Jump to content

xrhstos13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    224
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by xrhstos13

  1. Νέο στατιστικό. Παραγγελία ένα H96 Pro+ από Banggood στις 08/09 με priority direct. Παρέλαβα σήμερα χωρίς κάτι έξτρα. Περιμένω 3-4 ασυνόδευτα από Banggood μικρής αξίας, παραγγελία όλα 25-30 Αυγούστου, δεν έχει φανεί τίποτα προς το παρόν.
  2. Για το στατιστικό της υπόθεσης, δεματάκι με tv box, controller και άλλα 2-3 μικροπράγματα από banggood με priority. Παραγγελία 30/08. Ήρθε σήμερα χαρτάκι, αύριο παραλαμβάνω χωρίς τελωνεία κτλ, όλα κομπλέ. Αξία περίπου 75 ευρώ.
  3. Καλή μας επιτυχία ! Ας κερδίσει ο καλύτερος :p
  4. Xiaomi Mi5 μονόδρομος αν δε σε χαλάνε οι 5,2 ίντσες. Snapdragon 820, 3GB ram, 32GB εσωτερική μνήμη, Globarl Rom και φοβερή υποστήριξη από ξένα και Ελληνικά φόρουμ :)
  5. Καλησπέρα, Οικογενειακό 4 γραμμές, 4000 λεπτά, 4000 sms και 9 gb ιντερνετ στα 75 ευρώ και σταθερό απεριόριστα αστικά, 30 λεπτά κινητά στα 25 ευρώ είναι καλή προσφορά πιστέυετε ? Δέχτηκα έκανα αίτημα από τη βόντα, δε νομίζω να πάρω κάτι καλύτερο.
  6. Καλή επιτυχία σε όλους και ευχαριστώ για το δωράκι :lol::lol::p
  7. καλη επιτυχια και καλη χρονια να εχουμε !
  8. Καλησπέρα ! Μπορώ να έχω και εγώ σε ένα πμ το τηλέφωνο?
  9. Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ. Εξάλλου αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και το 30 days return policy. Από Αμερική είναι.
  10. Δυστηχώς δε νομίζω οτι μπορώ να τους παρουσιάσω "εικονικό" τιμολόγιο 50$ για αντικείμενο αξίας 850 δολλαρίων (στην Ελλάδα 900 ευρώ). Μετά από επικοινωνία μου με το τελωνείο ενημερώθηκα πως το αντικείμενο έχει αναγραφόμενη τιμή την πραγματική του αξία και μου είπαν οτι αν δεν στείλω απόδειξη κινδυνεύω να χρεωθώ μεγαλύτερη τιμή από την αναγραφόμενη ! Εγώ ισχυρίστηκα οτι είναι απο service αντικατάσταση αλλά ο πωλητής το έχει δηλώσει ως αντικείμενο εμπορίου. Μετά από διαβουλεύσεις κατέληξα στο συμπέρασμα ότι στην καλύτερη θα φορολογηθώ για την αναγραφόμενη τιμή. Δε νομίζω οτι μπορώ τώρα να κάνω κωλοτούμπα να τους πω πάρτε την απόδειξη τόσο είναι μη με χρεώσετε παραπάνω. Θα έχω νέα επικοινωνία την Δευτέρα απευθείας με τον εκτελωνιστή απ'ότι κατάλαβα και ο θεός βοηθός. Σε περίπτωση που δεν το δεχτώ τι παίζει με τον πωλητή στο ebay ? Μπορώ να ζητήσω refund χάνοντας τα μεταφορικά μου έτσι ?
  11. Αν κανω φωτοσοπ στα 200-300 δολλαρια ας πουμε, νομιζω οτι κανει μπαμ οτι η τιμη του ειναι παραπανω, τι μπορει να γινει αν δε δεχτουν την αποδειξη ?
×
×
  • Create New...