mcde Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Η υπηρεσία msn messenger της Microsoft ανέκαθεν είχε προβλήματα κατά ορισμένα χρονικά διαστήματα. Όταν συμβαίνει αυτό, απλά περιμένετε μερικές ώρες και το πιθανότερο είναι ότι θα διορθωθεί μόνο του και ότι δεν πρόκειται για πρόβλημα από την δική σας πλευρά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikky Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 go to Start->Run gia Windows XP grapse: "c:\windows\system32\drivers\etc\hosts" meta epelexe na to anoixeis to file mesw notepad k ekei grapse "65.54.239.80 messenger.hotmail.com 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net" katw apo to 127.0.0.1 localhost Save meta k eisai ok! εισαι ωραιος! και τι σημαινει ομως αυτο? πρεπει να το σβησουμε καποια στιγμη? καποια απαντηση σ αυτο? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Παιδιά μπορείτε να συνδεθείτε στο wlm? Εμένα δε συνδέεται:cry: κ μου βγάζει το σφάλμα στα host files. Θα κάνω αυτό που έχει αναφερθεί κ πιο πριν κ ελπίζω να ειμαι οκ. Τελικά δε συνδέεται με τίποτα :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 "Temporarily unavailable"... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Και σε μένα το ίδιο... Άσε που όταν κατάφερε να μπει δεν είχε κρατήσει το screen name μου. Και πιο παλιά πάλι δεν είχε κρατήσει τα groups της contact list μου. Χάλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Σε μένα (παραδόξως) όλα καλά :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Και σε μένα το ίδιο... Άσε που όταν κατάφερε να μπει δεν είχε κρατήσει το screen name μου. Και πιο παλιά πάλι δεν είχε κρατήσει τα groups της contact list μου. Χάλια... 8.0 final και καλά ε; Αμ καλά λέω οτι έτσι όπως συμπεριφέρεται είναι σαν beta ακόμα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 8.0 final και καλά ε; Αμ καλά λέω οτι έτσι όπως συμπεριφέρεται είναι σαν beta ακόμα.. Μόνο που τα προβλήματα δεν είναι θέμα client, αλλά θέμα πρωτοκόλλου - αυτό είναι που είναι προβληματικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 μερικοι ισως το ξερουν αλλα το αναφερω για να το εχουν υποψην τους και οι υπολοιποι..:shifty: πολυ καλα και εξυπνα scriptakia για τον messenger μας http://www.msgpluslive.net/scripts/browse/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 pws borw na svisw ola ta emoticons mou xoris na to kanw ena ena me to remove apo to menu tous ? Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Καλησπέρα παιδιά!Είμαι newbie στο θέμα του MSN και δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να κάνω για να φύγει το σήμα της Cosmote που βρίσκεται αριστερά.Κατέβασα ένα patch που δίνει κάποιο παιδί στις προηγούμενες σελίδες για την έκδοση που έχω,έκανα κλικ στα Remove Advertisment,αλλά αυτό έμεινε εκεί.Τι πρέπει να κάνω; :confused: Δώστε τα φώτα σας please :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 pws borw na svisw ola ta emoticons mou xoris na to kanw ena ena me to remove apo to menu tous ? C:\Documents and Settings\xxx\Application Data\Microsoft\MSN Messenger Ψάξε τους φακέλους με τους αριθμούς και σε κάποιον θα βρεις έναν CustomEmoticons. Δοκίμασε να σβήσεις όλα τα .dat Καλησπέρα παιδιά!Είμαι newbie στο θέμα του MSN και δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να κάνω για να φύγει το σήμα της Cosmote που βρίσκεται αριστερά.Κατέβασα ένα patch που δίνει κάποιο παιδί στις προηγούμενες σελίδες για την έκδοση που έχω,έκανα κλικ στα Remove Advertisment,αλλά αυτό έμεινε εκεί.Τι πρέπει να κάνω; :confused: Δώστε τα φώτα σας please :O Tools->Options->Tabs->Hide tabs Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 ωρίστε μερικά links για windows live messenger 8.1 beta πρώτα κάντε ένα sign in σε αυτην την σελίδα http://ideas.live.com/signup.aspx?versionId=7adb59de-a857-45ba-81cc-685ee3e858fe μετα κατεβάζετε τον client 1st mirror: http://www.uploading.com/ru/files/FUEVCBIM/Install_Messenger8.1.0066.rar.html 2nd mirror: http://www.softpedia.com/get/Internet/Chat/Instant-Messaging/MSN-Messenger-8.shtml 3rd mirror: http://rapidshare.de/files/32350674/Install_Messenger_064.exe 4th mirror: http://www.gigasize.com/get.php/43418/Install_Messenger_064.exe ps.για τους μη-official testers ps2.για μένα στα vista λειτουργεί ο client και μπένει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 C:\Documents and Settings\xxx\Application Data\Microsoft\MSN Messenger Ψάξε τους φακέλους με τους αριθμούς και σε κάποιον θα βρεις έναν CustomEmoticons. Δοκίμασε να σβήσεις όλα τα .dat Tools->Options->Tabs->Hide tabs Καλά τόσο εύκολο είναι;Ούτε που μου πήγε το μυαλό να κοιτάξω εκεί :O Τhanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 ωρίστε μερικά links για windows live messenger 8.1 beta Καλά ρε παιδιά, είναι απίστευτο... Τι στο καλό συμβαίνει μ'αυτό το messenger! 'Οποτε πάω να μοιραστώ κάποιο αρχείο με πετάει έξω, κολλάει, στο laptop χθες έφτιαχνα shared folder με κάποιον και έκανε restart :wacko: Άντε να δούμε τι λέει και το νέο beta... :fool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 χθές που έκανα share για πρώτη φορά μια χαρά δουλεψε. εντάξει ψιλοκολούσε αλλα λογικό θα'ναι Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 καιρος ηταν .. http://apatch.org/files/index.php?ACT=dl&id=3 το patch-ακι για Windows Live Messenger 8.0.0787, 8.0.0792, 8.0.0812, 8.1.0064 & 8.1.0066 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 den litourgoun i koini xrisi efarmogon kai o pinakas.ti boro na kano?boro na stelno nudge aperiorista? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Και τώρα μου πετάει ένα ωραίο 80072745 πάλι... Καμιά ιδεά γιατί; Απο χτες το κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 diavazw ta comments kai lew apo mesa mou .. eutixws pou gyrisa prin polli kairo se 7.5 ! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 καλα εκανεσ γιατι αυτη η εκδοση ειναι μεγαλη πατατα. εμενα τρωει κατι κολληματα ποθ δεν λεγονται και μαλιστα σε δυο ξεχωριστους η/υ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 εμένα πάλι καθόλου.Πουθενά και καμία έκδοση δεν μου τρώει κολλήματα ούτε καν οι beta εκδόσεις.Και έχω δοκιμάσει msn σε πολλους υπολογιστές no probs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 και η 7.5 το ίδιο. Και μέσω trillian το ίδιο... Τίποτα δεν συνδέεται. Δεν έχω firewall στο pc. Έχω χρόνια να πειράξω το firewall του router... Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Κι εμένα πάλι καθόλου δε τρώει κολλήματα εκτός από μερικές περιπτώσεις.:worry: Είμαι από τους τυχερούς.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 μήπως είχε βάλει εκείνο το προσωρινό "fix" για το ότι οι servers για το msn ήταν κάτω? εκείνο με τα hosts λέω.Γιατι και εμένα είχε πρόβλημα και όταν το έβγαλα ήταν ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts