kmpatra Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου Διορθώνω και μένα όπως και στο φίλο παραπάνω το απεριόριστο είναι στα 30,66. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου On 6/7/2024 at 9:45 ΜΜ, kmpatra said: Διορθώνω και μένα όπως και στο φίλο παραπάνω το απεριόριστο είναι στα 30,66. Ευκαιρία δεν το λες. Παίξτους μπαλίτσα. 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου Μπα δεν με ενδιαφέρει, απλα το ανέφερα για να ξερουμε τι παίζει. Εδω ουτε το μικρό με τα 13 δεν παιρνω,δεν θέλω δέσμευση στο κινητό. Με τη χρήση μου στο cu υπολογιζω γύρω στα 8 ευρώ το μήνα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου 4 minutes ago, kmpatra said: Μπα δεν με ενδιαφέρει, απλα το ανέφερα για να ξερουμε τι παίζει. Εδω ουτε το μικρό με τα 13 δεν παιρνω,δεν θέλω δέσμευση στο κινητό. Με τη χρήση μου στο cu υπολογιζω γύρω στα 8 ευρώ το μήνα. Πώς θα τα καταφέρεις ;Για δώσε μου ένα πλάνο γιατί μετά το liquid κι εγώ που δεν κάνω πολύ χρήση 13 το μήνα θελω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου (edited) Με χρηση 2ης σιμ,που εχει λιγα data απο προσφορά (νοβα,που κανει και επεκταση υπολοίπου με πακετο κοντά στη λήξη) ή 15 ευρώ ανανεωση και χρήση τον πρωτο μήνα: των λεπτών του shake, με data απο bring a friend ή συνδυασμού με σταθερό Και τον 2ο μηνα με πακετο από 11,80. Παιζουν και προσφορές δωρεαν data/λεπτά όταν πλησιάζει η ανανέωση. Δεν εχω σχέδιο που να καλύπτει τους πάντες (χωρίς bring και σταθερό ή με 1 σιμ μονο). Και πάλι τον πρώτο μήνα βγαίνεις με λίγη ομιλία. Και εγώ απο liquid είμαι, δεν τα εχω δοκιμάσει πρακτικά ακόμα,μου εδωσαν για τώρα 200' αποζημίωση λογω liquid. Θα δείξει αν βγει. Αλλιως αλλού. Edited 9 Ιουλίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Η απάντηση της vodafone στο home internet της nova. https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/wireless-home Χειρότερο πακέτο μου φαίνεται πως είναι συγκριτικά με αυτό της nova. 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου 26 minutes ago, dasnowy said: Η απάντηση της vodafone στο home internet της nova. https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/wireless-home Χειρότερο πακέτο μου φαίνεται πως είναι συγκριτικά με αυτό της nova. Δεν νομίζω να είναι απάντηση γιατί δεν είναι 5G. Έχει γραφτεί ότι η απάντηση θα είναι με 5G 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Αμα φτανει τα 26 το 4g με απεριοριστα φαντασου που θα παει το 5g. Και το όριο ταχύτητας πολυ μικρό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου 11 minutes ago, kmpatra said: Αμα φτανει τα 26 το 4g με απεριοριστα φαντασου που θα παει το 5g. Και το όριο ταχύτητας πολυ μικρό. Εγώ πάντως συμφωνώ στο να μην επιτρέπουν να γίνονται αίσχη στη χρήση του δικτύου. Άσε που στην τελική, σε πόσα μέρη πιάνει η Vodafone πάνω από 150;.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Εννοούσα αυτό μετά τα 300 γιγα, ειδικά αυτό το 8 mbps. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Άσχημα πακέτα, γιατί και ακριβότερα είναι και παραμένει το όριο. Απ' την άλλη δεν είδαμε ακόμη το 5G. 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου 5 ώρες πριν, dasnowy said: Η απάντηση της vodafone στο home internet της nova. https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/wireless-home Χειρότερο πακέτο μου φαίνεται πως είναι συγκριτικά με αυτό της nova. Η τιμή προσφοράς ισχύει για νέες συνδέσεις με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου και περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και φόρο κινητής τηλεφωνίας. Η υπηρεσία Giga WiFi Home Unlimited δεν εμπίπτει σε φόρο κινητής. Μετά την κατανάλωση των 300GB σε πλήρη ταχύτητα ισχύει απεριόριστη χρήση Internet με μειωμένη ταχύτητα: Vodafone Wireless Home Via 4G: έως 8 Μbps Giga WiFi Home Unlimited: έως 12 Μbps Η τιμή προσφοράς ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου Ο εξοπλισμός παρέχεται δωρεάν Η υπηρεσία Vodafone Wireless Home Via 4G δεν μπορεί να μετακινηθεί σε άλλο σημείο πέραν της διεύθυνσης ενεργοποίησης της. Η υπηρεσία Vodafone Wireless Home Via 4G είναι διαθέσιμη για νέες συνδέσεις με νέο αριθμό ή με φορητότητα από άλλο πάροχο. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Έως 8 Έως 12. καλά… 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου 6 ώρες πριν, dasnowy said: Η απάντηση της vodafone στο home internet της nova. https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/wireless-home Χειρότερο πακέτο μου φαίνεται πως είναι συγκριτικά με αυτό της nova. Αυτό υπήρχε εδώ και κάτι χρόνια, πριν βγάλει Nova. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Just now, katsiletra said: Αυτό υπήρχε εδώ και κάτι χρόνια, πριν βγάλει Nova. Στο wireless home via 4g αναφέρομαι. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου 8 minutes ago, katsiletra said: Αυτό υπήρχε εδώ και κάτι χρόνια, πριν βγάλει Nova. Το 1 εκ των 2. Το άλλο είναι καινούργιο, έχει και τηλεφωνία. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η VF έχει τόση φοβία με το 5G και δεν δίνει πακέτο για το σπίτι. Τόσο πολύ φοβούνται ότι θα μπουκώσει; Εδώ έδωσε η Nova. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου (edited) 14 minutes ago, MIKU said: Το 1 εκ των 2. Το άλλο είναι καινούργιο, έχει και τηλεφωνία. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η VF έχει τόση φοβία με το 5G και δεν δίνει πακέτο για το σπίτι. Τόσο πολύ φοβούνται ότι θα μπουκώσει; Εδώ έδωσε η Nova. Το δίκτυο της NOVA αναπτύσσεται ακόμη... Σε λίγο καιρό θα υπάρξει αναβάθμιση προς τα πάνω από 100mbps. Edited 9 Ιουλίου by Chrischal1908 3 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου (edited) Καλημέρα, μπορώ με βάση αυτού https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/timologiakes-allages-gia-idiotes-syndromites-symvolaioy-kartoprogrammatos να κάνω καταγγελία για να φύγω ατελώς σε ένα συμβόλαιο κινητής vodafone; Ο πατέρας μου έχει το red 5gb και το πληρώνει 19€. Τώρα αυξήθηκε 1,5€ λογω 13ου μήνα και σκέφτομαι να του το διακόψω. Χρησιμοποιεί περίπου 4 gb το μήνα όταν δεν είναι σπίτι. Edited 10 Ιουλίου by spoukos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου Φαίνεται πως οχι,το δικαίωμα το δίνει για την περίπτωση Α, για το μη εμπορικο home telephony 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου (edited) 21 ώρες πριν, spoukos said: Καλημέρα, μπορώ με βάση αυτού https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/timologiakes-allages-gia-idiotes-syndromites-symvolaioy-kartoprogrammatos να κάνω καταγγελία για να φύγω ατελώς σε ένα συμβόλαιο κινητής vodafone; Ο πατέρας μου έχει το red 5gb και το πληρώνει 19€. Τώρα αυξήθηκε 1,5€ λογω 13ου μήνα και σκέφτομαι να του το διακόψω. Χρησιμοποιεί περίπου 4 gb το μήνα όταν δεν είναι σπίτι. Μπορεί να φύγει με βάσει το Β. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το αναφέρει. Είναι μονομερής τροποποίηση και αν το κυνηγήσεις λίγο θα βγεις δικαιωμένος Edited 11 Ιουλίου by paanos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 5 ώρες πριν, paanos said: Μπορεί να φύγει με βάσει το Β. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το αναφέρει. Είναι μονομερής τροποποίηση και αν το κυνηγήσεις λίγο θα βγεις δικαιωμένος Ετσι είναι οι περισσότερες ανακοινώσεις της Vodafone, άλλα γράφουν, άλλα εννοούν και άλλα τελικά εφαρμόζουν. Αυτοί που τις συντάσσουν πρέπει να είναι τελείως τούβλα. 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 5 ώρες πριν, paanos said: Μπορεί να φύγει με βάσει το Β. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το αναφέρει. Είναι μονομερής τροποποίηση και αν το κυνηγήσεις λίγο θα βγεις δικαιωμένος Πώς μπορώ να το κυνηγήσω με τον πιο εύκολο τρόπο; Γιατι είναι στου πατέρα μου το όνομα η γραμμή και αυτός δεν πολύ ασχολείται 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου Εάν αλλάξει το συμβόλαιο, δεν υπάρχει συμβόλαιο, ουτε επιστροφή επιδότησης. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Πολλοί μπερδευουν τον νόμο με τους όρους. Κάποιοι όροι είναι καταχρηστικοί. Κοροϊδευουν τον κόσμο πονταροντας στην άγνοια του. Μιλάνε και με αγενές υφακι, αλλά όταν κάποιος τους δείχνει ότι γνωρίζει, γίνονται γατάκια... 2 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου On 9/7/2024 at 3:01 ΜΜ, MIKU said: Άσχημα πακέτα, γιατί και ακριβότερα είναι και παραμένει το όριο. Απ' την άλλη δεν είδαμε ακόμη το 5G. Εάν θα βγάλει 5g.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου Έκλεισε το ιστορικό deal Nova-Cosmote https://www.sport24.gr/media/episimo-to-tileoptiko-deal-toy-aiona-ayto-einai-to-extra-poso-gia-na-deis-cosmote-kai-nova-mazi.10351524.html ΥΓ:Γνωστές της αγοράς κάπου διάβασα ότι αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να μπει και η Vodafone στο παιχνίδι 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts