Jump to content

olympiakos7_69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.469
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by olympiakos7_69

  1. Καλησπερα σε οσους διαβαζουν, Ειμαι καινουργιος στο Android μιας και ειχα iPhone για χρονια.. Στο iPhone, οταν ερχονται οι ειδοποιησεις σου εμφανιζει σε ξεχωριστο κουτι το καθε μηνυμα και μαζι σου δειχνει και 2-3 γραμμες του μηνυματος. Στο Android EMUI 9.1 ναι μεν βρηκα πως να μην γινεται grouping στα μηνυματα και πως να φαινεται και μια γραμμη του κειμενου, αλλα δεν μπορω με τιποτα να βρω πως γινεται να βλεπω περισσοτερο απο το κειμενο στο lock screen! Εχουμε κανεναν γνωστη να πει καμια συμβουλη?? Νικος.
  2. Καλησπερα, εκανα ενα benchmark στον SSD δισκο μου με το CrystalDiskMark, αλλα τα αποτελεσματα δεν με ικανοποιησαν πληρως.http://img29.imageshack.us/img29/8718/diskmark.png Ειναι normal τα τοσο χαμηλα read και write speeds για το 4K?
  3. Το αντιθετο! Ολα ειναι κρατικα εκτος απο ενα.. Το University of Buckingham. Σκωτια δεν πληρωνεις διδακτρα, τουλαχιστον ετσι ηταν το 2008. Και ουαλια ηταν λιγοτερα χρηματα.
  4. Εχει κανεις πληροφοριες για το Renewable Energy Systems Engineering μαστερ στο Surrey?? Ειναι κανεις που εχει κανει η θα κανει το ιδιο?:)
  5. Εχει κανεις πληροφοριεσ γι' αυτο το course ? : http://www2.surrey.ac.uk/postgraduate/taught/renewableengergy/
  6. Και αλλο bug σε μενα -> Μπλε οθονη και αμεσως reboot.. 3 φορες σε λιγες μερες.. Η microsoft δινει καποιες πληροφοριες αλλα δεν εχς ξαναασχοληθει και δεν θελω να ρισκαρω¨ http://support.microsoft.com/kb/2028504 http://blogs.technet.com/b/askcore/archive/2008/11/01/how-to-debug-kernel-mode-blue-screen-crashes-for-beginners.aspx Αμα καταλαβαινει κανεις τι συμβαινει ας το πει και σ' εμας.:)
  7. Μα σου λεω οτι στα προπτυχιακα υπηρχε λιμιτ, στις 3000 και αλλαχε τωρα, ενω στα μεταπτυχιακα δεν υπηρχε, δηλαδη πχ το ΛΣΕ το μεταπτυχιακο στο μανατζμεντ μπορει να το ειχε 20000... Δεν ξερω που σκαλωσες..:p Με λιγα λογια λεω οτι δεν τιθεται θεμα ανακοινωσεων για καθολικα τα μεταπτυχιακα.
  8. Για τα μεταπτυχιακα δεν υπαρχει limit που υπαρχει στα προπτυχιακα ετσι και αλλιως...
  9. Καλο φαινεται! Ομορφο παντος ειναι σιγουρα..
  10. Ειναι προσωπικη αποψη.. μπορει να πας και να πεις, τι ελεγε ο λαλακας..!:ninja: Το κεντρικο κτηριο παντος ειναι ωραιο, και η περιοχη που ειναι το πανεπιστημιο καλη εως πολυ καλη! Το imperial μου αρεσε πιο πολυ απ' ολα μπορω να πω, σαν κτηρια και σαν περιοχη(south kens)! Αλλα με φοβιζει το ratio m:f που στο ucl δεν υπαρχει θεμα.. Αυτο που δεν μου αρεσε καθολου ηταν το LSE..
  11. To engineering που με ενδιεφερε εμενα δεν μου αρεσε καθολου.. δεν ξερω πως να σου δωσω να καταλαβεις τι εννοω. Πηγα και στην βιβλιοθηκη του eng και ηταν της πλακας.. Γενικα δεν μου αρεσε..:rolleyes:
  12. Για sports ειναι 1. Loughborough 2. Bath 3. Birmingham ! Take it or leave it που λεμε.. Πηγα στο UCL πριν λιγες μερες.. Προσωπικα δεν μου αρεσε το σκηνικο εκει. Παρολα αυτα το ratio m:f ειναι πολυ καλο!
  13. Εχει ψωνισει κανεις απο καποιο απο τα παρακατω sites? http://www.airmaxshoes.uk.com/nike-air-max-97-c23_43/ http://www.ukrunningshoes.co.uk/nike-air-max-97-metallic-silver-varsity-red-neutral-grey-black-p-157.html Μενω Αγγλια οποτε το shipping δεν ειναι θεμα.. Δυστυχως στο schuh.co.uk δεν τα βρισκω.
  14. Αυτο σκοπευω να κανω, αλλα παλι ειναι καθολικα στο χερι τους απ' οτι καταλαβαινω!
  15. Καλα τετοιες συμβουλες δινω και εγω.. Με το amazon δεν ειχα ποτε προβλημα.
  16. Αντιμετοπιζω ενα σχετικα μεγαλο προβλημα. Ηθελα να αγορασω μια ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη απο αγγλικο online μαγαζι στο οποιο ειχα βρει καλες τιμες(ajelectronics). Δοκιμασα με 3 ελληνικες καρτες και δεν δεχθηκε καμια το συστημα, δοκιμασα και με αγγλικη καρτα και παλι δεν το δεχθηκε, οποτε το αφησα το θεμα. Οταν την επομενη μερα μπηκα e-banking ειδα οτι ειχα χρεωθει κανονικοτατα και στην natwest και στην HSBC(ελληνικη). Τους εστειλα μηνυμα και μου ειπαν οτι τα χρηματα θα κανουν "bounce back" μεσα σε 48 ωρες. Εχουν περασει 7 μερες και τιποτα. Εχω χρεωθει γυρω στα 300 ευρω, που ειναι σοβαρο ποσο. Θα τους παρω τηλεφωνο αργοτερα, αλλα τι μπορω να πω ωστε να μην το παρατησουν το θεμα?
  17. Ειναι προγραμμα επι πληρωμη μεσω του οποιου μπορει να βλεπεις ελληνικα καναλια μεσω ιντερνετ. Μεχρι πριν λιγους μηνες δουλευε, τωρα δεν ξερω..
  18. Δεν γνωριζω αν εχει αλλαξει κατι τα τελευταια 2 χρονια, αλλα εγω δεν πληρωνω ασφαλιση. Το πιστωτικο οριο μου ειναι 4000ευρω και για τις 2 καρτες. Το μονο που πληρωνω ειναι ενα μικρο ποσο (μαλλον 15ευρω τον χρονο) για την πιστωτικη. Εγω χρησιμοποιω three mobile. Εχει τις καλυτερες προσφορες.. Φετος θα παρω sim only deal..
  19. Πηγαινε με τον πατερα σου και ανοιξε εναν κοινο λογαριασμο στην HSBC(μπορεις να εχεις λεφτα και σε λιρες και σε ευρω). Βγαλε και cash card και πιστωτικη(βαλε να πληρωνεται η πιστωτικη αυτοματα καθε μηνα). Πηγαινε αγγλια και σηκωνε χρηματα απο ATM της HSBC. Αμα δεις οτι δες σε βολευει κοιτας και τις υπολοιπες λυσεις. Τα μεγαλα ποσα τα πληρωνεις με εμβασμα(bank transfer). *Κανε το συντομα γιατι δεν εχεις και πολυ καιρο.
×
×
  • Create New...