Jump to content

paparoach

Members
  • Δημοσιεύσεις

    896
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About paparoach

  • Ημ. Γέννησης 18/09/1985

paparoach's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για την αλλαγ'η στο χρώμα το επιβεβαιώνω και εγώ, μετά το update. Ψαχνόμουν να δω τι παίχτηκε με τα χρώματα. Προσωπικ,α το τηλέφωνο το έχω 6 μήνες, από το φεβρουάριο.. Αν μου δίναν τα λεφτά μου πίσω και μου έλεγαν πάρε ένα τηλέφωνο, πάλι το ίδιο θα έπερνα.. Πολύ πολύ ευχαριστημένος.
  2. καλη μας επιτυχια και ευχαριστουμε για τα δωρα!!
  3. Ναι απο χτες το βράδυ. Δεν ξέρω τι βελτιώνει όμως. Υπάρχει κάποια σελιδα που να μπαίνουμε και να διαβάζουμε τις διαφορες του εκάστοτε update??
  4. Την έκανα κ γω χτες το βράδυ την αναβάθμιση...χωρίς επαναφορά εργοστασιακών, χωρίς τίποτα. Μέχρι στιγμής κανένα απολύτως πρόβλημα.. Όλα σούπερ..
  5. Όταν λες exrta features?Δεν είδα να γράφει κάτι. αν κατάλαβα καλά αναβάθμισες ήδη. Περάστικαν όλα κανονικά? Είχες πάρει backup και επανέφερες τπτ?
  6. Έβαλε κανεις το γλυφιτζουρακι?? Λέει τίποτα ή να μείνω με την 4αρα ακόμα??
  7. Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο με ενδιαφέρει κ μένα. Εχω παλέψει αρκετά με τις ρυθμίσεις αλλά δεν έχω δει πολλές επιλογές.
  8. Απόσο έχω ψάξει το μενού, έχει τη δυνατότητα κλεισίματος της οθονης με διπλό χτύπημα. Άνοιγμα όμως δεν κάνει. Για άνοιγμα μόνο από το κουμπί on/off
  9. Προς το παρόν είμαι παρα παρα παρα πολύ ευχαριστημένος. Δεν θα μπορουσα να ζητησω κάτι παραπανω απο ενα τηλέφωνο. Οθόνη μια χαρά,μπαταρία να κρατάει, γρήγορο.. Προχθες εκατσα είδα σε streaming μέσω wifi 1080p ταινία, απλα για να δω αν γίνεται..μια χαρά τα έβγαλε πέρα..
×
×
  • Create New...