dasnowy Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 (edited) 21 minutes ago, Bas said: Αγόρασα κάρτα sim "black friday offer" με unlimited data και ομιλία 13€ για εννέα μήνες στις 5 Δεκεμβρίου. Μόλις πήρα το πακέτο CU XCLUSIVE FLOW με 11.80 και μου έδωσε αντί απεριόριστα δεδομένα μόνο 27GB!! Πέρα από αυτό μου έδωσε και "Δωρεάν Data από το My CU App" 5GB ενώ ΔΕΝ έχω εγκαταστήσει το App! 😞 Έχουν περάσει 270 ημέρες από τις 5 Δεκεμβρίου. 270 ημέρες = 9 μήνες με 30 μέρες ανά μήνα. Edited August 31, 2025 by dasnowy 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 10 minutes ago, Vasileios said: Από τς 5 Δεκεμβριου τώρα έγινε η πρώτη ενεργοποιηση . ? Ναι 19 minutes ago, Vasileios said: Επισης βλέπω ότι εινα φοιτητικο..... τα 5GB μπαινουν αν εστω και μια φορα εχες μπει στο APP στο παρελθον. Δεν χρεαζεται να το εχεις τώρα . Συνηθως η προσφορα αποδειδετα με πακετα 13,5 ευρώ. 11.80 ειναι φοιτητικη προσφορά δεν υπαρχουν σε όλους . Αυτό μου έδωσε το κατάστημα όταν ζήτησα τη συγκεκριμένη προσφορά με 13€ - χωρίς να γίνει αναφορά στο φοιτητικό, αλλά είναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 5 ώρες πριν, konstantinos77 said: Εγώ τα γνωρίζω... Ακριβώς όπως τα λες!!! 😉😉 ~100-200 Mbps παίζω και ping ~30!!! Η αλήθεια είναι ότι κοντά σε κεραία vodafone και με 5G, η "απόλαυση" είναι πολύ μεγάλη!.. 😎 (Αίγινα) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 (edited) 34 minutes ago, dasnowy said: Έχουν περάσει 270 ημέρες από τις 5 Δεκεμβρίου. 270 ημέρες = 9 μήνες με 30 μέρες ανά μήνα. 5.12.2024 +9Μ = 5.9.2025 Αλλά και αν υπολογίζουμε τους μήνες με 30 ημέρες - που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να το διευκρινίσει ρητά με την προσφορά - τότε θα έπρεπε να είναι η τελευταία μέρα ισχύς! Edited August 31, 2025 by Bas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 Για τα 5 GB του app, που σιγα το πράγμα για 7 μέρες είναι, υπάρχουν όροι λες και σου χαρίζουν κάτι σημαντικό: Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές CU που έχουν κάνει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τους τελευταίους 2 μήνες Τα 5GB αποδίδεται άμεσα όταν ο συνδρομητής χρησιμοποιήσει την εφαρμογή μέσω δικτύου. Αν ο συνδρομητής επιλέξει να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή μέσω Wifi θα χρειαστεί να εισάγει τα στοιχεία εισόδου που έχει δηλώσει στο My CU Account (ή να φτιάξει νέο λογαριασμό αν δεν έχει) ώστε να γίνει η αναγνώριση του αριθμού του και απόδοση της προσφοράς Τα 5GB δεν ισχύουν κατά τη διάρκεια περιαγωγής 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 5 ώρες πριν, Bas said: Αγόρασα κάρτα sim "black friday offer" με unlimited data και ομιλία 13€ για εννέα μήνες στις 5 Δεκεμβρίου. Μόλις πήρα το πακέτο CU XCLUSIVE FLOW με 11.80 και μου έδωσε αντί απεριόριστα δεδομένα μόνο 27GB!! Πέρα από αυτό μου έδωσε και "Δωρεάν Data από το My CU App" 5GB ενώ ΔΕΝ έχω εγκαταστήσει το App! 😞 Είσαι σίγουρος πως μπορούσες να αποκτήσεις αυτή την προσφορά από κατάστημα;; Εγώ δεν θυμάμαι τις προσφορές που δίνουν online να τις δίνουν σε κατάστημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 2 ώρες πριν, cu2goup said: Είσαι σίγουρος πως μπορούσες να αποκτήσεις αυτή την προσφορά από κατάστημα;; Εγώ δεν θυμάμαι τις προσφορές που δίνουν online να τις δίνουν σε κατάστημα. Το κατάστημα ενεργοποίησε τον πρώτο μήνα επι τόπου και πλήρωσα 13€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 14 minutes ago, Bas said: Το κατάστημα ενεργοποίησε τον πρώτο μήνα επι τόπου και πλήρωσα 13€ Ναι αλλά τα καταστήματα δεν δίνουν αυτή την προσφορά.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 5 minutes ago, cu2goup said: Ναι αλλά τα καταστήματα δεν δίνουν αυτή την προσφορά.. Είχε απεριόριστα δεδωμένα αμέσως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 9 ώρες πριν, johndouk said: Η αλήθεια είναι ότι κοντά σε κεραία vodafone και με 5G, η "απόλαυση" είναι πολύ μεγάλη!.. 😎 (Αίγινα) Τέτοια ανεβάζεις και με ανάβεις... 😂😂😂 Την τιμή του modem σκέφτομαι... Περιμένω να πέσουν, κάποια στιγμή, σε φυσιολογικές τιμές... 😉 Αν και με τα ~100-150 Mbps παραπάνω από ικανοποιημένος είμαι!! Την δουλειά μου την κάνω και παίζω και το Fall Guys μου!!! 😁😁😂😂 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 Καλημέρα. Η προσφορά με τα 95€ τελείωσε για απεριόριστα για έναν χρόνο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 Την δίνει ακόμα σαν επιλογή στο site οπότε υποθέτω δεν έχουν αλλάξει τους όρους που λένε ότι έληγε 29/8. Αν θες να είσαι σίγουρος πάρε τηλ να επιβεβαιώσεις ότι ισχύει αλλιώς προχώρα σε παραγγελία και καλού κακού βγάλε screenshot τι έλεγε το site όταν παράγγειλες. Άμα πληρώσεις τα 95 δε νομίζω να μη στο δώσουν ή στη χειρότερη θα σου δώσουν τα λεφτά πίσω. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 1 ώρα πριν, konstantinos77 said: Τέτοια ανεβάζεις και με ανάβεις... 😂😂😂 Την τιμή του modem σκέφτομαι... Περιμένω να πέσουν, κάποια στιγμή, σε φυσιολογικές τιμές... 😉 Αν και με τα ~100-150 Mbps παραπάνω από ικανοποιημένος είμαι!! Την δουλειά μου την κάνω και παίζω και το Fall Guys μου!!! 😁😁😂😂 Όρμα θα το κάνεις απόσβεση το ρουτερ πολύ γρήγορα. Zte 5001 εδώ 299 ευρω πριν 3 χρόνια και έγινε απόσβεση τον πρώτο μισό χρόνο. Τρομερά routerakia αν θες κάτι σε σταθερό παίζουν φθηνότερα εκεί στα 220 ευρώ για καλά 5G. Είδα μέχρι 1.7gb download σε speed test με Ν78 χειμώνα με άδεια κεραία. Καλοκαίρι τρώνε ζόρι λόγο ζέστης αν τα δουλεύεις στο φουλ για ώρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 2 minutes ago, king2009 said: Όρμα θα το κάνεις απόσβεση το ρουτερ πολύ γρήγορα. Zte 5001 εδώ 299 ευρω πριν 3 χρόνια και έγινε απόσβεση τον πρώτο μισό χρόνο. Τρομερά routerakia αν θες κάτι σε σταθερό παίζουν φθηνότερα εκεί στα 220 ευρώ για καλά 5G. Είδα μέχρι 1.7gb download σε speed test με Ν78 χειμώνα με άδεια κεραία. Καλοκαίρι τρώνε ζόρι λόγο ζέστης αν τα δουλεύεις στο φουλ για ώρα. Το ξέρω ρε αλλά πέρα ότι το το θεωρώ, είναι υπερβολικές οι τιμές τους! Να ήταν ο μέσος όρος τιμής στα ~200€ για οικιακή χρήση ΟΚ... Αλλά 300 δεν τα δίνω! Και θέλω να πάρω και κάτι καλό και αξιόπιστο, σε εταιρίες ήμουν από πριν σε TP-Link ή Huawei, για ZTE δεν ξέρω... Δεν είμαι και τόσο σίγουρος... Huawei έχω εδώ και κάποια χρόνια και είμαι Full ικανοποιημένος!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 1 minute ago, konstantinos77 said: Το ξέρω ρε αλλά πέρα ότι το το θεωρώ, είναι υπερβολικές οι τιμές τους! Να ήταν ο μέσος όρος τιμής στα ~200€ για οικιακή χρήση ΟΚ... Αλλά 300 δεν τα δίνω! Και θέλω να πάρω και κάτι καλό και αξιόπιστο, σε εταιρίες ήμουν από πριν σε TP-Link ή Huawei, για ZTE δεν ξέρω... Δεν είμαι και τόσο σίγουρος... Huawei έχω εδώ και κάποια χρόνια και είμαι Full ικανοποιημένος!! Η cosmote έχει τον εξοπλισμό του 5g wifi στα 229 ευρώ που δίνει εξωτερικό modem και εσωτερικό router. Και 2 μήνες δώρο την 300αρα, μετά το κόβεις. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 2 minutes ago, dasnowy said: Η cosmote έχει τον εξοπλισμό του 5g wifi στα 229 ευρώ που δίνει εξωτερικό modem και εσωτερικό router. Και 2 μήνες δώρο την 300αρα, μετά το κόβεις. Μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι είμαι καλυμμένος από την Vodafone, μετά βλέπουμε... 😉 Thanks! 😊 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 Just now, konstantinos77 said: Μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι είμαι καλυμμένος από την Vodafone, μετά βλέπουμε... 😉 Thanks! 😊 Για να αντικαταστήσεις το router της voda λέω. Παίρνεις το router και βάζεις την sim της voda μέσα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 (edited) Το μαρτυριο της σταγονας περναω μεχρι να ενεργοποιηθει η Vodafone με την προσφορα. Θεωρησα οτι μια βδομαδα θα ηταν αρκετη αλλα δεν ηταν. Αποτελεσμα εδω και 3 μερες να ειμαι με τα ελαχιστα λεπτα ομιλιας της frog που ειχαν απομεινει... Σημερα εκανα και το τελευταιο τηλεφωνο που μπορουσα... Edit: Ηρθε sms οτι αυριο θα ενεργοποιηθει Edited September 1, 2025 by GMF80 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 1 hour ago, konstantinos77 said: Το ξέρω ρε αλλά πέρα ότι το το θεωρώ, είναι υπερβολικές οι τιμές τους! Να ήταν ο μέσος όρος τιμής στα ~200€ για οικιακή χρήση ΟΚ... Αλλά 300 δεν τα δίνω! Και θέλω να πάρω και κάτι καλό και αξιόπιστο, σε εταιρίες ήμουν από πριν σε TP-Link ή Huawei, για ZTE δεν ξέρω... Δεν είμαι και τόσο σίγουρος... Huawei έχω εδώ και κάποια χρόνια και είμαι Full ικανοποιημένος!! Κοιτα δεν ειναι λιγα τα χρηματα αλλα επειδη το δουλευω το 5001 3 χρονια+ μπορω να πω τα καλυτερα. Σκεψου εβγαλε μηνα που κατεβηκαν 29TB και δεν εκανε κιχ εχει γινει πολυ καλη δουλεια. Λογο καλοκαιριου και Ελλαδας ομως καλοκαιρακι ολα ανεβαζουν θερμοκρασιες αν δουλευουν για πολλες ωρες στο max. Εκει βαζεις μια μικρη ψυκτρα του 10αρικου να ακουμπαει το ρουτερ και ενα μικρο ανεμιστηρακι 4-5 ευρω σταθερο να το χτυπαει και μπορεις να παιζεις με max down/up ολη μερα με μηδεν throttling. Χειμωνα δεν υπαρχει θεμα προφανως. Προτιμησε κατι αξιοπιστο συνηθως τα πιο φθηνα 4G router ζοριζονται αρκετα ειδικα σε 3CA καποια δεν κανουν καν οπως και αν κουμπωσεις πανω πανω απο 5-6 συσκευες γονατιζουν. Και αυτο παρα πολυ αξιολογο βλεπω ανεβηκε η τιμη επαιζε στα 210-220 απλα δεν ειναι φορητο ενω το 5001 το βγαζεις απο το type c το βαζεις τσεπη και φευγεις και μπορεις πχ να το εχεις σε πεζοπορια η σε καμπινγκ να δουλευει ατελειωτα μαζι με ενα power bank. https://www.skroutz.gr/s/40751348/ZTE-MC888-Pro-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6-me-2-THyres-Ethernet.html 34 minutes ago, GMF80 said: Το μαρτυριο της σταγονας περναω μεχρι να ενεργοποιηθει η Vodafone με την προσφορα. Θεωρησα οτι μια βδομαδα θα ηταν αρκετη αλλα δεν ηταν. Αποτελεσμα εδω και 3 μερες να ειμαι με τα ελαχιστα λεπτα ομιλιας της frog που ειχαν απομεινει... Σημερα εκανα και το τελευταιο τηλεφωνο που μπορουσα... Edit: Ηρθε sms οτι αυριο θα ενεργοποιηθει Μιλησες με το chat? 1 εργασιμη ανεφεραν και σε μενα και στα 3 τηλεφωνα οτι θα μπει η προσφορα και σε 1 ωρα ειχαν ερθει σε ολα και τα δεδομενα και τα λεπτα. Μιλησε με το chat θα βοηθησουν παραπανω απο οτι να περιμενεις. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 1 hour ago, dasnowy said: Η cosmote έχει τον εξοπλισμό του 5g wifi στα 229 ευρώ που δίνει εξωτερικό modem και εσωτερικό router. Και 2 μήνες δώρο την 300αρα, μετά το κόβεις. Ακούγονται φήμες ότι η Cosmote σκέφτεται να αρχίσει να τα δίνει κλειδωμένα 😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 15 minutes ago, king2009 said: Μιλησες με το chat? 1 εργασιμη ανεφεραν και σε μενα και στα 3 τηλεφωνα οτι θα μπει η προσφορα και σε 1 ωρα ειχαν ερθει σε ολα και τα δεδομενα και τα λεπτα. Μιλησε με το chat θα βοηθησουν παραπανω απο οτι να περιμενεις. Εδω που φτασαμε θα κανω υπομονη αλλη μια μερα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 15 minutes ago, GMF80 said: Εδω που φτασαμε θα κανω υπομονη αλλη μια μερα... Aν μιλαγες θα σε εβαζαν εστω 200 λεπτα προς ολους και 1gb για 1 μηνα ετσι εκαναν σε μενα και στα 3 νουμερα αλλα σε 1 ωρα ειχε μπει και η κανονικη προσφορα. Απαντανε αμεσα στο chat και βαζουν τα λεπτα και τα δεδομενα σε 10 δευτερολεπτα απο οταν τους πεις νουμερο. Αν δεν εχεις καθολου να μιλησεις στειλε μεσα απο την εφαρμογη CU γραψε στο tobii θελω να μιλησω με την εξυπηρετηση και θα σε συνδεσει αμεσα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 34 minutes ago, king2009 said: Aν μιλαγες θα σε εβαζαν εστω 200 λεπτα προς ολους και 1gb για 1 μηνα ετσι εκαναν σε μενα και στα 3 νουμερα αλλα σε 1 ωρα ειχε μπει και η κανονικη προσφορα. Απαντανε αμεσα στο chat και βαζουν τα λεπτα και τα δεδομενα σε 10 δευτερολεπτα απο οταν τους πεις νουμερο. Αν δεν εχεις καθολου να μιλησεις στειλε μεσα απο την εφαρμογη CU γραψε στο tobii θελω να μιλησω με την εξυπηρετηση και θα σε συνδεσει αμεσα. Από αυτό που γράφει ο φίλος ότι έχει ακόμα το frog και το sms μάλλον δεν έχει γίνει η φορητότητά του στη voda ακόμα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 Το δοκιμασα στο τσατ αλλα δεν εγινε κατι. Συνδεθηκα με εκπροσωπο, μου ειπε οτι θα μιλησει με το αρμοδιο τμημα και μετα απο 10 λεπτα μου εγραψε οτι δεν ελαβε απαντηση 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 32 minutes ago, spiliot said: Από αυτό που γράφει ο φίλος ότι έχει ακόμα το frog και το sms μάλλον δεν έχει γίνει η φορητότητά του στη voda ακόμα. 29 minutes ago, GMF80 said: Το δοκιμασα στο τσατ αλλα δεν εγινε κατι. Συνδεθηκα με εκπροσωπο, μου ειπε οτι θα μιλησει με το αρμοδιο τμημα και μετα απο 10 λεπτα μου εγραψε οτι δεν ελαβε απαντηση Εφοσον εισαι ακομα σε FROG τοτε δεν φταιει η vodafone ειναι απο την ΕΒΔΑΦ που ειναι ο παροχος φορητοτητας. Στελνουν την αιτηση εκει στην cosmote απο εκει ΕΒΔΑΦ μεχρι να ολοκληρωθει και να γυρισει το νουμερο στις κυψελες της αλλης εταιριας. Πιο πολυ αργουν στον ελεγχο των δικαιολογητικων δηλαδη. Εφοσον δεν εισαι ακομα voda δεν μπορει να κανει κατι το chat. Νομιζα οτι ειχες παει voda απλα δεν ειχε ενεργοποιηθει η προσφορα με τα 300gb και τα λεπτα για αυτο προτεινα το chat για να δωσουν λεπτα και δεδομενα μεχρι να μπει η προσφορα. Αναμονη οποτε εισαι πανω στη μεταβαση ακριβως. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts