Jump to content

paparoach

Members
  • Δημοσιεύσεις

    896
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paparoach

  1. Για την αλλαγ'η στο χρώμα το επιβεβαιώνω και εγώ, μετά το update. Ψαχνόμουν να δω τι παίχτηκε με τα χρώματα. Προσωπικ,α το τηλέφωνο το έχω 6 μήνες, από το φεβρουάριο.. Αν μου δίναν τα λεφτά μου πίσω και μου έλεγαν πάρε ένα τηλέφωνο, πάλι το ίδιο θα έπερνα.. Πολύ πολύ ευχαριστημένος.
  2. καλη μας επιτυχια και ευχαριστουμε για τα δωρα!!
  3. Ναι απο χτες το βράδυ. Δεν ξέρω τι βελτιώνει όμως. Υπάρχει κάποια σελιδα που να μπαίνουμε και να διαβάζουμε τις διαφορες του εκάστοτε update??
  4. Την έκανα κ γω χτες το βράδυ την αναβάθμιση...χωρίς επαναφορά εργοστασιακών, χωρίς τίποτα. Μέχρι στιγμής κανένα απολύτως πρόβλημα.. Όλα σούπερ..
  5. Όταν λες exrta features?Δεν είδα να γράφει κάτι. αν κατάλαβα καλά αναβάθμισες ήδη. Περάστικαν όλα κανονικά? Είχες πάρει backup και επανέφερες τπτ?
  6. Έβαλε κανεις το γλυφιτζουρακι?? Λέει τίποτα ή να μείνω με την 4αρα ακόμα??
  7. Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο με ενδιαφέρει κ μένα. Εχω παλέψει αρκετά με τις ρυθμίσεις αλλά δεν έχω δει πολλές επιλογές.
  8. Απόσο έχω ψάξει το μενού, έχει τη δυνατότητα κλεισίματος της οθονης με διπλό χτύπημα. Άνοιγμα όμως δεν κάνει. Για άνοιγμα μόνο από το κουμπί on/off
  9. Προς το παρόν είμαι παρα παρα παρα πολύ ευχαριστημένος. Δεν θα μπορουσα να ζητησω κάτι παραπανω απο ενα τηλέφωνο. Οθόνη μια χαρά,μπαταρία να κρατάει, γρήγορο.. Προχθες εκατσα είδα σε streaming μέσω wifi 1080p ταινία, απλα για να δω αν γίνεται..μια χαρά τα έβγαλε πέρα..
  10. Όχι φίλος δεν ξέρω καν ποιο είναι το θέμα που λες. Βάλτο αν θέλεις ελεύθερα.
  11. Με hdr. Δουλεύει πολύ ικανοποιητικά το hdr του χωρίς να χρειάζεται να στέκεσαι 1 ώρα για να βγάλει 3 φωτογραφίες. Ακόμα και νύχτα δλδ έχω βγάλει hdr με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα.
  12. Για κάμια φωτογραφία που θέλετε, ορίστε μία.. Την παραθέτω σε λινκ μην την κατεβάζει κανείς με 3g/4g τζάμπα.. Εικόνα
  13. Σορρυ που άργησα να απαντήσω ήμουν στη δουλειά. Από ταχύτητα φόρτωσης καλά πάει για το μέγεθος της μπαταρίας του. Από το 40% στο 91% σε 1.5 ώρα με χρήση wifi-κατέβασμα εφαρμογών και εγκατάστασή τους . Έπαθα πλάκα με την αυτονομία. Από το 91% στο 69% γύρισα σπίτι, με το 3g/4g μόνιμα ανοιχτό, με ομιλία ~15 λεπτά, λίγο ίντερνετ, και σε μέρος που δεν πιάνει τόσο καλό σήμα. Με ίδια χρήση με το sgs3lte θα ήμουν με θαύμα στο 40%, ξεκινώντας από το 100. Γενικά όλα καλά. Δεν το έχω δουλέψει πολύ όμως, οπότε πάω να ασχοληθώ. btw, για τον φίλο που ρώταγε για θήκη, δεν χρησιμοποιώ ποτέ θήκες σε τηλέφωνα.
  14. Μόλις παρέλαβα σήμερα. Ήταν παραγγελία του προηγούμενου Σαββάτου από Κωτσόβολο με το παζάρεψέ το. Το πήρα στα 445. Παρασκευή παρέλαβαν κάποια κομμάτια και φύγαν όλα απότι είδα. Μετάβαση από Samsung galaxy s3 lte. Ευχάριστη έκπληξη η ζελατίνα που είχε μέσα η συσκευασία. Προς το παρόν φορτίζω. Ωραία και στιβαρή κατασκευή. Το μεγεθος μεγάλο,αλλά το ξέρεις από πριν αυτό. Επίσης, μην ανησυχείτε για το χρυσαφί της υπόθεσης. Είναι πάρα πολύ όμορφο.
  15. Ευχαριστούμε πολύ και καλή επιτυχία σε όλους!
  16. Τελικά αυτό με την κάρτα sd στη θέση της sim 2 ισχύει ή όχι?Το παρήγγειλα και εγώ το τηλ αλλά στον κότσο δεν ξέρουν πότε θα ξαναπαραλάβουν.
  17. Μία από τα ίδια και εγώ.. πλέον με την τιμή του note 4 να ειναι μονο 60€ διαφορα αρχιζω και το καλοσκαιφτομαι. Μεχρι να το φερουν εδω οι επιστημονες θα κοντευουν να ειναι στα ιδια λεφτα..
  18. Υπάρχει μαγαζί στο σκρουτζ που το εχει 495€ και διαθεσιμο σε 1 εως 3 μερες...Βρε λέτε????
×
×
  • Create New...