι πχ(busy) και μπορει να μην απαντησει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 παιδια εχει βαλει κανεις το σκριπτακι auto-hey?πολυ καλο :D το οποίο τι κάνει; Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 οταν σου γραφει καποιος hey απανταει μονο του Hey! :D εχει κ ενα αλλο που οταν σου γραφει κατι που το χεις ηδη καταχωρησει απανταει αναλογα οπως (παλι) εσυ το εχεις καταχωρησει πχ σου λεει καποιος bb η bye..το καθοριζεις εσυ να απανταει οπως θες. πχ stavros: bb me: bye bye Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Ναι αυτό ειναι πολύ ωραίο!!! Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Πώς γίνεται όταν πατάω να δω τα mail μου απο το msn να μην μου ανοιγει το link με τον IE αλλά με τον Opera? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meganium Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται ο msn να ξεκλειδωσει για να στελνει απεριοριστες δονησεις συνεχεια και αν υπαρχει καποιο site (ή αν εχετε εσεις) με δωρεαν emoticons. p.s. Συγγνωμη αν έχουν ξανααναφερθει αυτα.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται ο msn να ξεκλειδωσει για να στελνει απεριοριστες δονησεις συνεχεια και αν υπαρχει καποιο site (ή αν εχετε εσεις) με δωρεαν emoticons. p.s. Συγγνωμη αν έχουν ξανααναφερθει αυτα.:O Με κάποιο patch μπορείς να το κάνεις αυτό. Π.χ. με το A-patch. Αφού το τρέξεις Κάπου θα σου έχει την επιλογή "remove nudge delay". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DSLAKIAS Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Μονό και μόνο που στο κάτω μέρος βγάζει διαφήμιση δεν το θέλω προτιμώ τον Trillian Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Με το a-patch το βγάζεις το banner. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts