p_k Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος (edited) 6 minutes ago, memoriesradio said: Δως μου την γνώση σου γέροντα... Λες; Άντε να σας μωβίσω και το nPerf... Μπάμπη, εσύ γνωρίζεις πολύ περισσότερα από εμένα. Aυτό που λέω και το έχω συζητήσει πολλές φορές και με τον @mixtri είναι ότι οι exynos είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Πολύ προτιμοτεροι οι snap και mtk. Αλλά θα ξεφύγουμε και θα βγούμε εκτός θέματος εδώ. Edited 30 Νοέμβριος by p_k 2 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 11 minutes ago, p_k said: Thanks... No exynos. Μπήκα Vodafone με κάρτα Cosmote Μέσω του service mode απλώς έβαλα LTE B28 ονλι 5G το έκλεισα 2G έκλεισα και στην αναζήτηση δικτύου πάτησα vf Απλώς βλέπω nm Με έβαλε του τζι Γκριν νετγουορκ με κοτε κάρτα 😃 Γενικά αν συνδεθείτε με κάρτα πχ κοτε και μπείτε σε άλλο πάροχο από την αναζήτηση δικτύου θα δείτε στο nm πως έχει συνδεθεί σε 2G βέβαια, όχι EDGE 7 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Στα χέρια μου το redmi αντέχει περισσότερο καιρό, αλλά το σαμσουνγκ μου φαίνεται πιο ξεκούραστο και λειτουργικό. Ανάλογα με τα γουστα κ τη χρηση που κάνει ο καθενας. Εγω θα εβλεπα την μεγαλυτερη ram+rom+μπαταρια. Συνηθως τα redmi εχουν και ποιοτικη διαφανης θηκη στη συσκευασία. 7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 8 minutes ago, elkons said: Μπήκα Vodafone με κάρτα Cosmote Μέσω του service mode απλώς έβαλα LTE B28 ονλι 5G το έκλεισα 2G έκλεισα και στην αναζήτηση δικτύου πάτησα vf Απλώς βλέπω nm Με έβαλε του τζι Γκριν νετγουορκ με κοτε κάρτα 😃 Γενικά αν συνδεθείτε με κάρτα πχ κοτε και μπείτε σε άλλο πάροχο από την αναζήτηση δικτύου θα δείτε στο nm πως έχει συνδεθεί σε 2G βέβαια, όχι EDGE Τα κατάφερα 😂 Βέβαια κάνει εναλλαγές 700αρα μια νοντ μια βονταφον 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 9 minutes ago, elkons said: Τα κατάφερα 😂 Βέβαια κάνει εναλλαγές 700αρα μια νοντ μια βονταφον Έτσι και καταφέρεις και συνδεθείς με το "Bharti Airtel Celtel Congo SA" δίκτυο, θα σε παραδεχτώ! 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Είναι νωρίς ακόμα😂 Πολύ χάλια και vf και Nova τόσα χρόνια ακόμα δεν έχει αλλάξει τίποτα Β28 -119 dbm με σήμα από Βουδόχη Ερέτριας Είναι πάρα πολύ μακριά μου μετά πάει 13073 αλλά πάλι είναι χαμηλό σήμα Κοσμοτεονλι με νι 78 6 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 14 minutes ago, VIPdriver said: Συνηθως τα redmi εχουν και ποιοτικη διαφανης θηκη στη συσκευασία. Άσε που το φορτίζει με 67w σε πολύ λιγότερο χρόνο από το Samsung. Το κακό είναι ότι και τα δύο δεν προσφέρουν τον φορτιστή. 7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Γριν νετγουορκ σπίτι μου😂 6 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Νομιζω αυτην την περιοδο κυκλοφορει και ενα motorola 8/256 σε πολύ καλή τιμή. Σορυ για το οφτοπικ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Έλα βλακείες τώρα και οι exynos μια χαρά είναι. Οι qm το καλοκαίρι είναι να ψήνεις μπριζόλες μετά από ένα speedtest 😂 Mtk και exynos φορ μι και ας πάρουν οι άλλοι τις δήθεν τρελες επιδόσεις με qm αρκεί να μένουν σε βόρειες χώρες για να μην έχει ζέστη η να κολλάνε καμία παγοκιστη το καλοκαίρι επάνω για να μπορούν να κάνουν speedtes 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος Και οι Mt το καλοκαίρι τηγάνια γίνονται είδα πολύ 5G Disconnected μετά από κάθε speedtest 6 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος Με το τον 8300 που φοράει το x6 pro το καλοκαίρι πολύ καλά τα πήγαινε από ταχύτητες και από μετρήσεις. Δεν χάνει εύκολα την n78 κιόλας. Το κακό είναι το τηλέφωνο σαν συσκευή είναι πιο ζεστή από άλλες. Είναι πιο ευέλικτη συσκευή να ανεβάσει θερμοκρασίες. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος On 30/11/2024 at 12:48 ΠΜ, VIPdriver said: 4all κ ξερό ψωμί. Αντε κ coffee island (με έκπτωση 2€ από το thank you). Πάει θα κοπεί κ αυτό μόλις σταματήσω τη βονταφον. Everest & 4all 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος 28 minutes ago, Nikolas14 said: Everest & 4all Ευτυχως η κοσμοτέ εχει 1+1 καφε στα Έβερεστ, οπότε μικρό το κακό. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος (edited) 1 hour ago, Arinos said: Με το τον 8300 που φοράει το x6 pro το καλοκαίρι πολύ καλά τα πήγαινε από ταχύτητες και από μετρήσεις. Δεν χάνει εύκολα την n78 κιόλας. Το κακό είναι το τηλέφωνο σαν συσκευή είναι πιο ζεστή από άλλες. Είναι πιο ευέλικτη συσκευή να ανεβάσει θερμοκρασίες. Πάντως συγκρίνοντας το Redmi Note 8 pro με το Samsung A54 σαν μεσαίας κατηγορίας, το Α54 δεν ανεβάζει θερμοκρασία όπως το 8 pro κι ας είναι 4G. Edited 1 Δεκέμβριος by katsiletra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος 42 minutes ago, katsiletra said: Πάντως συγκρίνοντας το Redmi Note 8 pro με το Samsung A54 σαν μεσαίας κατηγορίας, το Α54 δεν ανεβάζει θερμοκρασία όπως το 8 pro κι ας είναι 4G. One plus Nord 4 δες για μεσαία κατηγορία 5 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος 21 minutes ago, teopanta1 said: One plus Nord 4 δες για μεσαία κατηγορία Έχω και τα δύο. Με την One Plus δεν ασχολούμαι, γιατί δίνω βάση στην υποστήριξη και στο σέρβις και γενικά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Το Xiaomi ήταν εξαίρεση, ήθελα να το δοκιμάσω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος (edited) 5 ώρες πριν, katsiletra said: Έχω και τα δύο. Με την One Plus δεν ασχολούμαι, γιατί δίνω βάση στην υποστήριξη και στο σέρβις και γενικά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Το Xiaomi ήταν εξαίρεση, ήθελα να το δοκιμάσω. One plus είναι απίστευτα Τώρα πείτε το 12r 550 ευρώ snapdragon 8gen 2 16 gb ram etc το iPhone 14 Pro Max το ξεφτίλισε κάμερα καλή αλλά όχι επίπεδο apple Samsung και βίντεο οκ ( top 10 σαν φωτογραφίες ναι αλλά το βίντεο είναι λίγο κάνεις δεν έχει φτάσει σε βίντεο την apple ) οθόνη 5g και μπαταρία Edited 1 Δεκέμβριος by Harry636 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος 9 minutes ago, Harry636 said: One plus είναι απίστευτα Τώρα πείτε το 12r 550 ευρώ snapdragon 8gen 2 16 gb ram etc το iPhone 14 Pro Max το ξεφτίλισε κάμερα καλή αλλά όχι επίπεδο apple Samsung και βίντεο οκ ( top 10 σαν φωτογραφίες ναι αλλά το βίντεο είναι λίγο κάνεις δεν έχει φτάσει σε βίντεο την apple ) οθόνη 5g και μπαταρία Συμφωνώ με όσα λες για την one plus και ευχαριστίεμαι όλη αυτή την κουβέντα γιατι είμαι κι εγώ ένα από τους πολλούς λατρεις της τεχνολογίας της καθημερινότητας αλλά παιδιά πρέπει να πάμε την συζήτηση (αν είναι να συχεχιστεί) σε άλλο νήμα γιατί θα μπει κανας ταλαίπωρος ανθρωπάκος να διαβάσει για vodafone συμβόλαια και θα δει 3 σελίδες κουβέντα για συσκευές κινητών. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος (edited) Ασχολείστε με άχρηστα τηλέφωνα μόνο ένα αξίζει και πάει μόνο με το σούπερ δίκτυο που έχει δικό του κινητό 😂😂😂😂😂 https://nova.gr/syskeues/nova-5g-pro-phone-6-256gb-black/11050317 Κατασκευαστής Nova Μοντέλο 5G Pro Phone 6/256GB Black Οθόνη 6.60'' HD+ 720 x 1600 pixels 5G/4G/LTE/EDGE SA+/WLAN/802.11a/b/g/n/ac Android 14 Unisoc T760 Octa-Core 2.2 GHz 6GB / 256GB Dual Sim 108 MP (selfie) 8 MP Bluetooth v5.2 NFC USB Type-C 2.0 5000 mAh Edited 1 Δεκέμβριος by cmvr 2 1 11 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος 4 minutes ago, cmvr said: Ασχολείστε με άχρηστα τηλέφωνα μόνο ένα αξίζει και πάει μόνο με το σούπερ δίκτυο που έχει δικό του κινητό 😂😂😂😂😂 https://nova.gr/syskeues/nova-5g-pro-phone-6-256gb-black/11050317 Κατασκευαστής Nova Μοντέλο 5G Pro Phone 6/256GB Black Οθόνη 6.60'' HD+ 720 x 1600 pixels 5G/4G/LTE/EDGE SA+/WLAN/802.11a/b/g/n/ac Android 14 Unisoc T760 Octa-Core 2.2 GHz 6GB / 256GB Dual Sim 108 MP (selfie) 8 MP Bluetooth v5.2 NFC USB Type-C 2.0 5000 mAh Νταξει φιλαράκι για σένα με τέτοιο post χαλάλι το off-topic. 4 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος 9 minutes ago, cmvr said: Ασχολείστε με άχρηστα τηλέφωνα μόνο ένα αξίζει και πάει μόνο με το σούπερ δίκτυο που έχει δικό του κινητό 😂😂😂😂😂 https://nova.gr/syskeues/nova-5g-pro-phone-6-256gb-black/11050317 Κατασκευαστής Nova Μοντέλο 5G Pro Phone 6/256GB Black Οθόνη 6.60'' HD+ 720 x 1600 pixels 5G/4G/LTE/EDGE SA+/WLAN/802.11a/b/g/n/ac Android 14 Unisoc T760 Octa-Core 2.2 GHz 6GB / 256GB Dual Sim 108 MP (selfie) 8 MP Bluetooth v5.2 NFC USB Type-C 2.0 5000 mAh Παναγία μου δεν το είχα δει ποτέ αυτό ακομα καίγονται τα μάτια μου 200 ευρώ οχιιιι 2 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος 2 minutes ago, Harry636 said: Παναγία μου δεν το είχα δει ποτέ αυτό ακομα καίγονται τα μάτια μου 200 ευρώ οχιιιι Ναι αλλά σου δίνει και unlimited όλα με 33€ συμβόλαιο για 24 μήνες. Σε "εξασφαλίζει" απέναντι στον ανταγωνισμό η Nova φίλε μου! 2 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptakis78 Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος Γεια σε όλους! Θα ήθελα να ακούσω απόψεις για το αν πρέπει να μείνω στη Vodafone ή να πάω σε άλλο πάροχο, γιατί τα τελευταία χρόνια, η Vodafone σταθερά ανεβάζει το κόστος των υπηρεσιών που μου παρέχει, μη δίνοντάς μου τις ελκυστικές τιμές που παρέχει σε νέους συνδρομητές για να τους φέρει στο δίκτυό της. Επισυνάπτω screenshot από τα 2 τρέχοντα συμβόλαιά μου στην Vodafone - Κινητό Vodafone RED Unlimited New me απεριόριστα λεπτά oμιλίας για εθνικές και διεθνείς προς Ε.Ε. κλήσεις και απεριόριστα SMS και GB για χρήση σε Ελλάδα και Ε.Ε. Συμπεριλαμβάνεται 2η SIM μόνο για data (Internet 4 sharing), την οποία χρησιμοποιώ σε ipad. Μηνιαίο κόστος 36,95EUR - Σταθερό Vodafone Home double play Giga Fiber με απεριόριστα εθνικά σταθερά, 360 λεπτά προς εθνικά κινητά και διεθνή σταθερά , Internet 100 Mbps Μηνιαίο κόστος 18,67EUR Συνολικό μηνιαίο κόστος: 55,62EUR Το συμβόλαιο του σταθερού λήγει τον Γενάρη και μου δίνουν ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με μηνιαίο κόστος αυξημένο κατά 3EUR, στα 21,67EUR (δέσμευση 24 μηνών). Περίπου το ίδιο είχε συμβεί (αύξηση 3-4EUR), τον Μάιο του 2024, οπότε και ανανέωσα το συμβόλαιο του κινητού (δέσμευση 24 μηνών). Σε ότι αφορά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα. Λίγη αστάθεια μόνο στα data κινητής, σχετιζόμενη με το δίκτυο της Vodafone, κάτι που επηρεάζει το σύνολο των πελατών της. Το πρόβλημά μου είναι αν θα βρω σε άλλον πάροχο, συνδυασμό προγραμμάτων παρόμοια με αυτά της Vodafone, σε καλύτερη τιμή, ώστε να εμποδίσω την Vodafone να εφαρμόσει και σε εμένα τη στρατηγική προσφοράς, αρχικά χαμηλών τιμών για να με προσελκύσει, φροντίζοντας μετά να ανεβάσει το κόστος σε κάθε μελλοντική ανανέωση (penetration pricing strategy). Τι λέτε; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος (edited) 1 hour ago, ptakis78 said: Γεια σε όλους! Θα ήθελα να ακούσω απόψεις για το αν πρέπει να μείνω στη Vodafone ή να πάω σε άλλο πάροχο, γιατί τα τελευταία χρόνια, η Vodafone σταθερά ανεβάζει το κόστος των υπηρεσιών που μου παρέχει, μη δίνοντάς μου τις ελκυστικές τιμές που παρέχει σε νέους συνδρομητές για να τους φέρει στο δίκτυό της. Επισυνάπτω screenshot από τα 2 τρέχοντα συμβόλαιά μου στην Vodafone - Κινητό Vodafone RED Unlimited New me απεριόριστα λεπτά oμιλίας για εθνικές και διεθνείς προς Ε.Ε. κλήσεις και απεριόριστα SMS και GB για χρήση σε Ελλάδα και Ε.Ε. Συμπεριλαμβάνεται 2η SIM μόνο για data (Internet 4 sharing), την οποία χρησιμοποιώ σε ipad. Μηνιαίο κόστος 36,95EUR - Σταθερό Vodafone Home double play Giga Fiber με απεριόριστα εθνικά σταθερά, 360 λεπτά προς εθνικά κινητά και διεθνή σταθερά , Internet 100 Mbps Μηνιαίο κόστος 18,67EUR Συνολικό μηνιαίο κόστος: 55,62EUR Το συμβόλαιο του σταθερού λήγει τον Γενάρη και μου δίνουν ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με μηνιαίο κόστος αυξημένο κατά 3EUR, στα 21,67EUR (δέσμευση 24 μηνών). Περίπου το ίδιο είχε συμβεί (αύξηση 3-4EUR), τον Μάιο του 2024, οπότε και ανανέωσα το συμβόλαιο του κινητού (δέσμευση 24 μηνών). Σε ότι αφορά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα. Λίγη αστάθεια μόνο στα data κινητής, σχετιζόμενη με το δίκτυο της Vodafone, κάτι που επηρεάζει το σύνολο των πελατών της. Το πρόβλημά μου είναι αν θα βρω σε άλλον πάροχο, συνδυασμό προγραμμάτων παρόμοια με αυτά της Vodafone, σε καλύτερη τιμή, ώστε να εμποδίσω την Vodafone να εφαρμόσει και σε εμένα τη στρατηγική προσφοράς, αρχικά χαμηλών τιμών για να με προσελκύσει, φροντίζοντας μετά να ανεβάσει το κόστος σε κάθε μελλοντική ανανέωση (penetration pricing strategy). Τι λέτε; 100άρι στα 18,67 είναι σούπερ. Δεν έχω ξαναδεί σταθερό 100άρι σε τέτοια τιμή.Και για να είμαστε ειλικρινής αν εισαι οκ με την γραμμή μεχρι τα 25 είσαι καλά.Στην cosmote θεωρώ απίθανο να βρεις κάτω από 30 ευρώ σε 100άρα Στο Unlimited τώρα το οποίο στα 30 ξεφεύγει λίγο. Προσωπικά μέχρι 20-22 ευρώ, θα το σκεφτόμουν αν δεν έπαιρνα καλύτερη τιμή.Αλλιώς φορητότητα & χαιρετίσματα. Edited 2 Δεκέμβριος by zerokill 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts