nick.76 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου https://www.insomnia.gr/forums/topic/842010-συμβολαιο-τηλεφωνιας-και-τηλεορασης-με-το-ετσι-θελω/ 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 13 minutes ago, nick.76 said: https://www.insomnia.gr/forums/topic/842010-συμβολαιο-τηλεφωνιας-και-τηλεορασης-με-το-ετσι-θελω/ "Γενικα πολυ μπερδεμενη ιστορια. Στο τηλεφωνο μου ειπαν και εμενα οτι η αποδοχη γινεται με 2 συνδεσμους σε μηνυμα και δε ξερω πως το εκανε αυτο η γιαγια μου." Εγώ κρατάω αυτό και αν έκατσες να διαβάσεις τα σχόλια θα καταλάβεις ότι κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει και τα συμβόλαια στη Vodafone γίνονται μέσω αποδοχής αφού πατήσεις σε ένα link πράγμα δύσκολο για μια γυναίκα 90 χρόνων... Δεν βγαίνει άκρη.Παγια τακτική όλων των εταιριών να πουλήσουν συμβόλαιο ειδικά σε ανθρώπους που δεν έχουν γνώση και μεγαλύτερης ηλικίας και είναι κατακριτέο αυτό,αλλά στην περίπτωση αυτή κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει και από την πλευρά της γιαγιάς με όσα διαβάζω στα σχόλια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου (edited) 1 ώρα πριν, George6633 said: Εντάξει τρομερή τιμή... Εγώ τώρα δίνω 15.80€ στο unlimited της Vodafone.Καποτε στην Cosmote το είχα στα 17€ και αυτό με σταθερό,απαλλαγή φόρου και όλα αυτά...Μέχρι 20€ ίσως να σκεφτόμουν την Cosmote Telekom κυρίως για εκτός πόλης κλπ,ήμουν πολλά χρόνια συνδρομητής και οικογενειακώς είμαστε ακόμα..Αλλα διπλάσια και τριπλάσια τιμή εγώ δεν πληρώνω. @cmvrμε τόσα που τους έχεις δώσει όταν βγήκε το unlimited,έπρεπε να σου κάνουν τουλάχιστον ένα χρόνο δώρο ή έστω μια συμβολική τιμή. Εδώ μιλάω με ανθρώπους που δουλεύουν στην κοντ και μου λένε πόσο πήρες από το άλλο δίκτυο να πάρω και εγώ 🤣 Χάρισμα τους. Αν δεν ήταν ανάγκη λόγο δουλειάς και συνεχούς tethering στο λαπτοπ με καλό upload με όλες θα έκανα τη δουλειά μου για βασική χρήση. Απλά εδώ όλοι οι φανατικοί και των τριών εταιριών θέλουν να δείξουν ότι το δικό τους είναι το καλύτερο. Να τους πληροφορήσω ότι για τα πανηγύρια είναι και οι τρεις τους σε πολλά σημεία. Αλλά άλλο να πληρώνεις 15 ευρώ για τη σύνδεση και άλλο 40. Και στις τρεις αν πάρεις αυτή την τιμή συγχωρείς και τα κακά τους σε ένα ποσοστό αν παραμένουν λειτουργικές στα σημεία που σε ενδιαφέρουν. Αλλά όχι να είσαι καβαλημένο καλάμι όπως την υπερτιμημένη γιατί η ψαλίδα έχει κλείσει πλέον. Οκ στα κτήρια του ΟΤΕ στις πλατείες έχει γκάζια αλλά στα πιο έξω οι βικτους έχουν καλύτερα σημεία στην επαρχία και όπου έχουν αναβαθμίσει φαίνεται ξεκάθαρα. Οπού δεν έχουν ακόμα είναι τα προβλήματά και μέσα στα κέντρα των πόλεων που Θέλουν άμεσα χωρητικότητα. Edited 26 Απριλίου by cmvr 5 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Ξέχασα να πω ότι την Παρασκευή καλέσανε την αδελφή μου στο τηλέφωνο από εξωτερικό συνεργάτη μάλλον της Vodafone και της πρότειναν το εξής να πάει σε Red Unlimited με 17 ευρώ τον μήνα και μετά τον 13ο μήνα θα έχει αύξηση έως 1,5 ευρώ. Μου κάνει πολύ εντύπωση αυτό που μου είπε η αδελφή μου ότι τόνισαν δύο φορές το έως. Μάλιστα την πρώτη φορά τους είπε ότι δεν μπορεί και να την καλέσουν σε ένα μισάωρο και όντως την πήραν ακριβώς στο μισάωρο. Τους ρώτησε μερικά πράγματα για την i4s και ζήτησε και μία προσφορά για το σταθερό και της είπαν ότι θα την πάρουν την Δευτέρα το μεσημέρι. Περισσότερο η αδελφή μου θέλει να έχει στο χέρι τις προσφορές για να πιέσει την πράσινη αλλά είπε ότι καλό βλέπει την περίπτωση της Vodafone αν της δώσουν και μία καλή τιμή στο σταθερό(για VDSL εννοείται στα 50 Μbps ή στα 100 Mbps) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Γιατί να μη το τονίσουν; Το έως είναι χαρακτηριστική λέξη στις πωλήσεις. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου On 25/4/2025 at 12:41 ΜΜ, elkons said: Πήρα ναι αφού μου έβγαλε τη πίστη ο Tobi. Μας είπαν δεν υπάρχει πλέον αυτή η προσφορά στη γραμμή του ούτε προχώρησε. Η υπάλληλος δε λέω συνεννόηση γίνεται, δε φταίει άλλωστε αυτή. Θα ξανά καλέσουν τις επόμενες ημέρες για νεα προσφορά. Τον πήραν για τη νέα προσφορά 23,78€ και μετά από 12 μήνες έως 1,5€ αύξηση. Δε δέχτηκε μιας και είναι πιο υψηλή από τη προηγούμενη, απλά μένει CU. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 20 minutes ago, paanos said: Γιατί να μη το τονίσουν; Το έως είναι χαρακτηριστική λέξη στις πωλήσεις. Μου κάνει εντύπωση γιατί στην κοπέλα μου σε τρεις ή τέσσερεις επικοινωνίες δεν το είχαν τονίσει τόσο πολύ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Έχει κάνει κανένας ανανέωση σε business συμβόλαιο;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 30 minutes ago, katsiletra said: Έχει κάνει κανένας ανανέωση σε business συμβόλαιο;; Εγώ. Στα 24,5 ευρώ με 250 ευρώ επιδότηση όλα απεριόριστα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Θέλω να πω ένα μπράβο στη Vodafone από την πλευρά μου γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό το μήνυμα...Μου είχανε αφαιρέσει δύο πάγια λόγω σήματος στο χωριό(δεν πιάνει καμία πάνω από 15mbps) αλλά έφυγα κατευθείαν προς Cosmote και μετά από λίγες μέρες μου δώσανε το unlimited στα 15.80€ για να γυρίσω και όχι μόνο αυτό,τώρα που επέστρεψα μου αφαιρούν κανονικά τα δύο πάγια (με την παλιά τιμή συμβολαίου) που δεν πρόλαβα να πάρω φεύγοντας...!! 6 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Εξαιρετική εξυπηρέτηση λέγεται αυτό. 7 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Εγώ. Στα 24,5 ευρώ με 250 ευρώ επιδότηση όλα απεριόριστα Με έξτρα sim;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 36 minutes ago, katsiletra said: Με έξτρα sim;; Ναι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου 10 ώρες πριν, George6633 said: Θέλω να πω ένα μπράβο στη Vodafone από την πλευρά μου γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό το μήνυμα...Μου είχανε αφαιρέσει δύο πάγια λόγω σήματος στο χωριό(δεν πιάνει καμία πάνω από 15mbps) αλλά έφυγα κατευθείαν προς Cosmote και μετά από λίγες μέρες μου δώσανε το unlimited στα 15.80€ για να γυρίσω και όχι μόνο αυτό,τώρα που επέστρεψα μου αφαιρούν κανονικά τα δύο πάγια (με την παλιά τιμή συμβολαίου) που δεν πρόλαβα να πάρω φεύγοντας...!! H Vodafone σε τέτοιες περιπτώσεις είναι τοπ!! 7 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου Θα έχει τους λόγους της. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου Απλά η εμπειρία και πολιτική στην εξυπηρέτηση πελατών και μάρκετινγκ της μαμάς βονταφον εφαρμόζεται πιστά και στην Ελλάδα. Ας ελπίσουμε και στην κοσμοτέ να ακολουθήσει της Τελεκομ. Η Νοβα δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για αυτοβελτίωση στον συγκεκριμένο τομέα. 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου Χθές μου εδωσε το κατ/μα για μετατροπη σε red 3 απο καρτοκινητο σε σύνδεση, 10,33 για τον πρώτο χρόνο+1,5€ για τον δεύτερο,το ίδιο πρόγραμμα μου το έδιναν πριν 10 μερες περίπου στο 9,7€ +1,5€ Τον δευτερο χρονο 4 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Απλά η εμπειρία και πολιτική στην εξυπηρέτηση πελατών και μάρκετινγκ της μαμάς βονταφον εφαρμόζεται πιστά και στην Ελλάδα. Ας ελπίσουμε και στην κοσμοτέ να ακολουθήσει της Τελεκομ. Η Νοβα δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για αυτοβελτίωση στον συγκεκριμένο τομέα. Μακάρι. Κοίτα το τελευταίο διάστημα εχει μια βελτίωση στο τσατ συνδέονται αμέσως ενώ πιο παλιά είχε φουλ αναμονή. Εάν δεν μπορούν να φροντίσουν θα σε πάρουν από το 13800 μετά από δύο εργάσιμες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου 1 hour ago, lefkaditis said: Χθές μου εδωσε το κατ/μα για μετατροπη σε red 3 απο καρτοκινητο σε σύνδεση, 10,33 για τον πρώτο χρόνο+1,5€ για τον δεύτερο,το ίδιο πρόγραμμα μου το έδιναν πριν 10 μερες περίπου στο 9,7€ +1,5€ Τον δευτερο χρονο Είναι να το κλείνεις εκείνη την ώρα. Πάντα στα καταστήματα το ξέρω από προσωπική περίπτωση φίλου-συναδέλφου όπου του είπαν ξεκάθαρα: παίρνεις το πρόγραμμα με απεριόριστη ομιλία,20 GB(συν 20 GB λόγω σταθερού)και κάποια μηνύματα με 14 ευρώ και κάτι. Τους είπε να το σκεφτεί και πριν ολοκληρώσει την φράση του είπαν αύριο με την ίδια τιμή θα δίνει 10 GB(συν 10 GB λόγω σταθερού)και το έκλεισε επιτόπου. Γενικά και η νέα τιμή που σου δίνουν είναι πολύ καλή αν θέλεις και σε καλύπτουν οι παροχές και το σήμα προχώρα το 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου 9 ώρες πριν, VIPdriver said: Ας ελπίσουμε και στην κοσμοτέ να ακολουθήσει της Τελεκομ. Αν είναι όπως στην Γερμανία καλύτερα να παραμείνει όπως είναι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 15 ώρες πριν, AlexM2 said: Αν είναι όπως στην Γερμανία καλύτερα να παραμείνει όπως είναι Τι θέματα έχει η Telecom στην Γερμανιά; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου (edited) 23 minutes ago, opmgls said: Τι θέματα έχει η Telecom στην Γερμανιά; Στην εξυπηρέτηση πολλά. Προσωπικά σε εμένα τεχνικός έκανε την VDSL σύνδεση μου ενώ δεν ήταν καν ενεργοποιημένη από το ΚΑΦΑΟ. Δήλωσα βλάβη και μου έλεγαν περίμενε της 10 η ώρα το βράδυ θα ενεργοποιηθεί. Ξανά καλώ την επόμενη και τότε δήλωσαν βλάβη για να ξανά έρθει τεχνικός. Ούτε MB δωρεάν ούτε τίποτα και τιμές πανάκριβες. Συν το κακό που έχουν και αυτή και η Vodafone δεν έχουν αγγλική εξυπηρέτηση πελατών Edited 28 Απριλίου by AlexM2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 22 minutes ago, AlexM2 said: Συν το κακό που έχουν και αυτή και η Vodafone δεν έχουν αγγλική εξυπηρέτηση πελατών Γενικά οι Γερμανοί θέλουν να έχουν μια αποκλειστικότητα πάνω τους. Ακόμα και στο αεροδρόμιο (στη περίπτωση μου Φρανκφούρτη και Μόναχο) όταν τους μιλήσεις Αγγλικά δεν δίνουν και πολύ σημασία ενώ άμα μιλήσεις Γερμανικά αμέσως. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 15 minutes ago, elkons said: Γενικά οι Γερμανοί θέλουν να έχουν μια αποκλειστικότητα πάνω τους. Ακόμα και στο αεροδρόμιο (στη περίπτωση μου Φρανκφούρτη και Μόναχο) όταν τους μιλήσεις Αγγλικά δεν δίνουν και πολύ σημασία ενώ άμα μιλήσεις Γερμανικά αμέσως. Ναι ενώ ζουν πολλοί άνθρωποι που έχουν προβλήματα και μιλάνε αγγλικά δεν μπορούν να συνεννοηθούν. Μόνο η o2 έχει τμήμα στα αγγλικά 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 1 minute ago, AlexM2 said: Ναι ενώ ζουν πολλοί άνθρωποι που έχουν προβλήματα και μιλάνε αγγλικά δεν μπορούν να συνεννοηθούν. Μόνο η o2 έχει τμήμα στα αγγλικά ο2 ονλι τότε.... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts