teitzis Δημ. May 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Πάντως η πλέον ακατάλληλη ημερομηνιά για το meeting είναι στις 9/6. Τελικός mundial έτσι; όχι τώρα να λέμε... [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Με λύπη μου διαπιστώνω οτι η μόνη περίπτωση να έρθω αν γίνει στις 25/6 είναι αν χαθεί η εξεταστική. Το πρόβλημα είναι οτι σπουδάζω Καλαμάτα και είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο τη μια μέρα να είμαι στο meeting και την άλλη να δίνω μάθημα :( . Θα είναι το πρώτο meeting που χάνω απο την εγγραφή μου στο myphone... :cry: :cry: http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Υπ' όψιν ότι πέρσι δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε σε ημερομηνία και αυτή ορίστηκε από εμάς 4 μέρες πριν. Η προσέλευση ήταν γύρω στα 30 άτομα. Αν φέτος το κανονίσουμε έγκαιρα θα έχουμε παραπάνω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Υπ' όψιν ότι πέρσι δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε σε ημερομηνία και αυτή ορίστηκε από εμάς 4 μέρες πριν. Η προσέλευση ήταν γύρω στα 30 άτομα. Αν φέτος το κανονίσουμε έγκαιρα θα έχουμε παραπάνω. Mono???! Ligoi.. Sthn comdex ap oso 8ymamai prepei na xan perasei polloiii perissoteroi. . . Ante na ginei etsi kai to kalokairi na mazeytoume 150+ aneta! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Πάντα με προλαβαίνετε και έλεγα και εγώ να ανοίξω το θέμα :p Όπως έχουμε συζητήσει με αρκετά παιδιά στο meeting, νομίζω ότι ο περσινός χώρος του Yes κοντά στο ΣΕΦ μας βόλεψε όλους και σαν service και σαν πάρκιγνκ και κατάλληλος για την εποχή ήταν και γενικά κάποιο αρνητικό δεν άκουσα από κανέναν. Καλό και το the mall αλλά είπαμε καλοκαίρι ήρθε να τιμήσουμε και λίγο τα νότια :D Άρα ας ψάχνουμε την ημερομηνία περισσότερο (αν και με τις απεργίες θα παιδευτούμε). Εγώ πρόβλημα δεν έχω, όποια Κυριακή θέλετε αρκεί να μην πάμε μέσα Ιουλίου :p + 1 και από 'μένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 egw tha proteina ta kafe gyrw apo to sef pou exypiretountai oloi me to treno kai einai pio konta se athina kai peiraia! wres tha elega apogeymatines... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 sto mall sto mall ! gt menw k dipla :P:P !pantws..egw p exw e3etastikh,(k dn thn xanw:lol: :p :p :p ) lew stis 9 :) N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Kai gw arxika mall elega alla telika konta sto sef einai kalytera. . . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Mono???! Ligoi.. Sthn comdex ap oso 8ymamai prepei na xan perasei polloiii perissoteroi. . . Ante na ginei etsi kai to kalokairi na mazeytoume 150+ aneta! ;) easy saylor!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 25 θα ειμαι Κω για κατι δουλειες οποτε δεν μπορω σιγουρα.Για τις αλλες ημερομηνιες,count me in,εκτος απροοπτου..:D ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Mono???! Ligoi.. Sthn comdex ap oso 8ymamai prepei na xan perasei polloiii perissoteroi. . . Ante na ginei etsi kai to kalokairi na mazeytoume 150+ aneta! ;) easy saylor!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :p pou to vrhkes auto to post twra :p anwy, an 8ymamai kala tis ypografer stn afisa, kapou tosoi eixan perasei. . . ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Ιουνιος + ΝΠ και απο μενα! _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Δεν θα χάσω και το φετινό καλοκαιρινό meeting :p . Νομίζω καλύτερα να πούμε για τις 9. Παίζει να λείπω 11 Ιουλίου και μετά. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Μωρε κοσμο να εχει και να το διασκεδασουμε και ας γινει οποτε θελει.....:cool: Απλα να ενημερωθουμε..:p _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Θα συμφωνήσω για 25 Ιούνίου και για ΝΠ. τό θέμα είναι όπου πάμε να υπάρχει κοντά κάποιο δημόσιο μέσω μεταφοράς για να διευκοληθούν οι περισσότεροι. Εγώ είναι μέσα για Κυριακή 25, όχι Σαβββάτο όμως. The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Κανενά κοριτσάκι δεν θα πάει? :confused: Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Κανενά κοριτσάκι δεν θα πάει? :confused: Θα πάει θα πάει ;) !! Απλά περιμένουμε να δούμε πως θα πανε τα πράγματα με την εξεταστική... Θα γίνει δε θα γίνει? Κι αν ναι πότε? Θελω να πιστέυω ότι θα δώσουμε εμείς οι γυναίκες το παρόν μας και εκεί!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 αν θελετε μπορειτε να ρθειτε και στο δικο μας! :) ειστε ευπροσδεκτες! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 To kakiasmeno και τον dogas να δω στο meeting και τι στο κόσμο! :D :up: Εντάξει ο Hunter είναι σίγουρος οπότε καλά πάμε! ;) ΝΠ και από εμένα... :whistle: :ninja: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 25/6 να γίνει είμαι μέσα.Ρεπάρο κιόλας και θα επιλέξω και'γω φυσικά τα ΝΠ. http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 25/6 να γίνει είμαι μέσα.Ρεπάρο κιόλας και θα επιλέξω και'γω φυσικά τα ΝΠ. ΝΠ!! Μπα;;;; Τι έγινε; Ζηλέψαμε ζηλέψαμε;; :lol: :lol: :p titinaki εννοείται ότι κάνω πλάκα ε; :) Είπα να δώσω πνοή στο thread. :confused: :lol: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 titinaki εννοείται ότι κάνω πλάκα ε; :) Είπα να δώσω πνοή στο thread. :confused: :lol: Ναι,βρε το κατάλαβα δεν και είπα τπτ. :) http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 ΝΠ και από μένα...:D Αλλά ρε παιδιά καλύτερα 09/06... 25 είναι λίγο μετά το τέλος των εξετάσεων μου και αμέσως μετά την έναρξη των καλοκαιρινών στο φροντιστήριο!:blink: :X Θέλω να ηρεμίσω λίγο πρώτα και μετά...:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Δεν το κόβω να έρχονατι πολλοί,σύμφωνα με το σύνολο των ποστ.. http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 ΝΠ και από μένα...:D Αλλά ρε παιδιά καλύτερα 09/06... 25 είναι λίγο μετά το τέλος των εξετάσεων μου και αμέσως μετά την έναρξη των καλοκαιρινών στο φροντιστήριο!:blink: :X Θέλω να ηρεμίσω λίγο πρώτα και μετά...:worry: να γυρισουμε το χρονο πισω; :p μια βολτα για καφε θα βγουμε, γιατι το βλεπεις ετσι; οτι και καλα να ηρεμησεις λιγο; :)Δεν το κόβω να έρχονατι πολλοί,σύμφωνα με το σύνολο των ποστ..αφου θα'ρθω εγω τι σε πειραζει; :lol: χαβαλες :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts