Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια στο myCU app υπαρχει η δυνατοτητα να ελεγχουμε 2 account μεσα απο την εφαρμογη;
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Παιδια στο myCU app υπαρχει η δυνατοτητα να ελεγχουμε 2 account μεσα απο την εφαρμογη;

αποσυνδεεσαι απο τον εναν και συνδεεσαι στον αλλο

Το CUapp δε μου δουλεύει σε κινητό που δεν έχει την αναφερόμενη στο account sim, αλλά άλλη sim.

Περίεργο. Εμένα μου δούλευε στο δικό μου κινητό όταν έμπαινα με το λογαριασμό του πατέρα μου.

Sent from my XT1562

πως απενεργοποιώ την αυτόματη ενεργοποίηση ΜΒ ??

Παιδιά στο πακέτο του ίντερνετ με την αυτόματη ενεργοποίηση μεταφέρονται τα mb αυτόματα έτσι;

Έτσι και αλλιώς μια κάρτα των 5 euro για ίντερνετ θα τρώμε οπότε σε λύνει τα χέρια γιατί δεν ξεχνιέσαι...

Edited by sakisdani

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Παιδιά στο πακέτο του ίντερνετ με την αυτόματη ενεργοποίηση μεταφέρονται τα mb αυτόματα έτσι;

Έτσι και αλλιώς έμμεσα 5 euro για ίντερνετ θα τρώμε οπότε σε λύνει τα χέρια γιατί δεν ξεχνιέσαι...

δεν βόλευει όταν είναι να χάνεις on line μπόνους. αλλιώς πιστεύω ότι μια χαρά εξυπηρετεί.

Δεν έχω βρει τέτοια δυνατότητα δυστυχώς.

Sent from my Passport using Tapatalk

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Είμαι σε σημείο που δεν έχω γραμμή ίντερνετ.. και θα είμαι για 2-3 μέρες ακόμα.

Προσπάθησα να βάλω όσο internet γινόταν, οπότε ανανέωσα με 10€ και έτσι πήρα το 1gb. Μου ήρθαν και τα 100mb από ένα πάρε να'χεις. Μετά έβαλα την εφαρμογή της cu, για να βλέπω το υπόλοιπο και πήρα άλλο 1gb. Τα 2.1gb, όσο κι αν προσέχω, καταναλώνονται. Ποιο με συμβουλεύετε να είναι το επόμενο βήμα;; Πώς θα έχω τα πιο πολλά mb/€;

Κάνω τα βασικά (για μένα) στο νετ εδώ και 4 μέρες (δίνω κ στο λαπτοπ μου όποτε το χρειάζομαι), μα έχω ακόμα 770mb. Θα χρειαστώ κι άλλο δυστυχώς..

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Πάρε το πακέτο των 5€ με αυτόματη ανανέωση που δίνει 1gb, και μπορείς στη συνέχεια να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ανανέωση.

Sent from my XT1562

Το CUapp δε μου δουλεύει σε κινητό που δεν έχει την αναφερόμενη στο account sim, αλλά άλλη sim.

εγω παντως συνδεμενος σε wifi, μπαίνω κανονικα απο το myvodafone app στο κινητο μου και στο λογαριασμό του πατερα μου και στης μητερας μου για να τους κανω ανανεώσεις online..

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Πάρε το πακέτο των 5€ με αυτόματη ανανέωση που δίνει 1gb, και μπορείς στη συνέχεια να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ανανέωση.

Sent from my XT1562

οκ, αυτό ήξερα κι εγώ, απλά αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάτι άλλο, θενκς :)

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Guest lagoudakis
παιδες καλησπερα...μια ερωτηση,μπορω να εχω 2 σιμ με τον ιδιο αριθμο ωστε να τον εχω σε 2 συσκευες;φυσικα η μια θα ειναι ενεργη καθε φορα

παιδες καλησπερα...μια ερωτηση,μπορω να εχω 2 σιμ με τον ιδιο αριθμο ωστε να τον εχω σε 2 συσκευες;φυσικα η μια θα ειναι ενεργη καθε φορα

Ναι γίνεται.. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1160&menuId=10772

εγω παντως συνδεμενος σε wifi, μπαίνω κανονικα απο το myvodafone app στο κινητο μου και στο λογαριασμό του πατερα μου και στης μητερας μου για να τους κανω ανανεώσεις online..

Κι εμένα το myvodafone app δουλεύει με άλλη sim σε κινητό.

Στο myCU app αναφερόμουν που έως και πριν 2-3 βδομάδες μου δούλευε και με άλλη sim εκεί που έχω εγκαταστήσει το app CU

και από τότε ΔΕΝ....

Μια χαρά δουλεύει το myCU app, ακομη και σε συσκευή χωρίς σιμ. Το χω στο τάμπλετ όπου έχω μια MTN sim,κι ελέγχω το λογαριασμό του CU μου που χω στο κινητό

αυτο η cosmote το εχει δωρεαν

Οχι 10€ χρέωση εχει τουλάχιστον στο What's up

Οχι 10€ χρέωση εχει τουλάχιστον στο What's up

Και εγω σε FROG τοσα εδωσα

Οσο για την vodafone

http://s9.postimg.org/459h0knnj/IMG_20160416_225931.jpg

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Και εγω σε FROG τοσα εδωσα

Οσο για την vodafone

http://s9.postimg.org/459h0knnj/IMG_20160416_225931.jpg

Εγω για το CU μου 10€ εδωσα για να παρω τη διπλη sim και τα 10€ μου τα εβαλε μοναδες μεσα για να τα ραβηξει για να ενεργοποιηθει η υπηρεσια. Ποτε δε τα τραβηξαν τα 10€.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Εμένα 10€ την πρώτη φορά, και 5 σε κάθε αντικατάσταση. Άλλαξα 3 φορές γιατί κατά καιρούς τις έκοβα, μέχρι που βρήκα multi sim διπλή και ησύχασα.

Sent from my XT1562

οκ, αυτό ήξερα κι εγώ, απλά αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάτι άλλο, θενκς :)

υπάρχει και αυτό:

XPEIAZEΣAI MB ΓIA MIA ΩPA ANAΓKHΣ; ΣTEIΛE ΔΩPEAN SOS ΣTO 1252 K ΣEPΦAPEIΣ ΔΩPEAN ΓIA 1 ΩPA ME TH NEA YΠHPEΣIA PANIC BUTTON. IΣXYEI 2 ΦOPEΣ TO MHNA.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλημέρα, θα βρίσκομαι Ελλάδα για τις 2 εβδομάδες του Πάσχα οπότε θα χρειαστώ ίντερνετ και κάποιον χρόνο ομιλίας προς όλους. Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω;

Έχω το cu και έχω και την εφαρμογή στο τηλέρωνο. Υπάρχει κάποιο πακέτο που συμφέρει αυτή την στιγμή να μου προσφέρει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας συν κάποιο ίντερνετ (500mb είναι αρκετά πιστεύω δεν θέλω κάτι τρελό).

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked