terkos2 Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου (edited) 15 ώρες πριν, manzak said: Χθες εκανα αγορα sim cosmote 3€ απο το γνωστο καταστημα της Σταδιου αμεση διαδικασια για φορητοτητα στην cosmote Υπαρχων συμβολαιο red unlimited στα 28€ και σημερα τηλεφωνο απο το τμημα αποσυνδεσεων της vodafone για παραμονη στο ιδιο προγραμμα με τις ιδες παροχες τελικη τιμη 17,5 φετος και 19€ του χρονου για συμβολαιο 2 ετων Ποιο είναι φίλε μου το γνωστό κατάστημα της Σταδίου; Edited 27 Φεβρουαρίου by terkos2 2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manzak Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, terkos2 said: Ποιο είναι φίλε μου το γνωστό κατάστημα της Σταδίου; καταστημα frog σταδιου 51 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, manzak said: καταστημα frog σταδιου 51 Α.. το frog. Ευχαριστώ. 3 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Παιδιά Θέλω λιγο τα φωτα σας εδω ! (ελπιζω να ειμαι στο σωστο τοπικ) ! Έβαλα σημερα στο κινητο μου (samusng a55) eSIM μια και ειχε χαλάσει η κανονική sim ! Oλα καλα ολα ωραια Σούπερ ! Αν για οποιοδήποτε λογο χαλάσει το κινητο θελω να παρω ενα δεύτερο σε ενα ταξιδι κτλ εδω τι γινεται γνωρίζει κανείς ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Μπορείς να ενεργοποιήσεις την eSIM της Vodafone σε άλλο κινητό που υποστηρίζει eSIM, χωρίς επιπλέον χρέωση. Προφανώς μπορεί να είναι ενεργοποιημένη μόνο σε ένα κάθε φορά. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Εγώ να ρωτήσω τώρα κάτι εντελώς σοβαρά. Δεν θα έπρεπε οι ελληνικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών να κάνουν "απελευθέρωση" από το κόστος κλήσης και το κόστος περιαγωγής τους Έλληνες που δυστυχώς βρίσκονται στην εμπόλεμη ζώνη της Μέσης Ανατολής;;;;Μην ξεχνάμε πως πριν από τέσσερα χρόνια το 2022 το έκανε αυτό στην πράξη στον πόλεμο στην Ουκρανία 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 2 ώρες πριν, minast said: Μπορείς να ενεργοποιήσεις την eSIM της Vodafone σε άλλο κινητό που υποστηρίζει eSIM, χωρίς επιπλέον χρέωση. Προφανώς μπορεί να είναι ενεργοποιημένη μόνο σε ένα κάθε φορά. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα από ότι κατάλαβα γίνεται απλά δεν πρέπει να είναι και οι δύο συσκευές ταυτόχρονα ανοιχτές έτσι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 5 minutes ago, freddaras said: Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα από ότι κατάλαβα γίνεται απλά δεν πρέπει να είναι και οι δύο συσκευές ταυτόχρονα ανοιχτές έτσι; Δεν μπορεί η esim να είναι εγκατεστημένη ταυτόχρονα σε 2 συσκευές έστω και αν η μια είναι κλειστή. Χρειάζεται να απεγκαταστήσεις την esim από την μια συσκευή και μετά να κάνεις την διαδικάσια εγκατάστασης στην άλλη. Αυτό για εμένα είναι το βασικό μειονέκτημα στην esim (έχω esim f2g στο δικό μου κινητό) ότι αν ας πουμε σου χαλάσει το κινητό και δεν ανοίγει ή με κάποιο τρόπο το χάσεις τότε (φαντάζομαι) ότι χρειαζεται να πάρεις τηλέφωνο το τεχνικό τμήμα της εταιρείας για να την απεγκαταστήσουν αυτοί από τα συστήματα τους και μετά εσύ να κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση στην νέα συσκευή. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 18 minutes ago, opmgls said: Δεν μπορεί η esim να είναι εγκατεστημένη ταυτόχρονα σε 2 συσκευές έστω και αν η μια είναι κλειστή. Χρειάζεται να απεγκαταστήσεις την esim από την μια συσκευή και μετά να κάνεις την διαδικάσια εγκατάστασης στην άλλη. Αυτό για εμένα είναι το βασικό μειονέκτημα στην esim (έχω esim f2g στο δικό μου κινητό) ότι αν ας πουμε σου χαλάσει το κινητό και δεν ανοίγει ή με κάποιο τρόπο το χάσεις τότε (φαντάζομαι) ότι χρειαζεται να πάρεις τηλέφωνο το τεχνικό τμήμα της εταιρείας για να την απεγκαταστήσουν αυτοί από τα συστήματα τους και μετά εσύ να κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση στην νέα συσκευή. Μάλιστα.. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι πολύ βολικό σαν ιδέα 💡 (δηλαδή εμένα χάλασε η κάρτα sim βράδυ και αμέσως έβαλα την eSIM χωρίς να χρειαστώ να πάω σε μαγαζί κτλ) αλλά όπως λες ότι δεν μπορείς όταν ακόμη και αν το έχεις κλειστό 📴 να κάνεις χρήση αλλού κινητού με την κάρτα σου είναι θέμα. Ίσως το λύσουν στο μέλλον.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 8 ώρες πριν, freddaras said: Μάλιστα.. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι πολύ βολικό σαν ιδέα 💡 (δηλαδή εμένα χάλασε η κάρτα sim βράδυ και αμέσως έβαλα την eSIM χωρίς να χρειαστώ να πάω σε μαγαζί κτλ) αλλά όπως λες ότι δεν μπορείς όταν ακόμη και αν το έχεις κλειστό 📴 να κάνεις χρήση αλλού κινητού με την κάρτα σου είναι θέμα. Ίσως το λύσουν στο μέλλον.. Δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι, αυτή είναι η συμπεριφορά. Μάλιστα άλλοι πάροχοι (πχ η Cosmote) σου ζητούν να πληρώσεις κάθε φορά που ενεργοποιείς eSIM. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου On 2/3/2026 at 8:29 ΠΜ, minast said: Δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι, αυτή είναι η συμπεριφορά. Μάλιστα άλλοι πάροχοι (πχ η Cosmote) σου ζητούν να πληρώσεις κάθε φορά που ενεργοποιείς eSIM. Καλημέρα. Τότε νομίζω δεν βολεύει καθόλου. Εγώ με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να μου εκδόσουν κάρτα σιμ κανονικά ξανά. Έχω συνεχώς μια αβεβαιότητα έτσι. Αν πάθει δηλαδή κάτι το κινητό ή οτιδήποτε μένεις ουσιαστικά χωρίς κινητό 📱. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου 5 ώρες πριν, freddaras said: Καλημέρα. Τότε νομίζω δεν βολεύει καθόλου. Εγώ με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να μου εκδόσουν κάρτα σιμ κανονικά ξανά. Έχω συνεχώς μια αβεβαιότητα έτσι. Αν πάθει δηλαδή κάτι το κινητό ή οτιδήποτε μένεις ουσιαστικά χωρίς κινητό 📱. Πριν αλλάξεις σε φυσική sim, μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών για να βεβαιωθείς πως αντιμετωπίζεται μια τέτοια έκτακτη περίπτωση γιατί δεν έχει αναφερθεί τέτοιο πραγματικό γεγονός εδώ μέσα. Ίσως σε καθυσηχάσουν. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου 1 hour ago, opmgls said: Πριν αλλάξεις σε φυσική sim, μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών για να βεβαιωθείς πως αντιμετωπίζεται μια τέτοια έκτακτη περίπτωση γιατί δεν έχει αναφερθεί τέτοιο πραγματικό γεγονός εδώ μέσα. Ίσως σε καθυσηχάσουν. Θα το κάνω. Είμαι περίεργος να δω τι παίζει με την όλη φάση..Ειδικά σε περίπτωση που χαλάσει το κινητό και πρέπει να χρησιμοποίησεις άλλο Και θα ενημερώσω εδώ για ότι μου πούνε.. Αν προλάβω θα πάω και σήμερα 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου (edited) 2 ώρες πριν, freddaras said: Θα το κάνω. Είμαι περίεργος να δω τι παίζει με την όλη φάση..Ειδικά σε περίπτωση που χαλάσει το κινητό και πρέπει να χρησιμοποίησεις άλλο Και θα ενημερώσω εδώ για ότι μου πούνε.. Αν προλάβω θα πάω και σήμερα Ενημέρωσε μας .Πάντως έχω την εξής εντύπωση.Βασικα αν σου χαλάσει το κινητό που έχεις την esim και το δεύτερο διαθέσιμο που έχεις δεν έχει δυνατότητα για esim,τότε προφανώς μένεις χωρίς τηλέφωνο μέχρι να πας σε κατάστημα και να βγάλεις φυσική sim.Αν όμως το δευτερο κινητο έχει esim κάνεις κανονικά την διαδικασία και αυτόματα αφαιρείται από το χαλασμένο-χαμενο κινητό.Προφανως υπάρχει μια διαδικασία ταυτοποίησης ώστε να μην πάρει ένας τρίτος το qr code σου και έτσι απλά το καταχωρησει Edited 3 Μαρτίου by glofiish 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου 26 minutes ago, glofiish said: Ενημέρωσε μας .Πάντως έχω την εξής εντύπωση.Βασικα αν σου χαλάσει το κινητό που έχεις την esim και το δεύτερο διαθέσιμο που έχεις δεν έχει δυνατότητα για esim,τότε προφανώς μένεις χωρίς τηλέφωνο μέχρι να πας σε κατάστημα και να βγάλεις φυσική sim.Αν όμως το δευτερο κινητο έχει esim κάνεις κανονικά την διαδικασία και αυτόματα αφαιρείται από το χαλασμένο-χαμενο κινητό.Προφανως υπάρχει μια διαδικασία ταυτοποίησης ώστε να μην πάρει ένας τρίτος το qr code σου και έτσι απλά το καταχωρησει Σωστές οι παρατηρήσεις σου. Καλό θα ηταν να μάθουμε αν αυτό που υποθέτεις (για "αυτόματη" συστημική απεγκατάσταση από την παλιά συσκευή όταν κάνεις εγκατασταση σε άλλη συσκευή) πράγματι ισχύει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου (edited) Παιδιά καλημέρα ! Μόλις γύρισα απο τα κεντρικά της vodafone εδω Αλεξανδρούπολη ! Η κοπέλα μου ειπε οτι δεν μπορω να εχω την eSIM σε 2 κινητά ταυτόχρονα ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ! Αλλά αν χαλάσει για οποιοδήποτε λογο το κινητό μου μπορω στο επομενο κινητο μου να σκαναρω απλα το barcode (το οποιο μου δόθηκε οταν εκανα την αίτηση) και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΕΩΣΗ η καρτα ενεργοποιείται στο καινούργιο κινητό ! Αυτα μου ειπαν αυτα σας λεω ! Για την ωρα και εγω μετα απο αυτο το αφησα οπως ειναι ! Τα πλεονεκτηματα της eSIM ειναι οτι η καρτα ειναι ενσωματωμένη στο κινητο και οτιδηποτε συμβει (παλιοτερα σε εμενα ειχε χαλασει η sim) δεν μενεις χωρις κινητο ! Επισης αν στο κλεψουν ο "κλέφτης" δεν μπορει να απενεργοποιησει την sim (να την πεταξει οπως παλιοτερα κτλ) οποτε ο εντοπισμος του γινεται πιο ευκολα ! (στα ορια της λογικης παντα) Τα μειονεκτήματα ειναι οτι δεν μπορεις να τη βαλεις σε δεύτερη συσκευή ! εγώ (πχ σε ταξιδια μου με λεωφορείο κτλ) φόρτιζα παντα το ενα κινητο και στο δευτερο αλλαζα την καρτα σιμ και το είχα ανοιχτό, στο Xiaomi Poco X5 που εχω τωρα σαν δευτερο αυτο δε γινεται !Επίσης, αν για καποιο λογο μου χαλάσει (χτυπα ξυλο) το Α55 μου πχ βράδυ αυτο σημαίνει οτι μενω ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΟ μεχρι την επομενη μερα ! Οποτε παιδια ο καθενας τα ζυγιζει και βλεπει τι τον βολεύει ! Εγω το αφησα για την ωρα αλλα με την πρωτη ευκαιρία θα το γυρισω στην κανονικη sim γιατι ετσι δε νιωθω σίγουρος ούτε καλυμμένος αν συμβει κατι και χρειαστώ κινητό. Και το κινητο που εχω διαθεσιμο σαν δεύτερο αυτή την περίοδο δεν υποστηριζει eSIM ! (αν πχ είναι ΣΚ η αργία η οτιδήποτε και πάθει κάτι ΚΑΗΚΑ) Edited 4 Μαρτίου by freddaras 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου On 1/3/2026 at 10:44 ΜΜ, aektzhs 1 said: Εγώ να ρωτήσω τώρα κάτι εντελώς σοβαρά. Δεν θα έπρεπε οι ελληνικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών να κάνουν "απελευθέρωση" από το κόστος κλήσης και το κόστος περιαγωγής τους Έλληνες που δυστυχώς βρίσκονται στην εμπόλεμη ζώνη της Μέσης Ανατολής;;;;Μην ξεχνάμε πως πριν από τέσσερα χρόνια το 2022 το έκανε αυτό στην πράξη στον πόλεμο στην Ουκρανία Η Vodafone στέκεται δίπλα στους συνδρομητές της που βρίσκονται στις χώρες της Μέσης Ανατολής, καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας και διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη σύνδεσή τους με τους οικείους τους. Συγκεκριμένα, για όλους τους ιδιώτες και επαγγελματίες συνδρομητές συμβολαίου κινητής που βρίσκονται σε Ιράν, Κουβέιτ, Ιορδανία, Λίβανο, Ιράκ, Κατάρ, Μπαχρέιν, Ομάν, Σαουδική Αραβία, Ισραήλ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία περιαγωγής/roaming (ομιλία, sms, data) για διάστημα 15 ημερών, έως και τις 19 Μαρτίου 2026. Για τους πελάτες καρτοκινητής, διατίθενται 500 δωρεάν λεπτά ομιλίας για κλήσεις μεταξύ της χώρας στην οποία βρίσκονται και της Ελλάδας, καθώς και 5GB δεδομένων για διάστημα 15 ημερών. Παράλληλα, οι συνδρομητές Vodafone που βρίσκονται στην Ελλάδα θα μπορούν να πραγματοποιούν δωρεάν και χωρίς περιορισμό διεθνείς κλήσεις σε σταθερά και κινητά δίκτυα προς τις χώρες αυτές, προκειμένου να παραμένουν σε συνεχή επικοινωνία με τους οικείους τους. Τέλος, η Vodafone αναστέλλει έως και τις 19 Μαρτίου 2026 τις εισπρακτικές ενέργειες που αφορούν σε φραγή εισερχόμενων ή/και εξερχόμενων κλήσεων για τους συνδρομητές που επηρεάζονται. https://www.vodafone.gr/digital-press-office/deltia-typou/vodafone-support-to-middle-east 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Έλαβα με email μια πολύ καλη προσφορά για την φορητότητα του σταθερού μου στην Vodafone(φεύγοντας από άλλο πάροχο),αλλά γράφει σαν σημείωση στο email της προσφοράς,ότι το συμβόλαιο θα αναγράφει άλλη τιμή από αυτή που συμφωνήσαμε. Σαν υποσημείωση αναφέρει στο email πως αυτό οφείλεται,στο ότι τα συμβόλαια που στέλνουν είναι προσυμπληρωμένα. Έχει συμβεί σε κάποιο άλλο το ίδιο και κατά πόσο μπορώ να εμπιστευτώ κάτι τέτοιο? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 29 minutes ago, GPOWER said: Έλαβα με email μια πολύ καλη προσφορά για την φορητότητα του σταθερού μου στην Vodafone(φεύγοντας από άλλο πάροχο),αλλά γράφει σαν σημείωση στο email της προσφοράς,ότι το συμβόλαιο θα αναγράφει άλλη τιμή από αυτή που συμφωνήσαμε. Σαν υποσημείωση αναφέρει στο email πως αυτό οφείλεται,στο ότι τα συμβόλαια που στέλνουν είναι προσυμπληρωμένα. Έχει συμβεί σε κάποιο άλλο το ίδιο και κατά πόσο μπορώ να εμπιστευτώ κάτι τέτοιο? Εγω θα τους απαντούσα "να συμπληρώσετε νέο συμβόλαιο με τις σωστές χρεώσεις και υπηρεσίες που μου προσφέρετε". 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 52 minutes ago, GPOWER said: Έλαβα με email μια πολύ καλη προσφορά για την φορητότητα του σταθερού μου στην Vodafone(φεύγοντας από άλλο πάροχο),αλλά γράφει σαν σημείωση στο email της προσφοράς,ότι το συμβόλαιο θα αναγράφει άλλη τιμή από αυτή που συμφωνήσαμε. Σαν υποσημείωση αναφέρει στο email πως αυτό οφείλεται,στο ότι τα συμβόλαια που στέλνουν είναι προσυμπληρωμένα. Έχει συμβεί σε κάποιο άλλο το ίδιο και κατά πόσο μπορώ να εμπιστευτώ κάτι τέτοιο? Ναι, συμβαίνει. Δεδομένου ότι το έχεις και σε email είναι μία πρόσθεση εξασφάλιση, δεδομένου ότι συνήθως πρέπει να εμπιστευτούμε το λόγο τους μέχρι την πρώτη (ή ακόμα και τη δεύτερη) χρέωση 🙂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) Απλά ελπίζω να κρατήσουν το λόγο τους και από τον 13ο μήνα και μετά ως τα 2 ετη όπως είπαν προφορικά.Ουτως η' άλλως και στην κοσμοτε που ήμουν τα 10€ +1000 λεπτά το μήνα που έπαιρνα σε 2 καρτοκινητα δεν τα ανέφεραν στο αρχικό συμβόλαιο που υπέγραψα. Edited 5 Μαρτίου by GPOWER 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 1 hour ago, VIPdriver said: Εγω θα τους απαντούσα "να συμπληρώσετε νέο συμβόλαιο με τις σωστές χρεώσεις και υπηρεσίες που μου προσφέρετε". Θα πλήρωνες τις κανονικές τιμές; Η έτσι να 'χαμε να λέγαμε..; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) 51 minutes ago, GPOWER said: Απλά ελπίζω να κρατήσουν το λόγο τους και από τον 13ο μήνα και μετά ως τα 2 ετη όπως είπαν προφορικά.Ουτως η' άλλως και στην κοσμοτε που ήμουν τα 10€ +1000 λεπτά το μήνα που έπαιρνα σε 2 καρτοκινητα δεν τα ανέφεραν στο αρχικό συμβόλαιο που υπέγραψα. Τα 10+1000 δεν ειχαν χρεωση. Εδω μιλαμε για συμβόλαιο το οποιο θα λέει υψηλότερο παγιο απο εκεινο που θα συμφωνήσετε. 8 minutes ago, cu2goup said: Θα πλήρωνες τις κανονικές τιμές; Η έτσι να 'χαμε να λέγαμε..; Εγω δεν θα δεχομουν διαφορετικο συμβόλαιο απο αυτο που συμφωνησα. Και η δικαιολογια "ειναι προσυμπληρωμενα" ειναι αστεία. Μπορουν ανετα να συμπληρωσουν νεο συμβόλαιο με τα συμφωνηθεντα. Edited 5 Μαρτίου by VIPdriver 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 3 minutes ago, VIPdriver said: Εγω δεν θα δεχομουν διαφορετικο συμβόλαιο απο αυτο που συμφωνησα. Και η δικαιολογια "ειναι προσυμπληρωμενα" ειναι αστεία. Μπορουν ανετα να συμπληρωσουν νεο συμβόλαιο με τα συμφωνηθεντα. Την τιμή που σου υπόσχονται την παρουσιάζουν ως έκπτωση στους λογαριασμούς. Αφού δεν έχεις σύνδεση Vodafone και δεν ξέρεις γιατί τα λες; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 5 minutes ago, cu2goup said: Την τιμή που σου υπόσχονται την παρουσιάζουν ως έκπτωση στους λογαριασμούς. Αφού δεν έχεις σύνδεση Vodafone και δεν ξέρεις γιατί τα λες; Εαν στο συμβολαιο εχει την σωστη τιμή με εκεινη που συμφωνησαν, τοτε τι συζηταμε; Εγω κατάλαβα οτι άλλη τιμή του ειπαν και άλλη τιμή θα δειχνει το συμβόλαιο. Ας μας πει και τις 2 τιμές ο φίλος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts